Logga inBli medlem
Ryggskottet - Hekseskuddet
Dette er en historie om min opplevelse av å ha store ryggsmerter og hvordan dette fungerte i dagene som fulgte. Jeg har planlagt flere deler og håper dere er interessert i å lese det.

------------------------------------------------

Det startet en torsdag midt på dagen. Jeg var på kontoret og merket at jeg fikk vondt i ryggen. «Javel» tenkte jeg, «det er vel bare en vridning eller noe sånt». Ettersom det var sommer var jeg alene på kontoret. Jeg tok meg et par smertestillende og tenkte at om jeg reiste tidlig hjem og sov godt ut ville det gå over av seg selv.

Jeg tok ytterligere et par tabletter og kjørte hjem. Det var vanskelig å reise seg fra bilen, men jeg var sta nok til at også det gikk bra. Jeg kom meg ut av bilen, med mye smerter klarte jeg å rette ut ryggen og tenkte at dette nok var mer alvorlig enn jeg hadde sett for meg.

I løpet av kvelden tok jeg flere tabletter uten å merke noen bedring. Da jeg gikk på toalettet for å late vannet merket jeg at jeg ikke klarte å bøye meg ned for å løfte opp lokket. Jeg hadde et par krykker stående og løftet opp setet ved å klemme gummiknotten mot toalettsetet. Jeg fikk åpnet buksen, trukket ned trusen og rakk akkurat å ta frem penisen min før jeg begynte å tisse.

Smerten i ryggen steg og jeg forstod raskt at det ikke kom til å bli noe av å gå på toalettet for å gjøre «nummer to». Etter å ha tatt et par tabletter til, pusset tennene og presset ut et par dråper til gikk jeg og la meg i sengen allerede ved titiden om kvelden.

Klokken 5 om morgenen våknet jeg av at jeg måtte tisse. Jeg vippet bena ut av sengen og prøvde å sette meg opp. Dette var enklere sagt enn gjort og jeg måtte ta tiden til hjelp. Først måtte jeg klare å sette meg ordentlig på sengekanten, deretter måtte jeg reise meg, strekke meg ut og bli stående. I utgangspunktet en enkel øvelse, men med vondt i ryggen var det en utfordrende og tidkrevende øvelse som medførte mye irritasjon og banning og krevde pauser underveis. Etter nærmere 45 minutter hadde jeg kommet opp i sittende stilling, presset i blæren var enormt og jeg var enda ikke mer enn halvveis oppe.

Etter ytterligere noen minutter hadde jeg klart å reise meg fra sengen ved å støtte meg til både nattbordet og sengekanten. Ryggen var fremdeles ikke rett, og jeg måtte «vippe» over smertepunktet for å reise meg ordentlig. Jeg prøvde pent flere ganger, men måtte sette meg igjen. Til slutt talte jeg høyt for meg selv 1-2-3 og «tok sats» og rettet meg ut.
Jeg klarte det, jeg stod oppreist! Det var bare en feil, det rant ukontrollert fra tissen min. Underbuksen og pysjbuksen var gjennomvåt og det var begynt å samle seg en dam ved føttene mine.

Jeg tråkket ned de våte klærne og tørket som best jeg kunne med bena før jeg etter beste evne gikk inn på badet. Hensikten med besøket var nå endret fra å gå på toalettet til å vaske seg. Etter å ha dusjet gikk jeg tilbake til soverommet, brukte krykkene til å løfte opp de våte klærne, fikk ordnet en vaskeklut som jeg med hjelp av krykken fikk tørket over gulvet med.

Etter mye om og men var rene klær noenlunde på og jeg gikk som best jeg kunne til vaskerommet for å vaske de tissevåte klærne. Jeg lagde meg frokost og gikk inn på legekontorets nettside. Her hadde jeg ikke annet alternativ enn å bestille en legetime.
En fortelling om da jeg fikk virkelig vondt i ryggen

Tillagd 15 jul 2018   Noveller   #Man #Egenupplevt #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4161  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024