Logga inBli medlem
Svigermors hevn

Del 2: Jannicke ydmyker Jens. - Lisbeth avtaler babydeal med Jens

Den kvinnen ga meg frysninger nedover ryggen. Sove klarte jeg ikke. Lisbeth hadde sagt hun elsket meg. Jannicke det motsatte. Jannicke var jo hennes mor. Hadde svigermor rett. Pappaen til Lisbeth hadde skilt seg, før vi ble gift. Og Lisbeth hadde sagt noe om at han hadde vært utro. Og at Jannicke hadde nektet å komme i bryllupet vårt om han var til stede. Bare engang hadde jeg hilst på Kjell. Han virket til å være en grei og skikkelig mann. Jannicke hadde imidlertid blitt forbannet over at Lisbeth hadde kontakt med han. Så hun hadde truet med å aldri sette sine bein her hos oss. Nå tenkte jeg at det hadde vært veldig flott. I begynnelsen hadde hun vært noenlunde grei med meg. Bare det evinnelige maset om barnebarn og jobben jeg hadde. Lisbeths pappa var bankfunksjonær. Og jeg ble skitten på nevene som hun sa. Og tjente dårligere enn Kjell. Uansett klarte vi oss mer enn godt nok. Bare ikke godt nok etter Jannickes standard. Som bodde alene i en stor villa på Sotra. Vi hadde en fire roms leilighet i høyblokken ved siden av Oasen. Tiende etasje med balkong og sol om kvelden.



Jeg klarte ikke å sove i det hele tatt. Magen var urolig og snart ville det skje igjen. Og jeg prøvde virkelig å holde igjen. Til ingen nytte. Jeg merket det var annerledes denne gangen. Ikke så fast som bæsjen i går kvelde og i natt hadde vært. Nå var det flytende. Og grusomt. Og ti minutter senere kom det enda mer. Jeg ropte høyt på mamma. Lisbeth kom smilende inn til meg. «Ååååååå lille babygutten min. Hva er det, vil du opp av sengen?» Jeg klarte ikke si at jeg trengte byttes på. «Hmmm. Har du bæsjet på deg igjen. Lille babygutten, mamma skal skifte på deg og så skal du få middag. Jannicke har laget en veldig god grøt til deg. Så snill er hun. Skal du være snill med henne i kveld eller?» «Ja. Jeg skal ikke si noe stygt.» Hun løsnet tauene og hjalp meg på beina. «JENS. Du har lekket bæsj ut på lakenet ditt. Du må gi beskjed om slikt tidligere. Mamma sa hun trodde du likte å bæsje på deg. Og det er tydelig. Nå må jeg skifte både dyne og laken.» Jeg rødmet. «Mamma. Jeg har vondt i magen. Det er den melken Jannicke gir meg.» «Så det er hennes skyld det og. Jeg drikker samme melk fra kjøleskapet. Mamma gjør det også.»



Hun tok meg i øret og leide meg inn på badet. «Mamma. Jeg trenger litt hjelp fra deg.» Jannicke kom smilende inn på badet. «Uff. Sa jeg det ikke. Han skulle absolutt ha både grøt og skiver til frokost. Og han fikk både eple og banan.» «Banan. Hva mener du? Vi har bare epler og appelsiner.» «Jeg mente appelsin. Og jeg advarte han om at det kunne medføre diare.» «Jeg fikk ikke noe annet enn tre tørre skiver. Du har puttet noe i melken.» «JENS. Siste advarsel. Mamma fortjener slett ikke dette. Jeg så både grøten og skivene hun hadde laget til deg. FY SKAM DEG. Mamma hent smokken så han tier stille.» Jeg ristet fortvilet på hodet mitt. «Du sa du ikke skulle si noe stygt til henne. Nå er jeg fristet til å la deg ligge i den bæsjebleien en god stund.» Jannicke kom inn og festet smokken i munnen på meg. «Lisbeth. Han kan få stygge utslett om vi ikke skifter på ham. Skift sengetøyet så får jeg han i dusjen.» «Du har rett, mamma. Jeg tenkte ikke helt klart nå. Igjen er du Jens akkurat som en liten baby. Alle andre sin feil. Aldri din. At jeg gidder.» «Jens gjør det ikke med vilje. Lisbeth Han trenger at du er mye strengere med ham. Hvorfor fester du ikke tauene mye strammere, da vil han lære hvem som bestemmer.» «Kanskje. Men, jeg liker ikke at han skal være så fastlåst i sengen. Å stramme tauene slik du ville, er slettest ikke greit. Jens godtok tauene i natt. For vi har lekt litt slik før. Når de er helt stramme, får han vondt i armer og rygg. Så ondskapsfull er jeg ikke.» «Jeg lar deg bestemme, Lisbeth. Det er ditt leketøy.» «Leketøy. Jens er ikke noe leketøy for meg. Han er min beste venn og ektemann.» «Unnskyld. Jeg mente tauene. Ikke Jens. Han er en jeg setter stor pris på. Det vet du.»



