Logga inBli medlem
Valget

Del 12: Vitnet og assistenten

“Jeg må bæsje” kommer det stille og forknytt fra Christian. Vi sitter i sofaen til Lise og Tor – og Lise som har påtatt seg å være assistent for Christian reiser seg raskt og går mot badet.
Det var noen uker siden Christian hadde begynt soningen sin. Jeg hadde fulgt Christian til fengselsmottaket og sittet ved siden av Lise på vitnebenken. Vi hadde sett Christian bli ført inn i lenker og bli spent fast i gynekologstolen. Christian hadde masse hår i skrittet og det var åpenbart at han hadde glemt at straffen krevde at han ble glattbarbert. En søt hjelpepleier fra fengselssykehuset kom trekkende på et trillebord med barbersaker. Christian rev i remmene, men kunne ikke hindre pleieren i å barbere skrittet raskt og effektivt. Christian kunne heller ikke hindre at han reagerte på berøringene av en ung og yppig pleier. Hun på sin side stirret foraktelig på Christian og ga klar beskjed om at dette ikke var en romantisk situasjon og at han så patetisk ut der han lå sprikende og med halvstivt lem. Jeg syntes han så nydelig og fristende ut og synet av den deilige pikken ga meg ilinger i magen og jeg kjente at jeg ble våt mellom beina. Pleieren hadde imidlertid løsning på problemet og skylte skrittet til Christian med iskaldt vann. Christian gispet av sjokket og pikken skrumpet inn til en bitteliten mikro – pleieren flirte hånlig og sa at den størrelsen passet mye bedre i bleiene han kom til å bruke fremover. Legen kom med en sprøyte og bedøvet bekken- og lukkemuskulaturen til Christian og tvang han og til å svelge en tablettmiks som skulle forsterke virkningen. Pleieren tok et innlegg og laget en sløyfe rundt pikken til Christian før hun stakk en tykke bleie under rumpen hans og tapet godt fast. Så kom låsebuksen - den var laget av tykk og kraftig plast med forsterkninger og en tykk wire i linningen som ble låst med en solid hengelås. Det var en slukøret, spak og ydmyket Christian som reiste seg fra gynekologstolen.
De første ukene hadde blitt mye stress og organisering, Lise måtte være sammen med Christian og både Tor og jeg ble litt rastløse. Så Lise hadde foreslått at siden de hadde stort hus, skulle alle fire bo der i helgene.
Så nå gikk Lise på badet og fant frem håndjernene og festet Christian sine hender bak på ryggen. Christian hadde tilpasset seg Lise som assistent og aksepterte at hun byttet bleier, men det at Lise skulle hjelpe til å tørke når han hadde bæsjet, det hadde vært vanskelig hele tiden. Og det var ikke lurt å vente for lenge med å gi beskjed heller – for det var ikke alltid Lise kunne reagere like raskt. Og det hadde medført at Christian hadde endt opp med bæsjebleie noen ganger og det var enda verre.
Jeg kjente at ølene vi hadde drukket hadde medført at bleien min var moden for å skiftes og jeg gikk på badet. Christian satt hjelpeløs på doen da jeg kom inn. Lise smilte og sa at hun gjerne kunne hjelpe meg mens hun ventet og hun gjorde tegn til at jeg skulle legge meg ned på håndkleet hun hadde lagt klar for Christian. Hun åpnet bleien og kommenterte at jeg jammen hadde tisset mye, for hun visste jo at det ikke var så lenge siden jeg hadde byttet sist. Jeg så at Christian kastet lange blikk mot meg - jeg lå sånn at han så rett inn mellom beina mine der fitten spriket fristende og jeg så at pikken til Christian begynte å reise seg. Han så bedende på meg tryglet om utløsning. Lise vasket meg grundig og ertende og etterhvert gikk vask over til kos, jeg lunne ikke unngå å stønne høyt, det hadde ikke blitt mye sex på meg etter at Christian fikk straffen sin. Med Lise sine kyndige hender varte det ikke lenge før jeg kroppen ristet i en deilig orgasme. Mens jeg lå utmattet og passiv, tapet Lise bleien min fast og trakk opp plastbuksen. Christian satt igjen med lengsel og frustrasjon, da jeg gikk inn igjen i stuen. Jeg lengtet virkelig etter å kjenne pikken til Christian inni meg.
