Logga inBli medlem
Simon träffar mammans nya väninna!

Del 2

Simon kissade på toaletten med en öppen dörr då Susanne ville ha koll på honom. Simon ville vara ifred men det tyckte inte Susanne, hon sa "barn som skolkar ska vara bebisar" och Simon tittade lite neråt.

När Simon var klar så fick han sätta sig upp medan hon torkade snabbt där nere på honom. Hon tog nappen från Simons mun och sa att nu är det blöjdags och dem gick till hennes sovrum där han fick ligga i sängen. Susanne klädde av honom och sen tog hon fram den stora blöjan och han såg skräckslagen ut. Simon skrek "aldrig att jag tar på mig den".

Susanne sa "du är tvungen och kniper käft" och han sa ingenting. Hon tog på honom blöjan och sen en body på det, sen höll dem i hand till hennes uteplats där det finns en lite större variant av barnvagn.

Susanne sa "sätt dig som en snäll bebis" vilket han gjorde och hon spände fast honom och gav honom nappen in i hans mun. Han snuttade på den och ganska så fort så somnade han och han drömde om att han var en vuxen man med fina kläder på sig.

Men Susanne väckte honom och sa "tappa inte nappen din lilla bebis" och gav honom nappen igen och tejpade för munnen så att den inte skulle ramla igen.

Susanne tog in barnvagnen till vardagsrummet där han satt i barnvagnen och Susanne sa " du är min till ikväll kl 20 så till dess ska vi ha det kul" och klockan är bara 10.

Efter en stund så tog Susanne bort både tejp och nappen från hans mun och gav honom 3 alternativ att välja mellan

1. Gå till lekparken
2. Åka bil till okänd plats.
3. Åka i den stora barnvagnen.

Simon såg förvånad ut och visste inte vad han skulle göra men han måste välja en sak annars så gör hon det.

Vad tycker ni?

Fortsättning:

Del 1 (15 apr 2020)
Del 2 (13 apr 2020)
Del 3: 2 o 3 (15 apr 2020)

Tillagd 13 apr 2020   Noveller   #Kvinna #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Påtvingad babyfiering

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4739  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024