Logga inBli medlem
Valget

Del 6: En ny og ukjent verden...

Nå var jeg inne i den tredje uken av straffen min. Jeg hadde innfunnet meg med bleiene og hadde skjønt at det var liten grunn til å prøve å velge diskresjon fremfor trygghet. Bleiene var godt synlige uansett og det var når jeg valgte for tynne bleier i begynnelsen, at slet jeg med hyppige lekkasjer. Nå, med tykkere bleier var lekkasje en sjeldenhet. Jeg hadde ingen kontroll på muskulaturen og så snart jeg kjente at jeg måtte på do så kom det noe i bleien. Jeg prøvde å spise regelmessig sånn at jeg fikk bæsjet om morgenen for det synes jeg fortsatt var vanskelig å gjøre i offentlighet.

Jeg hadde vennet meg til de store tykke bleiene og det var med en viss undring jeg måtte erkjenne at jeg likte følelsen av varme og trygghet. Det var godt å kjenne hvordan bleien berørte meg og det var ikke bare tiss som gjorde at bleien ble fuktig.

Nå var det lørdag morgen, radioen stod på i bakgrunnen og laptopen var på plass på spisebordet. Jeg hadde endelig fått normal tilgang til ABDLScandinavia. Jeg satt med en velfylt nattbleie, knitrende plastbukse og den deilige gode pysjen min. Det hadde vært en skuffelse da jeg logget inn første gang og så at jeg måtte vente fordi nye profiler hadde så mange begrensninger, men samtidig så var det godt å vite at sikkerheten var ivaretatt – for jeg ville jo absolutt ikke at utenforstående skulle få vite hvilke nettsteder jeg besøkte. Utrustet med en stor kaffekopp ga jeg meg i kast med å utforske dette nettstedet som var så annerledes og samtidig pirrende.

Det var spennende å se på bilder og lese historier. Jeg var ganske oppslukt og det eneste avbruddet var for å fylle på kaffe. Jeg lette frem profiler og ble overrasket over mangfoldet samtidig som det virket som om veldig mange var helt normale bare med en litt spesiell fetisj. Det var mange som likte å være små og bli tatt hånd om av en mor eller far og så var det andre som kombinerte fetisjen med oppdragelse, dominans og bdsm. Jeg flirte for meg selv når jeg tenkte at dette kanskje var en gruppe som ville like straffen jeg hadde fått - kanskje vi fikk en ny gruppe lovbrytere i trafikken.

Men, det var like mange historier og varianter som det var profiler. Det virket som de fleste var veldig reflektert og at de aller fleste hadde perioder der de hadde fornektet fetisjen sin. Det var mye skam, mange trodde de var helt alene om å kjenne på trangen til å bruke bleier. Det hadde gjerne gått lang tid der en hadde prøvd å slutte og leve uten bleier for så til syvende og sist å akseptere dette som en verdifull del av seg.

Jeg kjente noe av det samme. Offisielt sa jeg at straffen min var en grusom og hårreisende straff, men jeg måtte erkjenne at den også ga meg mer og mer en form for tilfredsstillelse. Jeg følte skam og ydmykelse når andre så bleiene mine eller merket at jeg hadde behov for å bytte. Men den brennende skammen ga også opphav til sterke og gode følelser som jeg ikke hadde kjent før. Jeg kunne gjenoppleve ydmykende situasjoner som da jeg satte meg til motverge og ble remmet fast med beina spredd maksimalt foran vitnene i fengselet, eller da jeg bæsjet meg ut på talerstolen i bystyret. Da jeg opplevde dette ville jeg bare forsvinne, men når jeg nå tenkte på situasjonene ble jeg så kåt at det rant av fitten.

Surfingen hjalp ikke på kåtheten og jeg fant ut at jeg skulle lage et profilbilde av bleierumpen min som nå utpå formiddagen var kjempestor og indikerte at normalt hadde jeg byttet bleie for lengst. Den fylte nattdrakten så den satt stramt over rumpen. Jeg fant frem mobilkameraet og knipset bilder i ulike positurer og fant til slutt et jeg kunne bruke som ikke ville avsløre meg.
Det gikk ikke lang tid fra jeg hadde lagt ut bildet, til det begynte å blinke i innboksen min. Jeg svarte høflig avvisende til de fleste, men det var en melding fra en jente som jeg bet meg merke i. Hun var fra Vestlandet, var på min alder og hadde angitt at hun blant annet likte våte og skitne bleier, plastbukser, dominans, ydmykelse, regntøy og mye annet. Vi sendte noen meldinger frem og tilbake og jeg stusset litt på at det virket som hun hadde måtte holde til i nærheten. Var det en jeg kjente? Jeg ble nysgjerrig og så på bildene hun hadde lagt ut. De var anonymisert, men likevel var det noe kjent. Jeg begynte å tenke på hvem jeg hadde fått linken av og spurte etterhvert om hun jobbet på apotek – noe hun bekreftet.

Det var ganske riktig Lise som nå var venn med meg. Hun fortalte at hun og mannen hadde blitt kjent gjennom ABDL for mange år siden. Han var som regel en litt dominerende og streng pappa, mens hun var en litt ulydig sengevætende tenåringsdatter. Hun fortalte at sengevætingen hadde vært reell og at hun fortsatt ikke var helt tørr om natten. Frem til hun var ferdig med videregående hadde hun tisset i sengen flere ganger i uken. Det hadde blitt litt bedre, men ikke så bra at hun hadde sluttet med bleier. Rollespillet ble derfor også en løsning på et reelt behov.
Vi pratet en stund, men jeg måtte medgi at selv den gigantiske bleien min hadde nådd kapasiteten og at jeg var litt våt på låret, så jeg sa at jeg hadde behov for bleieskift. I tillegg så var det ganske upraktisk med chatten så Lise inviterte meg hjem. Da kunne vi prate over en flaske vin - Lise visste godt at jeg ikke kunne kjøre bil, så hun tilbød seg å hente meg. Hun sa jeg kunne pakke tannbørste - så kunne jeg gjerne overnatte.

Jeg gikk på badet og tok av meg den gjennomvåte bleien, hev nattdrakten i vaskemaskinen og tenkte at den måtte med på overnatting.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4631  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024