Logga inBli medlem
Malin blir plötsligt kallad mamma

Del 2

Det går ganska smidigt att få in allt i maskin. Känner mig förtjäna ett glas vin i soffan innan jag går lägger mig för kvällen. Så jag häller upp ett glas vin och sätter mig i soffan. Slår på tv och hittar mer något att ha i bakgrunden. För mina tankar vandrar iväg till något annat. Jag möter mig själv med skam och äcklade tankar.
Hur kunde jag känna som jag gjorde när han kalla mig mamma tidigare?
Vad är det för fel på mig igentligen?
Vad är jag för pervo?
Eller är det till och med så att jag är pedofil? En äcklig pedofil som önska ha sex med ett barn?

Mina tankar springer iväg och jag behöver svar. Så jag gör vad alla andra gör nästan med frågor idag. Jag vänder mig till Google.
Det vissar sig att det finns en massa åsikt ifrån folk som liknar mina tankar.
Men så finner jag några sidor där det finns folk som delar mina tidigare känslor idag. Främst är det män som fantisera om att vara "små". Men det finns en och annan kvinna med. Som vill vara mamma för dom här små pojkarna ser jag på internationella sidor.
Dom beskriver lite olika vem de är. Vissa säger de är dominanta och förväntar sig en lydig liten pojke. Andra beskriver att de är av en snällare varianten och vill bara ta hand om en pojke på kärleksfull sätt. Det sist nämnda, är vad jag känner är det som tilltalar och låter som mig.
Jag vill ju faktiskt bara ta hand om min sambo, nu när han är sjuk och verkar som en liten.

Vinet är slut och jag känner att det är nog dags för mig att komma i säng med. Så jag reser mig upp och tar mig iväg emot köket och sedan toaletten för borsta tänderna och allt. Sedan gå in till sovrummet igen för lägga mig med min prins.

Kryper under täcket och intil honom som den lilla sked jag kan vara. Jag känner att han är helt varm hela han. Han har nog mer feber än jag trodde. Men det som känns mest konstigt är blöjan emot min rumpa. Är en ny känsla för mig.
Tror det är en reflex för honom. Men när jag ligger där, så kommer hans hand om mig och kramar mitt ena bröst. Hans manligt stora händer får mitt bröst att kännas så litet. Jag känner hur det gör mig varm inombords och lite fuktig. Ligger och njuter av stunden. När jag minns hur de andra kvinnorna beskrev hur de älskade hur deras män sög och slicka på deras bröst. Jag undrar om han skulle göra det på mig nu?
Jag vill inte väcka honom. Så frågan är hur jag kan lösa det här.

Jag vänder mig sakta emot honom. Han är nästan helt borta eller i alla fall sovande ser jag. Rör mig lite lätt uppåt för att komma med brösten i huvud höjd för honom och sedan trycker jag fram brösten till hans mun. Min ena bröstvårta är nu framför hans mun. Jag känner hans djupa andetag över mitt bröst och det bara blir mer och mer sprakande i kroppen. Varför kan han inte bara slicka eller något på det snart?
Jag får ta lite mer kontroll över det här nu känner jag.
Jag smeker min hand genom hans hår och drar han lite närmare. Då kommer jag in i hans mun med mitt bröst och känner hans värme.
Åååå gud vilken kännsla. Jag blir helt varm och det rinner nästan ur mig. När hans tunga rör min vårta. Jag måste bara smeka mig själv lite. Bara så där lite så att det är bekvämt för mig och utan att han vaknar eller störs nu.
Det tar inte lång stund innan jag tappat det helt och måste bara låta mig komma. Jag kommer allt för hårt och skakar i hela kroppen. Så blir rädd att han vaknade.
Tittar på honom, men han verkar olycklig omedvetetande om vad som precis hänt.

Pussar honom lätt och kryper ner till honom igen.
Min sista tanke innan jag också somnar är.

Hur ska jag få honom att gå med på vara så här, när han är frisk med. För jag vill utforska mer av den här sidan i mig.

Fortsättning:

Del 1 (14 mar 2023)
Del 2 (1 mar 2023)
Del 3 (14 mar 2023)

Tillagd 1 mar 2023   Noveller   #Kvinna #Man #Relationer/kärlek #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5941  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024