Logga inBli medlem
Juleferie på Fjellet

Del 5

- [ ] Celine så på sin kusine å smilte bare, mens hun trakk utedressen på seg. Nå satt de der med vinterstøvler, utedress, topplue og votter, å innerst inne en god og tykk bleie om noe skulle skje," Dere får kos dere ute da småbarn!" Kom det fra stua. Jentene rødmet litt når de hørte det. Line tok seg litt til fronten på utedressen å kjente hvordan bleia var igjennom dressen. Hun merket den ikke så godt fra utsiden, men det kilte godt på innsiden. " Alt vell?" Spurte Celine. "Jada, bare litt uvant å skulle ha på seg en bleie." Nærmest visket Line litt flau av situasjonen. "Å den blir du fort vandt til!" Sa Celine mens hun strøk seg selv over fronten å smilte mot Line som nå var klar.

- [ ] Omsider kom jentene seg ut hvor Morten alt ventet på de,"Herregud å trege dere er a!" Sa Morten i det han staket kursen mot snøhula de hadde laget dagen i forveien. "Dere, vi kan jo rive doen å utvide stua litt? Nå som vi ikke har helt behovet for den noe mer." Foreslo Morten. "Er det så lurt da? Hva om vi faktisk får behovet for den?" Kontret Line, Celine nikket å var tildels enig med kusinen sin der. "Så en av dere har tenkt å kle av dere å ta av bleia for så å fryse ræva ta dere?", " Nei du sier noe der Morten!" Kom det fra søsteren hans. "Var det jeg tenkte meg, dessuten er det jo mye lettere å bare bruke bleia." Sa Morten mens han smilte til jentene. Line gikk selv å tenkte på det Morten sa og hvordan han brukte bleiene, å hun syntes jo det var godt å tisse på seg. Hvordan den varme strømmen spredte seg i bleien. Hun syntes definetivt att det var bedre å tisse på seg i bleia enn rett i bukksa, men om skulle tørre å gjøre helt som Morten det viste hun ikke.

- [ ] Fremme på toppen av hula, så hoppet de ned den lille akebakken å suste nedover til den større delen av snøhula. Det hadde snødd mye over natta, så den var nesten føyket igjen. De ble nødt til å grave den fram igjen,"Vell, det er vell bare å mose ned denne veggen her!" Sa Morten i det han svingte ene spaden som lå igjen fra dagen før igjennom den. "Da ser det ut til att vi var enige om å rive doen da!?" Kom det fra Line, "Ja dere får gå ut nå om dere må på do!" Kom det tørt ifra Morten som forøvrig var fornøyd med størrelsen på stua nå. "Vell, er vell uansett så kaldt atte jeg kler ikke av meg. Vill ikke risikere å få blærekatar!" Fikk Celine så vidt sagt føre Line måtte si seg enig i.

- [ ] Etter litt snørydding fikk Line øye på Morten som stod å små trippet," Hva er i veien?" "Jeg lovet mamma å prøve å holde meg å ikke bare bruke bleia uhemmet! Å nå klarer jeg snart ikke mere!" Line ble litt overrasket av att han prøvde å holde seg," men har du ikke bleie på deg da? Så om det går galt kan vel ikke det gjøre så mye. Moren din vet jo ikke om du prøvde eller ei!" Sa Line mens hun klappet han lett på skuldere. Celine kom inn i det samme rommet hvor de stod å snakket å lurte fælt på hva de visket å tisket om, da sa Line det som det var" Morten må på do, men vill prøve å holde seg!" Celine bare dasket han på rompa mens hun sa til ham," Så godt kledd som du er hadde ikke jeg gidde å holdt meg! Jeg er våt i bleia mi alt!" Morten ble litt usikker på hva han skulle å så bort på Line, nærmest for å få en godkjenning,"Vell Morten, er vist bare du som er helt tørr i bleia di virker det som" kom det fra Line som kunne innrømme att hun hadde gått å små skvettet i bleia enn fire fem hanger alt. Du kunne se på hele gutten hvordan han slappet av å nærmest så det flomme ned i bleia. Han kjente litt foran på bleia,"Den tåler nok noen runder til!" mens han flirte til seg selv. De fortsatte med ryddingen, men klokka må ha gått fort. Moren til Line stod på toppen med litt mat å kakao til de,"Se her unger, jeg har tatt med litt til dere å spise å drikke. Vi voksne skal ned til byen en tur. Vi er tilbake om ett par timer" hun satte alt ifra seg, vinket til de å tuslet til hytta igjen. Morten og jentene hev seg over maten som gribber. Det var vafler med smør og brunost, å noen med bare sukker. Når kakaoen var borte å vaflene spist opp, så ønsket jentene å gjøre noe annet. "Vi kan gå inn å spille Monopol!" Kom det fra Morten," Ja det hørtes ut som n god ide!" Sa Line som alt var klar til å gå inn. Det var lenge siden de hadde spilt Monopol, å det var jo fortsatt noen dager til julaften, så de hadde jo god tid til å spille. Sist de hadde spilt Monopol hadde det vart i nesten tre dager pluss minus litt søvn.

- [ ] Line kjente på følelsen hun hadde fått igjennom dagen, hun måtte ånkli på do trodde hun. Kjentes hvertfal slik ut. Hun hadde jo små tisset litt i bleia siden frokost, noe hun syntes var litt godt. Hun ble litt usikker på hele greia. Hva skulle hun gjøre, å tisse i den var en ting, å trøste en for å ha bæsjet på seg var greit, men å være den som faktisk gjorde det var en annen ting. Celine merket att kusinen var litt fjern," Hva er det Line?" Spurte Celine,"Nei jeg er bare litt sliten!" Svarte Line som ikke turte å si att hun faktisk trodde hun måtte bæsje. "Vell, vi kan slappe av å kose oss med litt brettspill så kanskje du vill føle deg litt bedre." Fikk Celine sagt uvitende om sin kusines nød.

- [ ] Fremme ved hytta kom de seg inn i gangen å kunne starte med å ta av seg alle ytterklærne. Når lue, votter og støvler var tatt av så var det dressene sin tur. Når de fikk av denne var det liten tvil att bleiene var tildels våte. Nå var de enda mer synlige enn når de gikk ut, å en tydelig bleie rompe på de alle tre. "Hei dere, det henger en lapp her!" Utbrøt Celine å begynte å lese...."....Hei vi er i byen å handler inn litt mer mat og drikke, samt att vi har fått ett litt større bleie forbruk enn først anntatt... NB!! Det er tomt for bleier!!!"

- [ ] "Jaja, går fint det!" Sa Morten å gikk videre inn i stua. Jentene kom like etter å dro med seg Monopol esken som stod på bokhylla. "Vi kan jo sitte i stua nå som vi er aleine!" Sa Line å satte seg ned i sofaen, Celine og Morten var enige å fant seg noen gode plasser de også, hennholdsvis i sofaen å Morten tok god stolen. Celine plasserte ut brettet, Morten fordelte pengene mens Line sorterte kortene. De ble enige om reglene,"Jeg kan være banken, siden jeg sitter i sjefs stolen!" Sa Morten. Jentene kikket på hverandre,"Da får du finne drikke også!" Morten godtok den å gikk inn på kjøkkenet, tok med en stor brus og tre glass. De fikk delt ut penger, å valgte brikker på tur. "Høyeste terning starter!" Sa Celine å kastet en to'er, Line kastet en femer,"Jadda!" Morten kastet bare en fire'r"jaja, da er det Line som starter da!" Sa Morten å rekte henne begge terningene..........
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4459  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024