Berit.

Del 1

Berit lekte med orden - var hon en 'bajsfröken', eller en 'skitmadame', en 'braktjej eller en 'pruttiluska'.....?
Ja faktum var i alla fall att nu , som 43åring hade hon slutat förneka de böjelser hon haft hela sitt liv!
Hon gillade starkt att smutsa ner sig och hade bestämt sig för att inte längre förneka den saken utan försöka hitta likasinnade.
Efter tre längre förhållanden levde nu Berit ensam. Hon hade en kär vän, hon hade också 'besökarna'' och hon hade sin klubb.
Mer om detta senare.
Det finns ju många fetisher och Berit hade intresse för och förståelse inför många, men det som tände henne på alla cylindrar var tre saker....
1 Sploshing/wetandmessy-fetish. Att göra det barnsliga och härliga - varför bara äta fint av tårtan? Varför inte köra ner händerna och smeta ner pattarna och skrevet med
det härliga smetiga? Det hade Berit gjort på systerdotterns konfirmationsmiddag och det hade inte tagits väl emot att hon smetat ner sin blus och sina byxor.
Men sen när karlarna blivit berusade hade de gärna velat klämma på hennes kladdiga blus.....
2 Wetting: Berit hade hela sitt liv, ja sen 12årsåldern, tyckt om att kissa på sig. Både det liksom busiga att misslyckas gå på toaletten, sen den sköna känslan av blöta kissvarma byxor.
Berit kissade helst på sig i tajta jeans utan trosor under.
3 Sen det fräckaste. Att bajsa på sig! Bäst var ju att hålla sig några dagar sen gör en jätteportion i jeansen och gå i jeans med ett härligt stinkande bakhäng.
För Berit var det här inte tre olika saker utan samma besudlingsdrift - saliromani med ett finare ord.
Varför bara gå förbi en fin lerpöl? Varför inte sätta ner jeansbaken där och gegga?
Varför stå i långa köer på diskot? Varför inte pissa på sig? Det var ju skönt!
Berit är naturligtvis en person med ett vanligt liv också, hon är revisor men det är ju ganska tråkigt, så vi återgår till att skildra hennes erotiska liv!
Berits erotiska liv - ja det är Holger, hennes själsfrände, som hon inte bor tillsammans med men som....ja de är ju ett par.
Holger förförde Berit, den där onsdagen, då han pissade ner hennes jeansbak på den första träffen, medan hon stod i köket och lagade mat.
Sen har vi 'besökarna'. De har varit många under åren men jag ska nämna Gertrud och Janne.
Gertrud kommer till Berit eftersom hennes man inte riktigt delar hennes förtjusning i det blöta och kladdiga.
Gertrud tycker om att sitta och kissa på sig i tajta byxor, tills det skvalar på köksgolvet. När hon sitter i ångande pissvarma jeans är en pissdusch från Holger inte ovälkommen.
Gertruds besök brukar sluta med att hon unnar sig både en eller två orgasmer genom att gnugga det blöta tyget över underlivet.
Janne, som kommer två gånger i veckan tycker mycket om att kissa på damer! Som Berit uppfattar det är Janne inte SM liksom utan njuter bara av att Berits tröja blir våt och genomskinlig och hennes byxor blir våta....
Sen har Berit lyckats hitta liksinnade och grundat en liten grupp, eller klubb, som hon kallar det.


Fortsättning:

Del 1 (3 mar)
Del 2: Klubben (1 apr)
Man
Kvinna
Annan som bottom
Annan wet sex
Wet-/messyimitering
Klet/sploshing

Noveller


frasseman
M
3 mar 15:24

Vill du bli underrättad när frasseman skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.