Logga inBli medlem
Swampville

Del 4: Strandfesten.

Strandfesten som den kallades internt i Swampville var egentligen den lokala varianten av cajunernas sensommarfest.
En högtid som från början hade med deras fördrivande från Canada att göra och deras bosättning i Lousiana.
Det sjöngs sånger som de flesta nu hade glömt ursprunget till och på ett språk de hade lämnat.
Befolkningen i Swampville var en blandning av cajuner och andra amerikaner, ingen talade franska mer, mer än några fraser.
Man var stolt över sin matkultur och musiken, den glada med dragspel. I delar av Lousiana och speciellt i deltat hade man även kommit att förknippa överdriven renlighet
som något 'engelskt' och glad smutsighet som 'cajunskt'. Den här inställningen hade smittat av sig även på de i Swampville som kanske inte rent etniskt var cajuner.
I Swampville firades festen på en strandäng där floden ofta svämmade över, man satte träbord och bänkar i leran och lagade jambalaya i stora grytor.
Till maten dracks det till en början väl 'findrycker' inköpta i butik, sen blev det mest hembränt.
Det var en familjefest och barnen var ju inte sena med att upptäcka den mysiga leran vid flodstranden.
I början försökte väl föräldrarna förmana, men floden var snäll där, inget farligt, och de gav upp och lät barnen smutsa ner sig.
För tonåringarna var det här ett bra tillfälle att ta kontakt, dansa och kanske hångla lite. Och kanske tjejen ville lera ner sig lite? Ja det ville hon ibland.
Även många av de vuxna, tyckte om att leka med lera ibland, men de behövde kanske dricka lite mer först.
När det gällde toalettgående: Ja inga toaletter fanns där. De normalt toalettgående accepterade de byxgåendes stil, det var ju fest. Många av de som normalt inte kissade i byxorna tyckte man kunde göra det nu när det var fest, andra gjorde det mest av bekvämlighetsskäl.
Nya pastorn gick runt och presenterade sig, i helt okissade byxor först, men när han sett först organisten, sen ledaren för kvinnokören och de flesta medlemmarna i rådet
kissa helt ohämmat, generade han sig inte längre.
Familjen Cacadeaux njöt av festen, av sammanhållningen i deras samhälle. Lillflickan klafsade omkring i leran, hon satte sig sen ner med de nya jeansen på som hon gillade och som fortfarande var bajsiga. tittade på mamma, som vinkade glatt.
Mamma noterade att även de halvvuxna barnen gladde sig åt att leka i lera. Hon såg en av sönerna kyssa en flicka samtidigt som han smetade ner hennes byxbak med lera han tagit i händerna. Mellandottern åt fortfarande, reste lite på baken och bajsade. Tittade sen på mamma och rusade ner till lerleken, där fanns nu även vuxna.
Bibliotekarien, fröken Petancour, som från början haft oklanderligt vita byxor, vita stövlar och vit blus på sig, ja nu var byxorna kissgula och hon var lerig till knäna.
Hon låtsades leka med barnen, men mamma Cacadeaux såg nog att hon hade den kåta blicken när hon långsamt satt ner sitt byxarsel i den smetiga sörjan, sen satt kvar där länge.
Förskolläraren fru Marveille, kom fram och pratade lite med fru Cacadeaux, hon hjälpte sig själv till en rejäl drink hembränt, när hon sen vände ryggen till och med osäkra ben började gå ner mot gyttjiga stranden kunde både fru och herr Cacadeaux se hur hon först urinerade ner sig sen bajsade ut sig och fyllde blåjeansen. Hon pratade med barnen som var glada över att vuxna ville leka också, de lekte nånting som synbarligen tillät förskollärarinnan att efter en tid bli lerig upp över blusen...
Fru Cacadeaux hade tvekat lite om byxbajsande var ok så här under festen, men när hon först såg grannfrun gå omkring i jeans som var bajsbruna från midjan ner till knäna, sen se Lauras nya lärarinnan stå och bajsa ner sig i beiga tajta byxor....
-Jag måste bajsa nu, förklarade hon för sin man. Hon satte sig grensle över honom och han tyckte mycket om när hon bajsade på det sättet. -Och nu måste du väl vara redo, undrade hon sen hon gjort byxorna behagligt bajsfulla.
Jodå! De bytte plats och när han satt i hennes knä och fyllde överallen med ovanligt mycket och mjukt bajs kunde frun inte hålla sig längre.
I ögonvrån kunde hon konstatera att de flesta vuxna nu var blöta och många bajsbruna över baken, förutom de som lekt med barnen och var så leriga att det inte gick att se.
Dansen tog vid och alla tyckte sen att det hade varit en bra strandfest.







https://open.spotify.com/track/1I41yz0Uk2BLiWt0iHTgXF?si=OfKWA1TtQfS4Cjc0Y14q2A

Tillagd 4 nov 2018   Noveller   #Man #Kvinna #Annan wet sex #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4302  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024