Logga inBli medlem
Første møtet med pappa.

Del 2

Du kjenner en helt merkelig ro inni deg akkurat som at du endelig har kommet hjem. En nærmest magisk følelse går gjennom kroppen din når han tar deg i hånden og ber deg bli med inn.
I løpet av et lite øyeblikk er alt som het nervøsitet og uro erstattet med en kriblende følelse og det forundrer deg litt over hvilken innvirkning pappa har på deg.
Han ser på deg og sier at du sikkert er litt sulten etter den lange turen og at det straks blir mat, men at det kanskje er best at du får på deg noe litt mere komfortabelt.
Så blir du tatt med inn på soverommet og lagt på senga. Du føler deg brått veldig lita der du ligger, mens pappa varsomt kler av deg buksa og toppen. For å være litt forsiktig i begynnelsen så tar pappa på deg en body sånn at du ikke skal føle deg så naken når han tar av deg trusa.
Du ligger helt rolig og avslappet. Nyter følelsen av å endelig bli skiftet på, noe som du har fantasert om i mange år. Du kjenner ingen sjenanse idet pappa forsiktig drar av deg trusa, og nå du ligger du hjelpeløs og blottet. Du hører du den kjente, gode lyden av en bleie som blir tatt ut av pakken og den gode knitringen når den blir brettet ut. Beina dine blir løftet opp og at bleien blir lagt under stumpen, og så blir beina senket ned. Du kjenner følelsen av bleien under rumpa di og lukten av pudder brer seg når pappa er raus med pudderet før han fester bleien og knepper igjen bodyen. Pappa stryker deg lett over bleien og spør om lillejenta har det bra. Du bare nikker tilbake og smiler. Akkurat nå klarer du ikke å prate, for det er så mange følelser og tanker som som rører inni deg.
Du kjenner den tykke, gode bleien som klemmer så godt mellom beina dine og du føler deg både lita og opphisset.
Så løfter pappa deg opp og bærer deg som en liten unge ut i stua og setter deg i sofaen, legger et pledd rundt deg og putter en smokk i munnen din. Han sier han straks er tilbake.
Du blir sittende å se på en tegnefilm mens du funderer over hvor naturlig alt føles. Her sitter du med tykk bleie og body. Nettopp blitt skiftet på av en du aldri har møtt tidligere og allikevel føles det helt naturlig.
Så kommer pappa inn med et brett med nachos og brus. Dere spiser og koser dere, og nå er du plutselig den voksne deg. Dere prater om alt mulig selv om du sitter der kledd som en baby.
Praten går lett, men etter ei stund kjenner du at all brusen begynner å presse på, og du blir litt urolig. Du hadde ikke tenkt at du kom til å tørre å bruke bleien, ihvertfall ikke når han satt der. Dette oppdager pappa og tar tak i armen din, ber deg sette deg i fanget hans med ansiktet mot han. Han ser på deg og sier at det er helt naturlig at små jenter tisser i bleien sin og at det nettopp er derfor du har bleie på.
Han legger armene rundt deg og stryker deg over ryggen og bleiestumpen.
«Ta det helt rolig og slapp av», sier pappa.
Det føles rart, men samtidig deilig. Etter ei stund kjenner du at det bare kommer. Bleien fylles, og blir varm og god. Pappa fortsetter å stryke på bleien og klemme den mot skrittet ditt. Du kjenner at du er i ferd med å bli veldig opphisset og begynner å klemme deg mot hånden til pappa. Pusten din blir tyngre og du er nesten i ferd med å komme når pappa brått stopper opp og ber deg også om å stoppe.
Motvillig gjør du som han sier og du får beskjed om å gå på soverommet og legge deg i senga på magen. Du vagger inn og kjenner den tykke, våte bleien ekstra godt når du går inn på soverommet og legger deg. Nå har kåtheten virkelig våknet. Du legger deg ned og begynner å klemme bleien mot madrassen og er i ferd med å komme når pappa går inn i rommet.
«Stopp med det» sier han og lydig som du er så gjør du det, selv om det river litt i kroppen nå.
Pappa bøyer seg over deg og kysser deg forsiktig i nakken.
«Sånt får du ikke lov å gjøre» kommanderer han.
Du kjenner du at han knepper opp bodyen og drar den av deg sånn at du blir liggende kun i den våte bleien.
Et par hender begynner å massere deg ved anklene og du kjenner at den siste anspentheten virkelig slipper taket. Du bare nyter prinsessebehandlingen du får.
Følelsen av å ligge med tissevåt bleie og bli massert gir deg en god følelse av velvære og etter ei stund kjenner du en hånd øverst på bleien. Du føler varmen fra hånden gjennom plasten og det gir deg ilinger nedover i skrittet. Så begynner han å klemme og stryke på deg, klemme bleien mot skrittet ditt samtidig som han stryker deg i håret og nakken med den andre hånden. Denne behandlingen får opphisselsen din til å øke. Pusten blir tyngre og du klarer ikke ligge rolig. Gradvis begynner du å trykke bleien mot hånden til pappa. Men da stopper han igjen og du får beskjed om å ligge rolig. Nå er du nesten ved bristepunktet og du klarer så vidt å gjøre det du får beskjed. Hele kroppen rister og du er opphisset på en måte du aldri har vært tidligere.
Pappa reiser seg opp fra sengen og henter noe. Du blir nysgjerrig og snur deg for å se hva det er. Nå holder han en Magic Wand i hånden, den kraftigste vibratoren som fins og du begynner å ane hva som kommer nå.
Noe hardt blir presset mot bleien og idet den starter, kjenner du at hele bleien rister mot underlivet ditt. Idet du er i ferd med å komme, øker han hastigheten og du det knyter seg helt fra tærne og til hodebunnen når orgsamen skyller gjennom kroppen din. Du lager lyder du aldri har gjort tidligere og hele kroppen rister. Du kjenner ting så sterkt som du aldri har gjort tidligere, og etterpå ligger du helt utslått og forsøker å få tilbake pusten.
Da legger pappa seg tett inntil deg, holder rundt deg og gir deg et kyss og du tenker at dette kommer til å bli ei veldig bra helg

Fortsättning:

Del 1 (27 aug 2019)
Del 2 (29 aug 2019)

Tillagd 26 aug 2019   Noveller   #Kärleksfullt omhändertagande

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4517  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024