Logga inBli medlem
Johanne har barnevakt

Del 1

Ding dong. Tine stod utenfor det ekstremt store huset hun hadde fått adressen til. Tine hadde vært mye barnevakt opp gjennom livet, men denne gangen skulle hun være det en hel uke. Hun gledet seg veldig. Lønna var veldig god og det hørtes på telefonen ikke ut som den mest anstrengende kidden å være barnevakt for heller. Tine var 19 år og veldig spent på dette oppdraget, hun hadde allerede planlagt en hel masse greier som hun skulle gjennomføre.

Johanne satt i sofaen i stua, hun hørte at det ringte på nede. Moren hennes var på vei ned for å lukke opp for det johanne visste var Barnevakten hennes. Moren til JOhanne skulle være borte en uke og hverken anne eller Linda hadde anledning til å passe henne. JOhanne var 30 år og man kunne selvfølgelig stille sspørsmålet om hun trengte en barnevakt. JOhanne visste imildertid at hun var helt avhengig av en som passet på henne. JOhanne hadde aldri mestret å skifte sin egen bleie, og sant og si så synes johanne det var ganske trygt og behagelig å ha noen som kunne passe på henne litt.

- Hei, så hyggelig å se deg, du må være Tine. Moren til johanne åpnet døren og så på den pene jenta som stod utenfor det enorme huset. Det var alltid litt spennende med nye barnevakter. Og Moren til JOhanne tenkte at begge to nok skulle få kjørt seg litt mens hun selv var borte en ukes tid på ferie med den nye kjæresten.
- hei. jeg er visst litt tidlig ute. Tine likte å være presis.
- å det gjør ingenting, jeg må snart ta taxi til flyplassen så det passer veldig bra. Du får komme inn så jeg får vist deg litt rundt. Tine gikk inn i det enorme huset og inn i en tilsvarende stor inngangs hall.
- ja du får bare sette fra deg sko og yttertøy her så skal jeg vise deg rundt.

Tine fulgte etter den hyggelige damen. Tine fikk legge fra seg baggen sin i et enormt rom som skulle være hennes for uken. Deretter ble hun vist ned til stuen. De to dame ble stående inne på rommet og snakke litt.
- unnskyld frue, men kunne jeg få vite litt mer om johanne. Hvilken alder er hun? hva liker hun å gjøre? hvor mye trengs hun å passes på? spesielle tilpassninger? Tine hadde behov for å vite dette, for hun hadde fått svært lite info annet enn at lønna var god og at hun skulle være barnepike en uke.
- ja du skal jo snart få møte henne. Men jeg kan vel si det slik at Johanne er en ganske spesiell jente, Hun er ofte litt yngre enn det hennes fysiske alder skulle tilsi. Hun kan være litt vrang og vrien av og til, men er stort sett en snill jente som oppfører seg bra. Hun trenger masse omsorg og kjærlighet. Hun trenger også en del stell. Hun pleier å sette barnevaktene på prøve. Tine tenkte sitt. Hun hadde vært mye barnevakt, men dette virket som et spesielt case.
- Men hvor gammel er hun? har hun begynt på skolen? er hun 10 år? Tine hadde vært barnevakt for noen 10åringer og de ønsker sjeldent mye innblanding
- jeg tror du nesten får bedømme selv når du møter henne.

- Hei johanne. Du må hilse på Tine. Moren til johhanne kom inn i stuen der johanne satt tett etterfulgt av Tine. JOhanne visste jo at hun skulle passes, så det var ingen overraskelse. Johanne visste at dt måtte være slik, og hun ønsket helst å være ca 3 år når hun ble passet på av fremmede. Da hadde hun mye frihet, og kunne finne på mye rart. Hun likte ikke å være voksen når hun hadde barnepass, for da ble det liksom så rart å skulle la seg styre av en voksen som ofte var yngre enn hun selv. JOhanne hadde jo en voksen side også, selvom hun ofte var liten. Johanne reiste seg fra sofaen og tok Tine i hånda. Tine på sin side var svært ofrbløffet. JOhanne så på ingen måte ut som en jente som trengte pass. Hun så ut til å være eldre enn Tine, selvom hun var litt barnslig kledd, med snekkerbukse.
