Logga inBli medlem
Hildes nye hverdag

Del 4: Kosemorgen

Hun våknet tidlig neste morgen. Fremdeles med smokken i munnen. Hun så på mannen som smilte tilbake til henne. "Har lille jenta sovet godt?" spurte han. Hun nikket. "Har du brukt bleia di da?" Hun nikket igjen. "Få kjenne!". Hun snudde seg og la seg med rumpa i håndflaten hans. Han koste med den våte bleien. Strøk henne over fronten og hun begynte å puste tyngre. Han fortsatte og flyttet hånden innenfor bleiekanten. Han tok hånden nedover og inn i henne. Hun pustet tyngre og tyngre mens han fingret henne til orgasme. Etter at hun var kommet stod pikken hans som et spett. Hun begynte å kose med den og satt seg mellom beina hans. Han dro henne rundt og fikk henne til å sitte på magen hans mens hun sugde pikken hans. Etter en stund stoppet hun og skulle til å reise seg, han spurte hva hun skulle, hun svarte "do". Han dro henne tilbake og sa at hun pleide ikke å bruke toalettet ellers, så hvorfor gjøre det nå. Var man en bleieunge, så var man en bleieunge!

Hun likte det ikke, men satt pris på nærheten og det å få han til å komme, så hun fortsatte å suge. Hun holdt det gående en stund og merket at taket hans på skinkene hennes ble hardere og hardere. Hun klarte ikke å holde igjen mer og hun gjorde i bleia. Bæsjen fylte bleia samtidig som han kom i munnen hennes. Hun syntes det var deilig å tilfredsstille ham samtidig som det var flaut å sitte på magen til mannen sin og bæsje på seg - i en bleie.

Hun merket flauheten stige, kindene ble røde og varme. Han grep tak i henne, svingte henne rundt og la henne over låret sitt. Han sa; "Hva er det du driver med? Sitter her sammen med meg og bæsjer på deg som en annen drittunge! Ærlig talt kjerring! Du er snart 35 år og oppfører deg som en baby som ikke har lært å gå på do". Han slo henne over baken samtidig som han snakket til henne. Hun gråt.

Da han var ferdig reiste han henne opp igjen og ba henne om å se på ham. "Der kan du se, du er ei uskikkelig drittjente som ikke klarer å holde deg, ikke en gang når du skal vise at du er voksen og tilfredsstille mannen din klarer du å holde deg. Du spruter ut i bleia. Tenk om du hadde blitt behandlet som en voksen, da hadde du sølt ut over alt sengetøyet her. Er det en slik mor du ønsker at barna dine skal ha?"

Han reiste seg og ba henne gå på badet og ordne seg før hun tok opp barna og skiftet på dem også. Hadde de ordentlig uflaks hadde kanskje storesøster tissa i senga igjen også. "Du kan like gjerne ta på deg ny bleie med en gang. Jeg fant de våte bindene dine i går, og det er ingenting som tyder på at du er stor nok til å bruke dem enda.

"Men Lise kommer jo innom etterpå" prøvde hun seg. "Hva så?" svarte han, "du klarer vel ikke å holde deg bedre om du har venninner på besøk, du pleier jo å gjøre på deg uansett. Enten går du med stor bleie, eller helt uten. Ei lita klistrebleie i trusa lurer ingen".

Hilde tenkte seg nøye om og bestemte seg for å prøve uten, hun visste at det kunne gå dårlig, men ved å drikke lite og tisse ofte regnet hun med at det kom til å gå bra. Lise hadde selv fått barn og kom til å forstå om Hilde hadde en liten lekkasje om hun lo eller hostet.

Tillagd 29 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Påtvingad babyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4755  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024