Linda og Fredrik

Del 1

Linda har noen uhell og Fredrik begynner å behandle henne som et lite barn...

Det hele begynte da Linda kom litt for sent, og litt for full hjem en fredag kveld.

Hun regnet med at Fredrik hadde sovnet og at hun lett kunne låse seg inn, ta av seg klærne, dusje og legge seg på sofaen nede og late som om hun hadde sett noe på TV og sovnet der før hun rakk å legge seg i senga. Hun hadde sett på appen at han hadde kommet hjem fra svømmehallen i sjutiden og slått av alarmen. Hun kjente sin kjæreste gjennom flere år såpass godt nå at hun visste at han var sliten etter uka og antakelig hadde sittet og småslumret til gullrekka på NRK og lagt seg tidlig.

Hun var litt beruset, men følte seg ikke direkte full. Allikevel husket hun godt hva som hadde skjedd sist hun kom full hjem. Hun måtte veldig tisse og skulle bare få av seg støvlettene før hun hastet videre til toalettet. Dessverre satt glidelåsen på den ene støvletten fast og hun måtte gi opp og gå løpe til badet med bare en støvlett, selv om hun haltet gikk det bra og målet var innenfor rekkevidde. Så skjedde det som ikke måtte skje, i det hun skulle åpne døren til badet falt hun og i overraskelsen over å falle glemte hun å holde seg og tisset rant nedover de lyse buksene hennes og det dannet seg raskt en stor dam under rompa hennes. Fredrik hadde blitt sint og sagt at hun måtte lære seg å drikke mindre. Hun aksepterte det, dusjet og gikk til sengs.

Morgenen etterpå våknet hun og kjente at lakenet var vått og kaldt – hun hadde tisset i senga i søvnen. Det som ikke hadde skjedd på mange år hadde skjedd igjen, og bare fordi hun var for full til å våkne slik voksne skal.

Fredrik hadde tatt det pent, men han var tydelig på at han ikke kom til å akseptere at hun flere ganger kom full hjem uten evne til å ta vare på seg selv. Hun var enig og hadde lovet at dette var siste gang. Fredrik hadde truet med konsekvenser, men hun hadde bestemt seg for at hun ikke skulle gjøre samme tabbe flere ganger og hadde bare nikket til det han sa uten å følge videre med på innholdet.

Etter jobben hadde hun og Helle gått på kino, spist middag og drukket vin. Noen glass musserende ble det også, men hun følte seg ikke full. De gikk videre til et annet utested der de møtte flere av kollegene til Helle. Det hadde blitt flere glass og selv om Linda hadde takket nei ble hun påspandert og følte det uhøflig å takke nei når de bestilte flasker til bordet.

I det hun skulle låse seg inn hjemme kjente hun at hun var fullere enn hun trodde, all drikken og nattmaten hadde gjort at hun følte at formen var fin, men nå slet hun med å treffe nøkkelhullet og måtte lukke det ene øyet for å se klart. Tisse måtte hun også, så det gjaldt å åpne døra raskt, liste seg inn på badet og legge seg på sofaen uten at Fredrik merket noe.

Hun klarte å låse seg inn, hang klærne fra seg i entreen, skoene gikk også fint. Hun mistet balansen et øyeblikk, men fant den raskt igjen og listet seg helt stille til badet i underetasjen. Hun merket noen dråper som fant veien ned i den lyserøde trusen, men avstanden til toalettet var kort og hun visste at dette kom til å gå bra. Vel inne på toalettet løftet hun opp skjørtet, men rakk ikke å trekke ned trusen og strømpebuksen før det begynte å renne. Hun satt seg på toalettet og den varme urinen fant raskt veien gjennom truse og strømpebukse og sildret ned i toalettet. Hun stønnet lavt. Det var godt, både å tisse og å rekke toalettet, hun hadde fryktet konsekvensene om hun ikke hadde rukket det, men visste nå at hun var sikret, eller var hun det?

Hun skulle til å ta av seg de våte klærne, men konstaterte at det ikke var flere rene håndklær igjen på badet. Hun hadde vasket og tromlet dagen før, men hadde ikke rukket å legge dem tilbake på plass. Hun brukte toalettpapir til å tørke bort det overflødige fra strømpebuksen og gikk så stille hun kunne til vaskerommet for å hente håndklær. Veien kunne hun i blinde og gikk i det dunkle lyset fra trappen. Hun satt på lyset på vaskerommet og fant håndklærne hun skulle ha. Hun snudde seg og skulle til å slukke lyset da hun møtte blikket til Fredrik. Han hadde våknet av romsteringen hennes og lurte på hva som stod på. Hun ble svar skyldig og prøvde å forklare at hun bare skulle ta seg en dusj, men merket fort at promillen gjorde det vanskelig å svare.

«Jasså, er du full igjen?» spurte Fredrik, han forventet egentlig ikke noe svar, men hun svarte raskt «neida, vi har bare tatt noen få glass», «hvem da?» spurte han nysgjerrig. Var han redd hun var utro? «Bare Helle og kollegene hennes. De hadde akkurat fått lønn og skulle kose seg på byen, jeg har ikke drukket så mye» sa hun i det hun tok med seg håndklærne og satte kursen mot badet, men han lot henne ikke gå forbi. «Du husker hva som skjedde sist?» spurte han, nå merkelig omsorgsfull i røsten. «Ja» svarte hun underdanig og så automatisk ned. «… men da var jeg mye fullere enn jeg er nå» skyndte hun seg å legge til før han skulle si noe mer. «Hva skal du med de håndklærne» spurte han plutselig. «Jeg skulle bare ta meg en dusj før jeg skulle legge meg og da oppdaget jeg at det var tomt på badet nede» sier hun før hun legger til: «bare gå opp igjen å legg deg du, så kommer jeg straks».

«Å nei du» sier Fredrik i det hun har kommet inn på badet og lagt håndklærne på benken. Før hun vet ordet av det har han stukket en hånd oppunder skjørtet hennes og det er ingen tvil. Han vet at hun er våt.

Først blir hun sint, deretter fortvilet. Han har ingenting med å ta på underlivet hennes når hun selv ikke ønsker det, men hun har også brutt avtalen de hadde. Hun hadde lovet å drikke mindre og sikre seg bedre mot uhell. Blæren hennes hadde alltid vært svak, og det hadde ikke blitt bedre de siste årene. Hun hadde kjøpt seg noen diskrete Tena Lady bind, men da hun var redd Helle eller noen av de andre skulle bli med henne inn i båsen hadde hun latt være å bruke dem i kveld. Først ville hun forklare hva som hadde skjedd, at hun hadde klart å holde seg, men ikke rukket å trekke strømpebuksen og trusen ned, men ser på blikket til Fredrik at han er irritert og ikke kommer til å forstå. Om hun hadde tisset på toalettet hjemme, eller hatt flere uhell i løpet av kvelden var likegyldig. Trusen og strømpebuksen var våt og han hadde ikke tenkt å la henne slippe unna denne gangen…
Man
Kvinna
Man som top
Kvinna som bottom
Adult Babyhood
Napp, etc. babyattribut
Kärleksfullt omhändertagande
Påtvingad babyfiering
Skamlekar/förödmjukelse
Allt-i-ett-blöjor
Våta blöjor
Smutsiga blöjor
Okontrollerade olyckor
Öppen utlevnad

Noveller


bleiebrukern
M30
24 feb 18:17

Vill du bli underrättad när bleiebrukern skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.