Logga inBli medlem
Amalies hverdag

Del 6: En deilig lørdag ettermiddag

Amalie og Therese gikk forbi frysedisken på butikken og videre mot tacohyllen. Brått stoppet Amalie opp. Mot henne kom den siste personen hun kunne tenke seg å se den dagen. Sjefen hennes. Hun så seg rundt. Ingen steder å rømme, og ingen steder å gjemme seg. Hvordan skulle hun forklare denne påkledningen til sjefen sin? Hun skyndet seg og snudde seg mot Therese og gav henne en dypt langt tungekyss, i håp om at sjefen ikke skulle kjenne henne igjen. Hun pustet lettet ut, det kunne se ut som at han ikke hadde sett henne.

Turen gjennom resten av butikken føltes som en evighet, men endelig var de kommet seg ut i bilen igjen. Amalie pustet lettet ut, og så på Therese. "Det var nære på!", sa hun. "Jeg tror jeg hadde dødd om sjefen min hadde sett meg slik som dette!". Therese flirte litt. "Det kan jeg godt forstå," sa hun.

Det luktet ganske stramt av bæsj i bilen nå, og begge jentene kunne kjenne den deilige bæsjen spre seg utover de myke rumpene hennes. Therese og Amalie satt tett inntil hverandre og koset med hverandre hele veien hjem. Nina kunne se hvordan de to jentene i baksetet koset seg og mistenkte at det kom til å skje noe mer når de kom hjem. Hun måtte bare sørge for at jentene var rene denne gangen slik at ikke hele 2.etasje i huset stinket bæsj.

"Vil dere ha pannekaker til middag, jenter?" Nina spurte de to flirende jentene med en gang de kom inn døren. Hun var ikke overrasket over at de ikke ville det. Hun kunne se de stive nipplene til Amalie gjennom tøyet hennes. "Jeg forstår", fortsatte hun. "Men nå krever jeg at dere skifter av dere de fulle bæsjebleiene." Jentene så litt skuffet ut, men de gikk villige på badet og la seg på stellebordet.

Nina begynte å stelle Amalie først. Hun tok forsiktig av tapene på bleien til Amalie og åpnet bleien. Hun tok seg selv å studere den glattbarberte, bæsjefyllte fitten litt lenger enn strengt tatt nødvendig. Hun tok våtserviettene og begynte å vaske den glatte, fine musen til datteren. Bæsjen hadde spredd seg litt lengre inn enn normalt så hun snurret en våtserviett rundt ene fingeren og stakk den inn i musa hennes og tørket vekk bæsjen. Hun forsatte bakover og vasket bort alt, før hun pudret datteren og satte på en ny, tørr bleie. Når hun var ferdig med Amalie, gikk hun videre til Therese.

Nina var like betatt av den myke, glatte, unge fitta til Therese som Amalies, om ikke mer. Hun vasket Therese forsiktig, men myke bevegelser. Amalie hadde satt seg litt op og lente seg på albuene sine. Hun fulgte med mens moren forsiktig og med omsorg vasket bort bæsjen på kjærestens nydelige fitte. Amalie så på Thereses ansikt at hun syns dette var deilig. Nina pudret Therese og satte på henne en ny bleie.

Amalie og Therese stod på badegulvet og så på hverandre. Klokken var blitt tre på en lørdag og de hadde ingen planer for resten av dagen. De bestemte seg for at en ettermiddag kun iført søte rosa bleier, var en god idé. De slengte seg ned på sofaen for å se en film, mens Nina stekte pannekaker til middagen og tok seg et glass vin, eller to. Etter middagen tok Nina like godt med seg hele flasken og satte seg i sofaen. Amalie og Therese var opptatt på soverommet, så hun kunne like gjerne kose seg litt hun også. En halv vinflaske og en orgasme senere sovnet Nina tungt på sofaen, mens Naugthy Nurses 3 spilte videre på TV'en....

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4377  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024