Logga inBli medlem
Juleferie på Fjellet

Del 6

Del.6

Godt i gang med spillet, det var veldig javnt. De hadde fått kjøpt seg noen eiendommer, bygget seg opp litt penger å sitti litt i fengsel for små kriminalitet. Bleiene var nok en aning mer våte enn ved oppstart. Line kjente godt att hun burde ha vært på do, men om hun satt måtte det vell gå bra tenkte hun. Her satt hun, i hyttesofaen, bæsjetrengt å ei halv våt bleie. Altså tisse på seg syntes hun faktisk var litt godt. Men skulle hun tørre å ta steget videre, hva ville de andre si? Eller Morten ville nok ikke bry seg tenkte hun. Han hadde jo bæsjet i bleia flere ganger. Men Celine var hun mer usikker på, hun var jo usikker selv. Tanken var spennende, men hva om. "Hallo!! Er det noen hjemme!!??" Ropte Celine nærmest for å få oppmerksomheten til kusinen. "Hæ, ja faen!" Sa Line mens hun endelig fikk somlet seg til å kaste. "En sekser og en tre'er! En, to, tre........... Ni!! Blir rett i fengsel det!" Sa Morten å fliret litt.
Line flyttet brikka si å la en hundring i 'skatte-potten' som forøvrig var blitt veldig stor alt. De hadde blitt enige om att alt som skulle inn av avgifter å bøter å sånn skulle gå dit å den som fikk 'gratis-runde' også fikk potten, men hittil var det ingen som hadde fått den.

"Hva er det Line? Du sitter så urolig!" Undret Celine
"Det er ikke noe, bare litt støl av å sitte så lenge." Fikk hun svart, men Celine begynte å legge sammen to og to," sett deg sånn her. Det har hjulpet meg før." Å viste henne hvordan hun mente. Line gjorde som hun viste uten å tenke seg helt om,kroppen var jo støl også. Å det hjalp litt, men det hjalp med mer å. Hun rakk ikke å reagere en gang føre kabelen banet seg frem og ned i bleia, den føltes uendelig lang å hun kjente hvordan kroppen ble nesten hundre kilo lettere med en gang. Samtidig som hun kjente noe presset i bakkant av bleia der hun satt i sofan. Den var forholdsvis fast å hard, tydelig at hun hadde vært nøden. Hadde hun ventet litt til hadde det nesten endt med en lett forstoppelse.
Line fikk samlet seg litt, roet pulsen å tatt seg en slurk av brusen føre hun lente seg over til sin kusine å visket, "Jeg har bæsjet jeg."
Line gjorde store øyne av nyheten hun ble servert, hun ble litt satt ut, men hun hadde vell vært delaktig mente hun," Så bra! Det går nok fint" visket hun tilbake

