Logga inBli medlem
Saras Plan

Del 4

Kapitel 4
Da de to var kommet hjem fulgte Maria Sara op på hendes værelse så hun kunne skifte til noget rigtigt tøj og prøve en af de nyindkøbte buksebleer.

Inde på værelset gik Maria over til skabet i enden af værelset for at finde noget tøj frem til Sara og Sara smed den lånte kittel. Da Maria vendte sig om med det udvalgte tøj fandt hendes blik straks på Sara ble og hun udbrød:

"Allerede igen? Jamen lille skat dog!"
Sara rødmede og kiggede ned af sig selv. Selvom bleen ikke var ret våd var det tydeligt af se, særligt takke være våd-indikatoren, at hun havde brugt den.

"Det var altså ikke et rigtigt uheld... Det var mens jeg ventede i bilen, og jeg kunne altså godt mærke jeg skulle... Jeg kunne jo bare ikke rigtigt gå nogen steder hen vel?" Undskyldte Sara sig, med en forsigtig, men lidt fornærmet tone.

"Det er også helt i orden lille skat. Det er jo det bleen er til. Du må undskylde jeg blev bare lidt overrasket, men måske du aldrig blev helt færdig hos læge? Det var også dumt du ikke fik lov at komme på toilettet!" Trøstede Maria og fortsætte:

"Nå det er også lige meget, det er jo som sagt det bleen er beregnet til, så det skal du ikke være flov over! Nu skal jeg hjælpe dig med at skifte til noget tørt"

Sara smilede og lod uden protester hendes mor åbne bleens tape i begge sider og trække den ud under hende mens hun stod mit på gulvet.

"Det ser da ud som om den suger godt" Sagde Maria, mens hun kiggede undersøgende på bleen før hun rullede den sammen og lagde den fra sig på gulvet.

"Det gør den også. Jeg kunne næsten ikke mærke den var våd"

Svarede Sara og forsøgte at lade som om, det at hun stod nøgen midt i at få skiftet ble af sin mor og small-talk'ede om sugeevnen på hendes brugte tisseble var det mest naturlige i verden. Det lykkes hende dog kun delvist, hvorimod det åbenbart ikke faldt hendes mor, der nu var ved at vaske hendes underliv grundigt, spor svært.

Sara sank en klump. Selvom det var der her hun ville var det alligevel mærkeligt og grænseoverskridende.

Maria lod sig ikke gå på af den lidt bizarre situation og fortsætte efter vasken med at smøre Saras bleområde ind i en tyk kram. Herefter åbnede hun pakke med DryNites, tog en ble op som hun undersøgende træk ud i. Da hun havde kigget lidt på bleen fandt hun babypudderen frem og dryssede et tyndt lag ud i bleen.

"Så nu bliver det spændende at se om den passer"

Sagde Maria og holdte bleen frem så Sara kunne træde ned i den. Herefter trak hun bleen på plads over Sara numse og kørte undersøgende en finger rundt langs bleens kant før hun til slut klappede Sara på hendes nu tørre bagdel og sagde:

"Den sidder da vist lige som den skal ikke?"

"joh" Svarede Sara tøvende og rørt prøvende på sig: "Jo det tror jeg"

"Det var godt. Jeg går ned og finder noget frokost frem så kan du tage tøj på imens".

Sara kiggede og rørte undersøgende ved bleen. Den havde lidt den samme følelse mod hendes hud som natbleen havde haft, men ellers var den næsten som et par trusser, i hvert fald sammenlignet med natbleen.

Man kunne godt mærke at buksebleen havde lidt polstring, men når Sara samlede sine ben, føltes den slet ikke tyk i mellem dem som den ”rigtige ble” havde gjort. Og der var heller ikke meget pudeeffekt når hun satte sig ned på sengen.

Mens hun tog tøj på, overvejede hun det videre forløb for hendes plan: Hun havde fået slået fast at hun tissede i sengen og behøvede at sove i ble, men indtil nu havde hun kun haft enkelte uheld om dagen, og hendes bukseble var bare en sikkerhed. Nu galt det om at få gjort uheldene til reglen frem for udtagelse og slået fast at hun behøvede at bruge ble hele døgnet. Det var sådan set nemt nok. Hun skulle bare tisse mere og mere i sin ble og mindre og mindre på wc’et i løbet af de næste par dage.

