Logga inBli medlem
Svigermors hevn

Del 4: Jannicke lurer Jens og Lisbeth - Jannicke i lær er dominant -

Hjemveien fra jobben gikk fort. Altfor fort. Jeg parkerte bilen på plassen utenfor blokken. Lisbeth satt allerede på kjøkkenet sammen med Jannicke. «Hei. Lille venn. Middagen er snart ferdig.» «Hei mamma. God dag Jannicke.» sa jeg høflig. «Hei Jensemann. Så fint å se deg igjen.» Hun virket veldig glad for å se meg faktisk.» «Takk. Det samme.» Lisbeth måtte ha snakket alvorlig med henne. Å være baby hadde vært så utrolig siden den første helgen i bleier med dem begge. Å leke på stuegulvet hadde vært så godt for psyken min. Å la Lisbeth dominere meg gjorde meg elsket og trygg. Og hun hadde fått magen min regulert slik at jeg brukte bleien i seks, syv tiden om kvelden. Og ble belønnet for det med å få komme i bleien med vibratorhammeren. «Lille venn. Som jeg sa til deg i morges, må jeg på jobb om en liten stund.» «Ja mamma. Du kan ta bilen. Jeg har fylt bensin.» «Takk. Vær snill med mamma. Hun bestemmer når jeg ikke er her. Forstått.» «Ja. Jeg forstår det mamma.» Lisbeth tok matpakken sin fra kjøleskapet og tok på seg kåpen. Hun kysset meg hurtig på munnen min. I dag skulle hun ha en av de sjeldne dobbeltvaktene sine. På jobb fra halv fem til neste morgen klokken seks. Jeg var blitt instruert kvelden før at Jannicke styrte.



Til min overraskelse var Jannicke veldig høflig og grei med meg under middagen. En stor porsjon med fiskekaker og poteter gikk ned på høykant. «Jens. Lisbeth ba meg ta på deg bleie etter maten.» Jeg nikket smilende. «Takk. Jeg bruker dem hver kveld nå.» Hun smilte og lo litt. «Ok. Inn og kle av deg. Så hjelper jeg deg.» Jeg gjorde som hun sa. Kledde av meg og la meg på stellepleddet. Hun kom smilende inn. «Jens. Unnskyld at jeg var slem med deg sist.» Hva skjer. Lisbeth hadde virkelig snakket alvor med henne. Og jeg hadde ikke sagt noe om det som hadde skjedd. «Det er greit. Jannicke.» «Takk.» Hun hentet en av de nye rosa plastbelagte bleiene og tok på meg. Og tok på meg en rosa plastbukse. Så en body utenpå. «Jens. Lisbeth ba meg la deg hvile i sengen en time eller to og du vet jeg liker å bruke tauene på deg.» Jeg nikket. Lot henne feste meg i sengen. Lisbeth hadde ikke sagt noe om det, men Jannicke bestemte nå. «Jensemann. Vil du ha smokken i munnen.» Jeg nikket. Hun plasserte den i munnen og så festet hun den. «Jensemann. Så lettlurt du er. Trodde du virkelig at jeg mente dette. Tenk deg hvor gøy jeg skal ha det med deg i kveld og natt.»



Jeg ristet fortvilet på hodet mitt. «ååååå. Dakars. Om en times tid vil du nok kjenne bevegelse i magen igjen. Jepp. Saften du fikk var med avføringsmiddel. Jeg gleder meg til å dusje deg i iskaldt vann.» Hun kniste litt. «Slapp av. Jens. Jeg skal ikke skade deg. Bare kose med deg.» Plutselig tok hun hånden sin på skrittet mitt. «Hva. Blir du ikke tent nå. Det blir du nok senere. Må vel bæsj i bleien din til for det. Er du snill baby for meg, skal den få komme flere ganger i kveld. Jeg lover deg det. Så ofte at i morgen vil du ikke ha Lisbeths hånd i nærheten av deg.» Hun nikket. «Jens. Hvil deg litt nå om du kan. Jeg skal det også. Ikke gå noe sted.» Hun begynte å le høyt. Jeg var glad da hun lukket døren. Hun hadde strammet tauene så hardt at jeg lå uten noen mulighet til å bevege meg. Hun hadde lurt meg skikkelig. Jeg burde visst det. Hvor lenge jeg lå slik før jeg sovnet aner jeg ikke. Jeg drømte slik at jeg våknet gjennomvåt av svette. Mareritt om hva hun ville gjøre med meg. Jeg var veldig tørst kjente jeg. Døren ble åpnet og Jannicke kom inn i andre klær. Jeg ble sjokkert. Håret var i en hestehale. Hun hadde på seg en skinnende blank og tettsittende kjole. Lange glinsende hansker. Hadde det vært Lisbeth hadde jeg sagt hun så utrolig sexy ut. Men, dette var Lisbeths mamma. Min svigermor.



