Logga inBli medlem
Møte med skjebnen

Del 2

Frustrasjonen hadde begynt å bre seg i hode, hvorfor fikk vi ikke fortsette ?
Vi kunne høre at Mistress romsterte i noe.

Hun kom traskende tilbake, la en del ting på bordet.

« så tøser, nå skal vi snart leke videre, steil dere begge på alle fire med rumpa opp «

Det kom en hånende latter ut fra Mistress.

« hmm så raske dere var nå .... «

Jeg hørte Mistress dro på seg en latex hanske å forsto fort at rumpe hulle mitt skulle nå lekes med. Mitt trange hull skulle hun tydelig vis leke med.

Jeg skvatt til da det kom kaldt middel fra rumpe kanten. Mistress smurte ut å sakte gled en finger inn å etter en stund kom finger nr 2. Jeg begynte å stønne. Kåtheten var vekket igjen.

« nååå er det godt tøsa mi «

Plutselig kom en ynkelig tone frem fra nabo tøsa. ‘hva med meg da’

Mistress stoppet, tok ut fingeren å ga han tre harde klaps på den bare rompa.

« er du frekk, du snakker når jeg sier, du skal være lydig å høre! Er du så SLUTTY ? «

Han turte ikke svare å var bare stille.... jeg kunne høre han snufset litt så han hadde tydelig vis kjent leksa. Sakte begynte Mistress med meg igjen, men nå kjente jeg hun presset sakte inn noe av gummi. Det var en plugg. Den gled sakte inn å jeg bare stønnet å var i en annen verden. Da den satt fint på plass tørket Mistress meg med et håndkle så jeg ble fin å tør.

« Nå tøsa mi, så flink du var... tenker det var godt jeg. Bare bli stående «

Jeg hørte hun holdt på med en tube igjen å det var ikke meg det kom på så det må ha vært han andre. Jeg hørte hun brukte fingeren sin på han å jeg hørte han stønnet av ren nytelse. Det tok ikke så lang tid før jeg hørte han komme med en dyp stønn, det var tydelig han også fått en plugg i seg.

« sååå da var tøsene mine klare «

Hun forsvant igjen å kom tilbake og la noe utover gulvet, tydelig et pledd. Mistress tok hånden min å guidet meg inn på teppet, jeg ble lagt på siden.

Mistress gjentok det samme med han andre men ble lagt i motsatt retning, på en måte som 69 stilling.

Hun tok hånden min å førte den mot hans skaft, hånden min traff å jeg strøk den. Han var tydelig fortsatt spreng kåt. Mistress gjorde det samme med han sin hånd mot meg.

Jeg kunne kjenne hånden hans tok tak i skafte mitt å begynte å stryke det også. Det tok ikke lang tid før han begynte å suge den, jeg lente meg bare bakover med hode å stønnet.

Jeg runket han, strøk den å til slitt slapp jeg tungen ut å begynte å sleike den. Lekte med skaftets hode hvor det hadde lekket ut litt pre-cum.
Leppene mine formet seg rundt hode å videre, jeg begynte å suge han.

« nååå, så deilig dere er, se så kåte tøsene er... «

Det ble mer iver i oss begge, jeg kunne merker jeg var straks på vei til og komme.

« Det er greit gutter, dere skal få komme «

Det ble mer fart å hetere og hetere.
Jeg kommer visket jeg frem. Han bare fortsatte å jeg kom med en skikkelig sprut rett i munnen hans. Hadde aldri opplevd å komme i munne på noen, det var utrolig opphissende å det var deilig hvordan leppen hans gled langs det stove skaftet som ristet. Han bare fortsatte å suge den tør.

Jeg kom fort tilbake til jorda når jeg merket det pumpet mer i skafte hans,
han var på vei til å komme. Nå var jeg nervøs for jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Skulle han få komme i munnen min?
Tydelig hadde Mistress oppdaget dette.
Hun lente seg over hode mitt å pustet meg i øret.

« sug den, la det komme i munnen, du vet du kan klare det... du er så flink... du skal få slippe å svelge. Jeg gir deg en kopp du kan spytte i «

Jeg nølte men fortsatte, det kom litt forsiktig før det sprutet inn i munnen. Det var en litt spesiell smak men hadde smakt det før på meg selv. Heldig for meg kom det ikke så mye å halsen hadde jeg lukket så det gikk greit.

« så flinke du er tøsa mi, mmmm er så stolt. Nå legg dere ned på ryggen «

Vi la oss ned å lå rolig på ryggen. Mistress forsvant ut av rommet men kom fort tilbake. Det praslett da hun kom, jeg viste hva det var hun hadde i hånden.

Hun satte seg ved meg på gulvet.

« løfte på rompa lille tøs «

Hun la bleien unner rumpa mi, presset skafte ned å tok bleie fronten opp i forkant sant dro ut teipene å festet dem godt. Jeg kunne høre Mistress gjorde samme prosess på han andre.

Mistress forsvant igjen ut av rommet, hun ble borte en stund før hun kom tilbake med 2 stor trenings flasker med drikke.

« drikk disse opp nå med en gang «

Jeg teste meg å satte meg på rompa, jeg hørte han andre også gjorde det. Vi fikk vær vår flaske å begynte å drikke. Jeg drakk å drakk, det tok tid men klarte det. Han andre somlet litt mer men klarte det til slutt.

« ååå så flinke tøser «

Mistress kom bak meg å presset litt på siden av magen, hun begynte å kile meg.
Jeg skvatt å prøvde å dra meg litt unna men kom ingen vei for hun hadde fast grep. Det hjalp heller ikke at jeg hadde begynt å bli litt do nøden.

« reis dere «

Jeg reiste meg å sto oppreist, men slet med å stå rolig pga jeg måtte på do.
I det samme øyeblikk begynte Mistress å ta av øyen bindet, det datt til bakken å jeg så han jeg hadde måtte holde på med, Det samme skjedde med han.

Vi ble stille å vi rødmet begge to. Vi ble flaue begge to. Vi så ut som 2 skole jenter som sto å var flaue... det hjalp ikke at i samme øyeblikk mistet jeg litt kontroll på å holde meg så det begynte plutselig å renne... jeg klarte ikke å stoppe, det fosset ut. Jeg ble så flau, klarte ikke se så jeg bøyde bare hode ned. Hele bleien svulmet opp å det syntes, fargen var skiftet på front nå.

Mistress så bare på å når jeg var ferdig
Kom hun foran meg å strøk meg uten på bleien, smilte....

« nååå, er det en tøs som ikke kan holde seg stakar, jaja godt det var på en tykk prinsesse bleie på deg. Men jeg gidder ikke skifte på deg nå, du for bare vente «

Sto bare stum, flau å ydmyket....
Mistress forsvant ut av rommet igjen.

Noen minutter med stillhet gikk før han andre kom bort, strøk meg over kinnet, det går bra sa han. Han tok hånden min å holdt den uten på hans bamse bleie. Plutselig ble det varmt i hans også... jeg så på han med store øyene men smilte litt. Jeg bare sto å kjente på den, strøk den litt uten på. Han gjorde det samme på meg.

« nei se hvem som har funnet tonene «

Vi skvatt litt at Mistress var tilbake....

« jeg viste dere ville passe sammen,
tøser «

Hun bare lo.... jegg ble så flau... hva er det jeg har blandet meg opp i... er dette meg....

Fortsättning:

Del 1 (9 jan 2020)
Del 2 (9 jan 2020)

Tillagd 9 jan 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Man som bottom #Diaper Love #DL-dominans #Självständig lek #Sissyfiering #Allt-i-ett-blöjor #Crossdressing

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4621  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024