- Hei. Johanne sa det, og merket med seg selv at hun med en gang begynte å gå inn i 3årings rollen. Det var en rolle johanne kjente godt til fra før. Dette skulle bli spennende tenkte johanne. Det samme tenkte Tine, enn på en litt annen måte.
- okei Johanne, du kan bare sitte her så lenge så går jeg opp og viser Tine litt rundt. Tine ble med moren til joahnne opp rundt om i det store huset.
- Her er voksenrommet til johanne. Hennes andre rom er inn den døren der, det kan JOhanne vise deg senere. På badet finner du alt du trenger for stell. jeg har kjøpt inn middag for i dag. Det er pizza. i morgen må dere bli enige om hva dere skal spise.
- okei, jeg har planen ganske klar alt. Tine kom godt forbredt.
- bra, jeg må dra nå, taxien kommer nå. dere blir sikkert gode venner. HUsk at du bestemmer alt, JOhanne har fått streng beskjed om å gjøre som du sier. Så det gjør ingenting om du er litt hard med henne hvis hun ikke hører.
- okei, bra. jeg pleier vanligvis å ha god kontroll. Begge to gikk ned. Tine ventet i stua mens johanne tok farvel med moren sin i hallen.
- Hade johanne, husk hvor glad mamma er i deg. Du kommer til å få det fint med Tine, ikke gjør noe dumt.
- okei mamma, men kan jeg få smokken min? JOhanne ville ha den som trøst for at mamma reiste. HUn brukte ikke så mye smokk til vanlig annet enn om natta, så hun var litt overrasket da moren dyttet en smokk i munn på henne. Johanne strålte og suttet febrilsk. Johanne elsket smokk, det var noe av det beste hun visste. Det var også vitkig i 3 års alderen som hun likte å være når hun ble passet på av fremmede. JOhanne vraltet inn i stua igjen. hun vagget på grunn av den tjukke bleia som satt rundt rompa hennes. Johanne hadde på seg body og snekkerbukse og det var ikke nødvendivis så lett å se på henne at hun hadde på seg bleie. Dette tenkte ikke johanne noe over, men hun så at Tine ble forskrekket da hun kom inn i stua.
- næmmen så søt du er da, har du fått smokk du da? Tine stirret på det søte synes som stod foran henne. En jente som så ut som hun snart var 30 år, 150cm høy, med snekkerbukse også en stor smokk i munnen. Tine skjønte at her var det en litt spesiell jente det var snakk om.
- mmmhmm. JOhanne strålte fra øre til øre bak smokken. Hun følte seg allerede komfortabel. Hun kunne gli rett inn i rollen som 3åring.
- Ja det er sikkert godt johanne. liker du så godt smokk du da?
- mmmhmm. johanne stod rett opp og ned og kjente at det rant i bleia hennes. Hun tissa på seg, det var veldig sjeldent at hun kunne gjøre noe med det. Hun var inkontinent og stort sett så bare kom det som det ville. Bleia hennes var veldgi stor og tålte mye, og selvom johanne ikke hadde skiftet siden klokka 10 så visste hun at den nok kom til å holde helt til middag.
- skal Tine lage pizzza til oss? du er sikkert litt sulten? Tine kunne ikke noe for at hun med en gang begynte å snakke litt mer barnslig til jenta som stod foran henned med smokk i munnen.
- ja pizzza:) Johanne var happy.