"Hva er det dere tisker å visker etter?" Undret Morten seg over fra andre siden av bordet som var helt uvitne av det hele som hadde skjedd.
"Vell ikke så mye!" Svarte søsteren hans å smilte bare å rakte ham terningene.
Morten kastet å flyttet der etter i det hytte døra brast opp," kan vi få litt bære hjelp her eller?" Kom det fra gangen, det var moren til Line som ropte etter de.
Line selv ble litt frosset der hun nå satt, hun hadde ikke tenkt dette helt igjennom. Hva ville mammaen hennes si, ville hun bli sint eller lei seg? Tusen tanker fløy i hodet, men ikke så lenge. "Hei flytt deg nå vist du ikke skal hjelpe til!" Kom det fra Celine som prøvde å komme forbi, Line reagerte å flyttet seg føre hun gikk etter Celine ut til gangen. Der stod det flere poser med mat alt, å litt brus. Morten tok ett par poser å bar inn, det samme gjorde Celine mens Line tok resten som var der. De hørte det veltet inn flere poser å gikk for å hjelpe til mer," Da er det bare ett par poser til igjen" sa moren til Line å gikk ut igjen. Line gikk å kjente på den store klumpen hun hadde bak i bleien, hun følte hun gikk å vagget. Men den luktet ikke så mye, ingen som hadde kommentert noe enda hvertfall. Å vagget gjorde vell de alle tre, hun så jo tydelig hvordan bleia til både Morten og Celine så ut gjennom stilongsen. Når begge mødrene kom inn, begge bærende på hver sin svarte plast pose skjønte de godt hva som var i de. "Helt uvirkelig att de faktisk hadde denne typen på lager her oppe!" Sa moren til Morten og Celine å viste frem en pakke med Abri-form M4 Premium. Celine smilte godt når hun så de, det var jo favoritt bleia blitt etter de hun hadde prøvd seg igjennom i starten etter att natte ventinga hadde startet opp igjen. "Å jeg tror det var på høy tid att vi kom også!" Sa moren til Line å så lurt på de tre som stod foran de iført t-skjorte & stilongs over nå noen veldig våte bleier. "Å jeg tror det er noen som har noe muffins i bleia si også jeg?" Sa moren til Celine & Morten, mens hun gransket de tre nøye.
"Det er ikke meg nå!" Utbrøt Morten litt triumferende, mens han egentlig var litt sjokkert over at han ikke merket noe av det selv.
"Nei vi skal nok finne ut av det! Vi mødre har litt trening i sånt!" Sa moren å kikket litt på de to andre som stod helt stille.
Line ble sprut rød i fjeset der hun nå stod nærmest på utstilling for de andre følte hun.
"Men Line da, er det du som har gjort muffins i bleia di?" Spurte tanten hennes,
Line så ned i golvet mens hun bare nikket litt forsiktig. "Så så, tante skal hjelpe deg med den bleia, så kan moren din starte på middagen!" Sa tanten å tok ene hånden til Line og en bleie pakke i den andre å fulgte henne ut på badet.

Fremme på badet fikk Line beskjed om å legge seg ned på håndkledet de brukte som stelle matte som var i hjørnet på badet, hun satte seg ned på den først og kjente den harde klumpen med bæsj som lå i bleien bli skvist utover i bleien å når hun lente seg bakover for å legge seg helt ned kjente hun bæsjen bevege seg bakover i bleia. Mens hun lå der kjente hun att hun måtte tisse mer. Hun slapp seg løs og lot det strømme ut i bleia. Hun rakk ikke å tisse ferdig føre tanten satte seg på huk foran henne å hjalp henne av med stilongsen, å en veldig våt bleie kom til synet. Tanten klemte litt på den foran å kjente hvor varm den var," har lille Line akkuratt tisset litt i bleien sin?" Line rødmet der hun lå i en våt bleie full av bæsj. Om det ikke fikk blitt være kom det en liten promp som virkelig måtte jobbe igjennom den våte og fylte bleia føre den spraket i bleia. "Oi oi, er du ferdig snart så jeg kan skifte på deg?" Fikk hun spurt Line føre hun løsnet på tapene på bleien. Hun tok bleien pent ned i front for å se om hun var helt ferdig. Å når hun var helt sikker fikk Line beskjed om å løfte på rumpa så hun kunne ta bort bleia å vaske bort all bæsjen. Det var en lett jobb å etter kort tid lå Line der med en ny smurt stump, med en tørr og ren bleie og litt pudder. Line syntes pudderet luktet så godt. Hun lå der å smilte mens tanten gjorde seg ferdig. Stilongsen hadde blitt litt våt i skrittet, så den ble kastet til vask. Line fikk bare beskjed om att hun fikk gå i bare bleia å t-skjorta til det var natta. Det var godt å varmt i hytta, så det ville ikke bli noe problem mente tanten.

Tanten rullet så sammen bæsje bleia til Line å fulgte henne ut av badet å inn til de andre som satt i stua. "Noen av dere som trenger ett skift?" Spurte hun Morten og Celine mens hun stod å så på de med bæsje bleia fortsatt i den ene hånda.
Celine reiste seg bare opp fra sofa'n å gikk til badet. Moren kastet bæsje bleien i en egen pose, å gikk etter datteren sin til badet. Etter noen minutter var hun skiftet også, hun hadde bare tisset en hel del. Hun kom også ut i t-skjorte å bleie når hun var ferdig, "Du kan komme hit du å Morten?!" Sa moren, men Morten bare ristet på hodet å sa til sin mor att han var ikke klar enda. "Neivel, si ifra da." Smilte moren å skjønte vell hva han mente.

