Logga inBli medlem
Juleferie på Fjellet

Del 1

Juleaften på Hytta

Historien du nå skal få lese er ren fantasi, laget på masse inspirasjon fra diverse andre sine kreasjoner.

- Det var Onsdag ettermiddag, Celine vaset rundt på rommet sitt mellom baggen og garderobeskapet. Hun drev å pakket for juleferien. De skulle være på hytta til tante. Hun, Moren hennes og hennes 11år gamle bror Morten også var tante og hennes 15år gamle kusine Line. De gikk på samme skole og samme trinn, men Celine gikk i B og Line i A. Celine er en energisk jente å gledet seg masse til hytta. Hun håpet på masse snø. Hun å Line hadde avtalt å lage snø-borg sammen. Det var noe de hadde gjort hver vinter de hadde vært der. Hun hadde pakket baggen stapp full av alt hun trengte av klær og toalettsaker. Celine kikket på baggen som ikke hadde plass til veldig mye mer å lurte på hvor posen som moren hadde plassert inne på rommet skulle være henn. De måtte jo være med hadde hun sagt. Celine hadde gruet seg til dette litt. Hun hadde i likhet med sin bror vært sengevæter som mindre. Å den siste perioden hadde det vært endel tilbakefall. Så hun hadde blitt enig med sin mor om at det var en bedre løsning enn å ha våt seng omtrent hver natt. Hun fant frem en sekk som måtte klare jobben, de måtte jo være med. Sammen med alle våtserviettene og diverse stelle produkter som var til hjelp.

- Ingen andre enn hennes mor viste om at hun var ofte våt om natten, eller generelt når hun sov. Hennes bror Morten begynte å ha oftere og oftere tørre netter. Så hun følte seg litt skamfull, 15 år og fortsatt våt om nettene. Det var en lang kjøretur i vente. De skulle kjøre grytidlig neste morgen. Moren banket på døra føre hun kom inn på rommet. Hun sa hun ønsket at hun skulle ta høyde for at det kunne bli mange timer i bilen og at hun kanskje burde ta på seg bleie under kjøre turen. Hun forklarte at dette var jo den første lange bil turen etter at tilbakefallene startet. Celine tittet på moren sin med og nikket forsiktig mens en liten tåre trillet ned på kinnet. Moren så dette og tok hun inntil seg for å trøste henne. Men hva skal jeg ha på meg, så det ikke synes? Spurte hun. Ta på den det du bruker å ha. Ingen som vill se det uansett. Hva om? Repeterte hun. Ja, da forklarer du bare hvorfor om de lurer svarte moren. Moren forsvant ut av rommet, mens Celine nå tenkte fælt. Hva skulle hun ha på. Hun så på klokka, den var nå nesten syv på kvelden. Var jo fortsatt noen timer til hun skulle sove. Hun grep tak i en tights og en overdel å smøg seg inn på badet som lå nederst i gangen. Hun låste døra bak seg, la fra seg alt og åpnet det ene skapet. Der hun vanligvis fant bleiene, hun tok frem en. Den hadde aldri føltes så tykk før. Hun skjøv ned buksene hun hadde på, etterfulgt av trusa. Hun brettet ut bleia og la seg nedpå den som om det var sengetid. Hun justerte den litt under seg føre hun brettet den opp mellom bena, for så å feste den. Hun dro tightsen opp og over bleia. Tok toppen på, så kikket hun bort i speilet. Her måtte hun ha på mer klær, men alt hun hadde for hånden vare buksen hun hadde på føre hun gikk inn. Bleien bulet godt ut i tightsen, dette ville ikke gå. Hun måtte på rommet igjen. Hun låste opp døra, lirket den opp å kikket om det var noen i gangen. Kysten var klar å hun løp over gulvet, holdt nesten på å snuble føre hun kom seg innen for døra på rommet sitt. Hjertet banket av spenning. Hadde noen sett henne? Nei, alle var jo nede. Gangen var jo uansett tom. Hun gikk i skapet, dro ut ett skjørt. Fikk lirket det over baken. Så seg i speilet, passe fornøyd der hun sto å strøk å ordnet. Var ikke veldig synlig, hun dro av seg klærne og på med pysjen. Var jo bare noen timer til sengetid uansett. Så gikk hun ned for å spise kvelds mat med de andre. Pysjen på alt nå kommenterte moren. Celine bare nikket å smilte, mens hun forklarte at hun skulle ta tidlig kvelden siden de skulle tidlig opp i morgen. Noe moren syntes hørtes ut som en god ide.

