Logga inBli medlem
Kajsa Karlsson

Del 2: Kajsa Karlsson och vänner

Kajsa vaknade både nödig och brunstig.
Hon funderade på om hon skulle fira idag och i så fall varför.
Efter en stund kom hon på det: Det är ju årsdagen av freden efter tysk-franska kriget idag!
Mycket nöjd med sitt beslut att 'fira' och lite stolt över sina historiekunskapen klev hon snabbt i sina tajtaste jeans och andra kläder som kunde undvaras.
Med vickande ben åt Kajsa sin frukost och ringde sina kompisar. Både 'Brakberit' och 'Kisskristin' var intresserada av träff omedelbart!
De träffades nere på gatan. Berit hade de där tajta vita jeansen på sig, som såg fantastiska ut, tajta fläckiga och fuktiga som de var, även innan de var fullbajsade.
Kristin stod i tajta lewis och medan de kramades kunde hon inte hålla sig längre utan kissade på sig så det stänkte på asfalten.
Kajsa älskade när Kristins clitoristajta jeans blev så där härligt pissvåta, men de samlades kring frågan om var de skulle ta vägen härnäst.
Det där nya stället då! Undrade Berit. Där accepterar dom kissiga och....
Men är det verkligen sant? Undrade Kajsa.
De tittade på Kristin som just nu unnade sig en blötbyxeorgasm. Efter att det gått för henne, gav hon uttryck för den bestämda åsikten att de borde gå till stället ifråga.
De gick nödiga ner mot centrum.
Det var en ny trend i restaurangvärlden, eller om man är uppriktig - en ny trend inom en liten obskyr del av restaurangvärlden:
Den toalettfria baren, eller caféet, eller restaurangen. Fanns sådana ställen i Nederländerna och Tyskland och nu även i Kajsas hemstad!
Stället låg inte på någon av huvudgatorna utan lite undanskymt på en gränd. På skylten stod det: GB Bar och Café.
Kvinnorna trädde in i en lokal som var jättemysig, tyckte Kajsa. Den var ombonad, inte så där kal och metallisk som många nya ställen.
De togs direkt emot av en 'värdinna', en glad tjej i tajta jeans med kissränder över låren. Kajsa tyckte om henne direkt!
'Är ni skvalare eller även brakare?' Undrade hon. 'Vi hade nog tänkt braka', svarade Kajsa. 'Underbart' sa tjejen. 'Då blir det den här vägen'.
De lotsades in i ett bakre rum. Både Kajsa och väninnorna förstod att man ville separera de försiktiga kissarna från de mer frimodiga som gjorde allt i byxorna.
I det rummet fanns nu bara några gäster, en medelålders man i kostym, ett yngre par och en ganska ung kvinna.
Stället var både ett café i den meningen att man hade jättegott kaffe och många teer, kakor och bakelser. Men man hade rättigheter och det fanns allt från portvin till whiskey.
De tre väninnorna tog ett bord bredvid den unga kvinnan.
En parant dam i medelåldern, klädd i tajta vita jeans och tajt vit t-tröja kom fram till dem och tog emot beställningar.
Kajsa uppskattade både hennes illmariga leende, hennes jeans som satt som klistrade och att hon luktade kiss.
'Behöver ni nåt laxerande'? Undrade damen och de bestämde sig för att beställa kaffe och kakor, portvin och laxermedel i separata glas.
Kajsa njöt av situationen. Inte nog med att Kristin satt där i kissvåta jeans, hon skulle snart kissa på sig själv och det var tydligen helt ok på det här stället.
Sen hördes ett strilande ljud, kvinnan bredvid satt och kissade på sig i sina rosa jeans, de blev snabbt alldeles plaskvåta och det rann ner på golvet.
Sen tittade hon upp och sa lite halvsurt: 'fan jag brukar kissa med min karl, men han är sen den drummeln!'
Ja ja, förstående nickar mellan kvinnorna.
Mannen i kostym gjorde nu något oväntat. Han tog fram sin lem, riktade den uppåt, och satte igång med att kissa ner sin skjorta och byxor.
Alla i lokalen tittade fascinerat på. Servitrisdamen kom förbi, sa nåt, putade med sin byxbak mot mannen och han kissade en stark stråle på hennes byxbak.