Brått var maten klar, det var grøt. Ikke hvilken som helst. Det var tante sin Rømmegrøt, med smør, sukker og kanel. Celine bare digget den, var liksom ikke hytte tur uten. Alle fikk satt seg til bords, de forsynte seg i tur og orden. De slapset å åt grøt så det nesten tøt ut av ørene på de. Morten begynte å sitte litt urolig der han satt. Moren fulgte med på han, men ville ikke forstyrre verken han eller de andre som satt hovedsakelig å spiste. Begge jentene gikk inn på runde to i det Line spurte om Morten kunne sende over kanelen, men hun fikk ikke noe respons. Hun kikket bort på han, der satt han ild rød i ansiktet å lydene som fulgte kunne bare være en ting. Line ble egentlig overrasket over hvor bekymringsfritt han hadde gjort det, men fortsatte å spise grøten sin. "Morten, skal vi gå å skifte den bæsje bleien din nå? Eller vill du spise opp maten din?" Spurte moren. "Jeg vill spise opp først!" Sa Morten i det han forsynte seg med mer grøt. "Ja, si ifra du så skal jeg skifte på deg!" Smilte moren å fullførte sin posjon.

Når de var ferdige måtte de rydde etter seg, å det gikk fort. Morten hjalp også til føre moren sa de fikk gå å skifte føre han ble sår og de andre døde av lukten som nå hadde blitt veldig kraftig. Morten fulgte etter sin mor inn på badet, å la seg ned som han hadde blitt så vandt med. Moren hadde også blitt veldig vandt med dette nå, så hun brydde seg fint lite om de bæsjet eller tisset i bleia. Hun syntes det var mye bedre att de gjorde det i bleia enn at det gikk i buksa eller i senga om natta. Når hun var ferdig med Morten sin bleie, så ble han sendt ut til de andre iført det samme som begge jentene. De fortsatte på Monopol spillet de hadde startet på tidligere denne dagen. Line likte måten ting hadde gått, nå var de så like de kunne bli. Ei bleie som åpenbart var til bruk, å kun iført en t-skjorte nå som ikke dekket stort mye annet enn overkroppen, så bleiene var synlige for hvem enn som ville se de. Mødrene satt frem litt godteri å litt drikke til de mens de selv ble sittende på kjøkkenet å prate om løst og fast. Timene gikk å gikk, føre Celine begynte å bli veldig trøtt å lurte på om ikke de skulle spille mer i morgen? Line var veldig enig. Morten var ikke så vond å be han heller. Mens de satt der å dyttet i seg det siste av godteri å brus kom mødrene inn, "Jeg tror det er noen småtasser som skal få tørre bleier føre det er natta?" Sa moren til Line som så på de tre som satt der i hver sin dyvåte bleie. "Jeg får vell ta kveld skiftet, siden jeg har jo ikke prøvd det på en stund"! Hun geleidet de inn på badet alle tre å sa de fikk ta det etter alder, så Morten fikk bli først. Morten la seg ned å tanten hans begynte med å ta av den våte bleia. Fikk vasket han ren, pudderet og smurt med zink. Hun var jo tross alt en mamma og hun hadde jo ikke helt glemt det å skifte bleier. Nå var barnet bare litt større, eller tante barnet da som hun nå skiftet på. Den nye bleia ble lagt på plass under å brettet opp å tapet fint på plass. I det hun var ferdig kom moren til Morten og Celine inn, å de ble enige om å dele på de to jentene som nå stod igjen. Så moren til Celine brettet ut ett nytt håndklede å fikk Celine til å legge seg ned, mens Line la seg ned ved sin mor,"Dette var lenge siden jenta mi! Kan se ut som om det ikke blir siste gangen?!" I det hun klappet henne på den våte bleia føre hun åpnet tapene å brettet ned bleia. Line løftet så moren kunne ta bort bleien. Hun ble grundig vasket, moren la under en ny bleie og smurte med zink salve føre hun pudret og tapet igjen bleia. "Nå jenta mi, da har du fått tørr bleie for natten." Sa hun til Line mens hun hjalp henne opp. Hun holdt opp pysjen å hjalp henne på med den også føre hun fulgte henne inn på rommet. Både Line og Celine hadde nå fått hver sin tørre bleie å lå i pysjene under dyna å snakket om alt som hadde skjedd denne dagen. Line måtte innrømme til sin kusine at det å................
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4514  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024