«Lille leketøyet mitt. Tenker den lille babypikken din liker det den ser.» Jeg rødmet til. Penisen min var stiv, og jeg likte det ikke. Hun lot hånden sin gli oppå plastbuksen min. Hun kjente den med engang. «Så typisk for grisegutter som deg. Bare å se en sexy dame blir du tent. Eller har du bæsjet på deg, sikkert derfor.» Hun begynte å le. «Nå skal jeg ta løs hendene dine. Og ta på deg håndjernene. Ikke våg noe tull. Og stakkars deg om du ikke lyer. Eller helst vær uskikkelig slik at rumpen din blir pisket.» Hun viste meg en svart pisk. Jeg nikket forsiktig. Hun løsnet tauet fra hendene mine og tok på meg håndjernene bak på ryggen. Så ble føttene løsnet. Hun trakk meg oppå beina og styrte meg ut på badet. «Det var visst meg du ble tent av. Kjenner ikke noe fra bleien din. Det skal vi fort ordne. Hun løsnet håndjernene og lenket meg fast i dusjdøren. «Ikke vær redd, jeg kommer fort tilbake. Må hente noen stikkpiller til deg.» sa hun leende. Så lukket hun bad døren og slukket lyset. Alt ble svart. Inntil døren ble åpnet igjen og lyset tent. «Ble du redd i mørket. Kjell likte det heller ikke. Så mørkeredd. Jeg var ikke så snill med ham. Er du mørkeredd» sa hun og knep meg rundt kinnene. Jeg ristet på hodet. «Du lyver til meg. SISTE SJANSE» Jeg bare tittet på henne. Så trakk hun ut plastbuksen og bleien ned. Og stakk hardt inn to ting i rumpen min. Så trakk hun bleie og plastbukse hardt opp igjen.



«Jeg sitter her på toalettet jeg og ser på deg. Ti minutter og du kommer til å bli så tent igjen. Jepp. Garantert at du blir det. Vet du hva som skjer da. Du fyller bleien din med bæsj. Så blir babypikken din hard.» Jeg begynte å gråte. «Dakars. Lille leketøyet mitt. Ikke gråt. Det hjelper ikke noe.» Det begynte å virke i tarmene mine. Presset økte hele tiden. Så hadde jeg ikke mulighet til å holde igjen. Jeg falt ned på knærne og presset ut. Stønnet høyt til Jannickes fornøyelse. «Oi. Hadde du ett uhell. Ser sånn ut herfra. Hvorfor sa du ikke at du måtte på toalettet. Jeg hadde flyttet meg selvsagt.» Hun kom bort til meg og tittet på ansiktet mitt. Uff. For en lukt. Lisbeth hadde helt rett når hun sa du var en liten baby. Leke med klosser og tegne. Jaja. Hver sin smak. Jensemann, bare stå litt du og kjenn hvor godt det er å ha en brukt bleie på deg. Jeg vil ha en kopp kaffe imens. Når jeg kommer inn igjen løsner jeg smokken og du ber meg fint om å dusje deg. Så skal du be meg om å massere prostataen din igjen. Om ikke så bytter jeg smokken med noe helt annet. Kjell begynte å hulke bare han så den. Forstått.» Jeg nikket. Hvilke valg hadde jeg. Ingen. Bare komme meg gjennom denne kvelden, og si fra til Lisbeth.


