Logga inBli medlem
Swampville

Del 7: De nya turisterna.

Det var ju så att cajunkulturen i deltat attraherade turister. Man åt cajunmat på resturanger och besökte festivaler med cajunmusik.
I området runt Swampville: LeClerc County och Pomier County började det nu komma turister som mer drogs till det som började kallas 'wetandhappy style'.
I Swampville, men även i andra delar av nedre deltat, fascinerade toalettgåendet i byxor, i Pomier County handlade det mer om lera. Sedan några år hölls där en 'mud festival'.
En del innevånare i Swampville-trakten tyckte genuint illa om utsocknes som stod och glodde, de kände sig uttittade. Andra tyckte det var helt ok att turister kom och verkade gilla deras stil.
Besökarna var ju nästan alltid positiva, ibland nästan pinsamt beundrande och det var kul att se hur de försökte ta efter de lokala sederna.
Bland dessa turister fanns väl både de som tyckte detta var erotiskt kittlande och de som mer tyckte det var intressant rent folkloristiskt.
Farmaren Lavoreaux och hans hustru var de första som började ta hand om de här turisterna mer regelmässigt. De såg här ett sätt att få välbehövliga extrainkomster.
De lät små grupper, både par och enskilda bo på gården några dagar och då ta efter de lokala sederna. "Upptäcka det befriande i att sluta följa regler om renlighet och i stället leva mer naturligt" som det lät i den annons Lavoreaux lät införa på internet och i den lokala tidningen. Ja visst var det lite kvasi-new age, men det fungerade! Blev en succé!
Riktig cajunmat stod på programmet och bonden tyckte det var fascinerande att se.....hur de små stadsfruarna försökte ta efter de bondska sederna.
Paret Levoreaux förstod efter ett tag att gästerna inte ville lämnas vind för våg under vistelsen. Att de ville ha regler och liksom tvingas till saker. Att det hela mer skulle vara som en kurs.
Att de ville bli utmanade att kissa och bajsa i byxorna och även att många hade en skräckblandad fascination för dynga.
Så här blev det:
När de nya gästerna anlänt fick de ställa upp på gården och fru Levoreaux liksom inspekterade, iklädd sina tajta, vita ridbyxor, nu missfärgade av många års kissande.
Hon pekade mot några med sin ridstav, och kritiserade klädseln, de fick faktiskt gå och byta om! "Slappa pösiga kläder godkänns inte här under er vistelse! Tajta byxor behövs om ni ska lära er glad lortighet". Trosor och behåar är vi också emot! Hon höll sen ett litet tal som gick ut på att toaletter var förbjudet under vistelsen, att man hädanefter skulle göra sina behov i byxorna, och att man sen kunde tömma ut bajs där det hörde hemma, alltså på dyngbacken, och att kvinnor kunde sköta sin hygien med trädgårdsslangen. Hon informerade om måttiderna och att de under kursen skulle få lära sig rida, och även lära sig skyffla dynga.
Frun stod där sen och kissade i sina ridbyxor och kunde konstatera att några av gästerna gjorde detsamma.
"Nu blir det vildsvinsstek"!
Dagen efter var det frukost i det fria. Bonden gick runt och pratade med gästerna som verkade nöjda. De var också alla kissvåta utom en dam som verkade lite beklämd.
Han satte sig vänligt ner och förhörde sig. Hon berättade att just detta med kissning var ett problem för henne, att hon knappt kunde kissa på vanligt sätt.
Var något som hänt under hennes barndom. Var just därför hon hade kommit med här. Bonden sa uppmuntrande att han hoppades det skulle släppa.
-Ja jag har tänkt så att just den här tokiga iden att kissa i byxorna kanske är det som behövs. -Jag hoppas det chere madame, sa bonden vänligt.
Sen blev det ridlektion. Först bekanta sig med hästarna i stallet, lära sig sela på, skillnaden mellan olika sadlar, hur man sitter upp med stigbygel eller utan.
Hästarna var vänliga fålar som uppskattade sällskapet och nästan verkade titta ironiskt på stadsborna som inte riktigt visste hur man skulle göra.
Hingsten Blanc bajsade en blöt kaskad på fru Baxters stövlar och byxor precis när hon lite tveksamt närmade sig med sadeln. Hon log förskräckt men gav inte upp.
Hästen tittade sen på bonden, men om det var fråga om hästars sätt att skämta, överlåter jag till djurpsykologer att fundera över.
De hann alla rida en kort stund innan det var dags för lunch.
