Logga inBli medlem
Valget

Del 13: Don't drink & drive!!!

«Don’t Drink & Drive»
Jeg hører at jeg blir introdusert – og begynner å bevege meg mot talerstolen. Jeg kjenner at jeg tisser enda mer – og ber en stille bønn om at bleien holder noen dråper til. I det jeg går opp trappen til scenen, kjenner jeg at det ikke er tilfellet… jeg kaster et blikk nedover låret mitt og ser en tydelig våt flekk. Jeg har selvfølgelig ikke en talerstol å gjemme seg bak. Jeg er på ingen måte høy i hatten der jeg står med en gigantisk våt bleie som attpåtil har lekket.
«Nå kan vi ønske ordføreren vår velkommen på scenen. Hun skal fortelle om det skjebnesvangre valget hun tok da hun satte seg bak rattet med promille, hvor lett det var for henne å velge feil – selv om hun både før og etter har vært tydelig i mot alle former for ruskjøring. Det er vel kanskje derfor hun aksepterte det som mange oppfatter som en uhyrlig streng straff – og enda til tok til orde for at hun fortjente den og vel så det. Jeg regner med at dere kommer til å se og høre hvor store konsekvenser det kan ha å gå over grensene».
«Kjære alle sammen. Som dere vet var jeg dum og kjørte med promille»
Sånn innledet jeg foredraget og jeg fortalte om at jeg var ubetenksom i lykkerusen etter det gode valgresultatet, og ble tatt – heldigvis. Ikke fordi det har vært kjekt å måtte sone straff, men fordi ingen fortjener å slippe unna for sånne forbrytelser. Jeg mener det skal være strenge straffer – og jeg ga derfor beskjed om at i mitt tilfelle var det ikke noe formildende – jeg fortjente streng straff. Jeg var innstilt på at jeg måtte i fengsel og hadde regnet med at det kunne bli enn måned ubetinget om straffen ble streng. Jeg gruet meg til overskriftene i avisene, jeg grøsset ved tanken på at jeg ville måtte møte opp i fengselet, at jeg ville bli kroppsvisitert, at noen kom til å sjekke hulrommene i kroppen min. Selv så tøft dette sikkert hadde vært, tror jeg ikke det kan sammenliknes med den straffen jeg ble idømt.
Dere vet sikkert at jeg ble gjort totalt inkontinent for en periode – og måtte skjøtte ordfører vervet iført bleier. Og det ble ikke tatt noe hensyn, at jeg ble ydmyket var innberegnet som en del av straffen. Dette foredraget er også en del av straffen. Og for å unngå tilleggsstraff, må jeg i tillegg til å fortelle dere hvor dumt det er å kjøre med promille, fortelle i detalj hvordan tilstanden er med meg og hva som har skjedd med meg før dette foredraget.
Det er nesten et halvt år siden tarmfunksjonen kunne normaliseres. Det var ventet at det ville ta noe mer tid å få kontroll over blæren, men jeg tror situasjonen min ble enda verre enn ventet.
Med tanke på bæsjingen, har det gått noenlunde bra. Jeg har hatt noen episoder, men jeg tror jeg kan si at jeg nå har kontroll på tarmen. Men tissingen er et stort problem, og jeg er fortsatt så ille at jeg må bruke store tapebleier om jeg skal være noenlunde trygg. Legene har gitt meg treningsprogram og øvelser, men siden dette er en del av straffen får jeg ikke operasjon eller medikamenter, så det er ikke usannsynlig at jeg forblir i bleier – jeg har vel fått beskjed om at jeg må regne med at det ikke er usannsynlig at jeg aldri vil få full kontroll, men at iherdig trening kan gjøre problemene vesentlig mindre enn nå.
Jeg liker på ingen måte å måtte gå med bleier i alle sammenhenger, men det er bedre enn å gå med for lite beskyttelse og ende opp med endeløse lekkasjer. Som en del av straffen må jeg annenhver måned gjennom en test uke – der jeg bare bruker små inkontinensinnlegg og må bruke registrerte produkter som veies og logges. Hver dag i lunsjen må jeg la meg sjekke, jeg må levere inn de våte bindene og de som er ubrukt hver dag. Svaret har vært gitt – for jeg er ikke tett, så det er bare for å øke ydmykelsen at jeg må gå med våte flekker i buksene. Og hvis jeg blir tatt med bleier eller større produkter vil jeg få en tilleggsstraff – jeg helst ikke vil finne ut av… men et eksempel kan være å miste tarm kontroll igjen.
Det er alltid godt når teste ukene er over – men denne gangen var det ikke helt sånn, for jeg visste at jeg skulle ganske direkte her og holde foredrag. Og den «prepareringen» er det ingen som vil like. Jeg blir tatt med til fengselet, må kle meg naken foran flere vitner. Så blir jeg remmet fast i en gynekologstol. Jeg spriker maksimalt og først sjekkes det om jeg er tilfredsstillende barbert – hvis ikke blir jeg barbert av en sykepleier. Deretter får jeg to klyster for å tømme tarmen helt. Jeg blir deretter løsnet og kan ta på meg så tykke bleier jeg vil – jeg vet at jeg vil få en grusom plastbukse utenpå som vil låses fast. Utenpå plastbuksen vil jeg få en kjeledress like den jeg har på nå – som er ekstremt tettsittende og ikke skjuler noe – og fargen gjør at våte flekker blir ekstremt tydelige – som dere sikkert ser…. Jeg gjennomgikk denne prosessen i går ettermiddag og etter dette har jeg måttet drikke rikelig sånn at jeg vil tisse mye. Jeg valgte derfor en å gå for en ekstremt tykk beskyttelse – men som dere ser – var det ikke nok.
Nå gleder jeg meg bare til å få av den våte bleien og få meg en dusj. Dere tenker at jeg så drømmer om lekkert undertøy og pene klær som tidligere. Men nei – jeg lengter bare etter en myk og god bleie som er tykk nok til å unngå ny lekkasje.
Alt som har skjedd med meg – er vel fortjent! Men det er ikke lett – så tenk dere nøye om – dere vil ikke oppleve det jeg har gjennomgått!
Ha en fin kveld, kjør trygt uten promille og gi meg gjerne positiv vurdering på foredraget – for holder det ikke mål vil jeg få tilleggsstraff.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4825  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024