Logga inBli medlem
Johanne har høstferie med andre barn

Del 2: flere barn i skogen

Linda lat ut stellematta til joahnne på et flatt område. Linda hadde selvfølgelig med seg alt til å skifte på johanne, det hadde hun alltid. Malinn som var ganske voksen for aldren var veldig spent nå. Hun hadde jo skiftet bleie på johanne en gang før men da var det bare en våt bleie. Malin hadde jo selvfølgelig også skiftet bleie på sine kusiner før, men de var jo ekte små babier. JOhanne var jo så stor i kroppen, selvom hun ikke virket spesielt voksen av seg der hun stod med fullt parkdressutstyr og smokk i munn, med en bleie det luktet av.
- Johanne, vær flink og legg deg ned. Sa malin litt strengt til johanne, som lydig fulgte ordre.
- Tante atte, kan jeg skifte på johanne alene? siden eg er mammaen hennes nå.
- Du kan få lov å prøve malin, men kanskje må du ha litt jhelp etterhvert, det er ikke alltid så lett å skifte på johanne når hun har bæsja på seg. Johanne var ikke så glad for at Malin skulle tørke henne og skifte på hene. det var ganske privat å bli skiftet bleie på syntes johanne og hun likte ikke at andre enn linda, anne eller de ordentlig mammaen hennes gorde det. Men etter over ti år i bleie så hadde det blir ganske mange bleieskift også fra andre. det verste var kanskje når gutter gjorde det eller barn, sånn som malin. Da følte johanne seg alltid skikkelig brydd. Heldigvis hadde johanne smoken sin. hun lå nå ferilsk og suttet på den mens Linda fant frem alt nødvendig utstyr for å skifte på henne. Malin hadde begnt å kle av johanne buksa og strømpebuksa. snekkerbuksa måtte av for at hun skulle bli skiftet på.
- opp med stumpen lille johanne, så kan malin ta av deg strømpebuksa. johanne var lydig og løftet litt rompa si.Johanne begynte å sikle litt fra smokken. hun kjente det rant litt nedover mot lua hennes. HUn ble også litt kald av å ligge sånn uten klær.
- Jei erl kall. johanne hadde gått helt i babimodus nå og tenkte ike en gang på at hun skule være 6år. og i de situasjonen hun nå befant seg i var det heller lite som minnet om en 6åring. hun var mer en 2 åring som hadde bæsja i buksa.
- mamma skal bare kjenne litt og se litt hvor mye babien har æsja på seg. malin hadde kommet helt inn til bleia nå, sm åpenbart var våt på forsiden og det var ikke mye som skulle til for å se at den var full der bak. Malin var faktisk ganske god på dette merket hun selv, der hun tittet litt forsiktig inn i bleiesprekken og så at det var helt fllt av brun masse der.
- hvordan ser det ut? er det masse der? linda stilte spørsmålet til sin unge niese som var fullt opptatt av å leke mamma.
-- ja Bebien har bæsja masse, så det blir godt å få av den bleia nå? sant det johanne? Malin henvendte seg til johanne og vugget litt på smokken hennes. Johanne bare så på henne og nikket. johanne bydde seg egentliig veldig lite om bleia hennes var full. det var naturlig for henne. men hun kjente at den var ganske så full, og hun ville ikke at den skulle lekke. Alt var greit så lennge bleia holdt tett, men så fort den begynte å lekke så var det ekkelt. Nå visste johanne hat den bleia nok tållte en god del mer før det var noe farlig, fordi den var veldig stor. Men nå lå hun altså her. Hun merket at alle stod rundt og så på. det var ikke noe privatliv å få. Vanligvis fikk hun jo skift på et stellebord av linda, og hun kunne bli dullet og stelt med. Men nå var hun ute i skogen der alle kunne se. hun fikk heldigvis et ullpledd over overkroppen så hun ikke frøys så fælt.