Hun slukket ikke lyset denne gangen. Jeg var mørkeredd som liten. Og den følelsen hadde kommet igjen, når jeg hadde stått alene. Lisbeth ante ikke at jeg var det. Det var kun de få gangene jeg var alene jeg merket redselen. Når Lisbeth jobbet natt, lot jeg lyset på badet være på. Da gikk alt greit. Bare stummende mørke skremte meg før. Min mamma hadde alltid forstått det og lot døren stå på klem. Jannicke kom inn etter en stund. Løsnet håndjernene og fjernet smokken. «Jannicke. V vær så s snill å dusje meg. O o og m massere den p prostataen.» «Vil du det. Jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe deg.» Hun smilte til meg. Så trakk hun av meg plastbuksen og dyttet meg inn i dusjkabinettet. Hun passet på å presse hånden sin under baken min og presse fram bæsj mot pungen min. Så fjernet hun bleien og kastet den i det tomme bleiespannet. Hun satte på vannet og spylte av meg. Jeg okket meg av det kalde vannet. Hun vasket meg grundig etterpå. Ikke for min skyld, men for at hun ville unngå at jeg fikk utslett. Lisbeth hadde skjønt det da. Så nøye som hun var med rensligheten på meg. Hun tørket meg og leide meg inn på sengen. «Først, leketøyet mitt. Sitt pent på sengekanten mens jeg finner frem skifte til deg.» Hun tok en ny rosa bleie, plastbukse og nattdrakt til meg. Hun hentet også ett tomt glass på kjøkkenet.



«Før jeg masserer prostataen din skal du gjøre noe selv. Om ikke kommer prostatamassasjen til å bli veldig vond. Forstår du.» Jeg nikket. «åååå jeg gleder meg. Jeg vil du skal runke og sprute sæden i glasset her.» «Nei. Vær så snill. Hvorfor er du så slem med meg.» «Fordi jeg ikke liker deg.» «Hva har jeg gjort deg.» «Du inviterte Kjell til bryllupet, tross mine advarsler.» «Hva. Han er jo Lisbeths pappa.» Hun ba meg holde munn. Så kom det hun hadde truet med. En rød lær strimmel med noe som lignet en penis. Hun presset den inn i munnen min og låste den fast. Smokken var grei, men denne fylte munnen min. Heldigvis hadde den hull i midten som lot meg puste skikkelig. «Jeg advarte deg, dette er din egen skyld. Ikke min. Nå vil jeg se deg runke og sprute i glasset. Eller vil du låne min hånd. Jeg kan hjelpe deg forstår du. Runket skal du uansett bli.» Jeg ristet på hodet. Og tok hendene foran meg. Uten noen problemer fjernet hun hendene og bøyde dem hardt bak på ryggen min. Så kom håndjernene raskt på meg. Hun smilte når hun så jeg ikke hadde ventet det. «Jens. Du hadde valget. Nå må jeg gjøre det for deg. Tipper det går fort for deg. Kjell kom etter ett minutt. Skal jeg ta tiden på deg?» Jeg lukket øynene. Og plutselig hadde hun tatt på meg en øye-maske.


«Bare tenk at det er Lisbeth som gjør dette for deg. Hun kommer aldri til å tro jeg runket deg av. Ikke vær redd jeg skal ikke fortelle det. Vår hemmelighet.» sa hun leende. Så merket jeg noe vått dryppe på penisen min. Og så kjente jeg hånden hennes komme rundt skaftet. Jeg stønnet av hvordan hun gjorde det. Sakte og forsiktig lot hun hånden gli opp og ned. Hun lot denne andre hånden knipe svakt rundt pungen. Så ble det hardere og fortere. «Kom, kom nå. Sprut for meg, leketøyet mitt.» Hun melket meg tom. Det føltes så godt. Jeg pustet tungt en stund. «Over på magen og la babypikken din henge utenfor sengekanten.» Hun nesten snudde meg rundt. Og dro meg litt ut av sengekanten. Så kjente jeg fingeren hennes komme inn i rumpehullet. Den var glatt og hadde ikke noen problem å komme inn. Så kom den store tingen som hun hadde brukt sist. Det kjentes som jeg revnet. Så vondt i begynnelsen. Og det forble vondt. Penisen ble stiv igjen. Og hun satte på vibratoren. Støtet raskere inn og ut i rumpen min. Og hun berørte penisen min litt. Det dryppet noe ut av den. Hun fortsatte lenge. Inn og ut. Noen ganger hardt, så svakt. Hun visste nøyaktig hva hun gjorde. Så kjente jeg nye rykninger i penisen min.


