Logga inBli medlem
Swampville

Del 2: Del två, skolan

Stora dottern, Laura, anlände till skolan lite orolig.
Att hon kom i otvättat hår och i kläder hon haft på sig veckovis var nog inget problem, bara en lite grupp i klassen var 'renisar'.
Att hennes jeans var jättetajta och smet åt som skalet på ett äpple var nog heller inget problem, de flesta i skolan, även lärare och skolledning körde med tajta stilen.
Men hon kom kissblöt och var inte säker på att det var ok den här terminen.
Redan på skolgården blev hon lite lugnad, flera av hennes kompisar hade redan kissat på sig och hennes nästnäst bästa kompis kissade på sig med ett glatt leende, precis innan det ringde in.
När de samlats och nya fröken marscherade in kände hon sig genast lugnare - nya fröken hade jättetajta jeans och en nästan genomskinlig blus, hon log vänligt och höll så ett litet tal.
Hon betonade ordning och reda, att lärandet var det viktiga men att unga damer också lever i en sensuell värld och att konflikten mellan 'torrisar' och 'blötisar' måste få ett slut.
-Det finns jättemycket jag vill lära er om vuxenlivet - men det gäller de viktiga sakerna och hur man går på toaletten är faktiskt inte viktigt.
Sen blev hon personlig och berättade om att när hon först hade kommit till Swampville hade hon blivit lite förvånad, men sen lagt märke till att de tonåringar som hade 'blöt stil' lättare
och mer naturligt tog steget till vuxenhet. -Så du är på deras sida. Hördes en anonym röst. -Nej jag är själv nu en blötis, det är sant, men i skolan tänker jag vara helt rättvis, inte favorisera någon grupp men tillåta toalettgående i klassrummet helt ohämmat. En tjej från den 'torra' gruppen försökte protestera 'men ska dom där nu få skita på sig hursomhelst.....kommer ju att lukta!'
Fröken böjde sig ner och frågade om flickans namn. Förklarade sen tålmodigt med låg röst, men alla hörde. -Alla framsteg i vårt samhälle har skett genom att en minoritet tillkämpat sig respekt, och nu tycker jag turen kommit till de i deltat som går på toaletten i byxorna, jag kommer inte att tolerera tråkningar av er som inte gör så men inte heller att ni rynkar på näsan över deras lukt. Finns värre dofter!
Laura räckte nu upp handen och ställde en relevant fråga: -Hur blir det med de andra lektionerna, hemkunskap, idrott...?
-Jag har pratat med de andra lärarna och det är grönt ljus! Hemkunskapsläraren betonade är rena händer är det viktiga vid matlagning, det är a och o, sen hur byxbaken ser ut är mindre viktigt.
Idrottsläraren såg inga problem, bara ni aktar golvet där lite, så det inte blir bajsigt. De elever som byter om ska helst duscha, elever som kissar och bajsar i byxorna ska naturligtvis inte byta om överhuvudtaget! Sen kan ju duschmöjligheten vara ett bra tillfälle för de eleverna att tvätta sig och byta om, om de vill det.
Nu räckte en flicka upp handen: -Fröken jag kan inte hålla mig längre. Nej varsågod! -och det gäller alltså alla hädanefter - jag vill inte ha den frågan!
Flickan kissade på sig där hon satt och det hördes att flera av de andra gjorde likadant.
För Laura var denna förmiddag fantastisk. Hon noterade att nya fröken äntligen lät dem börja med matte som var lite svår och att hon verkade kunna lite om naturvetenskap.
Hon undrade lite vad som skulle hända efter lunch, då brukade hon bajsa på sig, något hon dolt tidigare.
Första timmen efter lunch var även frökens jeans helt kissvåta!
Ohhh va härligt! Laura tänkte räcka upp handen men hejdade sig och låt det komma, flödade ner sin jeans och såg andra göra detsamma, både flickor och pojkar.
Det rann, strilade och droppade ner på golvet. Blev små floder på golvet. Även 'torrisarna' tyckte det var kul.
Efter ett tag hördes brakfisar och försiktiga pruttanden. Först med att göra en riktig korv i byxan var en pojke som Laura gillade - grannpojken Anton.
Han satte sig sen oberört och fortsatte matten.
Hon behövde sen fråga fröken om en sak och när fröken stod nära, ja först hördes det, sen kändes på lukten, sen vred hon på huvudet och såg att fröken bajsade på sig.
De tittade gillande på varann. Laura lyfte sen lite på jeansbaken och började bajsa hon också.
Innan skoldagen var slut hann Laura fråga fröken om hon ville komma till bjudningen vid stranden och hon tackade ja.







Tillagd 2 nov 2018   Noveller   #Man #Kvinna #Annan wet sex #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4298  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024