Logga inBli medlem
Juleferie på Fjellet

Del 4

Del.4
———————
Der lå de to jevaldrene jenter iført hver sin bleie godt gjemt under pysjen. Begge godt brukt løpet av natten. Line lå mest å tenkte heregud! Hva har jeg gjort, mens Celine ved siden av tenkte mer på hvordan det nå presset på bakfra. Hun ville absolut ikke på utedoen igjen, å etter att moren dagen føre hadde snakket så lett om atte vissom atte og slikt. Hadde hun bestemt seg, når hun ikke klarte mer, så skulle bleia redde henne. Line prøvde å dytte kusinen ut av senga mens hun sa de fikk stå opp å komme seg ut av senga. Celine holdt igjen det hun kunne, hun ville ikke stå opp enda. Det endte med en liten bryte kamp om hvem som skulle hva. Begge hadde helt glemt bleien de hadde på seg, dyner fløy å puter ble svingt rundt til de begge ga opp å egentlig ikke avgjorde så mye, men begge hadde nå klærne på halv-12 å en godt synlig bleie. De satt å så på hverandre, hvem som var mest overasket eller tatt på senga det var de ikke sikkre på noen av de. Line så godt hvor våt Celine sin var å motsatt, det var nå veldig stille på rommet... i det Morten braste inn å ønsket de god morgen, de dro over seg dyna igjen. I håp om att han ikke så noe, men da han hoppet opp i senga så hadde nok ikke det hatt mye å si. Fordi rett etter han kom det en umisdkjennelig lukt...... «Hei Morten, har du bæsjet i bleia di igjen?!» kom det bare fra Line som var nokså sikker på svaret. Ved siden av henne lå Celine med store problemer om å holde igjen. Bryte kampen hadde tappet henne for krefter, å bakenden hadde full overhånd. Hun prøvde så godt hun kunne, men det var for sent. Der lå hun under dyna vedsiden av kusina si å netopp hadde bæsjet seg ut. Mens broren hang over de, han også riktig nok med en bæsjebleie de viste om. Men ingen viste om Celine sin, enda... Celine følte seg ikke veldig høy i hatten der hun lå. De ble alle avbrutt av att døren smatt opp, det var Line sin mamma som stod der. Hun rynket godt på nesa, «Hvem av dere er det som har bæsjet i bleia si?» Line pekte bare på Morten, som sa seg skyldig. Lite viste Line att det var flere som hdde gjort det.
Morten og tanten gikk ut av rommet å Morten ble sendt på badet hvor moren hans ventet. På soverommet til jentene var det fortsatt stillhet, men den måtte brytes tenkte Line, «Skal vi også gå på badet kansje? Vi har vist begge bleier på oss som er våte.» mfns hun smått rødmet litt mens hun sa det. Celine var enig å så sitt snitt i å kamuflere seg i brorens bæsjebleie som hang igjen i lufta enda. Begge jentene nå ikke fullt så redde for å vise bleiene gikk ut av senga å rettet litt på pysjene føre de gikk på badet hvor moren nesten var ferdig alt med Morten. «Hvem er neste jente på matta? Det er vell ikke noe hemmlighet att dere har alle 3 bleier på dere?» Morten virket overasket, men brøy seg ikke stort. Bare kikket på de å smilte. Celine dyttet Line frem i køen å sa hun kunne sikkert få skifte først. Når Morten var ferdig så forsvant han ut i stua å Line fikk instruks på hva som skulle gjøres. Hun hadde fått god trening i å sett på ett par skift alt på Morten så hun var ikke helt ukjent med hva som kom på tur. Å vipps så var hun også fått zink og pudder å ei ny bleie flott festet. Litt hjelp med stilongsen å på beina, Så forsvant henne også i stua. Da var det bare Celine og moren igjen å Celine hviste drillen, men om moren viste hva hun hadde gjort det var hun usikker på. «Bare legg deg ned du jenta mi, så skal du få en ny bleie.....» sa moren mens hun hjalp henne av med pysj bukksa. Hun fikk ett undrende uttrykk da Celine hadde fått lakt seg ned å Moren så konturene av hva som skjulte seg. Bleien var forholdsvis våt men att hun hadde bæsj i den var det liten tvil om.. det var tydlig att hun hadde behov for å gått på do. Bleien bulet kraftig i bakenden å når Celine hadde lagt seg ned hadde hun skvist det utover og det var delvis på vei ut i kantene på bleia, «Oi oi oi, dette var ikke helt hva jeg forventet da du skulle ha på bleier igjen vennen!» kom det fra moren som så vidt hadde fått løsnet den første tapen. Hun åpnet de siste og brettet ned bleia å gjorde hva hun kunne av kunster for å få bort alt å gjøre datteren ren igjen. «Sånn, da tror jeg du er klar for å få på en ny bleie igjen!» sa moren mens hun rullet sammen den vellbrukte nattbleia, hun smurte på zink, la jnder en ny bleie og puddret litt føre hun brettet opp bleia å tapet den godt på. Hun fikk også hjelp med stilongsen. Celine hadde ikke fått sagt så mye, hun var mest flau over hva hun hadde gjort. Hun fikk omsider fortalt sin mor att hun hadde ikke klart å holde igjen etter att de hadde lekebryti på morran i sengen, hvorpå moren sa det var godt hun hadde bleie på seg nok en gang. Celine og moren gikk også ut i stua, hvor mamman til Line hadde ordnet frokosten. Der satt de to godt voksne damer med tre kansje ikke fullt så voksne barn ikledd hver sin t-skjorte, stilongs og en tykk bleie som var så godt synlig nå att du måtte være blind om du ikke så den.

Etter frokost ble det bestemt att de skulle ut å fortsette på snøhula fra i hår. Morten var ikke treg om å finne frem utedressen igjen, å han syntes jentene var trege som enda satt ved bordet. Jentene takket for maten å gikk i gangen hvor utedressene var, Morten hadde alt rukket å gå ut. Line sin var tørr igjen, tante hadde sprayet den med noe godlukt av no slag så den ikke skulle lukte tiss. I dag skulle ikke det bli noe problem. Nå hadde hun bleie på seg, mens de satt i gangen å kledde på seg spurte Line om Celine hadde brukt bleie lenge, Celine ble litt små flau men fikk fortalt att hun sov med det hver natt av naturlige årsaker. Men her på hytta var det uhell som hadde resultert i bleier. Line måtte da inrømme att hun også hadde tisset på seg dagen før, men hun syntes det var litt spennende da.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4442  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024