Logga inBli medlem
Johanne har barnevakt

Del 2

johanne våkner i sprinkelsenga si. Hun har smokken i munnen og kjenner at bleia hennes er våt. hun tar hodet under dyna og lukter at hun som vanlig har bæsja seg ut. Det har hun gjort hver natt i snart 12 år med unntak av kanskje en gang eller to i måneden så det er ingen stor overraskelse for henne. Hun snur seg rundt og ser at klokken snart er 9.
- hei johanne, har du sovet godt?. Tine kommer inn på rommet og skrur på lyset. Hun går bort til sengen og finner den største babyen hun har sett. Johanne ligger med smokken i munnen og ser på henne.
- ja jeg har sovet veldig godt. JOhanne stråler og gleder seg til en ny dag. Tine trekker av dyna til johanne og det er ikke vanskelig å lukte at johanne har bæsja på seg. Tine gruer seg til dette. hun synes det er litt ekkelt med bæsjebleier. HUn synes også at Johanne burde oppført seg litt mer voksent.
- johanne skal vi gå å skifte den bleia der? har du lyst til det?
- ja takk. johanne stråler bak smokken og blir hjulpet ut av sprinkelsenga. hun leier i hånda til Tine hele veien inn på badet. Der kravler hun opp på stellebordet og gleder seg til å få av den litt kalde nattbleia.
- johanne, har du bæsja på deg?
- ja jeg gjorde det i natt, mens jeg sov.
- okei, men Tine synes ikke at du oppfører deg spesielt voksent når du bruker bleie og smokk. Tine liker ikke å skifte bæsjebleier, det er noe bare små babyer bruker. Så i dag skal du få være litt mer voksen. JOhanne skjønte ikke helt dette. Alle de andre som passet henne pleide jo å elske at hun brukte bleie og var en søt liten babyjente. Tine åpnet knappene på bobyen og deretter teipene på bleia. Det var en stank av avføring som møtte henne . Det var ikke spesielt mye avføring, bare en liten kladd men den luktet grusomt allikevel tenkte TIne. Bleia var også middels våt.
- vet du johanne. når man er voksen jente så bruker man ikke bleie lenger, det er bare for små bebiser. og jeg kan se på deg at du ikke er noen bebi. Du er stor, så før lunsj nå så skal du prøve å gå litt uten bleie. blir ikke det fint? Johanne ble kjemperedd. HUn hadde ikke vært uten bleie på 12 år og var på ingen måte klar for det. Hun hadde brukt bleie 24/7 i 12 år og var fullstendig avhengig av det. HUn var jo inkontinent i blæra og hadde for lengst mistet all kontroll over den. HUn elsket jo å bruke bleie å få lov å være liten jente.
- neeei, jeii vilj ha beie på. johanne sa det gjennom smokken og hørtes ut som hun var 2 år gammel.
- men johanne det er bare bebier som bruker bleie. du har godt av å prøve å være litt voksen av og til. Du kan bare gå på do sånn som vi andre gjør.
- nehei, for tenk om jeg tisser på meg. johanne var nesten litt på gråten bak smokken. hun var skikkelig fortvilt nå, hun hadde vært gjennom mange utfordringer, men alltid med bleie på.
- men johanne litt av poenget er jo at du skal lære deg å gå på doen som voksne gjør. Du kan få ha bleie på etter lunsj, men nå på morgenen så skal du gå uten bleie, er det forstått? Tine tørket johanne ren for avføring og urin. Da johanne var ferdig stelt så fikk hun på seg en olabukse. den var litt stor rundt livet for den var jo tilpasset bleierompa til johanne. Alle klærne hennes var jo det. Johanne var veldig fortvilt og stod febrilsk å suttet på smokken sin mens Tine hjalp henne på med bukse og tskjorte. Johanne visste akkurat hvordan dette kom til å gå. HUn var uten bleie for første gang på mange mange år. JOhanne hadde for lengst glemt hvordan livet var før hun begynte med bleie og hun hadde ingen håp eller ønske om å gå tilbake. Uvant var det da hun tok sine første skritt etter tine ned til kjøkkenet for å få frokost.
