Logga inBli medlem
Opinsam
Visst skall jag låta en ung student få sova på soffan, nu när det saknas studentbostäder i stan.

Jag lovar och suckar.

Detta stör mina planer. Under helgen skulle jag ju äntligen prova mina egenhändigt inköpta snibbar och ett litet fint lager med gammeldags cellstoffsblöjor från Tyskland. Men jag lovar och låter inte syrran höra min suck.

Hennes dotter, min guddotter, som jag verkligen inte har hjälpt till någon kristen insikt, Mirre, kommer att bo hos mig några dagar. Jag får möta henne på stationen och köra hem hennes två jättestora väskor. Hur kan unga tjejer ha så mycket kläder?

Min blöja idag är en enkel byxblöja och jag älskar känslan att få läcka lite medan jag kör bilen. Det är kö, förstås, men det gör inget för jag kissar skönt i min byxa. Mirre rör sig i sätet och verkar orolig.

-kan du inte köra fortare. jag kissade inte på tåget och jag måste verkligen på toa.
- vi kan inte köra snabbare. du ser ju bilarna.
-då får du stanna någonstans!

Jag suckar och pekar över landskapet. Vi kan inte stanna här.
-men jag kommer att kissa på mig
- då borde du ha kissat på tåget eller tagit en blöja.
Mirre gav mig en blick, det såg jag i ögonvrån. Jag vände bort blicken från den stillastående kön och mötte hennes bedjande ögon. Hon rodnade minsann. var det så pinsamt att prata om en blöja eller att kissa.
-jag kommer att kissa på mig om vi inte kommer fram snart.
-jo det vore just snyggt i min fina bil.
Den är inte så fin, men jag ville inte ha det så vått i sätet. Detta var helt klart ettnödläge. Jag tänkte på min kasse från storköpet. Där låg några underlägg som jag brukar ha i sängen för att inte blöta ned madrassen, plus några fina tjockblöjor i tonårsstorlek, som passar min slanka kropp. Ja, vad skulle jag göra?

- Mirre, titta i kassen i baksätet. där finns det ett underlägg.
Nu var det min tur att rodna.

Hon lossar säkerhetsbältet och plötsligt förvandlas hon från min systerdotter till något annat. Jag kan bara notera hennes tajta byxor som stramar så över hennes stjärt och dalar. t-shirten utan behå under åker upp medan hon ålar över till baksätet, medan hon kvider att hon bara måste kissa.

Jag hör hur det prasslar medan hon rotar i min kasse. Där finns andra saker som jag inte hade tänkt visa henne. jag har ju hämtat ett paket på postutlämningen med några nya analpluggar.

Det är tyst en stund och sedan kommer hon triumferande fram med ett underlägg i handen. Hennes ögon strålar på ett vis som jag inte kan tolka.
-Lägg ut det på sätet, om du skulle råka kissa på dig.
Hon börjar åla tillbaka och jag kan bara notera att en mörk fläck redan har bildats på låret. Flickan kissar på sig, fast hon är vuxen. Jag kan inte hjälpa det, men i min egen blöja ställer sig kuken i periskopställning.

Hon pustar och stånkar medan hon breder ut underlägget över min bilstol.
-Oh, jag är så kissnödig, Hjälp hjälp, jag kan inte hålla mig.
Jag ser hur det väller mörkt över hennes ljusa jeans.
-förlåt, snyftar hon.
Jag säger ingenting men ser att hon flödar över av kiss och snart sitter hon i en liten pöl.
-jag borde ha tagit dina blöjor istället. Varför har du köpt blöjor? Var de till mig? Har mamma berättat allt?

Jag är tyst och lyssnar bara på ljudet från den prassliga dynan där hon sitter och min egen puls.
-Jag vet ingenting. Och det är bara en grej, ett projekt liksom.

Trafiken lossnar och vi rullar hemmåt under tystnad. I lägenheten störtar Mirre in i duschen , medan jag tar fram var sin öl och några smörgåsar för kvällsmat.
- Inte öl, för då blir jag så kissnödig.
-Mirre, du skall inte vara rädd för det. Alla människor har kissat på sig någon gång.
Hon dricker sin öl och när jag bjuder på en till tar hon den också och fnissar lite
-Men allvarligt. Du hade blöjor och analpluggar i den där kassen. Det är ju lite speciellt.
- Jo, jag har vissa idéer.
Jag tar en till öl. Det pyser till och jag känner hur fint det känns i magen. Jag skall nog kunna fylla min nattblöja ordentligt. Honkommer inte märka något alls.
- Jag är rätt trött, så jag går och lägger mig.
Hon smiter in bakom ett skynke jag har hängt upp tvärs över vardagsrummet. Egentligen borde hon ha fått sova i min säng och jag skulle kunna ta soffan, men jag hade ju andra planer.
Lampan är tänd och jag kan se skuggarn alldeles för tydligt vad hon tar av sig. Den fina tshirten, de torra byxorna, trosorna och nu kastar hon strumporna bara på golvet. Men nu ser jag också att hon gräver i sin väska. Jag kan slå vad om att det där är inte bara en nattklädsel. Jag hör hur hon öppnar ett paket med plast och jag kan se i skuggorna att hon kliver i ett par väldigt tjocka trosor. Nej, jag är säker på att det är en nattblöja.