Lisbeth lo litt. «Jeg vet det, mamma. Nå skifter jeg på sengen og du dusjer han ren.» Jeg prøvde å riste på hodet til ingen nytte. Lisbeth lot Jannicke styre med meg. Lisbeth lukket døren til soverommet. «Dakars lille Jensemann.» så hvisket hun meg i øret. «Hørte du hva hun sa. At hun gidder. Aldri din feil. Nå har du jo litt rett da. Det er min skyld. Du kommer til å ha diare resten av kvelden og.» Hun begynte å le. Så tok hun av meg den låsbare plastbuksen som det nå hadde lekket gjennom på den ene siden. Helt sikkert Jannickes skyld. Hun nærmest skubbet meg inn i dusjkabinettet. Hun tok av den ene bleien og kastet den i en knytepose. Så gjorde hun noe overraskende for meg. Hun tok hånden sin bort og klemte på penisen min. Og den begynte med engang å bli stiv. Hun fortsatte til den var knallhard. Så ropte hun på Lisbeth. Og da tok hun av meg bleien. Det rant fra bleien ned på dusjgulvet og hun passet på at både pungen og penisen hadde mye bæsj på seg. Lisbeth kom inn til oss. «Hva er det mamma.?» «Jeg klarer ikke dette. Lisbeth. Se hvor godt han liker å bæsje på deg. Jeg holder nesten på å brekke meg.» «Mamma. Du skal slippe dette. Jeg tar over nå.» «Takk. Hva som helst. Hvordan går det an å tenne på noe sånt.» «Vel. Det gjør ikke meg noe. Han er nok bare dårlig i magen som du sa. Babygutten min. Det gjør ikke noe. Jeg er glad du liker bleiene dine.» Jeg bare tittet ned på gulvet. Heldigvis forsvant Jannicke.



Lisbeth passet på at vannet var passe varmt da hun skylte av meg. Hun brukte plasthansker og såpet godt inn fra brystet mitt og ned. Så skylte hun meg skikkelig igjen. Hun hadde nesten tørket meg da jeg heldigvis klarte å sette meg på toalettet. Og det kom bare flytende avføring. «Stakkars. Unnskyld at jeg ikke trodde på deg. Du har skikkelig diare. Sitte slik en stund så skal jeg gi deg noe som hjelper.» Hun tok av seg hanskene og gikk ut av badet. Så kom hun med ett glass med noe hvitt i. «Dette er vann og potetmel. Magen din blir roligere nå. Det lover jeg.» Hun løsnet smokken og ga meg glasset. Jeg drakk det rett ned. Tørst og sulten som en bjørn. Hun plasserte ikke smokken i munnen på meg igjen. «Babygutten min. Jeg vil ikke at du skal ha smokken i munnen nå. Hvis du skulle kaste opp. Jeg tar på deg en bleie og en plastbukse for sikkerhetsskyld. Du behøver ikke krabbe hvis du ikke vil når du er syk.» «Takk mamma. Jeg kan krabbe for deg.» «Da får du lov til det. Du er så søt når jeg ser deg krabbe. Men, lov meg en ting. Du og mamma sier ikke ett ord til hverandre. Forstått.» «Ja. Jeg lover.» «Er du kvalm?» «Litt.» «Jeg vil gjerne måle temperaturen din før du får på deg bleien.» Hun gikk bort i medisinskapet og tok øretermometeret. Så stakk hun det forsiktig inn i øret på meg. «37.8 litt feber. Jeg skal gi deg en paracet på kjøkkenet.»



