Logga inBli medlem
Hildes nye hverdag

Del 3: Besøket

Hilde visste ikke hva hun skulle tenke eller føle. Mannen hadde nektet henne å gå på do og nærmest tvunget henne til å gjøre på seg i bleia. Etter at hun hadde ordnet seg og tatt på seg et bind hadde han bare reist og kun lagt igjen en lapp der han likestilte henne med barna deres.

Greit nok at hun hadde utfordringer med blæra og at gårsdagens mengde med hvitvin kanskje ikke var det lureste hun kunne kombinere det med, men det at mannen faktisk så på henne som en baby var noe annet. Hun kjente at det kom noen dråper i bindet. Heldigvis tålte det mange dråper så det kom ikke til å lekke enda.

Plutselig ringte det på døren. Storesøster løp til for å se hvem det var og Hilde tok selv en titt i speilet og konkluderte med at selv om hun var usminket så hun grei ut. Om man stirret på baken hennes så man bindet, men det var det vel ingen som kom til å gjøre (?). Hun åpnet døren og der stod venneparet Iselin og Aleksander. De hadde med kake og blomster for å gratulere med den tidligere familieforøkelsen. Det hele kom litt brått på og Hilde kjente igjen at noen dråper fant veien ned i bindet.

Hilde inviterte dem inn og fikk satt på kaffen, hun tok en kjapp tur inn på toalettet og fant ut at det var på høy tid å tisse en skvett og bytte bindet som nærmest var sprekkferdig. Hadde hun satt seg på det nå hadde det blitt flekker på den lyse joggebuksa, garantert.

Inne i stuen igjen lekte Aleksander med storesøster, mens Iselin satt med lillebror på fanget. De snakket om løst og fast, Hilde fisket litt etter om Aleksander ikke skulle være med på golfturen, men fikk til svar at det ikke var før neste uke. Denne diskusjonen ble fort stoppet da lillebror fylte bleien sin. Iselin spurte om hun kunne få skifte på ham, noe Hilde var takknemlig for. Sammen gikk damene opp på badet med lillebror, mens storesøster viste Aleksander de nye spillene på iPaden sin.

Oppe på badet stelte de lillebror og kom i snakk om hvor vanskelig det var å holde seg etter en fødsel. Hilde var helt enig, men fortalte ikke så mye, Iselin fortalte om sine egne fødsler, lange perioder med bleier og bind, samt at hun fremdeles hadde relativt tykke bind tilgjengelig når hun skulle være med på ting der det var vanskelig å gå på do i tide. De ble sittende å prate en stund til med Aleksander før de skulle hente barna hos bestemor. De reiste avgårde og Hilde kjørte i gang oppvaskmaskinen igjen. Idét hun reiste seg opp etter å ha satt på maskinen kjente hun at tiden var knapp, hun rakk ut på badet og fikk satt seg på toalettet før det kom. Hun var løs i magen og hadde mye tiss på lager. Bindet var velfylt og det hadde allerede kommet store flekker i buksa. Hun begynte å gråte. Det var sant som mannen sa, hun klarte seg ikke lenge uten bleier.

Når barna var lagt kom mannen hjem, tydelig fornøyd. Han hadde vært ute med gutta etterpå og de hadde kost seg med pizza og øl. Da hun spurte om hvem han hadde spilt med, hvordan det hadde gått osv. fikk hun bare diffuse svar. Han sa at han var veldig trøtt og skulle legge seg snart. Da Hilde kom opp lå han allerede å snorket i sengen. Hun tok på seg en bleie og la seg inntil ham. Han strøk henne over brystene og nedover magen. Det sitret i hele kroppen hennes. Da han kom ned til underlivet gikk hånden over bleien både foran og bak. "Så flink lita jente du er" sa han, og så sov han videre.

Hilde ble liggende å tenke. Var dette noe han ble tiltrukket av, eller prøvde han å nedverdige henne? Hun fikk ikke sove og tok etter en stund frem smokken fra nattbordskuffen og sovnet nærmest umiddelbart.

Tillagd 29 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Påtvingad babyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4754  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024