Logga inBli medlem
Valget

Del 10: Hyttetur

Christian blir bedt om å komme bak i UP bilen og etter fem minutter kommer han tilbake. Han var blitt målt i 114 km/t – det var hakket før han mistet lappen. Men en bot på 10 000 svir og det blir ikke bedre av at han er helt i grenseland for å miste lappen i forhold til prikker – det var litt usikkerhet om to av prikkene, så han fikk under tvil kjøre videre – men beskjed om at forholdene ville bli sjekket på mandag og at han ville bli innkalt til politistasjonen for å få endelig avklaring.
Turen videre gikk stille og rolig for seg – nå kjørte Christian veldig rolig og jeg var sliten etter en anstrengende dag – så jeg nøt stillheten og hvilte hodet på nakkestøtten. Jeg visste at Christian om alle prikkene var aktive, fort kunne få beskjed om at han kunne velge bleiestraff fremfor stor bot og tap av førerkort.
Vi ankom hytten i blek ettermiddagssol. Den lå praktfullt til med nydelig utsikt over fjorden og solnedgangen. Jeg ga Christian en god klem og sa at jeg håpet han slapp noen ytterligere konsekvenser av kjøreturen. Christian smilte varmt og sa takk, men at vi nå ikke måtte la den episoden ødelegge den fine helgen vi hadde planlagt sammen. Jeg kjente at jeg virkelig hadde behov for et bleieskift, så vi bar inn fra bilen og Christian viste meg badet. Jeg var overrasket over hvor raskt jeg hadde fylt opp bleien, den var på randen av lekkasje. Så jeg fant frem en Fabine Megabooster med innlegg og plastbukse. Jeg visste det ville gi meg en enorm bleierumpe, men det var verre å risikere lekkasje. Samtidig hadde jeg en mistanke om at Christian ikke mislikte å se meg i bleie, så nå fikk han valuta for pengene. Jeg dro på meg en myk kosebukse og en tettsittende t-skjorte.
Bleierumpen ble enda større en jeg hadde trodd og det var bare så vidt jeg buksen over. Jeg følte meg eksponert og utlevert, men samtidig nøt jeg følelsen av ren bleie. Og jeg kjente det kriblet i magen når jeg tenkte på at Christian ikke hadde noe i mot det han kom til å se.
Christian hadde funnet frem høye glass og en flaske champagne. Han åpnet korken på ekspertvis med bare et lite puff og skjenket i glassene.
«Skål og velkommen til mitt drømmested! Her håper jeg vi får en fin helg. Nå nyter vi solnedgangen og så lager vi middag sammen.» Vi satte oss ned i noen gode stoler med utsikt over fjorden og solnedgangen. Jeg gremmet meg litt over knitringen når jeg satte meg ned – og bedre ble det ikke da Christian med et glis kommenterte at det var fint at jeg hadde beskyttet meg godt og ikke risikerte å lekke i godstolene hans.
Det var godt å kjenne boblene virke og å få senket skuldrene etter et strabasiøst døgn. Christian er litt tankefull og jeg spør om han er bekymret for hva politiet vil si.
«Ja» svarer Christian «det er skikkelig ille om jeg skulle risikere å miste lappen, for jeg er avhengig av bilen».
Jeg smiler ertende og sier «Om det skulle ende med beslag, så vil du kunne velge bleiestraff og beholde lappen». Christian rødmer og sier at det kan være et alternativ, selv om det ikke er fristende. «Kanskje vi skal finne en bleie til deg så du vet hva du eventuelt går til» erter jeg. Christian blir et par hakk rødere og mumler noe utydelig. Jeg kjenner at tanken på å gi Christian en forsmak på en eventuell bleiestraff er pirrende og jeg pusher videre. Jeg reiser meg og gir Christian anledning til å studere min gigantiske bleierumpe. «Kom så går vi på badet, så skal du få kjenne hvordan det er å være hjelpeløs i bleie» gliser jeg. Christian er litt motvillig, men lar seg lede.
Jeg tenker at det er viktig at han kjenner på en stor bleie og han trenger ikke å få erfare lekkasje, så jeg finner frem samme bleie som jeg har på. Vi er ikke så ulike i størrelse så mine bleier passer fint til Christian. Jeg smiler for meg selv når jeg ser at jeg bare har rosa plastbukser og ser at Christian krymper seg når jeg legger fra meg det han skal ha på.
Jeg hjelper Christian av med klærne – han protesterer litt når jeg begynner å dra ned bokseren, men jeg ler og spør om han har tenkt å ha den under bleien. Jeg ser at Christian ikke er helt uberørt av situasjonen – om det er tanken på at han skal få bleie på eller synet av meg i bleie som tenner han vet jeg ikke, men han har i hvert fall en solid reisning. Jeg kjenner at bleien min blir tilført ekstra fuktighet og nyter synet av Christian. Jeg peker på et stort tykt håndkle som jeg har lagt på badegulvet og han legger seg nølende ned. Jeg vet hvor ydmykende det er og hvor naken en føler seg når en ligger sprikende og venter på å få bleie på. Og tenker at dette er bare blåbær i forhold til den seansen en må gjennomgå før en bleiestraff.
«Løft på rumpen» sier jeg, og skyver bleien under Christian. Jeg legger pikken hans til rette og bretter bleien opp mellom beina og taper godt fast. Christian protesterer og vil reise seg når jeg tar frem plastbuksen, men jeg er ubønnhørlig. «Du blir så søt med en fin rosa plastbukse, og ikke vil vi ha lekkasje, så plastbuksen er nødvendig». Joggebuksen blir litt kort med den digre bleien, så den rosa plastbuksen stikker langt over kanten.
Christian går noen forsiktige og vaggende skritt. «Dette er noe du må venne deg til» sier jeg ertende. «Men nå må vi lage middag». Vi spiser og nyter en god rødvin. Jeg har drukket mye vann og kjenner at bleien min er veldig våt. Christian sitter urolig og jeg skjønner hva som plager. «Du har bleie på for å bruke den» sier jeg ertende».
Christian blir sprutrød og utilpass over å bli avslørt, men han blir rolig i kroppen og jeg skjønner hva som har skjedd. Jeg stryker han over hånden – det er helt unødvendig å si noe.
Det blir en lang kveld med rødvin og god musikk. Vi sitter og ser ut i mørket og praten går lett. Christian forteller at han synes det var veldig rart å tisse i bleien. Han blir litt stille og så sier han lavt at det minner han om oppveksten der han var sengevæter. Jeg blir varm inni meg av Christian sin åpenhet og skjønner at han trenger varme og nærhet.
Jeg legger armen rundt Christian og sier «Jeg skal og fortelle deg en hemmelighet» sier jeg. «Jeg var forferdelig flau og utilpass i starten, men etter hvert har jeg begynt å like bleiene. Jeg liker følelsen av en tykk bleie mellom beina, liker å kjenne varmen når jeg tisser. Jeg synes det er ubehagelig å bæsje meg ut i offentlighet, men bortsett fra det, gjør ikke bleiene så mye lenger.» Christian rødmer – «jeg har god erfaring meg bleier jeg og» - jeg brukte bleier for sengevæting lenge og likte følelsen så godt at jeg har fortsatt å bruke de.
«Jeg har alltid likt deg, men når du fikk den straffen ble du helt uimotståelig» sier Christian i det han kysser meg varmt. Han visker inn i øret – «har du hørt om ABDL Scandinavia?»
Det ble starten på en lang natt uten mye søvn….
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4656  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024