- sånn johanne nå kan du sette deg på stolen der mens tine lager mat. JOhanne satte seg lydig ned på voksenstolen og det gikk slik johanne visste det måtte gå, etter omtrent 30 sekunder så tissa johanne. Det som vanligvis gikk rett i bleia uten noe problem begynte nå å renne nedover buksa og lårene hennes. Olabuksa ble synlig våt og det var vått langs hele stolen og ned på gulvet. johanne syntes det var skikkelig ekkelt og ville så fort som mulig tilbake i bleie.
- næmmen johanne hva er det du har gjort for noe. tine hadde kommet bort til bordet med to brødskiver.
- jei tissa.
- jammen johanne du skulle jo si fra til Tine når du måtte på do, nå må vi skifte på deg.
- klarte ikke si fra, for jeg bare tissa på meg. kan jeg få bleie på meg? Tine tok og leide johanne opp til badet og lot hun stå i dusjen for å bli spylt rent.
- vet du hva johanne. Tine synes ikke det er bra at du tisser på deg. du er voksen og skal bruke doen hvis du må på do. voksne jenter som deg skal ikke bruke bleie.
- men jeg er ikke helt voksen. jeg bruker alltid bleie. JOhanne tok frem den litt mer voksne siden av seg selv for å diskutere med jenta som egentlig var mye yngre enn hun selv.
- men johanne det er ikke vanlig av voksne jenter som deg bruker bleie. Vi går på do. du må slutte å være en liten bebi som blir skiftet bleie på.
- jammen jeg bruker bleie alltid. jeg har gjort det i tolv år. Hørte Tine virkelig riktig? hadde johanne holdt på med dette i tolv år. det var jo helt sprøtt.
- ja det kan godt være johanne, men nå er du voksen og må slutte med det. Tine synes ikke det er noe gøy å skifte bæsjebleie på deg. hvert fall ikke når du er så stor.
- men jeg kan ikke noe for det, jeg bare tisser og bæsjer på meg når jeg må det. det er sånn jeg gjør. det er derfor du er barnevakt.
- ikke noe diskusjon. Du får være voksen og si fra når du må på do. JOhanne var slått og hadde ikke mer å komme med. hun fikk på seg en ny t skjorte og en ny olabukse. Hun gikk bak Tine hele veien og de hadde ikke kommet lenger enn ned trappa da johanne kjente at det rant ut av henne. buksa ble våtere og våtere. johanne begynte å gråte. denne behandlingen var hun ikke vant med.
- men pokker da johanne, kan du ikke oppføre deg som et voksent menneske. slutt å tisse deg ut. Tine hadde ingen forståelse for at johanne ikke kunne noe for dette. hun så bare den store ungen som stod foran henne å gråt. Tine skjønte med ett at hun hadde vært litt hard mot henne.
- du det går bra lille venn. vi bare går og skifter på deg.
- jei vilj ha bleie, trasset johanne mens hun gråt. hun hadde tatt ut smokken og erstattet den med tottt. I sine snart 6 år i barnepasser bransjen hadde Tine aldri opplevd maken. vanligvis var det en kamp for å få små unger til å ville ha på seg bleie på lange turer. Her var det altså et voksent menneske som trasset for å få på seg en bleie. dette var rart tenke tine.
- okei johanne vi går opp på badet. Johanne ble litt gladere, hun ble ført inn i dusjen og spylt en gang til, tørket rent med et håndkle. hele tiden hadde hun smokken i munnen. hun var fast bestemt på at hvis hun måtte gå uten bleie en gang til så kom hun til å gjøre akkurat det samme. Tine på sin side var usikker. skulle hun gi etter? hun visste ikke helt hvor mange ganger hun gadd denne prosedyren men kom på et kompromiss.
- okei johanne opp på stellebordet. JOhanne lyste opp og skjønte at hun straks var tilbake i bleie. Tine fant frem alt som trengtes og la bleia under johanne.
