Logga inBli medlem
Siljes første jul

Del 3: 1. Juledag

Jeg våknet av mageknip. Intense smerter i den lille magen min.
Mamma hadde nok hørt meg på baby-callen, for hun åpnet forsiktig døren til rommet mitt og spurte hva som var galt. «Vondt i magen!» snufset jeg. «Slapp av, jenta mi. Mamma skal finne medisin» hvisket hun og ba meg å sutte ekstra hardt på smokken neste gang det gjorde vondt.
Da mamma kom tilbake, låste hun opp sengen og hjalp meg ned på gulvet. Hun låste opp pysjen min og trakk ned glidelåsen. Så stakk hun hånden ned i bleien min og puttet noe i rumpa mi. Hun tørket hendene sine med våtservietter før hun dro opp glidelåsen og låste den på nytt før hun hjalp meg tilbake i sengen, trakk opp siden og låste den.
«Nå har du fått et par stikkpiller, jenta mi. Det kommer til å bli litt vondere, men når bæsjen kommer ut, kommer du til å føle deg bedre i magen din» hvisket mamma. Hun løftet en stol bort til sengen og satte seg ned. Mamma holdt meg i hånden til jeg hadde bæsjet, så reiste hun seg opp. «Vi venter med å skifte på deg til det er blitt morgen. Vi vil vel ikke vekke Sissel og Therese?» Jeg ristet på hodet. Mamma hvisket god natt og gikk tilbake til pappa. Jeg lå i sengen og kjente det klissete innholdet i bleia mi ble presset frem mot tissen min før jeg sovnet igjen.

Neste gang jeg våknet, var det lyst. Det var Therese sin gråt som hadde vekket meg. Tante Thea kom inn for å trøste henne. Jeg kikket bort på Sissel som lå på beltesengen. Hun var også våken, men gråt ikke. «Mamma, jeg har så vondt i magen min» snufset Therese. Tante Thea låste opp sengen og slapp oss begge ned på gulvet. Bleia mi var våt, ekkel og kald. Jeg tisset litt, da ble den bedre å ha på seg. Jeg så at tante Thea ga Therese den samme medisinen i rumpen som mamma hadde gitt meg.

Mamma kom også inn på rommet, hun tok av meg paci-gagen og tok på meg krabbetøflene. Vottene lot hun være på. Jeg fikk beskjed om å krabbe ut til lekegrinden og vente der. Kort tid etter, kom både Therese og Sissel krabbene ut til meg. Begge hadde på seg votter og krabbetøfler. Vi fikk hver vår flaske med melk mens de voksne drakk kaffe og pratet på kjøkkenet. Det var vanskelig å drikke med vottene på, jeg måtte bruke begge hendene til å hold flasken i munnen.

Etter en stund, kom pappa og tante Thea ut i stuen. «Nå har vi voksne snakket sammen» begynte pappa. «Dere tålte nok ikke all voksen-maten dere fikk i går. Nå skal dere bli med på badet, en etter en, så skal vi vaske bort alt det vonde i magene deres. Vi begynner med deg, Silje» sa han. Tante Thea tok meg med inn på stellebordet, der kledde hun av meg og vasket meg før jeg fikk gå inn til pappa på badet. Han hadde lagt et stort tisselaken på gulvet og ba meg gå ned på alle 4.
Da jeg så utstyret pappa hadde funnet frem, innså jeg hva som skulle skje. I en krok i taket, hang det en stor blå pose med slange i bunnen. Slangen var koplet til Bardex-dysen som snart skulle inn i rumpen min. Jeg kjente pappa stakk en finger inn i meg, han smurte meg med glidekrem før den store ekle dysen ble puttet inn i rumpehullet mitt. Så begynte han å pumpe opp ballongene som gjorde at dysen ble sittende fast i rumpehullet mitt. Jeg skvatt til da jeg kjente vannet begynte å renne inn i meg. «Er det mye vann i posen, pappa?» spurte jeg. «Posen er full, jenta mi. Jeg har også tilsatt endel såpe og Epsom salt. Det kommer nok til å gjøre litt vondt, men det må til for at magen din skal bli frisk. Jeg begynte å gråte. Pappa strøk meg på kinnet og hvisket; «kan du du være en flink og modig jente for pappa?» Jeg nikket og bet meg i underleppen.