- okei men kan ikke du sette deg i sofaen og se på tv litt da? Tine går på kjøkkenet og lager litt mat. Tine tenkte at dette var jo nærmest en dame og hun trengte sikkert ikke så mye oppsyn.. JOhanne satte seg i sofaen og så på tv. Det var tegnefilm på netflix som hun kunne se på. Johanne begynte å tenke litt på hvordan uken skulle bli. HUn ante jo ikk hva som var planlagt for henne. Hun gledet seg litt til å være liten bleiejente. Hun satt og suttet på smokken sin og så på netflix da hun plutselig merket en følelse som var veldig kjent for henne. Johanne hadde brukte bleie hver dag i 12 år og var veldig vant til det. Det var alliekvel ting som var flaut ved hennes tilværelse. Det flaueste var en tin gsom skjedde omtrent 1-2 ganger i uken. Nemlig at johanne bare satt helt uten forvarsel og kjente at det seig en bæsjekladd ned i bleia si. Johanne var inkontinent i blæra og kunne ikke styre den. Hun var imidlertid ikke helt inkontinent i endetarmen. Hun hadde som regel litt kontroll. Ikke at hun kunne holde seg så lenge som andre kunne, men hun hadde hvertfall mulighet til å styre litt. Hun trengte som oftest å presse litt for å få det ut. HUn synes jo det å bruke bleie fulltid var veldig deilig så det var aldri noe stort problem. Men det hendte altså 1-2 ganger i uken at hun bare bæsja på seg uten å kunne gjøre NOE med det. Det var somregel litt løs bæsj som bare skled ut av henne. Det skjedde nå. Hun satt helt stille i sofaen og kjente at det bare sklei ut av henne. Hun følte seg alltid litt skamfull når det skjedde. HUn bæsja jo stort sett på seg to ganger om dagen minst, men det var mindre flaut når hun hadde kontroll. JOhanne likte å innbille seg at hun brukte bleie fordi hun ville og ikke fordi hun måtte. Dette var selvfølgelig ikke sant, og det visste johanne innerst inne. Johanne kunne ikke gjøre noe med det som skjedde med kroppen hennes så hun fortsatte bare å smokke og se på tv.
- Går det bra med deg johanne? Tine hadde kommet inn i stua, hun hadde satt den ene pizzaen i ovnen.
- ja det går helt bra. Jeg ser på tegnefilm. Johanne kjente at bleia hennes begynte å bli våt og tung og at hun nok ikke kunne gå så veldig lenge før hun fikk et skift. Det første skiftet med ny person var alltid spesielt syntes johanne. Hun hadde jo nå også bæsja på seg, så da kom det til å bli ekstra spesielt. Tine så på joahnne som satt der og så på tegnefilm og suttet intenst på en voksensmokk. HUn var helt utrolig søt. Tine fikk også øye på en kjempestor lekegrind for barn i det ene hjørnet av den enorme stuen. Tine gikk bort til den og betraktet den. Den var 3*3 meter minst og så mer designet for voksne enn babyer. kunne det være mulig at johanne brukte den?
- johanne, er den grinda di? Tine så spørrende på johanne. JOhanne på sin side hadde mer enn nok lyst til å gå i grinda si, hun hadde ikke turt å spørre.
- Jaah, svarte johanne bak smokken.
- jøss. hva bruker du den til? Tine innså at det var et dumt spørsmål, hun innså jo selvsagt svaret. En lekegrind kan jo ikke brukes til så veldig mye annet enn å leke og holde en baby på plass.
- Jei bruker den til å leke i, og av og til sove i når jeg er sliten. Johanne tok ut smokken mens hun snakket, men satte den veldig fort inn igjen. Hun vraltet bort til sin nye barnepasser.
- vil du sitte i den nå? Tine var litt forvirret av dette. Johanne var jo voksen, eldre enn henne selv, men alliekvel så brukte hun smokk.
- ja. Johanne kunne godt tenke seg å sitte i lekegrinda si. det var alltid et lite safespot. Tine åpnet opp porten og johanne gikk inn og satte seg på rompa.
- johanne, jeg har et litt rart spørsmål, men har du prompa? Tine syntes det stinka ganske mye, og hun kjente med seg selv at det ikke var henne, så hun ville vite om det var johanne.
- nehei. Johanne så litt blygt ned bak smokken. Tine syntes hun kunne avsløre løgnen.