Næsten trin var så at få overbevist Maria om at hun også om dagen behøvede at bruge tapebleerne, og det ville blive noget sværere. Men ét skridt ad gangen. Nu var hun kommet i gang med at bruge ble, så den sidste del hastede ikke.

Sara besluttede sig dog for ikke at have flere uheld den dag. Godt nok var hun nysgerrig efter at prøve DryNite’en, men igen tænkte hun at der ikke var grund til at overdrive når nu hendes plan tilsyneladende gik så godt.

Hun bestemte sig alligevel for at gøre bleen lidt våd inden sengetid, så hendes mor ville bemærke det når hun skulle skiftes til natbleen.

Sara var blevet utroligt god til at slappe helt af i blæremusklen og det krævede alt hendes koncentration at knibe sammen, efter at have sluppet en lille tisse tår ud, og hun kunne næsten ikke holde igen de få sekunder det tog at trække bleen ned og sætte sig på toiletten for at gøre sig færdig.

En time senere lå Sara på sin seng, mens hendes mor var ved at gøre klar til at give hende natble på.

Maria trak DryNite'en af Sara, og kunne ikke undgå at bemærke, at den var let brugt. Hun kommenterede dog ikke direkte på det, men sagde i stedet:

"Jeg ligger dine buksebleer ind i skabet i badeværelset sammen vådservietterne og noget pudder, så kan du selv skifte når det behøves"

Hun smilede bredt til Sara, som for at understrege at det ikke var nogen kritik af tilstanden på den ble hun netop havde taget af sin datter.

"Okay" Svarede Sara og kunne ikke lade værre med at gengælde sin mors smil.

Maria havde åbenbart taget læges ord om at de skulle være afslappede omkring hendes uheld seriøst, tænkte Sara. Og det var godt nyt for hende og planen.

Maria fortsatte effektivt med at vaske Sara bleområde, smørere hende med creme og pudder og til sidst folde den store natble op mellem Sara ben og lukke de to stykker tape i hver side stramt til.

Hun klappede Sara på bleen og inspicerede sit arbejde.

"Så er du klar til i nat". Sagde hun tilfredst.

"Tak mor". Kom det spontant fra Sara.

"Det er det mødre er til for, og kan du sove godt min skat", Svarede hun og kysse Sara på panden inden hun samlede puslegrejet sammen, slukkede lyset og forlod værelset.

Sara lå lidt og vendte på sig og samlede og spredte benene så hun kunne mærke den tygge ble imellem dem. Den var tydeligt mindre end bleen hun havde fået på hos lægen, men det at den sad tæt til hende gjorde følelsen endnu bedre, frem for den store ble som snarere havde hængt på hende. Og sammenlignet med DryNite'ene, som så snart man havde vænnet sig til dem bare føltes om et par lidt tykkere trusser, så kunne Sara på intet tidspunkt være i tvivl om at hun nu havde ble på.

Det her er fantastisk. Nåede Sara lige at tænke før hun faldt i søvn.


Midt på natten vågende Sara ved den irriterende pippende fra vækkeuret i hendes telefon, og kunne med det samme mærke at hendes blære skreg på at blive tømt.

"Så er det på den igen" mulede Sara søvndrukkent for sig selv og slappede af i blæremusklen.

Straks spredte dig våde varme sig ud fra Sara som, så den havde alle de foregående nætter... Men hov? I stedet for at forsætte ud i sengen, ned langs hendes ben og op ad ryggen, så samlede hendes tissestrøm sig i stedet bare omkring skridtet og et stykke op bag hendes numse...

Bleen!

Selvfølgelig. Langt om længe var Saras søvnige hjerne nået op i omdrejninger. Som de foregående nætter havde det været en stor tissetår, men bleen sugede lystigt det hele til sig.

Wow tænkte Sara. Hun flyttede prøvende på sig og mærkede på bleen. Hun var vild med følelsen. Når hun havde tisset ud i sengen blev det ubehageligt at ligge i ganske kort tid efter, men bleen føltes bare lun og dejlig. Den havde udvidet sig en del og fyldte nu mærkbart mere mellem Saras ben.

Hun besluttede sig for at ligge lige så stille og nyde følelsen af den våde ble, men takke være søvnunderskuddet fra de tidligere nætters våde senge faldt den nu af-tissede og veltilfredse pige hurtigt i søvn med et saligt smil om læben.

Tillagd 15 okt 2019   Noveller   #Kvinna #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4548  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024