- Etter kveldsmat hjalp hun moren med å rydde inn, Morten hadde gått inn i stua. Plutselig kjente Celine ett lite dask på rompa. Klar for natten alt vesle frøken hørte hun fra moren. Som sto bak henne å studerte sin datter som ikke så ut som 15 der hun sto. Celine rødmet, så på sin mor å svarte bare ja. Skulle vi sett en film føre vi tar kvelden? Jeg må bare hjelpe Morten til sengs først spurte moren? Celine nikket å sa hun kunne gjøre klart i stua så lenge. Moren ropte på Morten å sa det var natta. Han sa natta til Celine å gikk opp på badet. Moren fulgte etter opp. Det gikk ikke lange tiden, han klarte seg jo selv for det meste. Moren hjalp bare med å ta på natt bleia. Hun mente at denne kunne være grei å ikke kvitte seg med de helt enda. Hun ville være på den sikre siden. Moren kom ned igjen etter drøyt 10 minutter å da stod alt klart å Celine hadde funnet fram litt brus og potetgull. De skulle se "Sucide squad". Den hadde nylig kommet ut på DVD. Moren lurte på hvorfor hun hadde tatt på pysjen alt. Hun brukte jo ikke å gjøre det. Da fortalte hun at hun hadde prøvd den under de vanlige klærne. Å siden det nesten var natta, så hadde hun ikke ville sløse med de. Moren roset henne for å tenke slik. Filmen rullet å gikk. Å når den var ferdig lå Celine å halvsov i sofaen. Moren dyttet borti henne å sa hun fikk finne senga om hun var trøtt. Celine bare gløttet på øynene å gikk omtrent i søvne opp trappen å pusset ikke en gang tennene. Hun svingte bare rett inn på rommet å kræsj landet i senga.

- Moren dro dynen bort fra ansiktet til Celine å sa hun måtte komme seg opp. Hun gløttet på øynene. Det var fortsatt mørkt ute. Hun kjente hun var helt varm i skrittet. Hun måtte nylig ha tisset på seg. Ikke noe nytt, men hun hadde ikke kjent bleien sånn varm før, Ikke på lenge. Hun måtte nesten nettopp ha gjort det. Hun så på klokken. Den var 05:30, shit tenkte hun i det hun dro opp dynen igjen. Moren kom inn igjen noen minutter senere å sa hun måtte skynde seg om hun skulle rekke å dusje føre broren våknet. Moren hadde rett, hun rullet seg ut av sengen. Hun kjente varmen fra bleien enda. Hun bestemte seg for å pusse tenner først, det pirret litt i kroppen av den varme bleia. Hun tok seg i det å dro opp tapene på bleia. Den falt i gulvet med ett klask. Hun fikk satt seg på do å tisset, så hoppet hun i dusjen etter å ha rullet sammen bleia å lagt den i søppel bøtta. Hun stod i dusjen å gruet seg igjen til bil turen. Hun vasket seg, tok seg tid til å barbere seg både nedentil og på leggene. Det ventet jo en hel uke på fjellet. Der hadde de jo bare smeltevann og det de tok med selv. Eneste fasiliteten var strøm og en utedo. Hun likte ikke den helt, så litt positivt var det jo med å sove med bleie tenkte hun. Eneste hun ikke hadde tenkt på, enda. Var jo at det var jo bare 3 soverom.

- Hun steg ut av dusjen, fikk tørket seg. Så bort på skapet å viste hva hun hadde lovet moren sin. Hun dro ut en bleie slik som dagen før. Satte på seg tightsen, og dro skjørtet over og fullførte det med en enkel topp etterfulgt av en hettegenser. Så seg i speilet, sminket seg lett å gikk ned til stuen å ventet på de andre. Hun hørte moren drive å mase på broren som var enda tregere enn hun hadde vært. Han labba inn på badet omsider, moren etter og Celine hørte de diskutere litt. Å så nyskjerrig som hun er, satte hun seg i trappa nede. Da kunne hun høre det meste. Hun hørte moren snakke om at siden han hadde hatt uhell igjennom natten, så ville hun at han skulle ha på bleie også videre, samme som hun hadde fått høre dagen før. 15 minutter senere kom moren ut og broren etter. Celine så på han at han hadde tapt diskusjonen. Hun så ingen tegn til bleia, men hun så blikket. Moren sa hun hadde smurt frokost om noen ville ha, men den kunne de spise i bilen. Lunsj skulle de spise sammen med tante og Line senere på dagen. Celine ventet og så broren ta på jakke og sko, føre hun gjorde det samme. Hun glimtet bleie kanten i det han svingte jakken på seg. Hun viste åssen han hadde det, men i det hun gikk forbi han på vei ut strøk hun han på rompa å sa siste mann til bilen. Hun satte seg inn bak. Hun likte det best på lange turer. Broren kom like etter å satte seg på andre siden. Han så bort på søsteren hvorpå hun bare smilte tilbake å sa hun ikke skulle si det til noen. Moren kom til sist, alle sekker og bagger hadde moren satt i bilen alt. Hun lurte på om noen skulle ha noe føre de startet. Begge var litt sultne, så de takket ja.

