Logga inBli medlem
Alla för En-En för Alla
Alla för en - en för alla

Mirre ringde. Jag tänkte inte svara. Hon skulle säkert berätta om någon av de unga män som uppvaktar henne och saknar sexuella finesser. De har sett något på skärmen och tror att tjejen vill göra som skådisarna. Tänk ändå om någon hade sett en läcker blöjfilm och fattat att hon har den fetischen. De borde varsamt skala av hennes kläder, lägga ut en snibb och en blöja, ta fram barnpuder och tvättlappar. Försiktigt skulle de med ljummen frotté badda av hennes fina sköte, sära på blygdläpparna och tvätta hennes söta fitta. Med den varma och mjuka tvättlappen skulle de noggrannt tvätta och skölja klitoris. Lagom till att den svullnar och drar tillbaka klittans lilla fina rosa huva skulle de sträcka sig efter pudret. Ett lätt moln skulle sväva över hennes skrev medan de klappar lår, mage, blygd och ner över stjärtens lilla hårda kulhål. Sedan måste de vika upp blöjan mellan hennes ben och hålla fast med ena handen. Den andra handen skall med visst besvär lyfta snibbens ändar, binda samman där i sidan och bygga det vackra, mjuka blöjberget mellan hennes särade lår.

Men dessa män ser inte hennes behov.

Det är jag, som onkel, som har fattat.

Jag har ingen lust att lyssna ikväll. När hon hade ringt den tredje gången på raken insåg jag att jag borde ringa tillbaka, men hon svarade inte. Jag klädde av mig för att gå till sängs. I duschen rakade jag mig noga överallt. Det är lite svårt att raka sig runt anus, mnen det är så skönt efteråt. Jag smorde in mig tjockt med en fin vaselinkräm innan jag gick för att hämta mig en nattblöja.

På vägen stod jag länge och valde bland mina nattkläder. Min feminina sida älskar söta nattlinnen. Denna lördag natt, innan den andra advent, borde jag har något silkigt och snövitt. En babydoll passar. Fina trosor med rosa krus runt linning och benöppningar. Överdelen är kort och täcker knappt baken, speciellt med en tjock blöja under trosan.

Jag kände hur kuken raknade när jag strök över de fina puffärmarna på babydoll-linnet. Jag drog på mig linnet. Min lem spretade ut och i spegeln var jag vacker, erotisk och kåt. Bakifrån ser det nästan ännu bättre ut. Min vältränade stjärt är rund och blek. Nattlinnet glider över huden så fort jag rör mig. Det känns som en fin smekning.

Katastrof!
I mitt skåp finns bara en enda blöja kvar. Jag kvider till. Mirre fick ju med sig ett paket när hon gick. Att jag har glömt att fylla på! Jag smetar ut ett tjockt lager vaselin över mitt underliv igen och känner hur pungen halkar mellan låren. Jag kan spänna min stjärt och känna hur det klibbar ihop i stjärskåran. Äntligen blöjan. Så skönt att få fyllningen mellan benen. Denna modell är extra tjock och jag kan inte riktigt knipa ihop låren. Jag får gå och skreva.

I köket fyller jag en nappflaska med en god IPA. Sedan är det dags för kvällssexfilm. Min stora skärm lyser upphela vardagsrummet. En överdimensionerad fitta fyller hela ytan och låter pisset spruta i en fontän. Bilden glider över målet för strålen. En mörkhårig och välklädd kvinna sitter i en mjuk soffa och låter sig duschas. Kisset rinner över håret, ansiktet och ned över hennes knallröda blus. Efter en liten stund är det röda tyget svart av vätan och de fylliga brösten putar och spänner mot den blänkande våta ytan.

När hon ställer sig upp ser jag det gigantiska blöjpaket hon har mellan benen. De kysser varandra. Jag lirkar ned handen i mitt eget blöjpaket och runkar sakta. Än vill jag inte komma.

