Logga inBli medlem
Saras Plan

Del 2

Kapitel 2
De næste dage fortsætte Sara med at stille sit vækkeur til midt på natten og simulere sine våde ”uheld” i sengen.

Allerede om mandagen var det lykkes hende at tisse liggende på rykke i sengen, og tirsdag var det endda lykkes hende at falde i søvn efter hun havde tisset, således at hendes mor fandt hende liggende i sin våde seng onsdag morgen.

Mens Sara tog bad efter moren, overbærende som altid, havde vækket hende forsigtigt, kom hun næsten til at grine højt. Det var nok ikke lige det her hendes lærere havde ment det hun fortalte til skole-hjem samtalen, at Sara var rigtigt dygtigt og hurtig til at lære nye ting.

Saras mor havde ikke regeret markant på Saras mange våde nætter andet end at hun allerede tirsdag aften havde udstyret Saras seng med et tisseunderlag. ”bare så madrassen ikke bliver ødelagt” Havde hun sagt. Og så var hun begyndt at minde Sara om at tisse af inden hun gik i seng.

Det gjorde Sara selvfølgelig ikke. I stedet drik hun et stort glas vand, mens hun træk ud i toilettet.

Om lørdagen, altså næsten en uge efter Sara var startet på hendes plan, var mor og datter taget på shoppe tur i det lokale center.

Sara havde med vilje stået stillet og kigget lidt for længe på hylden med DryNites ”natbukser” i Føtex. Hun var ikke sikker på om hendes mor havde lagt mærke til det, men moren havde i hvert fald lagt hånden om skulderen på Sara da de gik videre, men det kunne bare være en tilfældighed.

Sara var van til at kommunikere med sin mor i små ”signaler” og hentydninger, som kun de to kunne tolke. Da de altid, eller i hvert så længe Sara kunne huske, bare havde været dem to, var de meget tæt knyttet.

Dog var Sara ikke helt sikker på hvad signalet for ’Jeg vil gerne have natble på’ var. Det var ligesom ikke en del af deres ordbog, så lige nu var det lange blik til blehylden hendes bedste bud.

Efter at have prøvet største delen af tøjet i største delen af tøjbutikkerne (men købt en forbavsende lille andel af det), og spist frokost kørte de hjem.

På vej hjem i bilen kunne Sara mærke at hun blev tissetrangen. Det var ikke akut, men hun besluttede at benytte lejligheden til at begynde trin 2 af planen.

Hun begyndte at røre uroligt på sig i sædet og fandt lillepige stemmen frem:

”Moar er vi snart hjemme?”

”Jo der burde ikke gå lang tid, men der er jo lidt trafik i dag – Hvorfor det?”

”Jeg skal tisse” Svarede Sara og kiggede ned på hendes fødder, mens hun blev ved med at flytte vægten fra den ene balde til den anden.

”Okay skat. Jeg skal nok prøve at skynde mig men der går lidt endnu. Kan du holde dig? Sagde moren og kiggede uroligt på Sara.

Sara var næsten ved at falde ud af sin rolle. Planen gik næsten for hurtigt frem. Hendes mor havde lige spurgt hende om hun kunne holde sig!

Som hun var 5 eller noget, og det ikke kunne forventes hun kunne nå på toilettet. Godt nok havde Sara altid haft en lidt lille blære men hun var trods alt 14! Og det var næsten fornærmende… Hvis altså det ikke lige var for at hendes mor havde hjulpet hende med at vaske hendes tissevåde sengetøj hver dag den sidste uge.

Men hele denne tænkerække blev i Sara hoved og i stedet svaret hun bare:

”Mhm” Og holdt blikket rettet stift frem, som om hun måtte koncentrerer sig meget.

Saras mor blev ved med skiftevis at se på Sara, speedometeret og den tætte trafik med samme urolige mine. Efter 5 min. satte Sara begge hænder ned mellem sine ben, som om der virkelig var krise.

Trafikken løsnede dog hurtigt op efter de kom lidt væk fra centrum og snart kørte den lidt ældre Audi stationcar op foran deres hus i det altid søvnige villakvarter.

Sara skulle nu virkeligt tisse meget og behøvede næsten ikke spille skuespil.

”Så nu er vi her. Jeg tager varene senere , vi skynder os bare ind, kom” Sagde Saras mor og de to småløb op til døren, som i al hast blev låst op og Sara skyndte sig op af trappen til toilettet. Da hun havde lukket døren træk hun hurtigt bukserne ned og stoppe så op. Hun tænkte sig om et øjeblik, og sætte sig ned på wc’et, stadig med sine trusser på, og gav slip. Hun sukkede lettet og da strømmen ophørte kiggede hum ned på sine nu tissevåde lyserøde trusser.

Det var en ordentlig tår og hendes trusser var mindst lige så våde som de foregående nætter.

Da Sara var færdig kaldte hun på sin mor:

”moar kommer du ikke lige her ind?”

”Hvad er der skat?” Sagde Sara mor da hun få øjeblikket senere kiggede ind af døren.

”Jeg nåede det ikke helt” Sagde Sara med en lille stemme og hendes kinder fik samme farvetone som hendes hår.

”Åh.” Sagde Sara mor, der også havde fået øje på de våde trusser der stadig sad på Sara, og fortsætte:

”Det skal du ikke tænke på. Nu skal jeg hente nogle rene til dig. Kom der noget i bukserne også?”