- Når maten var spist, så tok det ikke lange stunden føre begge sov i baksetet. Moren var forøvrig kjent med at det kunne skje, så hun hadde sin egen musikk å kjøre til. Celine våknet da bilen stoppet, moren måtte fylle bensin. Hun kjente hun måtte på do. Hun steg ut av bilen, moren lurte på hva hun skulle. Hun måtte inn, skulle på do. Også var hun tom for drikke. Du får spørre din bror også om han må noe da. Celine tittet inn i bilen, så på sin mor å sa at der var det lite vits å spørre om noe enda. Hun gikk inn, fant hvor doen var. I det døren åpnet seg kom odøren, den var fæl. Hun rygget, gikk til kjøla å fant no brus føre hun gikk ut igjen. Satte seg i bilen å satte på seg selen igjen. Hun merket at hun gjerne skulle ha tisset litt, men hun hadde jo ikke gjort det i våken tilstand før. Hun prøvde å ikke kjenne på følelsen. Moren lurte på om alt gikk greit inne på stasjonen, hvorpå jeg svarte ja uten om å tenke på det. Det gikk enda en time føre vi var fremme hvor vi skulle møte tante. Morten våknet når vi kom frem, han så litt fjern ut. Celine fulgte nøye med, han tok seg til skrittet. Hun lente seg mot han å visket til han,"Har du tisset på deg?" Morten bare ristet på hode å svarte,"men jeg må det." Celine svarte bare,"Du har jo bleie?" Med ett spørrende blikk. Hun hadde tenkt å gjøre det selv. Men hun var veldig trengt nå. "Jeg har aldri gjort det før med vilje." Sa Morten. Celine tenkte seg ikke helt om å sa," Da er vi to!" I det hun tok en slurk av brusen og tilbød sin bror resten.

- Da kommer tante der, så da får vi gå inn å spise litt. De gikk tante og kusinen i møte. Tante var en voksen dame. Hun var høy og kraftig. Hun tok tak i Celine å ga henne en kraftig klem. Celine kjente en liten sprut ned i bleien. Hun rødmet i kinnene. Tante slapp opp taket å gikk videre til Morten. Celine ga kusinen sin ett hei og en klem, så var de ett eget te-selskap. Morten fikk samme klemmen av tante, så var det mor sin tur. Etter at alle hadde fått en klem og ett hei, så kunne de gå inn. De fant plass inne på vei-kroa, fikk bestilt. Maten kom på bordet og alle var nok sultne, siden det ble stille. Celine kjente etter, hun kjente av hun var litt våt i bleia si etter klemmen fra tante. Hun kjente hun var nøden, skaden var jo alt skjedd. Hun slappet litt av å kjente det omsider kom litt etter litt, føre hun klarte å slippe helt. Hun satt ved matbordet, med en varm og våt bleie. Virkeligheten slo inn, hva hadde hun gjort. Hun hadde tisset på seg med vilje, litt uhell, men mest vilje. Hva ville mamma tro om hun fant ut dette. Alle var ferdig spiste, de fant ut at de hadde ca 2 timer igjen til hytta. Tante og Line gikk fra bordet å mot doene. Moren lurte på om vi måtte føre vi skulle dra videre. Celine bare ristet på hode å sa det ikke var nødvendig nå. Morten lente seg mot mamma og visket noe. Hun bare rufset han i håret og sa da får vi bare gå til bilen.



- Ute i bilen satte vi oss inn å kjørte videre. Celine brå våknet, nesten fremme kunne moren fortelle. Celine kjente hun var våt, veldig våt. Hun kjenner seg selv på innsiden av låret. Hun er våt helt igjennom, hun ble skrekkslagen. Hun burde jo ha byttet bleie på kroa. De svingte opp til hytteveien, Celine viste at hun ikke ville klare å skjule det. Hva ville moren si?