Då, just då, hör jag hur ytterdörren öppnas.
-Onkel, är du hemma? Jag blev orolig när du inte svarade.
Hon tar två steg in från tamburen och står i dörren. Jag känner skammens rodnad. Hon ser hur min högernäve jobbar inne i blöjan och på skärmen har kvinnorna fått sällskap av ett par män med kuk i hand.
-Ha ha, måste du ha lite underhållning.
Hon fnissar och kastar av sig stövlarna, jackan och halsduken i en hög på hallgolvet. Slarvigt, tänker jag. Soffan gungar till när hon sätter sig alldeles intill. Hon kysser min kind
-Jag blev orolig, så snälla svara när jag ringer.
-Mmm, men jag hade inte tid.
-Det tror jag inte på.
-Fast jag ville inte höra om en till kille just nu.
-Ha ha, du är svartsjuk
Jag funderar en stund. Jo, jag är nog lite svartsjuk.

-Onkel, det är bara med dig som det blir bra.
Så säger du till alla killar.
Nej, allvarligt talat. Du är mjuk och sexig och rar och kåt och hittar allla mina knappar. Tänk om mamma visste vad vi gör.
Ja, jag tycker att vi är ganska så oskyldiga.

Vi sitter i soffan och småkelar. Hon tar min vänsterhand och lägger den mellan sina lår. Där får den ligga. Värmen från skötet och kylan från de kalla strumpbyxorna blandas i upplevelsen. Min kuk blir inte mindre mjuk av detta.

Är du inte kissnödig snart?
Jo, Mirre, det kan du nog ana. Jag har druckit duktigt, så snart får jag pissa.
Gör det snabbt, för jag måste också snart.

Jag tittar in i hennes ögon, som strålar av den där heta kåtheten.
Hur menar du?
Vi får dela blöja. Jag har ingen på mig och jag tog ju dina sista blöjor ur skåpet. Så då måste vi dela.
Det finns en toa.
Inte för kiss i kväll.

Hon börjar massera min mage långt ned. Urinblåsan får ökat tryck och jag kvider av vällust.
Nu borde du kissa.
Jag kan knappt hålla mig.
Du skall inte hålla dig. Kissa nu. Kom. Släpp efter.

Hon lirkar in handen i blöjan och griper min kuk.
Kom nu för din Mirre.
Jag vet inte om det går så enkelt.
Jag vet att du kan kissa med stånd.

Hon masserar min mage ganska hårdhänt. Varje gång hon passerar över blåsan vill jag släppa efter, fast det är så skönt att vara nödig. Till slut börjar jag slappna av, trots ett praktstånd. Mirre håller kvar handen när den första lätta strålen väter blöjan.

Jag tömmer mig, medan hon håller mig. Jag kan känna hur hon riktar min hårding åt olika håll.
Fort, ta av dig blöjan . Jag måste också kissa.

Hon sätter sig på knä på golvet, drar i min fina trosa och nästan sliter ned blöjan. Jag är nästan klar, men inte helt, så den sista strålen sprutar rakt ut och råkar träffa hennes rutiga skjorta.
Ibland är du så galen!
Hon skrattar och tittar på hur en stor fläck bildas över hennes byst.

Snabb som en vessla drar hon ned sina strumpbyxor. En vacker syn tycker jag. Hennes vita trosor lyser under den korta kjolen medan hon kämpar med snibbens knutar.
Men hjälp till då. Jag måste verkligen kissa nu. Onkel, snälla, sitt inte bara.
Vad skall jag göra.
Du måste knyta upp den.
Jag fumlar lite, men snibben öppnas och den våta blöjan ligger som en varm bädd där mitt i. Utan eftertanke lyfter hon upp den vita blöjan mellan sina ben.
Snibben också! Snabbt!
Jag hinner inte säga att hon fortfarande har kvar trosorna, utan binder upp snibben till henne.
Ah. Så skönt.
Hon sitter kvar på huk och kissar i blöjan. I min blöja.
Men nu har jag ju ingen blöja. Min kära gullunge, det är ju inte så jag tänkte.
Du vet väl att man skall dela allt i vått och torrt. Det var säkert blöjor man tänkte på. Dessutom är det miljövänligt. En blöja för två personer. Vi kan kissa i skift.

