Logga inBli medlem
Linda og Fredrik

Del 4: Linda må fortsette å være liten

Før hun rakk å svare hadde han trukket dynen hennes til side og konstatert at bleia var blitt ordentlig våt i løpet av natten. Han så hardt på henne og hun rødmet.

«Nei, men, kjære lille venn…» sa han. Hun så spørrende på ham og lurte på hva som ville skje. «…har du ikke klart å holde deg du da?» spurte han. Hun ristet på hodet. «Jej tissa bale i beia mi…» sa hun bak smokken, og han ble varm i blikket. Han trakk henne til seg og fortalte at han hadde truet med konsekvenser når hun ikke klarte å holde avtalen. Hun nikket og så spørrende på ham. «Jeg vil ikke være slem med deg, men du trenger en straff sa han». «Straff!» Utbrøt hun og spyttet ut smokken.

«Ja» sa han, «du kan ikke oppføre deg sånn og forvente at jeg bare skal overse det!». «Men hva mener du med straff?» spurte hun, markant voksent nå. Han måtte smile, her satt den vakreste dama han visste om med musefletter, body og våt bleie. Hun hørtes ut som en voksen dame, men så ut som en forvokst baby. Hun så at han så på henne og hun kjente bleia bli varm igjen. Hva! Hadde hun tisset på seg igjen, i ren frustrasjon over å få vite at hun skulle få en straff? Hun begynte å gråte, hun var lei seg, bekymret og i behov for omsorg. Hun klamret seg til Fredrik og sa: «hjelp meg». «Ok» sa Fredrik, «men da gjør vi det på min måte». Hun nikket.

«I dag er det lørdag, og du skal være min lille baby frem til mandag morgen. Du får ikke lov til å bestemme noe som helst. Du trenger bleie og derfor kommer jeg til å la deg ha den på. Om du må noe mer enn bare å tisse så må du si ifra slik at jeg kan følge deg på do». Hun synes det hørtes rart ut, men valgte å ikke gjøre motstand. Han hadde allerede både vasket og stelt henne, så om han også skulle følge henne til toalettet var vel ikke det så rart. Hun kunne uansett be ham gå ut når hun skulle bæsje, akkurat det ble for personlig å dele.

Fredrik løftet opp Linda og bar henne på hofta inn på badet. Han la henne på et håndkle på gulvet og tok av henne den våte bleia. Han vasket og stelte henne ordentlig og tok på en ny, tørr og ren bleie. Hun lå bare på gulvet og nøt å bli stelt. Hun smilte bak smokken og gledet seg til å bli tatt vare på av sin kjære. Hun hadde begynt å snakke mer barnslig til ham og han kalte henne for «den lille jenta si», hun hadde lyst til å kalle ham «pappa», men hadde ikke turt enda.

Med tørr bleie og bodyen på igjen fikk hun en strømpebukse utenpå og sammen gikk de til kjøkkenet for å lage frokost. Hun gledet seg til egg og bacon, men skjønte fort at sånn kom det ikke til å bli. Fredrik hadde dekket på til dem. Hun hadde fått tåteflaske, grøt og smokk, mens han hadde laget egg og bacon til seg selv. Han satte henne på den faste stolen hennes, men i dag festet han også en stropp under brystene hennes slik at hun ikke kunne gå av stolen. Han knøt en smekke rundt halsen hennes og begynte å mate henne med grøt og saft på flaske.
Hun var sulten og spiste godt. Helt plutselig rapet hun og rødmet. «Likte lille jenta mi frokosten sin» spurte Fredrik idet han ga henne smokken sin. «Ja pappa» hørte hun seg selv svare før hun rakk å tenke. Fredrik kysset Linda i håret og smilte bredt.
«Nå kan du sitte å tegne litt mens pappa spiser frokosten sin» sa Fredrik og la frem tegnesaker til Linda. Hun nikket og begynte straks å tegne. Fredrik så på den lille jenta si mens han helte opp kaffe og begynte på frokosten.

Fredrik spiste seg ferdig og Linda satt og tegnet. Hun satt veldig konsentrert og merket ikke at Fredrik ryddet av bordet. Plutselig stoppet hun opp, så på Fredrik og sa: «Pappa, jeg må tisse». «Men kjære lille venn, det er jo det du har bleien din for. Bruk den du jenta mi». Linda ble usikker og måtte spørre Fredrik en gang til; «sikker?» spurte Linda. «Sikker» svarte Fredrik. Det tok maks to sekunder og så surklet det lavt i bleia til Linda, hun smilte bak smokken sin og ble plutselig klar over hva hun satt og gjorde og rødmet. Fredrik bare smilte til henne og sa: «Vi skifter på deg etterpå».

Etter at frokosten var ferdig stakk Fredrik en finger inn i bleia til Linda og konstaterte at den tålte en del til. «Vil du se på en film mens jeg setter på klesvasken» sa Fredrik. Linda nikket og gikk ut i stuen og satte seg på gulvet foran sofaen med saftflasken sin.

En stund etterpå kom Fredrik tilbake og da satt hun der fremdeles, på huk denne gangen. Det latet ut til at hun tisset mer, han spurte ikke og hun enset ham ikke. Etter en stund begynte hun å se seg rundt, de fikk øyekontakt og han så frustrasjonen i blikket hennes, tåren som fant veien nedover kinnet hennes i dét en eim bredte seg ut i rommet og feide all tvil til side. Her satt Linda, voksen men kledd som et lite barn, på huk og fylte bleien sin til randen med avføring. Frustrasjonen var borte nå, hun gråt, høyere og høyere, tårene rant og hun falt bakover og ble sittende på gulvet og hulke med full bleie, smokk og håret i musefletter…
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4388  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024