- Bilen stoppet, Da er vi framme annonserte moren. Morten sov fortsatt mens Celine ikke helt viste hva hun skulle gjøre nå. Hun tok av selen, gikk ut av bilen. Hun så i lyset fra inni bilen at sete også var blitt vått. Hun tok ene armen å tørket over det med genseren. Moren lurte på hva hun gjorde,"Jeg sølte litt brus!" Sa Celine litt små flau der hun stod. Nå må du våkne Morten, vi er fremme sa moren. Han våknet til å tok av seg selen han å. Gikk ut og han var våt i hele buksebaken. Sete var vått også. Moren så det først og tok han inntil seg å sa noen trøstende ord føre hun fikk tørket sete og løftet ut bagasjen. Tante hadde parkert også. Line var først ut av bilen, hun så også Morten sin bukse. Hun sa ikke noe, bare smilte til han og rufset han i håret. De tok med bagasjen å gikk samlet opp til hytta. Det var ikke så langt, men for Celine og Morten var det blidt veldig kaldt. De kom inn på hytta, den var god å varm. De hadde satt på varmen fra mobilen. Så de fordelte rom, Tante på ett rom, Line og Celine på nr 2 og Morten skulle ligge inne hos moren. Celine kom nå på at Line viste jo ikke om bleiene. Morten fikk beskjed av moren om å gå på badet. Det var ett rom med en balje og slikt. Han kunne ikke gå rundt med våte klær. Han gikk inn og etter kom moren. Hun hjalp han av med buksen, så trusen som satt over. Nå stod han bare i genseren og bleia som hang tungt mellom bena. "Du har virkelig hatt bruk for denne! Flaks du hørte på meg!" Sa moren og klemte litt på bleien for å demonstrere hvor våt den var. Moren hjalp han av med bleien å gikk for å hente våtservietter. Celine stod å ventet på utsiden med de i hånden alt. "De må jeg få låne først, du kan få de når jeg er ferdig med de." Sa moren. Etter noen minutter kom broren ut fra badet i ny joggebukse. Celine gikk så inn, der stod moren å så litt granskende på datteren. "Vill du ha litt hjelp også? Ingen vet at du har hatt bleie på. Broren din så vell alle. Eller er du helt tørr enda?" Spurte moren. Celine ble sprutrød i annsiktet. Der hadde moren spurt henne rett ut om hun var tørr i bleia. Hva skulle hun svare til det,."eehm......?" Kom det bare fra Celine. "Om du har tisset på deg på dagen så går det bra. Du har jo sovet masse i bilen." Sa moren. Celine bare stod der. Hun må ha brukt for lang tid. Moren begynte før hun fikk sagt noe. "Oi... Du har vist også hatt god bruk for bleien din frøken? Er nok all brusen i bilen dette." Konstaterte moren i det hun hadde fått av både skjørt og tights. Bleien var tydelig våt, hengende så vidt på når tightsen var av. Hun fikk våtservietter og vasket segselv, mens moren gikk etter litt klær.

- Etter mange timer i bil var det midt på dagen. Både Morten og jentene hadde lyst til å gå ut å base i snøen. En etter en tok de på ute tøy. Alle hadde faktisk seler over skuldrene og strikk under bena. De tok på jakke og våtter, så bar det ut i snøen. De lekte enn stund føre Celine merket hun måtte tisse, så hun spurte Line om de skulle gå tilbake til hytta. Line sa hun ikke måtte på do nå. De akte litt til Celine begynte virkelig å kjenne igjen at hun måtte tisse. Men hun hadde jo ikke bleie på seg. Hun kjørte på en kul i bakken. Igjen kjente hun som tidligere i dag. Spruten stod i bukksa. Hun kjente hvordan hun ble våt i rompa. Nå ville hun inn, hun sa til både Morten og Line at de kanskje skulle gå inn føre det ble for mørkt. Noe de var enige i. Når de kom tilbake til hytta, så kom tante ut i gangen. Hun lurte på om alle hadde hatt det gøy og om noen som var kalde og hadde lyst på kakkao. Alle hadde lyst på det. De fikk av seg yttertøyet og Celine så nå hvordan den grå jogge buksen hadde blitt mørk i skrittet. Hun skjulte det så godt hun kunne, men i de de skulle gå videre fra gangen tok tante tak på denne å sa,"Du får komme deg på badet. Kan ikke gå rundt på fjellet våt."