Så leide hun meg inn i sengen og jeg la meg på håndkleet. «Babygutten min. Jeg må smøre deg med babysalve ekstra godt nå. Du er blitt veldig rød i området rundt anus. Nå kommer det til å hjelpe. Så skal jeg gi deg mat og drikke. Og har veldig lyst til å ha deg på fanget i sofaen.» «Takk. Mamma. Jeg likte det i går. Å kose med deg.» «Jeg likte det veldig godt også. Og så glad for at du brukte bleien slik jeg vil det da. Uansett hvor mange ganger du har uhell gjør det ikke noe.» Jeg nikket forsiktig. Hun smurte meg godt og drysset mye talkum på meg. Så tapet hun den fast og trakk på meg en rød plastbukse uten lås. Så krabbet jeg etter henne ut på kjøkkenet. Og hun hjalp meg opp på stolen. Tok på meg en smekke. «Lisbeth. Hvorfor har ikke han festet smokken.» «Fordi han er syk.» «Syk. Ikke rart etter alt det han spiste i dag.» «Nok. Mamma. Mitt hjem, mine regler. Forstått.» «Hva er det du sier. Jeg er din Mor. Slik snakker du ikke til meg.» «Vel. Døren er der. Nå er det på tide du setter deg i bilen og drar hjem. Velkommen tilbake om fjorten dager.» «Dette kommer jeg ikke til å tilgi deg. Han snur deg rundt lillefingeren.» «Jens er syk og har feber. Og jeg tror jeg er bedre utdannet enn deg på det området. Hadde jeg gitt han denne grøten og en flaske med melk hadde diareen fortsatt i flere dager. Av og til skjønner jeg meg ikke på deg.» «Jeg mente det ikke sånn. Lisbeth. Bare at jeg er sjokkert av at det er mulig å tenne på en bæsjebleie.» «That`s it. Nok nå mamma. Ikke flere ydmykende kommentarer fra deg. Vel hjem og jeg ringer deg i morgen kveld.»



Lisbeth virket irritert på Jannicke. Og ombestemte seg ikke. Jannicke hvisket til meg at hevnen fortsetter. Jeg ante ikke hva jeg hadde gjort henne. Hevn. Imidlertid ble jeg glad hun forlot oss. Lisbeth kastet grøten Jannicke hadde laget til meg. «Mamma. Jeg er så sulten nå.» «Babygutten min. Jeg skal lage litt havresuppe til deg siden magen er i ulage. Og så kan du få en tåteflaske med isvann.» «Tusen takk. Mamma.» Hun smilte blidt tilbake. Suppen var raskt laget. Hun matet meg forsiktig med den varme suppen. Og det gjorde godt i magen min. Rumlingen forsvant når den endelig fikk mat. «Babygutten min. Du skal få bedre mat hvis du beholder denne. Det er tross alt lørdagskveld.» Hun holdt tåteflasken så jeg drakk den. Så fikk jeg en paracet av henne. Hun ryddet av bordet og satte alt i oppvaskmaskinen. Så ba hun meg krabbe til sofaen. Hun lot meg få ligge med hodet mitt på fanget sitt. «Babygutten min. Jeg har noe jeg vil du skal tenke på. Jeg og mamma skulle egentlig la deg være baby annenhver helg. Men, jeg liker dette så godt at jeg vil du skal vurdere å være baby hver helg, og de hverdagene jeg er hjemme om kvelden.» Jeg tittet på henne. Hva skulle jeg si. Men henne uten tvil ja. Men Jannicke. Aldri.» «Jens. La oss bestemme dette i morgen kveld.» «Ja. Mamma.» «Hva. Sier du ja allerede.» Hun smilte så bredt at jeg kunne ikke skuffe henne. Uansett så skulle jeg vel klare annenhver helg med Jannicke. Bare passe på at hun ikke fikk være alene med meg.