- Nå åpner mamma bleia di lille beibisjen. Malin teipet opp sidene på bleia og den falt ned. til tross for at det var veldig mye brunt innhold i den så var den omtrent bare halvfull etter det linda kunne bedømme som stod og så på. Malin holdt seg litt for nesen med en gang lukten traff henne.
- trodde du det skulle lukte godt du? linda rufset Malin litt i håret og gav henne en klapp på skulderen mens hun sa det.
- æsj mamma det lukter. Kaisa stod ganske nærme og så på og henvendte seg til sin mamma. de var jo alle sammen barn så de var jo ikkehelt vant til slikt.
- Neida det lukter helt sånn som det pleier når bleiejenter har gjort på seg. Det luktet sånn av deg når du var liten også.Moren til Kaisa forklarte.
- hvorfor sier man gjort i buksa? eller gjort på seg?? hvorfor kan man ikke bare si bæsja? Kaisa spurte sin mor. Johanne lå og hørte på samtalen mens hun suttet intenst på smokken sin. nesten som et lite spedbarn som suger pupp. hun ble tørket litt og litt i rompa av malin som brukte en hånd til å tørke med og en hånd til å holde seg for nesen. Det gikk veldig tregt syntes johanne.
- jo du skjønner det Kaisa at når voksne snakker sammen så bruker man ikke sånne ord som bæsj og sånn. det er litt barnslig, og så er det ikke alltid man vil at de små barna skal vite hva man snakker om og da gjør man litt om på ordene. husk at da du var tre år og hadde uhell i buksa så ville ikke du at alle de andre i barnehagen skulle vite at du fortsatt brukte bleie. så da sa vi voksne at du trengte et skift eller at du hadde vært uheldig, eller at du trengte litt luft der nede. Det er sånn det er med voksne.. johanne innså at tanta hennes hadde helt rett. det var litt barnslig å si bæsj og tiss og promp. allikevel brukte johanne det hele tiden selv. Hun innså også at hun selv vel gikk under kategorien barnslig.
- Men jeg skjønner ikke helt det mamma, for johanne er jo egentlig voksen. hun er jo mye eldre enn åss, hvorfor bruker hun egentlig bleie? de fire voksne søstrene hadde satt seg ned på noen sitteunderlag. Linda satt ved siden av johanne og malinfor å hjelpe malin litt. det gikk tregt. De to andre hadde hvert sitt barn i fanget. morten og6åringen. Mens moren til Kaisa og kaisa satt veldig nærme johanne og pratet.
- Ja det er sant, johanne er jo like gammel som tante er sånn egentlig, men hun har valgt å være liten jente igjen. også bruker hun jo allerede bleie fra før. så da passer det jo veldg godt å være liten jente. HUn er jo egentlig ikke barnet til tante, men tante passer på henne og oppfører seg som mammaen hennes. Sant det ohanne? hun henvendte seg til johanne som bare nikket på hodet til svar. JOhanne lurte på hvor lenge det kom til å ta før malin var ferdig. hun hadde sikkert ligget der i 5 minutter og kjente at hun fortsatt hadde masse bæsj i rompa.
- kan jeg få prøve å tørke? Kaisa spurte moren sin.
- det kan du sikkert, men da må du spørre malin.
- malin, atte kan jeg få prøve å tørke?
- okei, men bare litt, for det er jeg som er hovedmammaen til johanne. JOhanne lå litt og gremmet seg over at hun ble tørket i rompa av to jenter på 11 og 9 år. det eneste hun gjorde i reaksjon var å suge ennå litt fortere og mer intenst på smokken sin. det var så godt.
- åj, det er litt rart. det er liksåm så mykt å ta på, og litt ekkelt. for det er jo bæsj!! utbrøt kaisa da hun hadde tatt å tørket litt på johanne og satt der med en møkkete våtserviett. Kaisa fikk ikke ta mange tørk før malin overtok igjen.
