Logga inBli medlem
LFB Dreamers (M)
NB! De tekniske målene får jeg ved å strekke bleien i den retning jeg måler med medium styrke. Bleiene er i størrelse medium og jeg er 86 cm i livet og 93 cm rundt hoftene. Bleiene er kjøpt ho dlshop.no for 390,-.

Har du noen gang lyst til å føle deg som en bortskjemt baby? Vel, dette er bleien for deg. LFB dreamers er en solid barnslig bleie som du føler deg «fanget» av så fort den er på. Enten du tar den på selv eller er så heldig å få hjelp, oppleves denne best om en er litt hardhendt/voldsom i bevegelsene. Eller kanskje det bare er meg :-). LFB Dreamers er for meg den perfekte straffebleia der tvungen infantilisme inngår.
Alt dette har med totalopplevelsen å gjøre fra den sterke plastikken i ytterlaget, tykkheten, den brede, krinklete landingsstripa og selvfølgelig printet. For å begynne med det første ytterlaget består av myk plast som likevel er slitesterk og som gir en lys krinklelyd når du beveger bena. Plasten kan minne om andre bleier som Rearz, Tykables og Dotty Pride og den befinner seg i det «bråkete» spekteret hva lyd angår. Siden Dreamers er så bred mellom bena er det umulig å bevege seg lydløst og jeg blir stadig minnet på at jeg ikke lenger er blant de voksnes rekker. Landingsstripa gir fra seg enda mer lyd og siden den er så stor har du mange muligheter for å endre plasseringen av teipene, og disse holder en stund om en er flink til å brette og klemme de sammen etter bruk.

LFB Dreamers er av den store tykke sorten. Den er som nevnt bred mellom bena og inspirerer deg til å vagle bortover gulvet. På mange bilder av denne bleien på nettet syntes jeg det så ut som den var designet for å være høyt opp i livet, men jeg syntes den lå mye lavere da jeg først prøvde den. Jeg foretrekker forresten bleier som ligger noen centimeter under navlen når jeg bruker de. Hvis bleien er både tykk og nett er det optimalt. I Dreamers kan du turne, danse og bedrive yoga om du vil uten at den detter av. Passformen er god hele veien men det hender jeg må bruke noen fingre til å justere lekkasjesperrene. De kan nemlig gnage noen ganger. Printingen er fantastisk og selv om jeg til vanlig ikke skal skrive om væting og slikt så synes jeg valget ved å la skyene være våthetsindikator som helt genialt!

Noen ting trekker ned og gjør at Dreamers ikke når helt opp og det har med både design og materiale å gjøre. Etter litt bruk merker jeg kantene rundt livet og rundt bena. Dette er ikke egentlig noe stort problem men kan være verdt å vite for den som er ute etter maks komfort. Derfor synes jeg denne bør oppleves i en tvungen-infantilisme-setting. Sidevingene er også vriene å få bukt med hvis du er opptatt av at den skal se bra ut når du har den på. De må nesten få utfolde seg fritt nedenfor hoftene for bretter du dem gnager de litt. Kan hende jeg har vært litt streng med denne bleia for jeg synes den absolutt er verdt å ha i sortimentet.

Jeg gleder meg til å prøve de andre LFB-bleiene (Vintage og Cuties) fra dlshop.no for å se om det er noen forskjeller utenom det grafiske designet.

Terningkast 5.
Dette er en subjektiv anmeldelse som omhandler hvordan bleien oppleves i tørr tilstand.

Tillagd 18 apr 2021   Recensioner  

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024