Det unga paret reste sig upp, kramades och pussades, det både hördes och kändes på lukten att de kissade på sig i sin omfamning, det syntes ju också.
'Nej kära vänner, nu kan jag inte hålla mig längre' förklarade Berit. Reste sig och började kissa ner sig i sina tajta vita jeans. Hon blev först våt framtill, sen även över nederdelen av baken och ner på låren. Både Kajsa och Kristin tittade fascinerat på när Berits vita byxor blev kissblöta och genomskinliga.
Berit blev blöt från midjan ner till skorna. Väninnorna smekte hennes plaskvåta jeansskinkor.
Sen stod hon kvar och sa lite tyst: 'Oj kära ni, jag måste bajsa nu'.
'Gör det' tyckte Kajsa. Berit stod där alldeles tyst och alldeles stilla och pressade långsamt och njutningsfullt ut mjuka bajskorvar i sin blöta tajta jeans.
Väninnorna va där med sina händer och smetade ut tills Berits förut vita jeans nu var alldeles bruna.
De fick applåder från de andra gästerna och nu kom det fler gäster.
En kvinna kom i sällskap med två unga tjejer.
Hon beställde en stor whiskey och en rejäl dos laxermedel. 'Jag är lite trög i magen, har inte gjort på en vecka', förklarade hon för servitrisdamen som nu gick i blöta jeans.
Kvinnan hade en imponerande bak, hon hade på sig jeans som satt åt totalt, hög midja.
Hon satte sig vid ett bord bredvid Kajsa et concortes och presenterade sig omedelbart:
'Jag heter Anna Ludwigsson, de här är inte mina yngel även om de kallar mig mamma'. Vi är bara utlevnadsvänner, eller hur man ska kalla det.
Nu skruvade en av tjejerna på sig och sa 'Mamma jag är kissnödig!'
'Har du på dig dina kissochbajsjeans?' 'Jo mamma det har jag'.
'Ja kom här och kissa då!'
Hon reste sig i tajta blåjeans som luktade, stod framför 'mamma' och kissade på sig totalt. Kajsa som stod bakom blev ganska blöt. Alltså innifrån.
Tjejens snygga bak i tajta jeans var en syn för sig, när hon sen kissade sig blöt var det nåt som tände Kajsa och säkert flera andra i lokalen.
När tjejen sen frågade: 'oh mamma jag måste bajsa' och hon fick ett jakande svar från damen, och sen nästan exploderade i byxorna, var det en händelse som Kajsa skulle minnas länge.
Det blev en massiv uttömning av mjuk avföring som fyllde tjejens byxor till bristningsgränsen.
Många händer var där och kletade. Efter att det gått för tjejen kunde inte Kajsa hålla sig längre.
Hon ställde sig upp och släppte på. Trots att hennes blöta jeans var tajta kunde de ta emot kilovis av avföring eftersom det var fråga om en blöt och mjuk massa som långsamt men
hejdlöst banade sig väg. Jeanstyget i hennes bak buktade och började missfärgas, lukten var inte att ta miste på.
'Mamman' reste sig i sina nu plaskvåta tajta rosa jeans. Klev fram till Kajsa och omfamnade henne. Hon la sina händer på Kajsas kladdiga bak och verkade njuta av att smeka den
pruttfyllda jeansstjärten. Det smaskande ljudet störde inte de som tittade på.
Hon juckade mot Kajsa, det var liksom ett samlag men utan penetration.
När hon plötsligt stannade upp, med spända kraftfulla lår, blev det en spänd förväntan.
Mamma gjorde inte någon besviken: Systematiskt pressade hon ut den ena ljusbruna korven efter den andra i de halvt genomskinliga blöta byxorna.
Först en i högra skinkan, sen ändrade hon ställning lite och tog den andra i vänstra byxbaken, sen blev det en blötare uttömning rakt i mitten, som långsamt banade sig väg ner över
de jeansklädda låren. Många händer var där och det behövdes inte så mycket innan mamma skakade av orgasm.














Fortsättning:

Del 1 (31 jan 2020)
Del 2: Kajsa Karlsson och vänner (27 aug 2019)
Del 3: Kajsa Karlsson som tonåring. (2 feb 2020)

Tillagd 22 aug 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Okontrollerade olyckor #Annan wet sex #Analism/klismafili #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4507  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024