Vi söker ett fint nattlinne till Mirre. Hon får helt enkelt sova över nu närhon har tagit sig hela vägen genom stan till mitt hus.

Vi pratar som vanligt om allt möjligt. Hon vill titta igenom min samling av snusk och porr och erotik. Här finns gamla böcker från början av 1900-talet, gamla bilder från 1800-talet, tidningar och filmer av alla de slag. Hon håller en hand inne i den varma blöjan och smeker sig.
Titta här. De där bindorna går inte av för hackor, säger jag.
De är ju stora korvar.
Javisst och så skall de bäras tajt mot lilla fittan. Man har ett band runt midjan och hakar fast där fram och där bak. Det gäller att spänna ordentligt.
En sådan vill jag ha. Så skall jag onanera när jag går promenad.

Jag känner att det är dags snart igen. jag måste kissa, men blöjan är upptagen.
Vänta jag måste bara gå och slå en drill.
Nej, toan är förbjuden. Vi delar blöja!
Fast jag hinner inte, säger jag och hoppar på stället.
Jo, det kan vi lösa.

Mirre drar ut blöjan i framkanten.
Stoppa i den här.
Vad?
Stoppa ned kuken här och kissa i vår blöja. Det är inte så svårt.

Jag ställer mig intill henne. Jag är ju lite längre och det borde gå. Men tanken är snabbare än handlingen. Min kuk har redan styvnat och står rakt upp i givakt. Mirre skrattar, drar ned mina babydoll-trosor och försöker bända ned kuken mot glipan i blöjan.

Vi fnissar och skrattar men det tycks vara omöjligt.

Men Mirre vet på råd. Hon drar ena sidan av snibben åt sidan i ljumsken.
Här kan du komma in.
Hon kramar mig hårt. Jag känner hur min lem ligger mot hennes lena mage. Jag skulle lika gärna kunna spruta min sperma över hennes unga sköte. Men nu skall jag kissa.
Vi står tätt samman.

Efter en evighet känns det att jag kan tömma urinblåsan. Det väller fram och jag märker att det sprutar in i blöjan, sköljer över hennes mage och dryper ned över fittan. Blöjan suger upp allt och blir allt tyngre. En rännil längs med låret droppar på golvet och skvallrar om att cellstoff kanske inte kan ta upp allt.

Till slut lirkar jag mig baklänges ur vår gemensamma blöja. Alla för en- en för alla!

Mirre går bredbent in i köket för att koka lite mer te. Det är en upphetsande syn att se henne med den tunga blöjan hängande och gungande mellan benen. Jag skall kissa i den bakifrån nästa gång, tänker jag.

Hon står vid diskbänken när jag ser att hon samlar sig.
Skall du kissa igen?
Ja, Onkel, tänk om vi tappar den på golvet.
Jag kan hålla i den.

Hon står kvar och jag håller om henne med armen samtidigt som jag stödjer blöjan underifrån. Den är varm och het och mycket välfylld. Den har glidit ned så mycket att jag kan titta in i den underbart våta blöjan. Hon börjar skvala. Det hörs så mycket att jag måste dra ut linningen och kika ned i vår blöja. Det har bildats en sjö, som bara hindras av snibbens sidor. Jag undrar om allt kan sugas upp helt.

Vi har nått vägs ände. När jag får överta den varma blöja och drar upp den mot pungen pressar jag ut en liten härlig flod på köksgolvet. Mirre skrattar. Hon ser på mig och sätter sig ned på golvet, rullar runt och blöter ned sig helt och hållet.
Onkel, du gillar detta eller hur?

Om jag gillar det? Vilken fråga.

Men natten fick bli i våra nattlinnen och utan blöja. Hur det gick? Tja, jag kanske berättar någon gång.
Vi hittar på ett sätt att njuta tillsammans av en blöja.

Tillagd 8 dec 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Snibb #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4581  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024