- Okei johanne du skal få på deg bleie igjen, men da er det på to betingelser.
- jess, okei hva er det da? Johanne kom jo til å gå med på hva sin helst så lenge hun fikk bruke bleie igjen.
- en du skal ikke bruke smokk, det er sånn som bare babier bruker. JOhanne kunne klare det, når hun levde sitt voksne liv så brukte hun jo smokk bare om natta, så det kunne gå. Selvom johanne helst ville ha smokk så mye som mulig.
- og to: du får bare lov å bruke bleia til tiss. hvis du må bæsje så må du si fra til meg så vi kan få gått på do. JOhanne skjønte med en gang at det ikke kom til å skje, på 5 år hadde hun sittet på toalettet 1 gang, og det var et veddemål. Hun kom til å bæsje i bleia si når hun hadde behov for det. men hun fant ut at det var best å juge å si ja slik at hun fikk ha på seg bleie.
- okei. det er greit. Tine var fornøyd med sitt eget kompromiss og tenkte at hun fikk prøve igjen ved en senere anledning.

Johanne strålte og fikk spiste fire brødskiver til frokost og var klar for en ny dag. klokken var blitt nesten 11 før de var ferdig med å rydde opp etter frokost. JOhanne hadde faktisk klart å holde bleia si helt tørr og ren på den tiden. det var ikke gærent.
- okei hva vil du gjøre for noe i dag da johanne?
- kan jeg være ute og sole meg? Tine var litt glad for dette, for da kunne hun selv være ute og kose seg i det fine sommerværet.
- okei men da kanskje jeg skal ta av deg den bodyen da johanne? så du kan få litt sol på overkroppen.
- ja det er fint:) JOhanne smilte og fikk hjelp til å smøre seg med solkrem. tine satte på henne en vanlig truse som erstattning for bodyen. det fungerte ikke helt da, for bleia var jo altfor stor for trusa så den tøyt ut over alt. Trusa hjalp litt til å holde bleia på plass men ikke like mye som en body. JOhanne begynte å krabbe mot døren ut til hagen bak huset.
- johanne du er stor jente og kan fint gå selv. Johanne var litt skuffet med reiste seg opp og fant ut at da kunne hun hvertfall ha totten i munnen. hun gikk med en gang bort til den store lekegrinda som var montert ute. det enorme huset hadde en tilsvarende enorm hage med badebasseng og det hele. Johanne stod og holdt i gjerdet på babygrinda si, hun hadde så veldig lyst til å være i den. det var på mange måter hennes lille safe spot. Da trengte hun ikke å passes på så mye av de voksne og hun kunne sitte og gjøre litt som hun ville. der inne var hun liksom sjefen.
- TIIINe, kan jeg vær så snill å gå i grinda? johanne så bedeende på barnevakten sin. TIne hadde satt seg ned i en solseng og hadde egentlig forventet at johanne skulle gjøre det samme. Tine gikk bort til johanne, det var et lite stykke å gå. Tine skjønte tegninga. JOhanne pleide å sitte i grinda si sikkert en hel masse. Tine så på grinda og så at den var senket ca en halv meter ned i terrassen slik at gjerdene var veldig høye fra innsiden og det resulterte i at når man stod på utsiden så ville man være høyere enn den som var innenfor selvom vedkommende stod. Det var jo ganske lurt med en sånn grind tenkte Tine. HUn tenkte også at det ville virke mot sin hensikt hvis johanne skulle lære seg å bli stor jente. Tine stod og tenkte seg om. hvis johanne sat der så fikk hvert fall Tine litt fritid til å lese bok. Men hun innså jo at hun var barnevakt og ikke kunne tenke sånn.
- nei johanne du er litt for stor til å sitte i den grinda. Du kan ligge på solsenga ved siden av Tine. JOhanne hadde absolutt ikke lyst til å ligge i noen solseng, hun hadde lyst til å leke med alle lekene sine som var oppi grinda. HUn hadde en egen putekasse oppi der med bare leker.