- det er greit johanne. ikke noe problem. jeg går og sjekker pizzaen.
- johanne ble sittende igjen i sitt dagbur. hvis hun brukte all sin voksne styrke så kunne hun nok klare å krype over gjerdet, men det var ikke noe mål eller ønske for joahnne. hun begynte å leke litt med dukkene da hun merket at hun ble mer våt i bleia.
- hei johanne, koser du deg? Tine hadde kommet tilbake igjen fra kjøkkenet. hun stod ved siden av grinda og så på johanne.
- Mmmhmmm.
- Men du joahnne. har du prompa nå da? Tine synes det lukter litt promp her. Tine spurte johanne, og johanne bare så vekk og suttet med febrilsk på smokken. JOhanne ville absolutt ikke bli avslørt. HUn var alltid flau når du bare hadde bæsja uten å at det var med vilje, da ville hun aldri innrømme det. Hun var så litt vekk. Tine bare tenkte med seg selv at hun hadde tatt helt riktig.
- det går bra johanne. det er lov å prompe litt. Er du sulten? johanne bare nikket på hodet til svar. imens johanne møtte øynene til tine så kjente hun at hun tissa ennå en gang. Denne gangen var bleia helt gjennomvåt og det kom til syne noen små våte flekker i skrittet til joahnne. hun hadde på seg blå snekkerbukse så det var veldig lett å få øye på.
- nemmen johanne, hva gjør du nå? det ser ut som du er litt våt i skrittet? Tine var helt forferdet over oppdagelsen hun hadde gjort. Det kunne virke som denne store jenta med smokk hadde hatt et lite tisse uhell i trusa.
- tissa. Det var alt johanne hadde å si til sitt forsvar. Nå trengte hun er bleiskift, hun hadde gått nesten 8 timer med samme bleie og det var veldig lenge.
- duuuh, uff da lille venn. Det kan skje med alle. kom ut av grinda så kan du gå å skifte. Johanne kom ut av grinda, hun tok tak i armen til Tine. hun trengte trøst nå. det var ikke så ofte hun tissa i buksa.
- gå på badet du nå også finner du en ny bukse eller et skjørt å ha på deg.
- johanne stod helt urørlig og visste ikke hva hun skulle gjøre. veldig sjeldent valgte hun klære sine selv. og aldri skiftet hun på seg selv. HUn stod bare helt urørlig.
- hva er det johanne? vil du at tine skal være med og hjelpe deg? Gud dette var en spesiell jente, tissa på seg og ikke klarte å skifte selv.
- mmmhhmm. Johanne nikket på hodet over var litt flau over sin egen opptreden. å Tisse utenfor bleia var ikke noe som var vanlig selv i hennes tilværelse. Johanne leiet i hånden til tine hele veien opp til rommet hennes. Da hun var kommet inn dit så stod hun bare helt urørlig på gulvet. Hun skulle selvfølgelig gått til badet eller babyrommet der stellebordene var. men hun turte ikke. Enda hun stod midt på gulvet vel vitende om at hun snar tkom til å bli avslørt som bleiebarn.
- skal du ta av deg snekkerbuksa di?
