Logga inBli medlem
Svigermors hevn

Del 3: På Oasen med Lisbeth - Babyavtale med Lisbeth

Jeg sovnet etter Lisbeth. Neste morgen var bleien min heldigvis bare våt. Jeg hadde våknet midt på natten og måtte bare tisse i bleien. Lisbeth vekket meg og stelte meg på badet. Utpå ettermiddagen kledde hun på meg joggebukse og hettegenser utenpå bleie og plastbukse. Hun hadde laget en bærepose med gammelt brød som vi ga til endene ved Ortuvannet. Vårsolen varmet behagelig på veien langs hjemover. Så godt at vi satte oss litt på altanen. Hele tiden passet hun på at jeg drakk tilstrekkelig. I sekstiden var presset i blæren så stort at jeg sukket og stønnet i sofaen. «Babygutten min. Se på meg.» Jeg gjorde det. «Jeg vet det ikke er så lett å bruke bleien din. Nå vil jeg du skal gjøre som jeg sier. Pust rolig inn og ut. Slapp helt av i kroppen din. Armene dine er så lette og henger rett ned. Underlivet ditt er så avslappet. Hele kroppen din er avslappet. Ikke bruk noen muskler til å holde igjen. Bare la tisset renne ut. Kjenn hvor godt og varmt det blir. Det er så deilig når du blir våt. Jeg passer på deg, lille gutten min.» Jeg slappet av og kjente hvordan det begynte å sildre ut. Varmt og godt når det spredde seg rundt pungen og bakover rumpen. Det var så deilig at penisen min ble hard. Hun klemte meg og roste meg for at jeg var så flink.


I åtte tiden spiste vi kvelds. Jeg grøt og melk i tåteflasken. Hun badet meg, og det var like gøy hver gang. Leke med båten og de gule endene. Og ikke minst avslappende å bli vasket meg klut overalt. Hun tok på meg en boxershorts og pyjamasen som jeg skulle sove i. Begge to gikk i seng siden jeg skulle opp klokken seks neste dag. Jeg måtte opp en gang for å tisse. Det vil si at det kom litt i boxeren. For jeg rakk det ikke helt. Så jeg måtte bytte før jeg la meg igjen. Heldigvis uten å vekke Lisbeth. Vekkerklokken ringte presis og jeg stod opp. Dusjet og lagde frokost til oss begge. Lisbeth sin buss gikk kvart over syv så hun spiste med meg før hun stelte seg. Vi kysset hverandre før jeg forsvant ut døren og kjørte de tjue minuttene det tok ut på jobben.



Klokken var ti over tre da jeg satt i bilen på vei for å plukke opp Lisbeth på Haukeland. Ikke noe jeg pleide å gjøre, men vi hadde avtalt det siden Oasen-tur stod på plakaten. Vi hadde avtalt det, når vi satt ved pc-en tidligere på søndagen. Jeg hadde fått velge to pakker med bleier. My Diaper animal som jeg likte. Hun tok en kartong med My diaper pink. Begge to var nattbleier. Dagbleier bestilte hun for avhenting på apoteket på Oasen. Attends var de hun likte. Babyklær fikk jeg ikke velge noe av. Hun var mamma sa hun. Tre låsbare rosa plastbukser, to rosa og en blå body. To pyjamaser med låsbar glidelås i ryggen og til slutt seletøy. Rosa selvsagt. På en annen nettside bestilte hun flere ting med brodert navn på. Baby Jens. Jeg var heldig med trafikken og kom opp fem på halv fire. Hun stod smilende og snakket med en kollega på taxiholdeplassen ved sentralblokken. De hadde begge studert ved Høyskolen i Bergen og jobbet på samme avdeling. Heidi vinket til meg for hun hadde vært flere ganger på fest hos Lisbeth.



Vi parkerte nede i kjelleretasjen på Oasen. Etter bybane utbyggingen var det forandringer i kjøremønstret hele tiden. Lisbeth hadde selvsagt tatt med seg bag med to bleier og plastbukse som hun tok på meg på handikaptoalettet ved siden av tippeboden. Og jeg som trodde jeg skulle slippe det. Den gang ei. Det første vi gjorde var apoteket hvor to store kasser med bleier og diverse kremer og babypudder var klare for avhenting. Jeg hentet en handlevogn når hun var på apoteket. Lisbeth sjekket at alt var riktig. Jeg ble flauere og flauere. «Så bra de hadde størrelsen til deg, Jens. Nå slipper vi at det lekker flere ganger.» sa hun smilende og for høyt for meg. Så måtte jeg ned til bilen og tømme vognen. Neste butikk var Meny. Diverse glass med babymat for seks til åtte måneder. Små klemmeflasker med fruktsmoothie. Tre pakker med babygrøt. Så kjøpte noen andre matvarer. I kassen spurte hun om de ikke hadde smokker for større barn. Jeg tittet rødmende ned i gulvet. Hun i kassen kjente meg. «Hei Jens. Dessverre. Vi har kun de som er i babyhyllene.» «Uff. De blir litt for små for mitt barn.» «Kanskje de har på apoteket.» «Dessverre hadde de ikke annet en det dere har.» Lisbeth dro kortet og jeg fylte i bæreposene.



