Logga inBli medlem
Valget

Del 7: Besøk hos Lise

Jeg stod i dusjen og tenkte på hvordan det ville bli å møte Lise, nå som vi visste mer av hverandres hemmeligheter. Jeg lurte på om mannen hennes, Tor, var hjemme – det var så mye som kjentes urimelig flaut. Det var ille nok å vise at jeg var sonet en ydmykende dom og måtte vise meg frem med bleier, det var aldri lett. Men skulle jeg være der hele kvelden måtte jeg også regne med at jeg ville bæsje, selv om jeg virkelig håpet å unngå det. Bleiene og straffen var jeg jo blitt litt vant til – men det å vise frem at jeg også ble kåt av å få straff, at jeg ble våt av at jeg måtte gå med bleier som andre så – det var noe nytt. Jeg fikk skikkelig sommerfugler i magen – og var på nippet til å ringe til Lise å avlyse.
Men noe i meg ville dette, jeg så for meg at Tor ville være streng og forlange å bytte på meg som den uskikkelig fyllekjørende tenåring jeg oppførte meg som. Bare tanken fikk det til å renne nedover lårene mine - jeg klarte ikke å la være å kose med meg selv. Men jeg var så kåt at det var ikke mye berøring før jeg stønnet høyt og ristet i dusjen. Jeg ble stående lenge under dusjen for å ta meg igjen.
Jeg fant frem en stor rosa bleie med prinsessemønster – det svimlet nesten ved tanken på at andre skulle se at jeg hadde kjøpt bleier med figurer. Jeg tok tre store innlegg for å være sikker på å ikke lekke. Det ble en formidabelt tykk bleie, men samtidig så var den så søt. Og fargen stod godt til min syden- brune kropp. Jeg tok en hvit gjennomsiktig plastbukse utenpå og deretter en fin blonde hold-in truse og en matchende fin BH. Trusen var kjøpt i stor størrelse for å ha plass til stor bleie og kamuflerte litt kanter uten å stramme for mye. Jeg tok en hvit tykk strømpebukse, et kort blått skjørt i ullstoff og en hvit genser. Med litt kule sneakers og en fin veske kunne antrekket passet seg en stilsikker ordfører om det ikke var for den digre bleien som var godt synlig under skjørtet.
Jeg pakket ekstra bleier, litt skifteklær, toalettsaker i en bag, hentet en flaske rødvin fra vinskapet og satte meg til å vente på Lise.
Tankene begynte å surre, var jeg for dristig? Hvordan hadde Lise kledd seg? Og ikke minst mannen hennes? Jeg var nesten på vei til å skifte da Lise sendte melding og sa at hun ventet utenfor. Nå var det for sent å angre og jeg låste døren og tuslet skamfull og flau ut til Lise. Hun gliste godt da hun så meg, men i det hun gikk ut av bilen for å hjelpe til med bagen min, skjønte jeg at jeg hadde valgt rett. For jeg hørte rasling av plastbukse under den gule one-piecen hennes. Og hun smilte lurt når hun viste meg hengelåsen som hold glidelåsene sammen på ryggen – hun hvisket at det var Tor som hadde nøkkelen… Vi sa ikke så mye på veien – vi var begge spent på hva kvelden ville bringe.
Lise parkerte bilen i carporten, men hadde både glemt å låse og ta med nøkkel da hun dro, så hun måtte ringe på døren. Tor åpnet etter en stund med en streng mine – hun burde vite at han ville se fotball uten forstyrrelser fra småfnisete jenter som hadde glemt nøkkelen. Lise fikk beskjed om at det ville bli 10 slag med beltet og en halvtime i skammekroken når hun skulle ta kveldsbadet. Jeg så underleppen til Lise skjelve litt og hun tryglet om å få slippe straff, men Tor lot seg ikke rikke. Hvis hun protesterte ville straffen bli skjerpet. Hun behersket seg og ga Tor en klem og sa at hun skjønte at hun måtte få straff for å være så vimsete.
Tor gikk tilbake til fotballen og vi satte oss i sofaen med hvert vårt glass rødvin. Praten gikk livlig og vinen gjorde oss modige. Lise fortalte om sitt liv som bleiefetisjist og jeg om hvordan jeg var begynt å tenne på bleiene, at jeg hadde fått en kraftig orgasme før jeg gikk hjemmefra bare ved å tenke på ydmykelsen jeg ble utsatt for.
