Logga inBli medlem
Malin blir plötsligt kallad mamma

Del 3

Vaknar upp på morgonen och hör honom sova ännu. Hans lugna men ändå djuriska snarkningar avslöja honom. Jag känner behov av gå på toa, så jag smyger upp och bort på toa. Sedan smyger jag tillbaka till min plats bredvid honom.
När jag kommer intill honom så nära att jag kan känna hans hår på bröstet, emot min kind. Så känner jag mig bekväm och kan nästan somna där och då igen. Men jag kan inte låta bli att låta min hand följa hans rygg ner till blöjan och smeka den utvändigt. Han har använt den inatt, men inte så den läckt ut i sängen i alla fall.
Känner att modernistisken blir stark igen och byter ut smekningarna emot lätta klappar på rumpan hans.

Då märker jag att han vaknar till så småningom.
-God morgon sjuklingen.
-God morgon själv.

Han är verkligen inte en morgon människa och än mindre idag. Men han lägger armen om mig och kramar om mig hårt. Älskar när han gör det. Det känns så skönt att vara i hans stora famn. Men tyvärr blir det inte långvarig denna stund. För jag hör bara honom säga.
-Jag kissat på mig.
Försöker lugna honom och påminna honom med en kärlek full mening.
-Älskling, det är därför vi kom överens om blöja igår
Han är tyst och fundersam. Jag gillar det inte att han är så tveksam just nu. Så jag tar tag i honom och kramar honom hårt. Säger till honom att jag älskar honom oavsett om han för tillfället verkar ha lite problem. Jag försöker skämta bort det i tonen med säga att jag bytar på honom så länge det behövs.
Han tittar ner på mig lite mer glädjande i ögonen och säger till mig.
-Ok, kan du vara snäll byta på mig? För jag verkar ha haft en olycka här.
-Självklart min lilla plutt.
Studsar upp ur sängen och hämtar upp en ny blöja, en skål men varmt vatten och två mindre handdukar. En för torka tort med. Den andre för torka honom våt med.
När jag kommer in i rummet så ber jag honom lägga sig med benen utanför sängen, för göra det lättare. Medan han flyttar runt så stirra jag på hans blöja. Den hänger verkligen och är gul utvändigt ser jag. Så väll använd tänker jag för mig själv. Jag känner till och med hur mina läppar svullnat upp en del av bara det här. Skulle vilja smeka mig själv just nu. Men måste tygla mig och vara här för honom nu.

När han fått ut en del av benen ifrån sängen, så sätter jag mig på knä mellan hans ben och smeker honom på låren. De är håriga och maskulina och jag bara älskar dom på honom. Sedan det här vita och gula paketet som särart det högra, ifrån det vänstra gör det allt bättre. Men jag är ju en duktig kvinna. Jag vill och ska ta hand om min man. Så jag ger mig på tejparna till blöjan och drar upp dom och öppnar blöjan. Tar tag i en handduk och blöter den. Sedan börja tvätta honom. Ett svagt stönade ljud kommer ifrån honom och även hans penis avslöja att han uppskatta hur jag tar hand om honom just nu. Men även jag uppskattar det här. Det känns i hela mig och jag vill ha mer. Mycket mer vill jag ha just nu. Tar bort den våta blöjan och stoppa under en ny.
När jag ska vika upp blöjan, så har hans majestät rest sig fullständigt och jag tar i den med handen för dra ner den. Det är den duktiga sidan i mig som säger att jag ska göra det. Men den kåta kvinnan i mig vinner och tar bara tag i den och sedan för jag munnen till den och slicka lätt på toppen, innan jag sluter läpparna om den och sjunker ner. Hör hans stön och känner hur han greppa mig i håret. Det gör mig bara än mer frustrerad och börjar suga honom på diverse sätt, som jag vet att han gillar. Men det räcker inte för mig. Jag behöver honom i mig. Jag känner hur hård min klitta är och våt det är efter längtan att bli fyllt.

Så jag släpper han med min mun och kryper upp till honom. Viska frågande till honom. Om han tror sig orka med att jag rider honom. Han behöver inte tänka. Utan bara nickar till mig och jag rullar upp på honom och kysser honom djupt medan jag försöker ta tag i han och föra in honom i mig. Det tar inte lång tid och han sjunker in i mig hela vägen direkt. Det är så skönt och jag slutar kyssa honom en stund och istället försöker få honom suga på mina bröst. När van fattar piken och börjat. Så är det som en blixt går igenom mig. Ifrån bröstet till vulvan. Det tar inte lång stund innan jag kommer och det med en våt en. Men jag behöver mer, mycket mer. Och när han trycker in ett finger I rumpan på mig är jag så gott som helt såld. Det bara går för mig ochjag stönnar efter mer.

Han säger till mig.
-Orkar du mer Malin?
-Säg inte Malin, säg mamma!
-Orkar mamma mer? Säger han då och då går det för mig likt inget annat jag vart med om innan. Jag känner hur jag bara kniper hans mansdom i mig och sedan så befrukta han mig med allt han någonsin haft.
Det tömmer mig nästan helt på energi, så jag faller ner på honom och han kramar om mig. Sakta så drar han naturligt sig tillbaka ur mig och jag känner att det rinner lite ur mig, ner över honom.
Kryper ner mellan benen igen och tar och torka av honom snabbt och stänger blöjan. För sedan ta min plats i hans armar igen. Där jag känner mig varmast.

Känner att jag behöver lite mer sömn och är på väg in i drömmarna värd igen. När han säger frågande.
-Så vart kom det här med mamma ifrån?
Jag bara hyshar honom och säger vi tar det sedan och klappar honom lätt på blöjan igen. För typp vissa, men inte säga något. Men vet inte om han hinner förstå det. Innan jag har funnit ro genom höra hans hjärtslag och somna in.

Fortsättning:

Del 1 (14 mar 2023)
Del 2 (1 mar 2023)
Del 3 (14 mar 2023)

Tillagd 14 mar 2023   Noveller   #Kvinna #Man #Relationer/kärlek #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5958  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024