En dam från New Orleans, fäste han sig vid lite extra, hon hade stora bröst som syntes väl eftersom hennes gula tunna tröja var helt våt och smet om. Sen hade hon tajta våta jeans som satt fint över en stor bak. Innan hon satte sig upp, frågade hon om han ansåg att det var skönare att bajsa på sig på hästryggen?
-Ska hon absolut prova! Sprids ju ut fint då.
Hon steg upp. Halvstod i hästen. Pressade ut bajs i båda stjärthalvorna i sina snygga jeans och satte sig ner i sadeln först sedan hästen börjat gå.
Det bästa med förmiddagen var att hon, den bekymrade, vinkade till honom och visade att hon kunnat kissa, det rann fortfarande ner i hennes boots.
Bonden var ju en snäll människa som förstod att hans 'kurs' mest drog till sig fetischister som ville leva ut, men även de som bara var intresserade av annorlunda beteende och lite lantliv
och sen även de som den här damen, som faktiskt blev hjälpa med sina hämningar genom kursen.
På eftermiddagen fortsatte ridövningarna och de lyckades faktisk ta sig en bit bort till en ställe där det gjordes lägereld och grillades.
Dagen efter var det uppställning igen med fru Levereaux som inspekterade i samma ridbyxor som förut, och de var nu obeskrivligt smutsiga.
De var nu helt gulfärgade där fram och också misstänkt bruna där bak.
"Idag ska vi öva oss på byxbajsning! Oavsett om ni redan gillar det eller om ni bara vill pröva så uppmanar jag alla passa på idag. Jag kan ge råd och tips."
"Jag kan ju se att en del av er redan gjort på er, och det ska ni inte skämmas över! Tvärtom. Frukosten idag består av laxerande gröt och jag hoppas ni kan fylla på i byxorna.
Och ni som inte prövat är så välkomna!" Ett ungt par, han räckte upp handen. De ville bara titta på och frun fick säga till på skarpen att sånt inte gick för sig, de skulle alla försöka.
"På eftermiddagen samlas vi här då blir det dynglek, då räknar jag med att ni alla skitar ner er ordentligt."
Efter frukost lekte de en variant av 'följa john'. de gick på led och när den framför stannade upp och bajsade på sig, skulle den efterkommande också göra det. Om man inte kunde just då fick man ställa sig längst bak. Så fortsatte ledet. Frun själv gick med där och det var skönt att ställa sig upp och göra ifrån sig ordentligt. Hon tog inte heller illa upp över att han som gick bakom, en advokat från Nashville, smekte hennes fullpruttiga bak och lår.
När hon bedömde att det kunde räcka, slogs signal för rast och lunch. Bondfrun satt där nöjd i stinkande ridbyxor och kunde konstatera att gruppen i sin helhet hade gjort bra ifrån sig.
Nästan alla hade släppt på och bajsat ner sig mer eller mindre, den goda viljan var inte att ta miste på.
Alla fick visa upp sig och frun satte lustiga 'betyg'. Sen blev hon allvarlig, förklarade för fruntimren i gruppen hur man skulle byxbajsa på ett hygieniskt sätt.
Sen pratade de lite om varför det fortfarande var så tabu i samhället att göra i byxorna.
Flera av männen ställde frågor om hur man skulle introducera frun för sånt här, och bondhustrun försökte ge råd.
Sen gick man tillbaka till gården. Till dyngbacken, ett område utomhus där gödseln från fähuset samlats upp.
Dyngleken blev den här gången i form av frågesport, de som svarade de fel fick gå fram och sätta sig i blöt dynga eller göra andra saker som gruppen hittade på.
De bjöds på hemgjord öl och frun kunde se att de flesta nu i gruppen kissade på sig utan tvekan.
'Kursen' avslutades med att deltagarna ställde upp och både herr och fru Levoreaux inspekterade.
Hon nu i klädsel som stank av kodynga, och de vita byxorna som nu inte längre var vita, han i jeans som var fint smetiga av gödsel och annat.
De berömde kursdeltagarna och utdelade diplom och skämtsamma betyg. Delvis utgående från skvaller och prat från deltagarna.
Till exempel skämtade man om fru Baxter som hade motsatt sig byxbajsning, men sen när hon skulle sitta upp på sin häst snavade och pruttade ner sig upp över linningen.
Efter småprat vinkade man farväl och paret Levoreaux tog varandra över axlarna och gick hem till stugan.

















Tillagd 6 nov 2018   Noveller   #Man #Kvinna #Annan wet sex #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4308  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024