Sara rystede på hovedet mens hun studerede sine fødder og gulvfliserne intenst.


”Det var flot skat” Svarede moren og gik

Sara rødmede endnu mere. Hvornår var det blevet flot at en 14-årige pige ”kun” havde tisset i sine trusser?

Sara måtte igen minde sig selv om at det var en god ting at hendes mor reagerede som hun gjorde.

Da Sara mor kort efter kom tilbage hjælp hun Sara op og stå og træk de våde trusser af hende.

”Her skat, holder du lidt op i din trøje?” Sagde Sara mor og begynde at vaske Sara med vådservietter hun fandt i et skab.

Sara rødmede endnu kræfttigere end før men lod sin mor fortsætte. Da moren var tilfreds træk kun de tørre trusser op på Sara og klappende hende forsigtigt på numsen.

”Så, nu er du så god som ny” Sagde hun med et smil.

”Tak” Svarede Sara lidt forsinket.

”Nå. Skal vi ikke få båret de ting ind fra biler, hva?”

Senere den aften da Sara lå i hendes seng kunne hun ikke slippe hvad der var sket på toilettet. Det havde næsten været et bleskift. Selvfølgelig med den undtagelse at der ingen ble havde været, men det var klart at hendes mor nød at tage sig af hende.

Næsten morgen vågende Sara igen i en våd seng. Hun havde ikke længere nogen problemer med at tisse liggende i sengen. I nat var det faktisk næsten kommet helt af sig selv da vækkeuret ringede, men Sara havde stadig svært ved at sove i den våde seng, og synes det var ret ubehageligt. Forhåbentligt behøvede det ikke at vare så meget længere. Sara besluttede sig for at gå hurtigt videre med trin 2.

Samme aften sad Sara og hendes mor og hygge til en søndagsfilm med snack og cola. De sad tæt sammen i sofaen foran TV’et.

Sara havde skulle tisse i længere tid nu, men havde svært ved at samle mod til sig, Hun trak vejret dybt og slappede af i blæremusklen.

Først kom der bare nogle få dråber, kort efter en lille strøm. Sara kunne hurtigt mærke sine trusser blive gennemblødte og en våd plet spredte sig langsomt på hendes busker, og så pludselig blev der åbnet helt op for hendes blære.

Sara rejste sig brat og behøvede ikke at spille skuespil da hun forbavset udbrød:

”Åh nej!” Mens tisset løb ned af hendes bukseben og ned i en pøl på gulvet. Hun havde også efterladt en våd plet i sofaen.

Sara stod frosset og måbende indtil hun havde tisset færdig, og løb så hurtigt op på badeværelset, med hænder foran ansigtet som om hun var ked af det. I virkeligheden smilede hun. Optrinet var gået præcis som hun havde planlagt.

Sara havde lært fra hendes senge-tisning at hvis hun bare slappede helt af kunne hun næsten ”slå sin blærekontrol fra” og selvom det var med vilje blev det næsten som hun forestillede sig at et rigtigt uheld i bukserne ville være. Hun viste ikke præcis hvornår og hvordan det ville komme, hvilket gjorde det hele meget realistisk.

Nu var det bare at vente på hendes mors reaktion.

Saras mor kom op lidt efter og Sara stod midt på gulvet stadig med de våde busker på.

”Kom skat nu skal jeg tage det våde tøj og så tager du et dejligt varmt bad, så skal jeg nok ordne resten. Sofaen er jo af læder, og jeg tror alligevel den gode del af filmen var over” Trøstede hun mens hun hjælp Sara af tøjet.

Sara smilede. Hendes mor havde altid været meget lav praktisk og haft en ukuelig positiv tilgang til alting. Sara mente at det havde været morens måde at klare hendes mand og Saras fars død på. Det var sket mens Sara var helt lille, så hun kunne næsten ikke huske ham, men hun tænkte nogen gang på om det var derfor hun så gerne ville begynde at bruge ble. Fordi det på en eller anden måde mindende hende om dengang de var en hel familie?

Men det var der ikke tid til at spekulere så meget over lige nu. Sara stod nu nøgen på gulvet og hendes mor havde tændt for vandet.

”Kom her skat. Der er ikke den ting et varmt bad ikke kan gøre godt igen”

Sara smilede igen og gik ind i badet. Det var måske lidt overdrevet at et varmt bad kunne gøre alt godt, men det hjælp i hvert fald lidt på det meste.

Da Sara var færdig i badet kom hendes mor ind meget rent tøj.

”Skat, jeg tror jeg bestiller en tid hos lægen i morgen. Er det okay?”

Sara nikkede. Hun havde forventet at hendes mor ville have hende til lægen på et tidspunkt. Hun havde været urolig for det i starten, men kunne ikke finde noget vej uden om det.

Lægen ville selvfølgelig ikke finde noget galt, men det var ikke nødvendigvis nogen ulempe i forhold til hendes mål.

Hvis lægen ikke kunne behandle det var der vil kun tilbage at afhjælpe det, havde Sara tænkt. Men hun var alligevel nervøs ved tanken om at skulle til lægen.

Det var alligevel noget andet end at snyde sin mor. Og hvad nu hvis lægen havde et eller andet smart medicin, hun mente virkede? Det kunne trække alting ud.

Tillagd 13 okt 2019   Noveller   #Kvinna #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4544  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024