Logga inBli medlem
Saras Plan

Del 5

Kapitel 5
Næsten dag vågende Sara og følte sig udhvilet og veltilpas. For første gang siden hun sætte sin plan i værk var hun ikke blevet drevet op urimeligt tidligt af en våd seng.

Sara smilede ved visheden om at det nu var fortid, og rettede sin opmærksomhed mod sin ble.

Den var i nattens løb blevet kold til gengæld var næsten alt tisset trukket ind i bleens kerne og væk fra hendes hud. Selvom hun sagtens kunne mærke at bleen havde været brugt, føltes den ikke klam, ja ikke engang rigtigt våd, bare fugtigt der hvor hendes vægt pressede ned på bleen.

Sara var imponeret. Hendes første indskydelse var at hun ville anbefale bleen til andre, men hun nåede ikke at tænke tanken færdig før hun kom til at fnise af det.

Hun kendte, så vidt hun vist, ikke lige nogen der havde behov for råd til valg af natbleer, for slet ikke at tale om, at det ville afsløre, hun selv brugte ble. Det havde hun ikke ligefrem lyst til, så hun måtte nok nøjes med at berette om det til hendes mor. Hvilket når hun tænkte over det egentligt også var en rimeligt pinlig ting. Men næppe mere pinligt ind at blive skiftet af hendes mor. Eller tisse i bukserne hos lægen.

Sara havde, på trods af altid at have været ret modig, fået flyttet nogen grænser i den sidste tid måtte hun nok erkende og hendes målestok for hvad der var pinligt og unormalt måtte hun nok til at omtænke lidt.

Mens hun behandlede disse filosofiske overvejelser, i hendes nyfundne tilstand af udhvilet-hed kunne hun mærke at hendes blære lige så stille var ved at blive fuld. Nysgerrig efter at afprøve hendes ble mere steg Sara ud af sengen og stillede sig foran det store spejl der dækkede det meste af endevæggen på hendes værelse.

I spejlet fremtrådte billedet af en utrolig sød lille pige. Hendes længe røde hår bredte, lidt filtret efter natten, sig ned over hendes hoved til et stykke under skuldrene. Overkroppen var dækket af en sød gul t-shirt med en lyserød blomst midt på maven. Lige under navlen stoppede t-shirten og dækkede akkurat toppen af bleen, som var det eneste hun have på underkroppen.

Bleen var tydelig mørkere omkring skridtet og op bag på hendes numse, og vådindikatoren havde skiftet farve, men var endnu ikke udvisket. Den sad stadig rimeligt godt på hende, og Sara var overbevist om at den kunne klare en del mere endnu.

"Men det er der kun en måde at finde ud af på" Sagde hun stille for sig selv og slappede af.

Sara kunne i spejlet følge hvordan det mørke område i bleen voksende. Nu da hun stod op kunne hun også mærke og se at det varme tis blev mere samlet i bleen midte omkring hendes skridt og ikke spredte sig op ad hendes numse. I stedet voksende den mørke plet lidt længere frem og op ad mod hendes navle end den havde gjort da hun lå ned.

Sara sukkede lettet. Hun havde ikke skulle nær så meget som om natten, men bleen følges nu tydeligt våd og lun igen.

Den kan vist godt vente lidt med at blive skiftet. Ingen grund til at spilde varmen. Tænkte Sara og gik ud fra hendes værelse og ned af trappen mod køkkenet og stuen.

Hendes mor var åbenbart ikke stået op endnu bemærkede Sara. Hun nød nok også for én gangs skyld at kunne sove længe. Sara følte et stik af dårlig samvittighed, men rystede det af sig og sætte sig i sofaen for at se noget TV.

Ikke længe efter kom Maria ned.

"God morgen min skat"

"God morgen mor"

"Har du sovet godt lille ven?"

"Som en baby" Svarede Sara, men rødmede straks da det gik op for hende hvad det var hun havde sagt.

Sara mor smilede ruflede sin datter i håret.

"Du kan gå op og skifte så gør jeg klar til noget morgenmad imens - Hvis du vil altså" Tilføjede Maria for at det ikke skulle lyde som en ordre.

Sara rødmede på ny. Hun havde helt glemt at hun kun var iført ble og t-shirt. Hendes mor havde frit udsyn til den våde natble som hun tilsyneladende helt ugeneret havde beholdt på.

"Okay" Svarende Sara til Marias opfordring. Hvad var der eller og sige? Desuden var bleen ved at blive kold igen, og Sara kunne nu også godt mærke at hendes hud var ved at blive lidt irriteret af at have været lukket inde i den våde ble så længe, så det passede hende fint nok at skifte. For øvrigt var hun også ved at være godt sulten.

Dump! Sagde det da den halv tunge ble lande på badeværelset gulvet efter at Sara havde løsnet de fire stykker tape.

Hun undersøgte den interesseret inden hun rullede den sammen og smed den i affaldspanden. Bleen havde godt kunne klare noget mere mente hun, men det måtte afprøves en anden gang. Nu skyndte hun sig at tage et hurtigt bad hvor efter hun tog en DryNite på fra pakken der nu lå i skabet på badeværelset, og gik ind på hendes værelse for at finde noget tøj.


Senere samme dag prøvede Sara for første gang at tisse rigtigt i buksebleen.

Hende og Maria gik og rodede i deres have. Sara var ved at lue ukrudt og hendes mor var i gang med at slå græsset. Sara havde skullet tisse i et stykke tid og tænke at det ville være et godt tidspunkt at have et uheld på. Hun var optaget af en et stykke arbejde og ikke i umiddelbar nærhed af toilettet. Alt i alt et realistisk scenarie.

Sara sad på hug og behøvede bare at holde et øjeblik pause fra at trække ukrudtet op af jorden for at starten strømmen.

Hendes blære havde været godt fuld og hun kunne mærke hvordan den våde strøm spredte sig ud i hele bleen. Det var en noget anden følelse en end at tisse i den store natble. Efter at have brugt den én gang var buksebleen nu våd fra forrest til bagerst.

Sara stak en hånd op under den nederdel hun havde på og mærkede på bleen.

Selvom den føltes meget våd holdte den fint hendes uheld inde og gjorde ingen tegn til at ville lække. Men den før ganske tynde ble havde udvidet sig meget kraftigt og fyldte nu godt mellem hendes ben.

Hun fortsatte sit arbejde og forsøgte at lade som om intet var hændt, men det krævede en del tilvænning at bevæge sig naturligt med den fyldte ble mellem hendes ben.

Ikke længe efter forslog Maria at de skulle gå ind og spise noget frokost.

"Dækker du bordet, skat? Så finder jeg noget mad frem"

"øhm, jeg skal lige op på toilet inden vi spiser" Svarede Sara. Hun ville gerne have at hendes mor fandt ud af, at hun havde tisset i bleen, men det virkede samtidigt mærkeligt bare at sige det.

"Selvfølgelig skat, bare skynd dig op!"

Sara øjende muligheden og svarede stille:

"Øhm det haster ikke så meget mere... Du ved da vi var ude i haven... altså jeg skal bare skifte"

"Oh ja, okay, men gå du bare op så gør jeg klar, og husk at bruge vådservietterne"

Maria smilede varmt til sin datter, og fortsætte så ufortrødent med at finde mad frem fra køleskabet.

Sara rødmede, og skynde sig op på badeværelset for at skifte.

Tillagd 19 okt 2019   Noveller   #Kvinna #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4550  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024