Logga inBli medlem
Campingturen

Del 2: Dagen etter

Jeg kjente jeg måtte veldig tisse, og bleien var god og våt fra før. Var ikke sikker på om jeg skulle tørre og tisse mer i den, men det var så spennende og ha på seg bleie så jeg lot strålen komme i bleia. Kjente varmen, og det ble varmt og godt i underlivet. Når jeg var ferdig med å tisse ble jeg liggende og massere pikken gjennom bleia og det tok ikke lang tid før jeg sprutet satsen min i bleie også.

Når jeg lukket øynene kjente jeg at jeg på nytt måtte bæsje, og jeg løftet forsiktig på rumpa og presset forsiktig. Kjente nok en gang varmen og bæsjen som tøt rundt inne i bleia. Dette var bare så galt, ligge i senga og bæsje på seg, men også så opphissende. Turte ikke lee på dyna og lå helt stille til jeg sovnet igjen.
Jeg våknet av at det smalt i en dør, men jeg turte ikke åpne øynene. Var litt flau fordi jeg hadde bæsjet i bleia mi, men var også veldig opphisset. Merket Daniel begynte og dra i dyna, og når han gjorde det så var det ingen tvil om at bleia var full. Bæsjelukten fylte rommet. Daniel så på meg og sa at jeg trengte et skift. Han hentet ny bleie, våtservietter og en pose før han løsnet bleia mi, vasket meg ren, og tok på meg en ny bleie. Jeg var så opphisset at han ikke fikk trukket buksebleia over pikken min, så han smilte lurt og begynte å runke meg. Jeg var så kåt at det tok ikke mange minuttene før jeg sprutet satsen oppover brystkassa. Daniel tørket det bort med en våtserviett før han sa at nå var det ingen problem og få på bleia. Ryggen min var fortsatt vond, men Daniel fikk meg opp i sittende stilling ved hjelp av men masse puter bak ryggen min. Han satt og strøk meg over brystkassen og magen mens han fortalte hva som hadde skjedd på campingplassen på morgenen.

Til slutt klarte jeg ikke mer, og spurte om jeg fikk se han i bleien, han trakk ned shortsen og der mellom den tynne deilige overkroppen, og de hårete lårene hadde han også på en lyseblå buksebleie. Jeg spurte om han hadde byttet siden han stod opp, og om jeg kunne få se når han skiftet. Han hentet en ny bleie og dro ned den han hadde på seg. Jeg fikk lov og vaske han, han stod ved siden av meg og jeg vasket vel egentlig bare pikken hans, til den vokste seg stiv og stor. Sa ingenting, men begynte å runke han, bøyde meg litt forover og tok han i munnen. Han ble enda kåtere og holdt fast i hodet mitt og begynte å jukke. Av og til fikk jeg pikken hans langt ned i halsen og brakk meg. Dette gjorde han enda kåtere så han munnknullet meg så hardt og brutalt så jeg brakk meg mange ganger. Sikkel og slim rant nedover haken min og hang ned fra pikken hans. Til slutt klarte han ikke og holde ut lenger, og stønnet høyt og fylte munnen min med deilig varm sperm. Jeg sank tilbake i sengen, det rant sperm og slim fra munnen min og ned på brystkassa mi. Daniel smilte og sa takk. Etter en liten vask tok han på en ny bleie også måtte han ta en runde på campingplassen. Han kysset meg og snudde seg når han gikk ut døra og sa at han håpet ryggen kranglet lenge så jeg kunne være hos han en stund til.

Daniel gikk tilbake til arbeidet på campingplassen, og jeg kravlet meg opp av senga for å få meg litt mat. Stabbet meg ut på kjøkkenet og fikk smurt meg noen brødskiver og laget et glass saft. Klarte og få med meg mat og drikke ut på verandaen, og satte meg for å spise. Solen varmet og jeg satt og tenkte på hva som hadde skjedd siden jeg ankom campingplassen. Da gikk det opp for meg at jeg satt kun iført en lyseblå buksebleie og alle som gikk forbi kunne se det. Det var så spennende. Jeg la meg litt tilbake i stolen og kjente solen varmet. Jeg hadde en bra trent kropp, hårete bein og armer, men ikke noe på brystet. Det var så deilig med ferie. Det var så spennende og bruke bleie. Det var så spennende med Daniel, jeg var rett og slett lykkelig her jeg lå med vondt i ryggen og lyseblå bleie.

Det kom to unge gutter gående og spurte om de kunne sette seg sammens med meg. Jeg satte pris på litt selskap, så jeg ba de gå inn i kjøleskapet og hente noe og drikke. De var nok 18 år gamle. De brukte å treffe hverandre på campingen hver sommer da foreldrene deres hadde campet her i årevis. De pekte på bleien min og lo litt. Jasså Daniel har fått seg en lekekompis her. Jeg forklarte de alt som hadde skjedd og de syns det var kult. De fortalte også at Daniel noen ganger brukte og leke med dem. Jeg kjente at jeg igjen måtte tisse og lot det gå i bleia, nå var nok ikke denne bleien tenkt for fulle tisseladninger, så før jeg visste ordet av det så rant det tiss ut av bleia, jeg stønnet høyt for det var så deilig. Guttene reiste seg opp, smilte til meg også tisset de på seg begge to. Det ble vått i shortsene og det rant nedover beina deres før de sa at når var ikke jeg den eneste som satt våt her.
Vi satt og pratet en stund og når vi måtte tisse så lot vi det bare renne, jeg tisset i den uttissa bleia, og gutta lot det gå i shortsen, så det var en dam av tiss under oss på verandaen.
Guttene skulle gå for å bade men jeg orket ikke, så jeg satt og ventet på at Daniel skulle bli ferdig for dagen, men de skulle komme tilbake senere på ettermiddagen når Daniel var ferdig i resepsjonen.

Tillagd 3 maj 2019   Noveller   #Man #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Skamlekar/förödmjukelse #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4417  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024