Christian kom etterhvert tilbake fra badet sammen med Lise – humøret var litt bedre nå som han hadde fått ren bleie og armene fri. Han hadde fått en diger bleie som virkelig fylte låsebuksen som var trygt tilbake på plass. Jeg fikk en varm omfavnelse og det kriblet i magen når jeg kjente hvordan Christian presset seg mot bleien min – vi var nok like sultne begge to.
Litt senere på kvelden trakk Lise meg med ut på kjøkkenet. Hun forstod at både Christian og jeg var kåte og frustrerte og hadde fått en ide. Hun hadde sjekket retningslinjene for hennes assistent rolle og der stod det at Christian måtte ha armene låst på ryggen når bleien skulle skiftes og at han skulle være overvåket av assistenten hele tiden mens bleien var av. Men det stod ikke spesifikt hva assistenten kunne og skulle gjøre - det stod presisert at Christian ikke måtte onanere.
"Jeg har tenkt at jeg vi legger et stort tisselaken over sengen på gjesterommet, så kler jeg av Christian på overkroppen og låser armene hans bak på ryggen. Deretter overvåker jeg bare hva dere gjør... du får bytte bleie på Christian og om han skulle være klar og du vil ha pikk, så er det bare å kjøre på. Jeg kan hjelpe til og jeg må overvåke dere hele tiden og jeg vil at Tor skal få overvære seansen sånn at han er klar for å gi meg en omgang etterpå. Det er litt omgåelse av reglene, men ikke direkte brudd” sier Lise lekent. Jeg blir klissvåt av tanken – jeg må ha pikk, samtidig er det litt pinlig å skulle pule med tilskuere, men jeg kjenner og at den ydmykelsen gjør meg enda kåtere. Jeg kaster meg om halsen på Christian og forteller om planen med en kåt latter.
Jeg kjenner at jeg tisser og at bleien blir varm og god. Det gjør meg om mulig enda kåtere og jeg dytter Christian mot gjesterommet. Lise har tatt av Christian på overkroppen og låst armene hans bak på ryggen. Han ligger på sengen med en svulmende bleie og et sultent blikk. Jeg kaster meg over han og river opp bleien – han er god og våt, men pikken står som et spett så snart den er fri fra bleien. Jeg gleder meg til å kjenne hvordan det er med en glattbarbert Christian inni meg og river av meg min egen bleie – og blir litt flau når det renner litt tiss ned på lakenet når jeg prøver å komme i posisjon. Lise og Tor observerer og Lise gjør alt hun kan for at jeg skal være bevisst at de er der – hun unnlater ikke å kommentere at det var lurt å legge tisselakenet under oss og at jeg må kjappe meg så jeg kan få bleie på igjen så jeg ikke tisser over alt. Jeg kjenner at jeg rødmer av skam, men det bryr meg ikke – for nå må jeg ha pikk, jeg kjenner det renner vått nedover lårene mine. Christian ligger på ryggen og jeg setter meg over skrevs og fører pikken inn i min bankende fitte. Jeg lar meg synke helt ned og kan ikke huske at Christian har vært så stor noen gang – jeg rir vilt – og kjenner at hvis jeg spriker maksimalt så støter Christian meg helt til bunns. Takten øker vi roper og stønner - det er et inferno av lengsel og kåthet. Med det tempoet kommer det ikke til å vare lenge for noen av oss.
Lise og Tor er åpenbart inspirert og Tor står nå og knar de store puppene til Lise, mens hun har åpnet smekken hans. Synet av at de har blitt kåte av å betrakte vårt ville ritt får det til å tippe over for meg og med et ul kjenner jeg det bygger seg opp dypt inne i meg. Christian kjenner dette og med et stønn løfter han meg og presser seg lengre inn enn noen gang og stivner til før kroppen rister i orgasme. Vi synker sammen i en svett omfavnelse ute av stand til å røre oss på en stund...
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4698  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024