- jei vil sitte i grinda. JOhanne var litt trasig, hun pleide å få lov til det.
- nei johanne, du må være litt mer voksen nå. Du får sitte med meg. johanne krabbet demonstrativt bort til solsenga og krabbet oppå. hun hadde absolutt ikke lyst til å sitte der.
- Tine er teit. sa johanne og satte seg med ryggen mot henne.
- du nå må du være voksen og sole deg litt. Tine satte seg ned og lese bok. Johanne satt i ca 30 sekunder før hun begynte å krabbe av gårde. HUn krabbet bort til hageslangen. HUn skudde den på og begynte å spyle rundt seg.
- JOHANNE, hva er det du gjør? Tine var raskt opp av stolen og løp bort til johanne som i panikk sprutet på Tine. Tine stoppet opp litt forskrekket og var ganske sint nå.
- Din rampeunge. se nå har du gjort Tine helt våt. Nå må Tine skifte.
- hahahaha, JOhanne begynte å le. Tine hadde fått nok og tok tak i øret på johanne.
- vet du hva johanne sånt tåler ikke Tine. Nå kan du gå i skammekroken. Johanne ble ført inn i lekegrinda si i det ene øret. Johanne ble satt på knærne i det ene hjørnet. og skulle sitte og se utover utsikten, bort fra Tine.
- Sånn nå sitter du her i 15 minutter til Tine sier fra. JOhanne hadde fått det som hun ville. hun satt i grinda si og var egentlig strålende fornøyd. hun hadde fått det som hun ville. skammekroken hadde hun stått i før slik bleiebarn ofte gjør. hun satt helt stille og puttet totten i munnen. Tine gikk inn for å skifte. minuttene gikk og Tine kom ut igjen. og skøv solsenga bort til ved siden av grinda slik at hun kunne ha et oppsyn med johanne. Det var best å ha henne oppi der tenkte hun.
- okei JOhanne nå er skammekroktiden din ferdig, du har vært veldig flink. Tine sitter her mens du er i Grinda di. Hvis du ikke er snill nå så tar Tine lekene dine.
- okei Tine. JOhanne visste at det var helt greit, hun kom ikke til å finne på noe mer sprell. Hun ville jo helst bare sitte og leke med lekene sine.
- Tine, kan jeg vær så snill å få smokken min? JOhanne var liten bebi igjen og ville gjerne ha smokken sin.
- Johanne hva sa jeg istad, du er en voksen jente og skal ikke trenge å bruke smokk. Det er bare for små bebier. Tine innså jo selv at johanne lignet ganske mye på en bebi der hun satt i en stor lekegrind med masse bebileker rundt seg og med en stor bleie rundt livet.
- okei. JOhanne satte totten i munnen og begynte å leke. Den neste halvtimen satte de to jentene ganske så rolig og holdt på med sitt. JOhanne kjente at bleia hennes var helt tørr, noe som var svært uvanlig for henne. klokken var nesten blitt 12. JOhanne var jo helt naken foruten bleie og trusa som Tine hadde satt på henne. Puppene var på på fullt display, noe det alltid var når hun var bebi. Bebier bruker ikke BH. Men johanne følte seg litt kald.
- Tine atte jeg er litt kalld, kan jeg få en body? Tine syntes den siste halvtimen uten noe mas hadde vært veldig fin og tenkte at johanne oppførte seg best når hun fikk det som hun ville. så hun etterlot den lille jenta i grinda si og gikk inn for å hente noen klær. hun fant en body og en tskjorte. begge veldig barnslige, men hun så at johanne nesten bare hadde barnslige klær.
- okei johanne kom hit så skal du få på en body. JOhanne krabbet bort til utgangsdøren på grinda som var en halv meter under bakkeplan. johanne reiste seg opp og holdt i gjerdet som var ca ti cm lavere enn hun var. Tine bøyde seg over og hjalp henne på med bodyen, hun sjekket litt innenfor bleia før hun kneppet igjen bodyen.