- DU. Johanne bare pekte på Tine mens hun sa det. JOhanne var ikke vant med å kle av og på seg selv, spesielt ikke når hun var i 3årsalderen. Johanne merket på seg selv at 3årstrassen allerede begynte å melde sin ankomst. Tine stod et sekund og så på johanne før hun innså at det var hennes plikt som barnevakt å ta seg av dette. Hun innså også at det sikkert var dette som var grunnen til at johanne trengte tilsyn. Tine løsnet stroppene på snekkerbuksene. Hun dro hele buksa ned til anklene til johanne. Synes som nå møtte henne var vanskelig å ta inn over seg. Johanne stod med smokk i munnen, buksa nedpå anklene, og på overkroppen hadde hun noe som ikke kunne beskrives som noe annet enn en babybody. Men det var det som var under den som fikk Tine til å stoppe opp helt. Johanne hadde på seg den største bleia tine i sitt liv hadde sett. Den dekker heler rompa og skrittet til joahnne. Og det var helt åpenbart at bleia var gjennomvåt på måten den hang på. Bodyen var det eneste som forhindret den i å ramle kritisk langt ned. At johanne var noe for seg selv hadde Tine allerede skjønt, men dette var hun helt uforbredt på. At johanne brukte bleie og tydeligvis hadde tissa på seg var ikke i Tines villeste fantasi. Tine hadde vært barnevakt for babyer før, og var sånn sett vant til bleier, men dette var noe helt annet. Tine stod en liten stund og tok innover seg inntrykkene mens johanne på sin side bare stod helt urørlig og suttet på smokken sin. Johanne var så vant til dette at det ikke var noe problem. Tine fikk samlet tankene litt.
- åj johanne, den bleia var skikkelig våt. kanskje vi skal skifte den? Johanne så på Tine som var usikker. JOhanne visste at hun måtte få skiftet på seg før hun lakk mer. Tine begynte så smått å innse at det nok var hun som måtte ta jobben med å få av den bleia. Det var så mange spørsmål som meldte seg. var dette vanlig for johanne? hadde hun bare et uhell i dag? ut fra den bleia å dømme så var ikke dette noe enkelt uhell. Bleia var enorm og var gjennomvåt. JOhanne tok hånden til TIne og vraltet inn på badet. der krabbet johanne lydig opp på stellebordet og la seg i skifte stilling. JOhanne vel vitende om at hun hadde bæsja seg ut og at hun trengte å ligge ned.
- så fin du er johanne. Den bodyen der kledde deg godt. Tine var kommet litt til hektene igjen og hadde gjenvunnet tilliten som voksenpersonen.
- vil du at Tine skal ta av deg bleia di? JOhanne nikket
- det skal jeg vet du vennen. men da må du svare meg på et par spørsmål.
- Bruker du bleie ofte?' Tine trodde kanskje hun visste svaret når hun så størrelsen på bleia, alle bleieremediene som lå under stellebordet og hvor godt brukt bleia var.
- ja, jeg bruker bleie hver dag.
- okei så når tine tar av deg den bleia der så vil du ha på deg en ny bleie? Tine gjenvant litt av bevisstheten sin.
- jaaah. JOhanne nikket på hodet vel vitende om at hun var sjanseløs uten bleie.
- nåmmen. klart du skal få ny bleie på deg. Men du johanne? Tine hadde begynt å få en annen mistanke. Hun mistenkte nemlig at den prompelukten fra istad ikke var en tilfeldighet, men at det lå noe mer bak den. TIne måtte undersøke saken. Tine begynte også å frykte det verste. en ting var en våt bleie, men Tine var ikke helt sikker på om hun var klar for kode brun.
- du johanne, når Tine spurte om du hadde prompa istad...? hadde du prompa da? prompa litt i bleia di? Johanne ble med ett ganske utilfreds der hun lå. hun vred seg litt forsiktig og ville ikke møte blikket til Tine.
- johanne. se på Tine nå. Johanne som var vant med å være lydig fikk seg til slutt til å se opp på tine mens hun suttet så raskt hun kunne på smokken sin.
- johanne, var det promp Tine luktet istad? eller var det kanskje noe mer? Tine begynte å få bange anelser. Lukta hang liksom i lufta. det var begrenset for lenge en promp kunne henge i lufta. Tine fryktet at johanne hadde hatt et ordentlig uhell i bleia di? Nå var johanne sprut rød og ville ikke møte blikket til Tine.
- Johanne, vet du hva, jeg tror kanskje du har hatt et lite uhell i bleia di. Har du æsja på deg? Tine merket at hun brukte mer og mer babyspråk. ganske passende for johanne egenltig.
- neeeei. Johanne prøvde å komme seg unna med en uskyldig mine. Tine på sin side hadde passet nok bleiebarn i sitt liv til å kjenne igjen en bæsjebleie når den lå rette foran henne.
