Logga inBli medlem
Hildes nye hverdag

Del 2: Frokosten

Slutten av svangerskapet hadde gått bra. De hadde hatt det bra sammen og han hadde tatt vare på henne, matet henne og stelt henne. Eldstejenta var mye i barnehagen og sov godt når hun var hjemme.

De siste dagene før lillebror ble født oppholdt hun seg på sykehuset. Hun fikk stell og hjelp her også, men savnet den kjærlige omsorgen fra mannen. Sønnen ble født sent på ettermiddagen en søndag og noen dager senere var de hjemme igjen. Trykket i magen og på blæren hadde roet seg kraftig, det var lettere å bevege seg, men hun slet igjen mye med lekkasjer. Hun trodde vel egentlig at de skulle fortsette som før, men mannen var ikke like forståelsesfull og støttende nå som før fødselen. Hun beveget seg mer, spiste selv, matet barnet og skiftet sine egne bleier.

Mannen var mye borte i jobb og hun var derfor ofte alene med barna. Storesøster hadde begynt å tisse i senga etter at lillebror var født. Han sov lite om natten og hun selv følte at det var for lite tid til å trene på øvelsene sine. Tidvis hadde de bleier på alle tre. Da mannen fra tid til annen var hjemme var han ikke imponert over at kona ikke hadde sluttet med bleier. Han snakket snilt til henne om det, men det var tydelig at han mente at hun burde skjerpe seg, ta seg sammen og gå på do som vanlige folk.

Hun følte seg elendig. Kroppen ble ikke den samme igjen, magen og rumpa var større, brystene lengre og i tillegg brukte hun bleie, dag som natt. I løpet av det første året følte hun seg bedre, hun hadde begynt å trene igjen, kroppen ble strammere og hun lakk mindre. Hun var tilbake til bindene i medium tykkelse og følte seg ganske "fresh". Det hadde blitt lite nærkontakt, men etter at hun hadde sluttet å amme hadde hun laget finere middager, begynt å servere vin og håpet på mer nærkontakt med mannen igjen. Mannen var fornøyd med maten, skålte og koste seg og de hadde de gode samtalene som før i tiden. De nærmet seg hverandre, men når han strøk henne over baken og merket bindet stoppet han igjen. Han forklarte at det var vanskelig å være intim når hun hadde bleie på. Hun fortalte at det ikke var en bleie, men et bind og at hun nesten ikke hadde uhell i dem. Han trakk seg allikevel unna og hun ble sittende å drikke alene. Natten etter skjedde det fatale. Hun hadde lagt seg med et bind som ikke var helt tørt og i løpet av natten hadde blæren tømt seg helt. Hun våknet av at mannen vekte henne, bar henne ut på badet og vasket henne. Hun følte nærhet når han vasket og skiftet på henne og tok på henne bleier igjen. Da han hadde redd opp sengen og skiftet til rent sengetøy spurte han om hun var tørst. Hun svarte ja og han gikk ut på kjøkkenet og kom tilbake med en tåteflaske og eldstejentas gamle smokk. Hilde lå i armkroken og fikk flaske, da flaska var tom fikk hun smokken og sovnet med en gang. Morgenen etter våknet hun i våt bleie. Skamfull la hun smokken i nattbordsskuffen, tok på seg morgenkåpe og gikk til kjøkkenet der mannen og barna allerede var i gang med frokosten.

Hun fikk en rask klem av mannen og han kjente samtidig på rumpa hennes. Han konstaterte at hun fremdeles hadde bleie på seg og at den var våt. Han kommenterte kort at han ikke syntes noe om at hun gikk slik foran barna og at hun burde ha kledd seg ordentlig før hun gikk til frokost, men at de nå bare måtte spise. Hun prøvde å be om å få gå på badet og ordne seg, men mannens blikk ga et tydelig svar. Hun nikket kort, satte seg på plassen sin og begynte å spise samtidig som hun matet lillebror. Da lillebror var mett og hadde rapet ferdig merket hun at hun snart måtte noe mer, hun prøvde å hinte om at hun ville gå, men mannen var tydelig på at de ble sittende til alle var ferdige. Idét storesøster var ferdig spist og hadde fått lov til å gå fra bordet reiste mannen seg og tok med lillebror ut i lekegrinda i stuen. Hilde gikk ut i gangen og skulle til å gå opp trappen da mannen spurte hvor hun hadde tenkt seg, "opp på badet" sa hun. "Nei. Den som ikke lager maten rydder, sånn har vi alltid hatt det. Det at du ikke kledde deg før frokost skal ikke medføre at kjøkkenet er rotete og maten står fremme. Du kan gå opp og bytte bleie når du er ferdig". Hilde gikk stille tilbake til kjøkkenet og begynte å rydde. I dét hun bøyde seg for å lukke oppvaskmaskinen skjedde det. Det rant og rant ut av baken og bleia ble tung. Lukten var intens. Mannen som var i gangen merket lukten og sjekket lillebror. Han kastet også et blikk på storesøster som lekte fornøyd med iPaden sin i sofaen. Han så ut på kjøkkenet, møtte blikket til Hilde og så at hun rødmet. Det var ikke tvil om hvem som var skyldig i lukten.

Tårene presset på. Hun slet med å holde masken. Mannen kom bort til henne, strøk henne over ryggen og sa: "jeg tror det er lurt om du går opp og skifter. Det tar seg ikke ut at du står slik å gjør på deg foran barna.

Så der gikk hun opp trappen. 35 år gammel, mor til to og med full bleie. Hun hadde nettopp fått beskjed av mannen sin om å bytte bleie. Hun følte seg liten og verdiløs.

Etter at hun hadde byttet til et mindre bind kom hun ned igjen og fant en lapp fra mannen.

"Spiller golf med gutta, flott om dere ungene kan klare dere selv noen timer"

Tillagd 29 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Påtvingad babyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4753  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024