Så var det en tur bort på lekebutikken. Det gledet jeg meg til. Først til Lego-hjørnet. Lisbeth plukket ut en stor grønn plate som kunne bygges på. Så fikk jeg velge meg flere pakker med Lego duplo. Brannbil med mannskap, Politistasjon med biler og konstabler, gravemaskin, bulldoser, en byggeplass med heisekran. Lisbeth plukket ut to store kartonger med løse klosser som hørte til serien. Så måtte jeg velge meg et kosedyr. Jeg fant en brun bamse med rødt hjerte på. Lisbeth tittet rundt i hele butikken. Jeg stoppet ved siden av en liten gutt. Han tittet på en stort Brio togsett. Flere biler og to tog med vogner. Gutten ble ropt bort av mammaen sin som var ferdig. Settet hadde til og med byggesett for en hengebro. Det dumme var prisen. Nesten totusenfemhundrede. Jeg ble stående og bare tittet på det. Lisbeth kom bort til meg. Funnet noe mer du liker?» «Ja. Mamma. Bare at det er så dyrt.» Hun tittet på meg. Så hvisket hun meg i øret. «Lover du meg en ting om jeg kjøper dette til deg.» «Hva som helst. Mamma.» «Jeg skal si det til deg på kafeen, etterpå. Vi spiser middag der i dag. Ellers blir det nesten kvelds.» Hun tok den store pakken og betalte alt sammen. Leker for nesten femtusen kroner. Jeg syntes det var mye, men Lisbeth hadde kontrollen over økonomien vår. Jeg brukte ikke så mye av de totusen jeg hadde til ulike ting i hverdagen. Hun hadde også totusen som kunne brukes utenom. Jeg tjente ett par tusen mer enn Lisbeth, men når lønningene våre kom ble alt utenom de totusen satt på felleskontoen vår. Jeg ville ikke ha eget kort til den selv om hun sa det. Lisbeth sørget for at forsikringer, husleie og alt av regninger ble betalt. Bensinen til bilen gikk på felleskontoen, det samme med månedskortet hennes. Og hun brukte selvsagt bilen når hun trengte den. Og når hun jobbet natt kjørte jeg henne på Haukeland.



Lisbeth bestilte to dagens middager til oss på kafeen i andre etasje. Isvann og kaffe etterpå. Vi satt nokså usjenert til. «Lille venn. Jeg la merke til noe i morges. Boxershortsen din hadde tydelig blitt våt i natt. Er det rett?» Jeg nikket. Hvordan kunne hun merke det. «Ja. Mamma, men jeg klarte nesten å rekke det.» «Jeg forstår det lille venn. Hva om vi endrer litt på avtalen vår. Jeg lar deg ligge uten tauet og du bruker bleie hver natt. Det som er problemet lille venn er at du sannsynligvis ikke rekker det neste gang. Og tenk hvilken følelse det vil bli for deg å tisse i pysjbuksen. Jeg ville ikke likt det.» Jeg tittet på henne. «Ja. Mamma. Jeg kan bruke bleie hver kveld. Kan du lære meg å ta den på.» «Så glad jeg ble nå. Nå i uken er vi hjemme sammen stort sett. Når jeg jobber natt, tar jeg den på deg før du kjører meg på jobb. Da er det bare kveldsuken igjen. Det er ikke så lett å få den skikkelig på. Så da tar jeg den på deg når jeg kommer hjem.» «Mamma. Du bestemmer det.» Hun smilte til meg. «Så bra vi er enige, lille venn.» Jeg likte mye bedre at hun kalte meg lille venn, enn babygutten. «Mamma. Jeg liker at du sier lille venn til meg.» «Da kaller jeg deg for det. Jeg liker så godt at du kaller meg mamma.» Jeg smilte blidt til henne. «Lille venn. Hva med fargelegging. Skal mamma kjøpe noe du kan tegne og fargelegge med.» «Jeg likte det når jeg var liten.» Hun nikket og sa det var fint. På vei ned til bilen gikk hun innom bokhandelen og kjøpte to fargeleggingshefter og en stor eske med ulike fargeblyanter.



Vi kjørte hjem og jeg bar alt inn i heisen mens hun holdt den. Jeg plasserte kartongene med bleier inne på soverommet der hun ville ha dem. Lekene ble lagt fint i en stabel på gulvet ved altandøren. Lisbeth flyttet den ene stolen så den ene kroken ble ledig. «Lille venn. Dette hjørnet er lekegrinden din. Når jeg sier du ikke har lov å være andre steder, er plassen din der. Forstått.» «Ja. Mamma.» «Og hva skjer om du ikke lyer?» «Jeg får ris.» Hun nikket og smilte til meg. Kvelden ble tilbrakt i sofaen med meg liggende på fanget hennes. En gang i timen hentet hun vann eller melk i tåteflasken til meg. Og jeg tisset i bleien mye lettere denne gangen. Etter babygrøt og kveldsstell ble det veldig godt å legge seg klokken ni. Jeg våknet om natten og lot det gå i bleien. Om morgenen kastet jeg den våte bleien i bleiespannet på badet og dusjet. Dagene og ukene forsvant. Og det nærmet seg ny helg med Jannicke på besøk


🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4840  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024