- johanne. Vet du, Tine tror kanskje at du har bæsja på deg. Det er ikke noe å være flau over det. Alle som bruker bleie har uhell i blant. Tine innså at dette selvfølgelig var løgn, at og johanne egentlig var altfor stor til å bruke bleie, og spesielt å bæsje på seg. Men når Tine først stod i denne situasjonen så skulle hun i alle fall klare å gjenomføre den. HUn så en gan gtil på joahnne.
- johanne si meg nå, har du bæsja i bleia di?
-neeeheeei. Nå var tine helt sikker i sin sak. JOhanne var et lite bleiebarn og Tine var nødt til å ta kontroll over situasjonen.
- okei johanne, men nå komme jeg til å sjekke bleia di, og da må du love meg at jeg ikke finner noe bæsj der? Tine visste hun hadde vunnet, hun kunne se inn i bleisprekken at johanne hadde bæsja. det var ingen risk hun løp ved å si det. Hun var alliekvel litt lite bekvem med å skulle måtte skifte på joahnne.
- neeeheeeei, Johanne var trasig nå og begynte å sutre.
- Vet du hva johanne, sånn sutring skal jeg ikke ha noe av når du er med meg. Jeg ser på bleia di at du har bæsja deg ut. Og det er helt i orden når du har på bleie. det er det den er til for. Tine begynte å kneppe opp knappene på bodyen. HUn teipet etter hvert opp bleie, og fikk bekreftet sin påstand. Da hun brettet opp bleia, så var det en synlig bæsjakladd under rompa til joahnne. ikke sånn kjempestor, ikke sånn at hele bleia var fylt med bæsj. noe Tine var vledig glad for, det stinket nok som det gjorde. Bleia var ubeskrivelig tung, den var helt gjennomvåt. Til tross for at johanne var flink å ligge rolig og var helt fri for hår nedentil så brukte Tine en del tid på å få johanne ren. Tine var litt usikker på hva hun skulle gjøre da hun var ferdig men bestemte seg for at her var det best å sette på johanne en ny bleie. så uten å i det hele tatt spørre så satt Tine på En ny og like tykk bleie. Hun kneppet igjen bodyen og johanne hjalp henne med å finne en ny snekkerbukse shorts..

johanne satt og lekte i sin nye bleie frem til middag. de to jentene spiste pizza og så på tegneserier. Tine tenkte så mye hele tiden. så mange ting hun ikke hadde fått svar på, så mange ting hun tenkte hun kom til å få vite etter hvert. HUn bestemte seg imidlertid for å lage noen regler for johanne.
- johanne, kom og sette deg med Tine i sofaen. Tine holdt og lekegrinda for joahnne. Johanne krabbet ut og kjente at hun for lengst hadde fått våt bleie.
- tine har noen regler for deg:
1) så lenge Tine er barnevakt så er det Tine som bestemmer
2) du skal gjøre som Tine sier.
3) du skal si fra når du må bæsje sånn at du kan gå på potte( tine var ikke så sikker på om hun ønsket å skifte så mange bæsjebleier. Tiss var en ting)
4) du må ha på bleie hele tiden tilfelle det skjer uhell.
5) du skal være med på minst en tur hver dag
- noen spørsmål?
- ja for atte, jei kan ikke si fra når jeg bæsjer. for atte det bare gjør jeg. derfor er jeg tre år. Johanne hadde aldri trengt å forholde seg til pottetrening når hun var 3 år.
- okei, men du skal prøve å si fra hvert fall. for Tine har tenkt at du skal bli stor i løpet av uka. og store jenter de bæsjer ikke på seg. Johanne tenkte med seg selv at det skulle de bli to om.

Fortsättning:

Del 1 (13 jul 2020)
Del 2 (13 jul 2020)

Tillagd 24 jun 2020   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Adult Babyhood #Uppfostring/Disciplin #Smutsiga blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4809  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024