- sånn nå johanne skal jeg smøre deg med salve. malin hadde sluttet å ha en hånd foran nesen. Hun brukte to hender. men hun ble avbrutt av linda
- Malin du må nok tørke en del mer, se her, hun har masse bæsj bak i rompa også. Linda løftet beina til johanne bakover og det var tydelig at malin ikke hadde tenkt på at bakdelen av bleia også var full av bæsj, slik den ofte blir når man bæsjer på seg..
- ååh, tante kan du tørke resten? Malin var lei nå, hun hadde holdt på i ti minutter med å tørke og ville egentlig bare få på johanne en ny bleie så de kunne leke mer.
- Ja det kan jeg, kan du brette ut den nye bleia så lenge? Linda tok over tørkinga og det gikk veldig kjapt slik det pleide å gjøre. hun hadde tross alt ti års erfaring. linda dro den skitne bleia vekk fra under johanne og puttet den i en pose. Nå stod det fire stykk og så på det ny tørkede skrittet til johanne. Malin, kaisa, moren til Kaisa og linda. akkurat i det alle stod og så og rett før malin skulle ta på krem så klarte ikke johanne å holde seg lenger. hun hadde kjent følelsen av å måtte tisse for ca 10 sekunder siden. og det var stort sett det forvarslet hun fikk før hun tissa på seg. Nå var ikke noe unntak. det rant en liten stråle ut av johanne.
- Mamma, se johanne tisser. Kaisa pekte og så på mammaen sin.
- ja det gjør hun visst. det er jo en grunn til at hun bruker bleie vet du.. det er fordi hun ikke klarer å holde seg. Kaisa vugget smokken til johanne litt og sa:
- klarer du ikke å holde deg du da lille babien? er du liten jente som trenger bleie? JOhanne var ydmyket men svarte som sant var:
- jaah. Linda så på og det gjorde ingen ting for johanne tisset bare bittelitt og det rant bare av den plasitikken som var på stellematta. Johanne ble smurt og pudret og kaisa fikk hjelp av linda til å sette på den enorme bleia. etter noen minutter var johanne fullt påkledd og barna gikk tilbake til hytta for å leke mer. Etter at de hadde lekt mor og barn i en halvtime og kaisa og spesielt malin hadde bosset de andre rundt en stund så sa malin.
-- johanne nå bestemmer jeg at du skal tisse på deg. Johanne satt på bakken og så på malin. Hun skjønte ikke helt hva hun mente. hun var jo ikke i fangenskap nå, hun var jo lite barn, da bare gjorde hun på seg når hun måtte. det var ingen som esteme det.
- hørte du det johanne? jeg er mammaen din nå og da må du gjøre som jeg sier.
- må ikktje tisse. johanne måtte ikke tisse, og hvis hun hadde måttet så hadde hun gjort det for lengst, hello bleie barn liksom.
- JOhanne, se på mamma. Malin holdt hendene til johanne og så strengt på henne.
- nå må du gjøre som mamma sier og tisse på deg!
- vilj ikke. johanne hadde smokken i munnen men begynte å gråte litt for det om. dette var noe hun overhode ikke var vant til. hun kunne få kjeft for mye, og hun var vant til at linda bestemte alt over henne. men hun kunne ikke beordres til å gå på do. det skjedde helt naturlig.
- johanne du må høøre på mamma, hvis ikke så må mamma slå deg. JOhanne begynte ordentlig å gråte og Kaisa kom henne i forsvar
- Malin jeg tror kanskje ikke at JOhanne kan styre når hun tisser på seg. jeg trr det er noe hun bare gjør. hun er jo bebi. og hvis de voksne finner ut at johanne har grått så kommer de til å bli sinte på oss.
- okei, du har vel rett. men jeg vil skifte bleie på henne igjen. Malin så bort på johanne som hadde sluttet å gråte nå som hun skjønte at hun var utenfor fare. Mia som var 6 år hadde lekt fint med de jentene i hele dag. men hun fikk nesten ingen oppmerksomhet syntes hun, for johanne tok all oppmerksomheten fra kaisa og malin.
