Logga inBli medlem
Simon träffar mammans nya väninna!

Del 3: 2 o 3

Susanne sa till honom att välja något men då ringde det på hennes mobil så hon sa till Simon att vara tyst och gav honom nappen i hans mun och hon gick till köket ett rum bort. Han hörde inte vad hon sa i telefon men när hon var klar med samtalet så kom tillbaka och tog nappen från hans mun och ville ha ett svar. Simon sa att han tar 2 och Susanne sa "bra mamma ska bara hämta en tröja och en mysbyxa till dig så åker vi sen".

Hon kom efter 2 min och spände loss honom och tog bort tejpen från armar och ben. Dem gick in på toan där han fick lägga sig ner och tog bort bodyn och tittade i blöjan men det hade inte hänt något i den. Susanne klädde på honom en mysbyxa som var grå med en rosa tröja där det stod baby. Simon gillade inte tröjan men dem ska bara åka bil, Susanne ville att han skulle sätta sig i barnvagnen vilket han snällt gjorde. Susanne gjorde i ordning skötväskan med en blöja, 2 bebisnappar och så gjorde hon i ordning en nappflaska med mjölk i.

Hon gav honom nappflaskan och Simon fick dricka i den vilket han gjorde, hon körde sen fram barnvagnen till hallen och då sa Simon "men vi ska bara åka bil" varpå Susanne sa "men bebisar orkar inte gå så långt den är till för dig". Simon visste inte vad han skulle göra och Susanne tog flaskan och gav honom en rosa napp i hans mun. Simon sitter i vagnen när Susanne öppnar dörren och hon körde fram vagnen till bilen och Simon fick sätta sig i baksätet bakom passagerarsätet. Susanne spände fast Simon med bältet och gick sen till bakluckan för att lägga i barnvagnen.

Simon tänkte testa henne så han spottade ut nappen och började skrika som en bebis, Susanne kom snabbt fram till honom och såg att nappen låg nedanför honom. Susanne tog upp nappen och stoppade in den igen men den här gången tejpade hon för mun och armar på honom. Susanne sa "försök spotta ut den igen men juste det går inte".

Susanne stängde för dörren och satte sig i framsätet och backade bilen och Susanne sa "vi ska gå en promenad i skogen med vagnen" och Simon mumlade, dem åkte en liten bit där dem kom fram till en parkering vid skogen. Susanne gick ur bilen och hämtade först vagnen från bakluckan sen gick hon fram till Simon och tog bort tejpen från mun och armar hon tog även bort bältet och bad honom sätta sig i vagnen som hon spände fast honom vid. Hon tog bort den rosa nappen från hans mun och gav honom istället en röd napp, han ville inte ha nappen men hon tryckte ändå i den i hans mun. Dem började rulla iväg med vagnen och Simon var helt röd i ansiktet och hoppades att ingen skulle se dem.

Vad händer härnäst tror ni?
1. Simon flyr
2. Dagmamma ska träffa en väninna

Fortsättning:

Del 1 (15 apr 2020)
Del 2 (13 apr 2020)
Del 3: 2 o 3 (15 apr 2020)

Tillagd 15 apr 2020   Noveller   #Kvinna #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Påtvingad babyfiering

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4741  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024