Pappa passet godt på meg, når han hørte jeg begynte å klynke, stoppet han vannstrømmen til jeg hadde roet meg litt. Jeg klarte å være flink jente for pappa, jeg tok hele posen uten å gråte for mye. «Nå har du virkelig vært flink, Silje-jenta mi. Nå må bare såpen virke litt, før du skal få sitte på do til alt er kommet ut!» Sitte på do? Hørte jeg riktig?
Pappa hjalp meg opp på beina. Den kjentes som om magen ville eksplodere. Da pappa satte meg på do, gjorde det enda vondere. Til slutt slapp han lufta ut av ballongen som holdt slangen på plass i rumpen min og trakk den ut. Det var deilig å tømme seg helt. Pappa skrøt av meg og sa jeg hadde vært flink. Pappas skryt gjorde meg varm og stolt.
Pappa tørket meg og ba meg gå ned på alle 4 igjen. På ny smurte han rumpehullet mitt og dysen ble satt på plass og pumpet opp. «Nå må vi bare skylle litt med vanlig vann, før du skal få på deg en god og tykk bleie!» sa han.

Da jeg hadde klart å ta imot det vannet som pappa hadde bestemt, hjalp han meg over på rygg. «Kan du være pappas flinke jente og løfte litt på rumpen din da?» Jeg løftet meg opp så pappa fikk lagt en tykk bleiepakke under meg. Han ba meg knipe alt jeg klarte mens han slapp luften ut av ballongen. Lynraskt trakk han ut slangen og brettet bleia opp mellom beina mine. Han teipet den stramt på og tredde på meg en gjennomsiktig plasttruse. Han sendte meg inn på rommet der, mamma sto klar med klærne jeg skulle ha på meg. Therese og jeg møttes i gangen. Jeg så at hun gruet seg. «Det blir bedre når du er ferdig!» sa jeg. Tante Thea dro Therese med seg inn på badet, fra rommet mitt hørte jeg hun klynket forsiktig før jeg ikke klarte å knipe lenger. Jeg fylte bleia mi med varmt vann fra rumpehullet mitt rett etter at mamma hadde kneppet bodyen i skrittet mitt. Jeg fikk på meg den røde kosebuksa og hvite sokker før mamma fulgte meg tilbake til lekegrinden. Der ventet Mona med Sissel. Stakkars Sissel, tenkte jeg. Hun har hatt nok tid til å grue seg nå.

Onkel Svein hadde dekket på til frokost. Da Sissel også kom tilbake ferdig påkledd, ble vi satt i stolene våre. Vi fikk havregrøt med sviskemos til frokost. Det var litt nedtur etter den gode middagen i går, men helt sikkert bedre for magen min. Jeg spiste opp alt sammen og drakk to tåteflasker med saft.

Etter frokost, fikk vi leke med de nye lekene våre helt til mamma og Mona hentet oss og sa at vi måtte ut en tur. «Kan jeg ha på den nye dressen min da? Vær så snill mamma!» sa jeg.
«Selvfølgelig, jenta mi» svarte hun.