- jeg kan tisse på meg, utbryter mia og steller seg mellom malin og kaisa, mens hun presser litt på og kjenner at buksa hennes blir våt.
- jammen hva gjr du mia? æsj så ekkelt.
- du er jo 6 år ikke babi og du har ikke på deg bleie. Mia stod der paralysert og klarte ikke å stoppe. det var tydelig for alle jenteene, også johanne, at mia tissa på seg og at buksa hennes ble våt.
- ææsj, nå må vi gå tilbake til mamma. Kaisa tok lillesøstra i armen og dro henne med seg. malin tok johanne med seg tilbake til campen der de voksne var i full gang med å lage pølser.
-mamma Mamma, Mia har tissa på seg!!
- nehei det har jeg ikke det, og dessuten så sa dere at jeg og JOhanne skulle tisse på oss.
- hva er det som har skjedd? spurte moren til de to jentene og så tydelig at buksa til mia var våt. Mia løp forå få klemm av mammaen sin. og pekte på storesøster og kusine.
- de to sa at jeg og johanne skulle tisse på oss fordi vi var barna deres. også ville ikke johanne også måtte jeg gjøre det istede.
- nehei det var ikke det som skjedde din lille løgnhals. mamma, atte malin sa at johanne skulle tisse på seg, også sa jeg at hun sikkert ikke klarte det med vilje. og da kom mia og sa at hun kunne gjøre det istede. også gjorde hun det. Her var det full krig i hvem som gjorde hva tydeligvis. Johanne deiset ned på bakken og suttet på smokken sin. hun hadde gjort ingenting galt, og satt og hørte på alt oppstyret der flere og flere begynte å blande seg inn. de voksne snakket med barna og det var mye skriking. etter hvert tok linda og løftet johanne bort til sttolen sin og gav henne en pølse og tok smokken hennes. hun var tross alt ikke bebi egentlig, men 6 år.
- flink jente spise nå. sa linda mens hun fant frem skifte saker for sin niese.
- okei skjedd er skjedd, vi må skifte på mia. JOhanne satt og så på mens de skiftet på mia og hun spiste ufortrødent videre. Alle fikk etter hvert roet seg ned og satt seg ned for å spise. johanne var på sin femte pølse da det unngåelige skjjedde. det var veldig diskret av henne, men hun bæsja litt mens hun satt og spiste. for en gang skyld så klarte hun det uten at noen merket det utenom linda så klart. denne gangen hadde johanne litt løsere bæsj og den skled ut. hun kjente hvordan den beveget seg oppover ryggen og litt fremover. hun vugget litt. hun syntes alltid det var deilig å bæsje på seg og skkjønte aldri hvrfor alle andre så det som et problem. hun hadde bleie på og var helt trygg. hun begynte å lukte selv hva som hadde hendt. Det å sitte å bæsje mens hun spiste var helt naturlig for johanne og hun hadde gjort akkurat det hundrevis av ganger de siste ti årene. hun var like glad
-- Vi skifter når vi kommer hjem venneN. det går bra, bleia di er mer enn stor nok. var det godt med pølse? linda visket diskjret inn i øret til johanne. joahnne bare nikket.
- var det deilig med litt løsere bæsj? Linda hadde passet på johanne i 10 år og visste alt om kroppen hennes. JOhanne fikk en varm følelse i seg av den omsorgen hun fikk av linda og hun tisset seg ferdig mens hun svarte:
- ja mamma.


-

Fortsättning:

Del 1 (6 dec 2019)
Del 2: flere barn i skogen (6 dec 2019)

Tillagd 6 dec 2019   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Adult Babyhood #Uppfostring/Disciplin

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4580  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024