«Så flink du var. To ganger. Du er jo litt yngre enn Kjell så det er ikke rart.» Hun trakk den ut. Så nesten løftet hun meg rundt og oppå sengen. «Opp med rumpen, så bleien kommer på plass.» Jeg var så sliten at jeg neste ikke klarte det. Hun fikk den på meg likevel. Og jeg kjente lukten av pudder før jeg merket det på underlivet mitt. Plastbuksen trakk hun på meg like lett. «Nå skal jeg ta av deg gagen. Ikke prøv å si noe.» Jeg nikket. Det var en befrielse å få bevege tunge og kjeve igjen. Hun løsnet håndjernene på meg. «Jeg ser du er sliten nå. Strekk ut armene og beina så jeg får festet deg.» Hun bare trakk i dem og festet meg litt løsere enn sist. Så tok hun av meg øye-masken. Det tok en liten stund før jeg klarte å se skikkelig. «Dette var gøy. Se på denne her. Tenk den var så langt inne i deg at du kom for andre gang.» Hun viste meg en stor gummipenis. Mye større enn min egen og tykkere. «Vet du at denne kan sprute også. Jeg skal bare vaske den så skal du få prøve.» Hun gikk på badet og jeg hørte det rant vann.


«Sånn. Her er sæden din. Nesten ett halvt glass» Hun viste meg glasset med den hvite sæden i. «Har du noen gang sugde en pikk. En slik måtte Kjell suge etter at han fikk komme. Ja. Med sæden hans i. Det prøvde du selv sist. Ikke helt det samme, men du brukte tungen til det.» Hun åpnet bakenden på gummipenisen og helte sæden inn i den. «Gap opp. Helt opp så skal jeg lære deg å suge pikk.» Jeg nektet å åpne opp. «Hvorfor er du så vanskelig. Enda jeg gjorde det så godt for deg.» «D u» så var den inne i munnen min. Hun lot den gli inn og ut ett par ganger. Så kjente jeg noe rant ut på tungen. Siden jeg lå, måtte jeg bare svelge. Hun klemte på gummipenisen og det kom en stor dose som fikk meg til å hoste. Hun tok to fingre på nesen min og jeg måtte svelge hardt flere ganger. Nå var den tydeligvis tom. For hun tok den smilende ut av munnen min. «Jeg håper virkelig at Lisbeth er flinkere til dette enn deg. Ikke engang dette klarer du.» «Jeg hater deg. Jannicke.»



«Gjør du. Hvorfor det. Jeg gjør bare ting du liker. Kanskje du er en liten jente. Rumpen din passet perfekt til gummipikken. Og den passet i munnen din. Du lar Lisbeth ha på deg jentebleier og plastbukser. Har en teddybjørn i sengen. Ikke er du en mann, ikke er du en gutt. Du er en liten jente. Hva skal jeg kalle deg tro. Julie. Lille Julie. Kanskje vi kan kjøpe noen dukker til deg i morgen. Jeg betaler. Du har vel blakket Lisbeth nå, tipper jeg. Din lille grisejente. Vel jeg skal se litt på tv nå. Om du holder kjeft om dette så kan du få slippe opp litt.» «Jeg sier ikke noe. Lisbeth tror ikke på meg.» «Det vet jeg da. Jeg synes du har vært en flink liten jente nå. Så kanskje du skal få sitte oppe i en time eller to.» «Vær så snill. Jeg skal være helt stille.» Hun løsnet meg fra sengen og leide meg inn til sofaen. Plasserte meg i kroken mot altandøren. Så gikk hun ut på kjøkkenet. Jeg tok telefonen min og skrudde lyden ned. Så ringte jeg Lisbeths mobilnummer. La den ved siden av meg ute av synet. «Jannicke. Jeg hater det du gjør mot meg.»