- Celine gikk inn på badet, fikk av seg buksa. Trusa var jo like våt. Og av den lille spruten tenkte hun. Tante hadde snakket med moren å gjort henne oppmerksom på hva som hadde skjedd. Det banket på bade døren og inn kom moren. Hun hadde klær i hendene. "Har du vært uheldig igjen lillevenn? Se her. Ta disse!" Sa hun å rekte våtserviettene. Hun la klærne på en stol som var inne på badet å gikk ut igjen. Celine vasket seg, fikk på tørre klær å kom ut i stua hvor hun hadde en kopp med varm kakao ventende. De satte seg til å spille kort, mens de voksne styret med middagen. Det var taco til middag, alles favorit virket det som. Alle fikk i seg mer enn nok mat. Det ble litt mer kort spill etter maten føre det var kveldstid. Morten måtte gå først da han var yngst. Moren fulgte han inn på rommet, hvor hun hjalp han på med en bleie å fikk ett natta suss føre hun slukket lyset å gikk ut. Line og Celine drev fortsatt med kort, da de etter en drøy time fikk beskjed om å finne rommet. Line gikk på badet, så gikk hun ut på ute doen. På vei ut hørte hun masse lyder fra krattet å kom stormende inn igjen. Hun likte ikke å si hun var redd sånt, så hun gikk rett på rommet. Celine gikk på rommet hvor Line nå lå på sengen alt, tok sekken å gikk på badet. Hun pusset tennene, så ut på ute doen å tenkte med grøss å gru. Tok ut en bleie fra sekken og gjorde seg klar til å sette den på. Hun brettet ut en håndkle på gulvet, brettet så ut bleien føre hun la seg ned over den og festet den nøye på. Hun dro opp pysj buksa så tok hun på overdelen. Så seg i speilet. "Ingen som ser noe!" Sa hun til seg selv for så å gå mot rommet.

- Hun gikk inn og mot sengen. Dette registrerte hun ikke tidligere, men det var jo bare en seng, riktig nok en stor en. "Vi må nok dele seng denne uka!" Sa Line å klappet på siden til Celine. Det var heldigvis to dyner tenkte Celine. "Ja ser slik ut." Svarte hun med en høy stemme i den hun la seg under dyna for å overdøve lyden av bleia hun hadde på. De hadde fortsatt mye å snakke om. Alt fra gutter til klær osv. Mens de snakket lå Line å kjente på at hun burde ha tisset føre hun la seg. "Jeg burde ha vært på do!" Sa Line midt inne i ene av Celine sine. "Gå på do da vell!?" Kom det tilbake. "Men, men det er mørkt å kaldt der ute." Svarte Line. "Gjør som du vill!" Kom det fra Celine som la seg til for å sove. "Vill du være med meg?" Spurte Line så pent hun kunne. "Okei, men da må vi ha noe lys." Kom det fra Celine. De var begge litt mørk redde, så det var en selvfølge med lommelykt. Etter noen minutter med leting, fant de en. Tok på seg ute skoene, gikk ut døra. Det virket langt for å komme dit nå. Rundt på baksiden av hytta. De gikk i fotsporene som var foran de. Men når de kom til døra, så var den låst,"Den er låst?!" Utbrøt Line. "Da får du tisse i snøen da!" Sa Celine. " Det blir for kaldt. Får jeg heller holde meg." Sa hun å snudde for å gå inn igjen. De kom inn på hytta igjen, låste hytte døra. Så gikk de inn på rommet igjen. De så på klokka, de måtte ha skravlet lenge. Klokken var jo neste 3 på natten. Celine var trøtt å det var Line også. Omsider lå de begge i drømme land.

- Det var blitt tidlig neste morgen. Sol lyset strakk seg inn i gjennom vinduene. Line var den første til å våkne. Hun så bort på sin kusine som fortsatt sov så søtt. Line skvatt til litt, hva var den lukten hun kjente? Hun trakk ene hånden sin under dyna. Nei hun var tørr, men hun måtte veldig på do. Så hun hadde ikke tid til å tenke på det. Hun løp ut i gangen, fikk på seg skoene som hun brukte dagen før. Tok ene nøkkelen hun så på knaggen. Stormet rundt hytta. Der så hun det, de hadde tatt tak i bod døren når de var ute i natt. Den var like ved siden av do døren. Å den var jo ikke låst en gang. Mens Line satt på do, tenkte hun litt å funderte på hvorfor det luktet litt tiss på rommet. Hun konkluderte med at hun måtte ha vært så trengt at det hele var innbildning. Hun gjorde seg ferdig, dro på seg pysj buksen igjen å gikk inn. Nøkkelen hang hun tilbake der hun fant den.

