Redaktionella artiklar / Kultur/klubb/fest (sida 1 av 9)

Alla (192)   Sajten (81)   Kultur/klubb/fest (88)   Samhälle (16)   Övrigt (7)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Kultur/klubb/fest 26 jul 10:25 av David

ABDL-läger i Danmark 19-26 augusti

Den 19-26 augusti kan du åka på ABDL-läger i Danmark. I en stuga vid Limfjorden kan du umgås med 12-16 andra ABDLs i en vänskaplig och avslappnad atmosfär. Du har möjlighet att vara med på utflykter eller bara ge utlopp för dina ABDL-sidor bland likasinnade. Läs mer i eventet i kalendariet: Hyttetur i Danmark.

Kultur/klubb/fest 13 jun 14:07 av David

[Uppdaterat] Midsommarträff, sommarpicknick och Beach Baby-fest

Damma av picknickfilten, pampra upp och ta fram sololjan, för nu vankas sommarhäng! Den 23 juni är det Midsommarträff i Stockholm, den 1 juli är det
Abdl/ageplay-picknick i Slottsskogen
i Göteborg och 2 veckor senare är det Beach Baby! - en ABDL-fest med sommartema den 15 juli i Göteborg. Beach Baby ger lekhörnor, uppträdande och allehanda andra festligheter. Läs mer i kalendariet:

Kultur/klubb/fest 27 mar 17:09 av David

ABDL-hyttetur i Danmark 19-26 aug

"Vi fortsetter tradisjonen med hyttetur til Danmark også i år – et deilig, avslappende fellesskap med likesinnede i en rommelig hytte ved Limfjorden. /../ Vi finner steder som Fårup sommerland, Djurs sommerland, Legoland og Givskud zoo "løveparken" i en kjøreavstand. /../ Hytten har meget bra med plass, flere dagligstuer, spisekroker, kjøkken og bad. Det er også innendørs sauna og pool, og det er bra med sengeplasser" Läs mer (Bilden kommer inte från just denna hyttetur)

Kultur/klubb/fest 10 mar 07:15 av David

Träff i Uppsala den 25 mars

Förra sommaren blev det ett par finfina picknickar och grillträffar i Uppsala. Nu är det dags igen! Den 25 mars arrangeras en liten träff, men denna gång inomhus. Läs mer här.

Kultur/klubb/fest 21 feb 14:55 av David

ABDL-fest i Göteborg 22 april

Du har väl inte missat att det dras ihop till fest i Göteborg den 3 mars 22 april? Har du vilja att prova blöjor eller är blöjor redan en del av ditt liv? Det gäller om du gillar blöjor på dig själv och/eller på andra. Då är du varmt välkommen! Det kommer att finnas lekrum, sagorum, skötbord. Snacks och dryck ingår i priset. Det kommer även finnas tillfälle att prova Shibari! Läs mer i kalendariet: fest i Göteborg den 3 mars 22 april

Kultur/klubb/fest 30 jan 10:49 av David

Diaper station och ageplay-touch på vårvinterns två Abzint-kinkyfester

MaxDiaper sponsrar vårvinterns två kommande Club Abzint-kinkyfester. På den större festen Club Abzint Macro i Landskrona den 18 februari arrangeras både en wet area och en "diaper station". Inför den lite mindre utlevnadsfesten Mini-Abzint den 11 mars i Norrköping skriver arrangörerna: "Regredera mera och ta med nallen, nappen & mommy eller daddy". Läs mer i kalendariet: Club Abzint Macro den 18 februari och Mini-Abzint den 11 mars.

Kultur/klubb/fest 10 nov 2016 av David

Träffar och fester framöver

Sugen på att träffa andra ABDLs, umgås och leka? Flera träffar och tillställningar värmer upp de kalla vintermånaderna. I kalendariet listas bl.a.:
  • Oslo BDSM har Ageplaytreff den 14 november.
  • I Göteborg anordnas festen Playpen 2016 som välkomnar littles, caregivers, prinsessor, prinsar, kungar, drottningar, diaperlovers, barnvakter, förmyndare, fostrare, pappor, mammor och brats till en magisk bal på slottet den 25 november.
  • Oslo BDSM har Juleavslutning for Ageplay den 5 december, årets sista ageplayträff på Nonna med julstämning och kanske besök av julenissen.
  • Den 10 december i Göteborg: ABDL-träff
  • I Göteborg anordnas även Kalasfest den 7 januari, en festkväll av mys och lek.
Läs mer om allt som händer i kalendariet!

Kultur/klubb/fest 31 okt 2016 av David

Fler blöjförsäljare: Erocenter i Borås

Fler tips om butiker som säljer blöjor och ABDL-tillbehör dimper in. Senaste tillskottet i shoppingguiden är Erocenter i Borås som enligt uppgift tagit in blöjor i sortimentet. Har du tips på fler affärer, lägg gärna till dem i shoppingguiden eller maila ett tips till David.

Kultur/klubb/fest 24 okt 2016 av David

Butik i Sundsvall börjar sälja ABDL- saker

Ernst & Maria Kärleksbutik i Sundsvall har börjat sälja vissa ABDL-tillbehör efter vägledning av den engagerade ABDL Scandinavia-medlemmen Gnomes. Ett urval vuxenblöjor med olika slags tryck, plastbyxor, nappar och nappflaskor finns i sortimentet. Kolla in dem på Facebook eller besök dem IRL på Trädgårdsgatan 38 i Sundsvall. Mer information

Kultur/klubb/fest 27 sep 2016 av David

Fikaträffar i Stockholm och Göteborg i oktober

Sugen på att träffa anda ABDLs? I oktober hålls fikaträffar i de två största städerna i Sverige. I Stockholm den 4 oktober (passande nog på kanelbullens dag) och veckan efter i Göteborg den 15 oktober. För att läsa mer om fikorna, kolla in dem i kalendariet: Stockholm 4 okt, Göteborg 15 okt.


« Föregående     Nästa »
Chat