Jeg kjente at bleien var god og våt da vi gikk på kjøkkenet for å lage litt god kveldsmat. I det Tor kommer inn på kjøkkenet for å hente en øl – kjenner jeg til min fortvilelse at jeg må bæsje. Og ute av stand til å holde igjen fyller jeg bleien min. Det føles som en evighet og jeg kjenner hvordan bleierumpen vokser og vokser. Jeg kjenner at jeg er rød som en tomat og Tor får absolutt med seg hva som skjer. Han klapser meg lett på rumpen og sier at det visst er behov for bleieskift før vi spiser.
Tor finner frem nøkkelen og beltet og jeg skjønner at nå er det Lise sin tur til å få ris. Han låser opp one-piecen og avslører en bleie som er fylt til bristepunktet. Tor åpner bleien som faller ned på flisene med et klask og Lise står naken foran meg. Hun får beskjed om å legge seg i fanget til Tor som har satt seg på en stol med et slitt lærbelte i hånden. Lise er lydig nå og snufser allerede av skam og frykt. Jeg ser det rosa kjønnet hennes lyse mellom beina og hun er like eksponert som jeg var i fengselet. Tor slår hardt og jevnt og Lise blir rød på rumpen. Etter 10 slag renner tårene og hun går stille og lydig og stiller seg i det som er skammekroken i huset.
Tor spør om jeg er ferdig å bæsje – og jeg skjønner til min fortvilelse at han kommer til å forlange å skifte på meg. Jeg stotrer frem at jeg tror det, men at jeg gjerne vil ordne meg selv. Tor ser strengt på meg og sier at der i huset er det han som bytter bleier, samme hvem det er som har behov for skift. Han begynner å tappe vann i badekaret og jeg krymper meg av skam når han bestemt begynner å kle av meg. Jeg kjenner jeg at jeg blir opphisset av å bli fratatt enda mer makt over meg selv. Snart er det bare bleie og plastbukse igjen og da kommanderer han meg ned på en stellematte som ligger på gulvet.
I det jeg legger meg ned kjenner jeg hvordan innholdet i bleien skvises utover – opp mot ryggen og frem mot fitten. Jeg skjønner at han kommer til å vaske meg grundig. Jeg kjenner også lukten av bleien og om mulig skammer jeg meg enda mer over tilstanden.
Tor lar ikke det at han skifter bæsjebleie på ordføreren passere uten kommentarer – han vasker meg grundig og bortsett fra i fengselet har jeg ikke følte meg mer naken. Samtidig er det godt å bli puslet med og deilig å bli ren. Tor er bestemt men samtidig god, og bortsett fra skammen er berøringene deilige. Etter hvert trekker jeg meg ikke unna, men ønsker mer og sterkere berøring. Men Tor skjønner og gir meg ikke så lett tilfredstillelse. Så jeg får beskjed om å hoppe opp i badekaret. Lise får beskjed om at hun skal få bade sammen med meg og slipper resten av tiden i skammekroken.
Det er deilig å sitte i badekaret sammen med Lise – det blir så fullt at det skvulper over – og det er masse skum. Vi fniser og plasker og i leken kjenner jeg kroppen til Lise – vi kommer borti hverandre og ingen av oss trekker seg unna. Jeg kjenner hånden hennes på puppen min og stønner av godfølelse. Igjen stopper Tor nytelsen og kommanderer oss opp av vannet. Vi får hver vår store håndduk og tulle oss inn i.
Lise er førstemann til å få nattbleie på – den er om mulig enda tykkere enn bleien jeg hadde på da jeg kom – og samme antall innlegg. Tor smører Lise godt inn med salve og pudrer litt – det lukter deilig. Det er så vidt han klarer å dra plastbuksen over bleierumpen – men snart er Lise kledd i en rosa pysj som Tor låser på ryggen.
Tor spør om jeg har nattdrakt og bleier med – og jeg sier ja, men ser at jeg har glemt nattdrakten i tørketrommelen. Tor finner en av Lise sine – og tar også med bleier og innlegg fra hennes lager. Jeg nyter å bli smurt med salve og løfter villig på rumpen, men igjen snyter Tor meg for nytelsen og snart er jeg også iført en gigantisk nattbleie, plastbukse og låst nattdrakt.
Vi lager ferdig kveldsmaten og Tor og Lise forteller mer om hvordan de leker sammen. Tor forteller at de begge var sengevætere til langt opp i tenårene og at han også var velkjent med bleiebruk. Selv om det stort sett er Tor som er den voksne – hender det at de begge bruker bleier. Jeg blir fascinert over forholdet de har – og ser at dette er en verden jeg ikke kjenner i det hele tatt. Jeg vet at jeg vil utforske mer – men foreløpig er alt nytt og spennende. Hva jeg liker og er komfortabel med har jeg ikke funnet ut enda.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4634  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024