- Celine hadde våknet når Line kom tilbake på rommet. "God morgen" møtte de hverandre med. De så på klokka å fant ut at en liten time til på senga kunne ikke skade. Det var jo jul og ferie og alt på en gang. Line pakket seg inn i dynen igjen,"Vi tok feil dør i natt, vi tok bod døra. Doen var åpen!" avsluttet Line med. "Så bra!" Kom det bare fra Celine som lå under dynen sin. Hun hadde også vært på do kjente hun. Bleien var våt, ikke så våt den hadde blitt i bilen dagen før. Hun kjente at det luktet veldig tiss også under dyna. Hun ble liggende å holde dynen tett inntil så ikke Line skulle kjenne det.

- "Nå må dere stå opp, vi må ut å lage snø hule!" Det var Morten som stod ved sengen dems. Line våknet, så på sin fetter der han stod tent som ett lys. Nå kjente hun lukten igjen. Hun studerte han nøye føre hun spurte,"Har du bleie på deg? Det kjennes ut som du kanskje bør skifte den?" Morten ble litt flau, men han tenkte bare tilbake på dagen før. Så alle viste nok at han brukte det om nettene. "Den er tørr faktisk!" Sa han med optimistisk stemme. Line så ikke ut til å kjøpe den å var på vei ut av senga," Tror jeg ikke noe på, det lukter tiss her!" Hun fulgte Morten inn på badet,"Nå, bevis at den er tørr da!?" Sa Line mens hun stod foran fetteren sin. Han dro ned pysj buksen sin, den hvite bleien kom til synet. Den så helt tørr ut. Line sa unnskyld til Morten å ga han en dask på bleie rompa i det han trakk opp pysjen igjen. Hun syntes han var litt søt. Hun så tydelig hvordan bleien bulet ut faktisk av pysj buksen. Hun ble litt overasket, da han bare gikk ut igjen å satte seg i stuen. Hun fulgte etter å lurte på om de skulle spille litt kort, føre de andre våknet.

- De satt i stuen i det tante kom inn å ønsket de god morgen. "Har dere sovet godt i natt?" Spurte hun. Å det hadde de jo gjort, Line fortalte moren om turen i natt. Moren til Line lo godt når hun fikk høre om det. Moren til Celine og Morten kom også inn i stuen, å da måtte Line fortelle om turen på nytt. "Det burde kanskje ha vært en lettere løsning på det enn å måtte gå helt ut på nettene?" Kom det fra moren til Celine og Morten. "Men er fint alt gikk bra da!" Avsluttet hun å gikk på rommet til jentene for å vekke Celine.

- Hun gikk stile og pent inn på soverommet der Celine sov. Dro gardinen litt til side så solen kom inn. Hun kjente lukten hun også. Hun dyttet litt på sin datter mens hun snakket,"Nå må du stå opp vesle frøken. Tror vi burde ta oss en tur på badet?" Moren dro bort dynen, Celine hadde våknet nå,"Hei mamma. Ja jeg tror det er lurt." Fikk hun svart sin mor. Celine tok med seg noen klær og sekken sin å gikk inn på badet. Hun kjente bleien som var tung og våt under pysjen. I det siste hadde hun begynt å like den følelsen bleien ga. Den ga henne trygghet om nettene, den var varm og ikke minst myk. Hun dro av seg pysj buksen og overdelen. Hun ble stående i bare bleien igjen. Hun så i speilet hvor våt den var, å tenkte at denne tåler nok ikke en dråpe til. Hun løsnet på tapene, senket den pent ned på gulvet. Hun rotet frem våtserviettene, mens hun stod der kom moren inn med en liten vaskebalje hun hadde ordnet med varmt vann. Hun satte den på benken foran Celine. "Den ser jo ut til å gjøre jobben sin den der!" sa moren å gikk ut igjen. Celine vasket seg både her og der. Når hun var ferdig fant hun frem klær for dagen, hun kikket ned i sekken. Hun ble stående å vurdere om hun skulle ta på en bleie eller droppe det. Hun slo det ifra seg, lukket sekken å tok på seg klærne føre hun gikk tilbake på rommet med den.