«Din lille drittjente. Her har jeg latt deg få komme to ganger, massert prostataen din og lært deg å suge pikk. Jeg trodde virkelig du hadde lært hvem som bestemmer her i huset. Jeg og bare jeg. Lisbeth gjør bare som jeg sier. Jeg skal tvinge i deg mer melk med avføringsmiddel. Nå henter jeg gagen, så du holder kjeft din lømmel.» Jeg brøt sammen. Hikstet og gråt. «Jeg vil ha mamma. Ikke deg, Jannicke. Mamma. Jeg orker ikke mer. Mamma. Vær så snill. Ikke den Jannicke. Jeg klarer ikke å puste med den.» «Slutt å syt. Lisbeth er på jobb. Siden du ikke gidder å ha en skikkelig jobb. Du er akkurat som Kjell. Latsabb. Jeg klarte han ikke lengre. Hatet den mannen. Er det rart at jeg fant meg en unggutt på tjue år. Stor pikk og utholdende.» «H Hvorfor liker du ikke meg. Jannicke.» «Det sa jeg. Du skal svi for at du inviterte han i bryllupet. Når jeg er ferdig med deg, skiller Lisbeth seg fra deg. Hvorfor tror du hun snakker med advokaten min. Fatter du ikke noe. Uansett hva du sier til Lisbeth er det meg hun tror på. Ikke deg din lille grinejente.» «H hvorfor skilte Kjell seg fra deg. Mamma sa han var utro.» «Selvfølgelig. Hun tror alt jeg sier. Kjell kan ikke si noe om grunnen. At jeg var akkurat med han som med deg. Tvang han til å suge den samme gummipikken, jeg kjørte inn i deg. Suge den tom for den grisete sæden deres. Og håndjernene. Han hatet dem. Du turte ikke gjøre noe. Du er så livredd meg, at jeg kan gjøre hva som helst med deg. Du har ikke turt å fortelle Lisbeth hvordan jeg helg etter helg har plaget deg. Nå er du ikke en mann da. Kjell prøvde å stoppe meg inntil jeg banket han skikkelig.» Hun kjørte gagen i munnen på meg.



«Sånn nå slipper jeg mer mas fra deg. Hvordan klarer Lisbeth leve med deg. Sitte å rope på mamma.» Hun hentet seg en kaffekopp. Jeg fikk skubbet telefonen ned på gulvet da hun hentet håndjernene. Jeg begynte å hulke. Gagen hindret lyd å komme ut. «ååååå Dakars lille jente. Er jeg slem med deg.» Telefonen til Lisbeth ringte på kjøkkenet. Hun hentet den. «Hei Lisbeth. Det går veldig bra med oss.» «…» «Jeg har badet den skjønne babyen din og nå sover han på sofaen.» «..» «Vi har lekt med fargelegging og han viste meg toget. Og broen han holder på meg.» «…» «Jeg skal gi han ett kyss fra deg. Ha det bra. Lisbeth.» «Ååååååå Lille jenten min. Lisbeth ville vite hvordan du har det. Og så skulle jeg gi deg ett kyss.» Jeg begynte å strigråte. Hun hadde ikke hørt meg. «Kom deg inn i sengen om du skal være slik. Jeg vil se på film. Ikke se en liten jentunge sutre.» Hun tok meg i armen og dro meg inn i sengen. Og tok på meg øyemasken. Så festet hun beina i tauene. Håndjernene ble på meg. «Kos deg. Jeg skal ha meg et lite rødvinsglass og tenke på all moroen vi to har hatt.»


🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4847  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024