-Godnatt onkel. Tack för att jag får sova här.
-godnatt. Behöver du något, så finns jag här. du kanske vill ha ett underlägg.
Vi skrattar båda, fast jag känner mig torr i munnen. Tänk om det var en nattblöja. Tänk om hon och jag båda älskar våra blöjor.

Jag går in till min fina dubbelsäng, breder ut snibben och lägger några lager cellstoffsinlägg på snibben. Jag makar mig tillrätta och binder upp blöjans ändar. Det blir ett rekordtjockt paket. Sedan tar jag min one-piece och min nalle och kryper ned under täcket. Jag sniffar på nallen, som doftar så gott. Blöjan håller isär mina ben och jag gnuggar mig mot madrassen tills jag sprutar en laddning sperma i blöjan.

Som vanligt somnar jag blixtsnabbt. På natten skall jag tömma min blåsa på allt öl, så jag har inte gått och kissat innan jag lade mig. Den förväntan genomkorsar mina drömmar. Men jag har inte sovit så länge då jag märker en lätt gungning i sängen. Undrar just vad det var, hinner jag tänka innan jag somnar om.

På morgonen är jag alldeles sjöblöt och det har runnit ut runt mig i sängen. Jag har blivit sängvätare igen. Det är en pöl runt mig. Jag doppar fingrarna i pölen av kiss ochslickar av dem. Så tar jag tag om blöjpaketet och runkar min morgonstake tills jag sprutar i den mjuka, våtvarma blöjan. Som alltid när jag är här i morgonens kåthet stönar jag högt.

-Mmm, vad, hör jag en röst bredvid mig.
Jag öppnar ögonen och tittar in i Mirres blå ögon, som kisar mot mig.
- jag kunde inte sova i soffan. Gatulampan lyser rakt in och väckte mig. Förlåt att jag kröp ned här.
Hon ler och ser så underbar ut att jag helst ville krypa över och kyssa hennes kinder direkt. Jag känner en hand som kommer krypande under täcket.
-jag visste det säger hon. Du har blöja!
Jag försöker lyfta bort handen, men hon tar min hand ochför över den till hennes sida av sängen.
-Känn här då.
Först känner jag hennes lena mage och sedan för hon min hand nedåt. jag känner en tjock kant under hennes pyjamasbyxor. Hon lägger min hand över sitt skrev och där känner jag tydligt en mjuk bulle, varm och mjuk.

- Onkel, jag märkte ju att du gillade blöjor, men jag visste inte att vi skulle dela natten i nattblöjor. Men du är ju alldeles våt. Skall jag hjälpa dig att byta?
Hon väntar inte på mitt svar utan lyfter undan täcket.
-du har ju kissat massor i sängen.
Hon knäpper upp min one-piece hela vägen ned i grenen. Hon tittar på snibben och mitt tjocka paket.
Tyst lossar hon snibb och vänder undan varje blöjlager. Tillslut är hon framme vid mitt rakade kön.
-Här måste vi nog smörja in, så att Onkel inte får eksem. Lyft på stjärten så skall jag ta av blöjan.
Det kommer en pust av kall luft men hennes närvaro får min lem att resa sig. Hon tar en av mina tvättlappar och torkar av mig noggrannt både fram och bak. Hon pillar mellan skinkorna.
- Jag tror att Onkel behöver smörjas både här och där.
Hon studsar upp ur sängen. Hennes eget blöjpaket hänger lågt och svajar tungt medan hon går ut i badrummet för att hämta lite salva.
-Var har du dina analpluggar? Jag tror att du får ha en. Jag vill också ha en idag.
Jag följer med in i badet och visar på asken bakom tandborstarna.Jag står så nära att jag kan dra av tejpen på hennes tunga blöja. Den faller med ett tungt plask till golvet.
Hon har kraftigt krull över hela könskullen och när blöjan föll av steg en underbar doft av nykissad kvinna upp mot mig.
Vi skrattar och jag får en kram innan hon drar med mig in i duschen. Vilken tur att den rymmer minst tre personer. Hon tvålar in sig och jag hjälper till. Denna kvinna som jag har känt sedan hon var en liten bebis. Att man kan förvandlas så.
Vi tar varsin torr blöja ur mitt paket och går ut för att äta frukost i köket.
Bredvid tidningen lägger hon upp mina analpluggar och hon fingrar på dem medan vi dricker vårt kaffe och äter rostat bröd. Jag kan knappt svälja så kåt har jag blivit.
-Onkel, nu efter frukosten är det dags för lekar. Kan du sätta in min analplugg?
Hon har valt en silikonvariant med en rosa färg och en tjock rund avslutning. Den kommer att hålla isär hennes skinkor ordentligt.
-Du får ta den här.
Hon har valt ut min allra största, som jag bara har haft en enda gång. Den känns som om jag hade fått en hel hand i stjärten.
Först tänkte jag protestera, men hon se så bedjande på mig, att jag accepterar.
Vi sitter i soffan och ser ut över landskapet medan vi dricker vatten, te, coca-cola, kaffe, soppa och jos. Över soffkuddarna ligger skydd om vi skulle råka kissa på oss.
Råka? Ha, vi kissar den dagen som vi aldrig gjort förrut.
På natten ligger vi tätt intill och känner på varandra.

Nu har jag någon att dela mina blöjlekar med. Jag hoppas att hon aldrig får ett studentrum.
Nattvätaren möter mig

Tillagd 29 okt 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Snibb #Blöjbyxor/plastbyxor #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4559  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024