- Tante styret med frokosten når Celine kom inn i stuen, Line og Morten spilte fortsatt kort. Celine var den eneste som ikke satt i pysjen, Celine så fort at hennes bror fortsatt hadde bleie under pysjen. Det kunne nok alle se, fordi bleie kanten hans stakk opp bak. Tante satte egg og bacon frem på bordet å da var den klar. Alle kom å satte seg, kortene ble byttet ut med litt mat og de begynte å planlegge dagen litt. De måtte ut å finne ett juletre som de kunne få pyntet litt, de skulle jo feire jul å da måtte de ha ett jule tre. De var godt kjent i området rundt hytta å ble fort enige om hvor de skulle finne ett. Etter maten ønsket de voksne å slappe av litt føre de skulle ut å hugge jule tre, så Morten lurte på om jentene ville være med ut. Dette hadde de veldig lyst til å satte i gang med å rydde av bordet først. Line ble veldig fasinert av Morte som styret rundt uten å ofre en eneste tanke om at bleien var synlig eller ei. Etter å ha ryddet ferdig måtte de få på litt klær for å være ute, så Line gikk på rommet for å finne noe annet enn pysjen sin mens moren til Morten fant frem til han. Hun sa han kunne bli med inn på badet, hun hadde også registrert at bleien fortsatt var på. Når de kom inn på badet så fikk han spørsmålet,"Vill du ha litt hjelp med bleien din?" Morten så på moren sin å sa,"Den er jo ikke våt enda.?" Moren så litt overrasket ut å svarte tilbake,"Så du skal ha den på til den blir våt?" Mens hun rynket litt på brynene. Morten bare nikket. Dro på seg noen klær å gikk ut i gangen der de andre nå sto å ventet på han. De fikk på seg ute klærne og satte av sted ut i snøen.

- De hadde holdt på noen timer alt når alt når de to mødrene kom ut til de," Skal vi gå å finne ett tre dere?!" Spurte Line sin mor. "JA!!!" Svarte Morten, Celine og Line i kor. Moren til Line sa de fikk gå på do di som måtte det, det var ett lite stykke å tussle, å hun trodde ikke det var mange muligheter på veien. Celine og Line gikk mot hytta mens morten ble igjen for å vente. Celine gikk inn på utedoen først, men syntes den var ekkel og luktet veldig vondt, så hun endte opp med å ikke gå på den. Så kom det til Line som gikk inn å gjorde sitt. Da hun var ferdig gikk de tilbake der de voksne og Morten ventet. På veien mot det perfekte treet merket Celine at hun burde ha vært på do alikevell, hun prøvde å si til seg selv at hun måtte fokusere på noe annet, men det var neimen ikke lett. Att hun måtte tisse var ikke det største pronlemet, men hvordan det presset på bakfra var hakket værre. Hun og Line gikk å skravlet som de oftest gjorde da moren til Line utbrøt," DER!!! Det skal vi ha!" Mens hun pekte på ei flott edel gran som var så si perfekt kjegleformet. Celine skvatt så mye at hun nesten gjorde i buksa bokstavlig talt. Hun kjente hvordan presset bak var på kanten til å ikke holde igjen for.