«Mamma. Jeg liker å være liten baby for deg. Men, mamma. Bare en ting.» «Hva da? Babygutten min.» «Jeg vil heller ha lås på plastbuksen enn være bundet fast i sengen. Jeg liker ikke det.» «Hmmm. Jeg gjør det fordi du ikke skal stå opp igjen. Babyer trenger søvn.» «Mamma. Hvis jeg lover ikke å stå opp uten lov og bryter den regelen. Da godtar jeg det.» «Babygutten min. Tenk etter. Hver helg når jeg bestemmer du skal legge deg, blir det slik som i natt. Og det er snakk om en uke med hverdager dette vil gjelde. Når jeg jobber kveld eller natt er du voksen.» « Mamma. Hva betyr mye søvn. Er det slutt på at jeg kan se på tv om kvelden.» «Nei. Ikke så lenge vi avtaler det. Men, jeg har rett til å si nei. Og vanlig sengetid blir ni heretter. Kvelds blir åtte, bad etter det og i seng klar for natten klokken ni.» «Mamma. Jeg bare lurer på en ting. Hva med, det eller å å å» «Seksuelt tenker du på.» Jeg nikket. «Ikke lov å leke med deg selv. Ikke snakk om det. Jeg bestemmer når og hvordan.» «Ja, men å ligge sammen.» «Når jeg bestemmer det, skal du få lov. Ikke bekymre deg over at det ikke blir like ofte. Og jeg vil gjerne at du skal komme i bleien din. Jeg liker å se ansiktet ditt da. Rødmende og sårbar. Men, det betyr ikke hver gang. Det lover jeg deg. Er du en snill liten baby for meg, så kommer jeg til å la deg komme hver kveld. Og i kveld skal du få kose med brystene mine.» «Mamma. Har jeg rett nå. Jeg skal være baby for deg når du jobber dag. Og da må jeg festes i sengen. Og så blir det annenhver helg, alene med deg.» «Helt rett. Og annenhver helg med både meg og mamma. Mamma elsker å kose med deg, forstår du. I dag ble det litt dumt, for du var veldig slem med henne. Det skjønner du sikkert.» Jeg skjønte ikke hva gale jeg hadde gjort, men lot som ingenting. «Mamma. Jeg sier ja på en betingelse. Ikke tving meg til å bruke bleie på jobben.» «Hva. Jens da. Kanskje jeg tar deg på tur ut en helg, med bleie og plastbukse på, men jeg kommer aldri til å ydmyke deg slikt.» «Takk mamma. Da godtar jeg det.»



«Takk selv. Jeg elsker å dulle med deg. Du er verdens skjønneste lille babygutt. På mandag skal jeg skaffe deg noen leker, og du må ha ett kosedyr.» «Må jeg?» «Hadde du ikke kosedyr når du var liten gutt da. Jeg hadde en bamse som het Collargol. Så hadde jeg en spesiell dukke som het Alice.» «Jeg hadde en bamse som het Teddy. Og så lekte jeg med byggeklosser.» «Lego og bamse altså.» «Ja. Mamma. Men, ikke sånne for veldig små babyer. Byggesett som kan bli borg, eller fly. Og mamma. Hva om jeg får lov til å bli med på Oasen og velge selv.» «Greit. På mandag etter arbeid og middag går du og jeg på lekebutikken på Oasen. Og da blir det med bleie og plastbukse.» Jeg nikket. Lørdagskvelden gikk fort og magen ble mye bedre etter vannet med potetmel. Hun laget havregrøt og ga meg litt appelsinjuice til kvelds. I halvnitiden badet hun meg. Klokken var neste halvti før hun tørket meg. Så inn på håndkle i sengen og hun tok på meg en tykk bleie. Plastbuksen som jeg hadde brukt ble tatt på meg igjen. Hun trakk så på meg en body med en brun bamse på.



«Åååååååå så skjønn du er. Vet du at før jeg lar deg komme, skal du få gå ned på meg. Jeg blir så våt av å se deg slik.» Jeg smilte av lykke. Å bruke munnen på henne var noe av det beste jeg visste. Av og til når hun festet meg i sengen før, så satte hun seg slik at jeg kunne slikke henne liggende. Nå la hun seg i sengen og jeg krabbet til jeg kunne gi henne det hun ville. Sakte og forsiktig i begynnelsen og hardt og fort etter som hun stønnet og vred på seg. Hver gang ble jeg våt i ansiktet mitt når hun kom. Brukte jeg penisen kom hun en av ti ganger kanskje. Hun var fornøyd med å bli slikket. Og jeg var overlykkelig for hver gang vi hadde samleie. Etter at hun begynte å jobbe om natten sa det seg selv at det begrenset seg. Heldigvis nektet hun foreløpig å jobbe helg. Og selv om Jannicke sa at Lisbeth ikke var fornøyd med samlivet vårt hadde hun aldri sagt noe. «Babygutten min. Jeg slukker lysene, så legger jeg meg også.» Hun brukte først en våtserviett og vasket ansiktet mitt. Så festet hun meg i sengen med tauene på beina. Jeg kunne snu på meg slik. Hun gikk på badet og stelte seg litt. Lysene ble slokket på kjøkken og stue.