- så flink du har vært johanne, bleia di er helt tørr. Jeg tror du kan klare å være helt tørr frem til lunsj. hva tror du om det? johanne var ikke helt sikker.
- kanskje. svarte johanne og krabbet tilbake til lekene sine. Først da så TIne at bak på ryggen til bodyen var det to setninger men en flapp som man kunne sette fast med borrelås til den ene eller andre siden. setninger var: jeg har tørr bleie på meg. hvis du satte flappen andre veien ble setningen: jeg har tissa på meg. den andre setningen var: jeg har ren bleie på meg. Og hvis du tok flappen andre veien ble det, jeg har bæsja på meg. Tine tenkte med seg selv at den bodyen var meget passende for jenta som satt foran henne. Tine ga johanne en flaske vann på en imsdal flaske. JOhanne var ikke veldig interessert, men tok en slurk. Det neste kvarteret gikk helt stille for seg.
- Hva skjer johanne? Tine hadde observert at johanne hadde satt seg på knærne og hadde sluttet å leke med lekene sine. hun satt bare helt stille og suttet på totten sin.
- atte kan jei få smokken min? johanne ville gjerne ha den nå når hun skulle bæsje. for bæsje skulle hun så visst gjøre.
- hvorfor skal du ha den nå da johanne? du er jo stor jente, du skal ikke ha smokk du.
- ååh, dumming. JOhanne bare tottet videre og presset på,
- johanne hva gjør du nå? må du bæsje?
- jaah. jeg bæsjer i bleia mi. Sa johanne litt demonstrativt.
- johanne det får du ikke lov til, kom her med en gang så du får gått på do. Tine hadde litt panikk nå hun ville gjerne slippe å skifte bæsjebleie en gang til.
- nehei, bæsje her, johanne trykket på. Tine var på vei inn i grinda da hun så på johanne at det var for sent. bleia utvidet seg og johanne bæsja på seg. Hun var jo ganske søt og uskyldig, men pokker heller at hun ikke kan holde seg.
-- johanne det der var ikke veldig voksent gjort av deg. nå har du gjort noe som bare bebier pleier å gjøre. du skulle si fra så vi kunne gå på do.
- Jeg erl bebi og bæsser i beia mi. JOhanne snakket bebispråk nå. hun presset litt til og det kom mer brun masse ned i bleia hennes.. TIne stod bare forferdet og så på. HUn hadde jo skiftet på johanne men hadde hittil ikke sett henne i det hun gjorde seg ut. Det var litt av et syn at den store jenta satt der og tottet mens hun dreit i buksa. Eller bukse og bukse, det var en stor bleie så så rart var det jo ikke.
- er du ferdig?
-mmmhmm;) johanne smilte og så litt triumferende ut.
- skal vi gå å skifte da før du setter deg ned og alt blir et klin? Tine ville helst bare bli ferdig med det, forhåpentligvis var det hard avføring. Johanne hadde helt andre planer, hun skulle hvert fall ikke skifte. hun elsket å sitte sånn i skitten bleie og føle seg liten og hjelpesløs. Hun kunne sitte mange mange timer på den måten.
- nehei. ikke skifte. sa johanne og satte seg demonstrativt ned på rompa. bæsjen tøyt utover i den store og tettsittende bleia. Men den var ikanskje bare 30% full og det visste johanne. HUn bare lente seg litt tilbake og tisset på seg. det var herlig.
- tisser du også nå sa Tine og himlet litt med øynene mens hun hørte strålen treffe bleia.
-mmmhmm. smilte johanne som hadde fått det akkurat som hun ville. hun satt i en bæsjebleie i grinda si med alle lekene rundt seg mens hun tisset på seg. hun var i himmelen.
- du oppfører deg som en liten bebi johanne. det var skikkelig umodent gjort av deg.

Fortsättning:

Del 1 (13 jul 2020)
Del 2 (13 jul 2020)

Tillagd 13 jul 2020   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Adult Babyhood #Uppfostring/Disciplin #Smutsiga blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4822  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024