- Da treet var nede fikk de bundet det sammen å lagt det på pulken de hadde tatt med. Morten, Celine og Line gikk i forveien opp mot hytta igjen. Morten stoppet opp litt," Hva er det spurte Line?". ".......eeeh.... Ikke noe. Jeg syntes jeg så noe." De gikk videre igjen å kom ikke langt føre de måtte stoppe på nytt," Ser du noe igjen Morten?" Spurte Line, "......nei men jeg tror jeg må på do." Sa Morten med bekymring i blikket. Han hadde jo ikke vært skikkelig på do siden kvelden føre de dro på hytta. "Men du har jo bleie på, har du ikke det?" Spurte Line med ett undrende blikk. "....jo jeg har jo det, men tror ikke mamma blir noe glad om jeg har bæsjet på meg!" Kom det fra Morten. "Nei du har kanskje rett, men hva har du bleie for da? Jeg trodde alle som brukte bleie både tisset & bæsjet i de?!" Sa Line. Celine hørte nøye på samtalen de hadde, hun var veldig nøden selv, men hun hadde jo ikke bleie på seg nå. "Du får gjøre ditt beste Morten! Men alle kan være uheldige. Det har jeg fått høre av min mamma! Men mulig det er bedre om vi bare fortsetter å gå." Morten nikket til det og videre gikk de alle tre. Når de kom på hytta måtte de ha somlet fælt. Det var begynt å bli mørkt alt, like etter de kom mødrene drassende på pulken med juletreet oppi. Celine hadde lyst til å gå på do, men syntes utedoen var ekkel. Så hun prøvde å skyve bort tanken, hun hadde vært så fokusert på å ikke bæsje på seg at hun hadde ikke enset at hun hadde tisset litt i buksa. Når hun merket dette ønsket hun bare at hun hadde valgt bleien føre de gikk ut tidligere på dagen. Moren sa at ungene kunne ordne med å ta treet inn i gangen, så kunne de gå inn å starte med middagen. Line sa at det skulle de ordne. Hun fikk med seg Celine og Morten. Å de dro pulken rundt hytta og frem til trappa. Line sa at Morten kunne løfte bak i stammen, så kunne hun løfte i toppen mens Celine kunne åpne dørene. Celine åpnet døra, mens de andre stod i bunn av trappa. Treet var sånn passe stort og tungt, Morten huket seg ned for å løfte da han ikke klarte mer. Han ble sittende på huk å kjenne hvordan bæsjen presset ut i bleia, det var 2 dager med bæsj som måtte ut," Hva er det Morten?" Sa Line selvom hun hadde en anelse hva som hadde skjedd. Celine stod på toppen av trappa å holdt døra og fikk med seg alt hun også. Moren til Line kom ut i gangen å lurte på hva som tok sånn tid. Det trakk kaldt inn i stua. Hun lurte på om hun skulle hjelpe de inn med treet," Neida mamma! Vi klarer dette vi." Sa Line. Celine kom ned for å hjelpe sin bror som fortsatt satt på huk," Sitter du å bæsjer?" Visket hun til sin bror. Han bare nikket i det han ble sprut rød i ansiktet å la mer press på det. Han tenkte at Line hadde skjønt det alt. Celine fikk med seg det," Bare bæsj ferdig du, så kan jeg å Line bære dette inn så lenge!" De bar treet opp trappa og fikk lirket det inn i gangen. Moren til Celine og Morten kom ut i gangen," Så flinke dere er? Hvor er Morten?" Spurte hun. "Han er sitter ute, jeg tror han har bæsjet på seg!" Visket Line til moren hans. Moren gjorde store øyne da Line sa det. Hun visket ikke så veldig lavt, fordi Celine hadde hørt det hun også. "Det har han da ikke gjort før!" Sa moren med en viss undrende stemme. "Vi får gå inn så lenge, dere får ta av dere ute tøyet. Morten kommer sikkert når han er ferdig i fall." Line og Celine gikk inn, line gikk først, så kom Celine etter. Hun var treg, moren lurte på hvorfor hun somlet sånn,"Er det noe galt vennen? Har du tisset på deg igjen?" Spurte moren undrende. Celine bare nikket å lurte på om de kunne gjøre dette på badet. Moren fulgte henne inn på badet å sa hun fikk ta av seg ute tøyet, hun hadde nok tisset mer enn hun hadde trodd til å starte med. Hun var våt igjennom å hele fronten på stilongsen var nå mørke rosa. Moren sa hun fikk kle av seg resten av det våte, så skulle hun gå å hente nytt tøy. Da moren kom tilbake stod Celine igjen med bare toppen og sokkene på seg. Moren rekte hunn en varm klut så hun fikk vasket seg, så ble hun bedt om å legge seg ned på håndkle i kroken hvor hun normalt skiftet på Morten. "Jeg tror det er best om du bruker bleie på resten av turen lillevenn, vi har ikke med så veldig mange skift at du kan tisse deg ut hver dag!" Celine ble både litt glad å litt nervøs. Hun hadde jo ikke pakket så mye som dekket bleien. Men hun la seg ned. Moren trengte ikke å fortelle hva hun måtte gjøre videre. Hun løftet på rompa når bleien skulle under henne, la bena til hver sin side for å få pudder føre moren brettet opp bleien og tapet den godt fast. Nå fikk Celine hjelp med å få på buksa også. Det var en løst sittende jogge bukse som var mørk med to striper på sidene. Celine ble hjulpet opp å ble stående i to sekunder føre moren klapset henne over den delvis synlige bleie rumpa føre hun ble nærmest dyttet ut av badet. Line hadde kommet seg inn i stua, mens Morten var på vei inn døra........






Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4168  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024