Hun kom inn i bare undertøyet sitt. Burgunderrød bh og truse. Nattkjolen la hun ved siden av på nattbordet sitt. Hun krøp opp til meg. «Babygutten min. Jeg vil du skal være akkurat som en liten baby. Sug på brystvortene mine etter melk.» Hun la seg ned og tok av seg bhen. De to vakre knoppene hennes stod stive mot meg. Jeg kom nærmere brystene hennes og tok en forsiktig i munnen. Gjorde som med tåteflaskesmokken og lot tungen presse mot den. Dessverre kom det ikke noe melk. Jeg skjønte ikke meg selv. Ville jeg at hun skulle ha melk. «Baby. Fortsett.» Jeg våknet til og byttet brystvorte. Hun likte det jeg gjorde. Lave stønn kom hele tiden. Hun lot hendene sine løpe over ryggen min og klorte meg forsiktig. Hun fjernet hodet mitt fra brystene og fikk meg på rygg. Så før jeg kunne gjøre noe var hendene mine festet. Hun satte seg smilende opp på lårene mine. «Jeg elsker den tungen din. Men, jeg likte ikke at du stoppet. Gi meg en god grunn til det.»


«H hva mener du.» «Du begynte så fint og så var det som du forsvant.» Jeg rødmet.» «Ååååååå. Jeg vet det. Du ønsket jeg skulle ha melk. Ikke sant.» Jeg ble om mulig enda rødere. Hun begynte å knise. «Jeg skulle ønske det var slik, babygutten min. Tenk om jeg kunne bare gi deg morsmelk. Vet du at jeg skal kjøpe morsmelkerstatning å gi deg. Det skal jeg. Og på mandag skal jeg kjøpe inn babymat til deg. Ja. Det skal jeg. Så i morgen må jeg bestille noen flere bleier til deg. Ordentlige babylignende bleier. Rosa kanskje. Jeg tror du hadde vært utrolig søt i rosa bleier. Tenk til sommeren når vi skal sitte på altanen og du bare i rosa bleie og rosa plastbukse. Kanskje jeg bestiller noen rosa bodyer og jeg må minst bestille to plastbukser til. Og nattdrakt. I morgen så skal vi gå på nettet og handle vilt. Det skal vi. Du må ha en babylue, og sokker. Og seletøy. Lyseblått seletøy. Det må du bare ha. Tenk om du sitter alene på altanen og faller. Ikke tale om.»



Hun fortalte om det ene og det andre jeg måtte ha. Uansett hva hun ville jeg skulle ha på meg ville jeg gjøre det. Bare se henne så glad og fornøyd var belønning for meg. Spesielt når jeg tenkte på hva Jannicke hadde sagt. «Er du ikke enig, babygutten min.» «Jo. Mamma.» «Det blir så gøy. Ikke sant.» «Ja. Jeg gjør det for deg» «Takk. Mamma kommer til å elske det.» «Gjør hun?» «Klart hun vil det. Jeg komme til å elske å kjøre deg i trille. Jeg kan ikke si hvor glad jeg er for at du sa ja. Jeg så en slik trille for litt store barn. Og de er ikke så dyre. Store hjul og lett å trille.» Jeg nikket. Hvorfor hørte jeg ikke etter. Og Jannicke trille meg. Hun kom garantert til å sende meg utfor nærmeste bakke. «Babygutten min. Nå skal jeg la deg få komme. I dag blir det i bleien siden klokken er blitt så mange.» Jeg ristet forsiktig på hodet. «Babygutten min. Sorry, jeg bestemmer det.» Hun hentet massasjehammeren og satte den på sterk vibrering. Penisen reiste seg med engang. Hun lot den bevege seg over penisen min, mens hun smilte til meg. «Deilig, babygutten min» Jeg nikket og kjente det nærmet seg. Jeg var sjanseløs i å prøve å forlenge tiden. Så kom jeg kraftig. Penisen sprutet ut sæden og jeg pustet tungt. Hun lot den bevege seg om og om igjen. Jeg var helt utkjørt når hun stoppet. Aldri hadde jeg opplevd noe så godt. Hun ga meg tid til å roe meg ned så sa hun: «Jeg nyter å se deg når du kommer. Babygutten min.» «Tusen takk mamma. Jeg har ikke kjent noe så godt før.» «Jeg lover deg at det ikke blir siste gang, det er så deilig. Kanskje jeg skal gjøre noe annet neste helg. Ikke bli redd. Jeg har lovet deg å komme like ofte om ikke flere ganger enn nå.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4816  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024