Da vi hadde blitt kledd opp i nye matchende vinterdresser og vintersko, fikk vi på oss gå-selene. Utenfor døren sto det 3 helt nye sportsvogner. «Trilletur! Jippi!» ropte jeg. Mamma smilte og satte meg fast i vognen min. Hun passet på at den nye rosa toppluen min satt godt på, før hun tok på meg de nye vottene som hadde fulgt med dressen. Til slutt puttet hun smokken i munnen min og klipset fast smokkesnoren og brettet over lårene mine. Jeg sank ned i vognen, kjente at bleia allerede var temmelig full og håpet at jeg fikk et skift så fort vi var hjemme igjen. Jeg så mot de to andre vognene. Sissel satt allerede fastspent i sin og hadde et noe misfornøyd ansiktsuttrykk. En smilende Therese ble hjulpet opp i sin vogn, mens onkel Svein festet alle stroppene. Det var veldig avslappende å sitte der, de voksne tok alle avgjørelser om hvor vi skulle gå og pratet lett seg imellom. Jeg kjente øyelokkene ble tyngre og tyngre. Til slutt slumret jeg bort i den gyngende bevegelsen fra vognen min.

«Silje, nå må du våkne! Therese og Sissel venter på deg!» Mammas myke stemme hvisket meg i øret mens hun strøk meg på kinnet. Jeg åpnet øynene og så meg rundt. Therese og Sissel satt i hver sin huske. Ved siden av huskestativet var det en sklie. Hadde de tatt oss med til en lekeplass? Mamma tok bort brettet over lårene mine, løsnet stroppene og hjalp meg ut av vognen. Jeg gikk bort til en sandkasse, satte meg på rumpen og forsøkte å grave i den frosne sanden med en spade. Mamma spurte om jeg heller ville huske. Hun hjalp meg opp i en nettinghuske og ga meg fart. Det var gøy! Det kilte litt i magen, for mamma ga meg god fart.

Da vi hadde lekt litt, spurte mamma om vi var sultne. Vi fikk sette oss i vognene igjen og fikk klemmeposer med kald havregrøt. Det smakte ikke så veldig godt, men det vi fikk etterpå var veldig godt. Klemmepose med smoothie og saft på tåteflaske.
Vi fikk leke litt til før vi ble satt i vognene på ny. De voksne festet stroppene og klipset fast det lille brettet. Før vi trillet hjemover, fikk vi hver vår tutekopp med varm kakao.
Det var kjempegodt, og den varme drikken gjorde meg søvnig igjen. Jeg sovnet ikke denne gangen, men slappet godt av og bare nøt å være så liten.

Da vi kom hjem, festet pappa oss i løpestrengen med beskjed om at vi fikk være litt ute mens de voksne gjorde i stand til middagen. «Henter dere om litt!» sa han.
«Hva skal vi leke?» spurte Therese. Jeg tok ut smokken og svarte henne, «sandkassen er nok like hard her. Kanskje vi kan leke familie i lekestua?» Sissel var litt lunken til å leke familie, men hun gikk med på det da jeg sa at hun kunne være voksne og jeg kunne være baby. Leken gikk over i at Sissel var mammaen min som måtte ta meg til legen fordi jeg var forkjølet. Therese lekte legen.

Mitt i det andre legebesøket, denne gangen hadde jeg vondt i magen, ropte pappa at det var tid for å komme inn. Vi småløp mot døren og lot pappa løsne oss fra løpestrengen. Han tok av oss gå-selene og vinterdressene før han ba oss gå til rommet mitt. Alle skulle få ny bleie.
Endelig tørr bleie, tenkte jeg. Jeg gledet meg til et skift, denne hadde sikkert vært på i mange timer! Jeg kjente at magen var sulten igjen også.

Tante Thea og Mona vasket og skiftet på oss. Jeg fikk på en rosa prinsessebleie med 4 innlegg. Jeg likte godt å bli skiftet på av tante Thea, hun var alltid så raus med babypudderet. Nå satt jeg på en deilig og myk bleie som ble holdt på plass av en hvit langermet blondebody. Jeg hadde hvite tykke strømpebukser i frotté og en rosa selekjole med et stort rødt hjerte på brystet. Mona børstet håret mitt og satte det opp i 2 søte fletter. Jeg suttet på smokken og så meg selv i speilet. Jeg synes jeg var veldig søt!

«Se på de søte jentene våre da!» sa pappa da vi kom inn i stuen i samlet flokk. «Dere kan få være litt i lekegrinden mens vi gjør de siste forberedelsene til middag!»
Vi lekte med lekene vi fikk av julenissen i går. Pappa lot døren til lekegrinden stå åpen, men vi var flinke jenter og lekte uten å forstyrre de voksne.
Mamma hentet oss og hjalp oss opp i stolene våre. Hun festet reimene og tok på oss smekker. Tante Thea kom ut med maten som vi bleiejenter skulle spise. «Det er det samme som vi voksne skal ha, men siden dere fikk så vondt i magen etter middagen i går, har jeg kjørt den i blenderen sammen med litt andre ingredienser. Til dessert skal dere få hjemmelaget sviskemos!»
Middagen smakte forså vidt godt, det var en ettersmak som var litt rar, men desserten var faktisk veldig god. Sviskemosen til tante smakte mye bedre enn den på glass som mamma og pappa pleide å kjøpe.

Etter middag, brukte pappa smekkene våre til å tørke oss rundt munnen, det hadde blitt litt søl siden all maten var så flytende. Etterpå vasket han oss med våtservietter før han hjalp oss ned og lot oss leke videre. «Pappa? Må vi legge oss nå?» spurte jeg. Pappa smilte og ristet på hodet. «Nei da, jenta mi. Dere får være oppe litt til. Vi spiste middag tidlig i dag. Det blir bading etterpå, så skal dere få spise kveldsmat i pysjen!»

Vi lekte videre i lekegrinden. Vi lekte familie med dukkene mine, bygde puteslott og stablet høye tårn av klossene mine. Etterpå fikk vi se tegnefilm på pappa sin iPad som han hadde satt på gulvet utenfor lekegrinden. Mamma og tante passet hele tiden på at vi hadde nok å drikke. Da vi hadde sett Frost-filmen ferdig, sa mamma at det var til for kveldsstellet. Vi ble med mamma og Mona inn på badet, der ble vi kledd nakne mens tante Thea fylte badekaret. Heldigvis så hadde mamma og pappa et stort badekar, så det var plass til alle 3. Det var ikke så god plass med 3 store jenter oppi der, men vi fikk leke og plaske en stund før tante begynte å vaske oss. Først sjampo, så en balsam som luktet jordbær. Etterpå ble vi vasket og dusjet. En etter en måtte vi gå ut av badekaret og bli tørket. Det var Mona som tørket oss og sendte oss ut i stuen. Det var onkel Svein som skulle gi oss ris på rumpen i kveld. «I dag hare oppført dere så pent, at det blir en lett omgang med bare hånden.» sa han før han la oss over fanget en etter en. Heldigvis gjorde det ikke så vondt i kveld.

Så var det inn på rommet mitt og opp på stellebordet. Mamma smurte oss inn med krem og pudret oss med baby-pudder før hun tok på oss nattbleier. En tykk og god nattbleie ble det. 6 tykke innlegg i en Candy Fluff, før jeg fikk på en gjennomsiktig plasttruse. Så fikk jeg på meg den nye enhjørning-pysjen min. Den hadde også en låsbar glidelås på ryggen og påsydde sokker med anti-skli under. Jeg elsket den nye pysjen min. Therese og Sissel hadde nesten helt like pysjer. Litt andre farger og motiver, men alle hadde låsbar glidelås og påsydde sokker med anti-skli. Vi fikk hjemmelaget havregrøt til kveldsmat, etterpå fikk vi dele resten av sviskemosen vi spiste tidligere.

Pappa, tante Thea og Mona ba oss opp i sofaen, der fikk vi sitte i hver vår armkrok. Mamma satte på My Little Pony filmen og ga oss store tåteflasker med melk.
Det var så koselig i pappas armkrok og melken gjorde meg søvnig. Det tok ikke lange tiden før jeg slet med å holde øynene åpne ...

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5932  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024