Logga inBli medlem
Svigermors hevn

Del 1

En uke siden. 1 Juli.


Veien hjem fra arbeidet virket mye kortere i dag, enn vanlig. Turen fra Åsane og til Fyllingsdalen tok vanligvis en god halvtime. I dag føltes det som få minutter. Jeg ønsket rett og slett ikke å komme hjem til leiligheten vår i dag. Selvsagt elsket jeg min kone Lisbeth. Bare at i dag skulle svigermor komme på besøk. Og da begynte marerittet igjen for meg. Lisbeth som er tjuefem år gammel. Langt brunt hår i en vakker hestehale. Blå vakre øyne og velskapt på alle områder. Er utdannet sykepleier og jobber på Haukeland sykehus. Jeg er selv tjuesyv år gammel. Kortklippet mørkebrunt hår og jobber som mekaniker hos Karosserieksperten. Svigermor heter Jannicke og det er tydelig at Lisbeth er hennes datter. Bare at Jannicke er tjue år eldre. En voksen dame på førtifem år. Bestemt og liker å kontrollere alt. Spesielt meg. Lisbeth lar henne få lov og det virker som hun ikke forstår hvor ille det er for meg.
Svigermor vil ha barnebarn. Jeg og Lisbeth ønsker selvsagt barn, men ikke før Lisbeth var ferdig med spesialutdannelsen sin. To år frem i tid. De siste tre månedene har Jannicke fått Lisbeth med på galskapen. Hva som er galskap, er at jeg er blitt Lisbeth snille baby og Jannickes mobbeoffer. Ikke noe annet kan beskrive det.



Fredag for tre måneder siden. 2 april.

Endelig fredag, etter en slitsom arbeidsuke med overtid og skiftning av diverse piggdekk. Innimellom arbeidet med motor sjekking. Innom Oasen og polet før jeg kom hjem til middag. Svigermor hadde laget den siden jeg og Lisbeth ikke var hjemme før fire. Siden det var fredag, gikk jeg rett i dusjen og var klar for en rolig kveld med litt vin og tv-titting. Lisbeth satt allerede sammen med Jannicke på kjøkkenet og ventet på meg. En ting som er positivt med å ha Jannicke på besøk er maten hun lager. I dag var det sprøstekt laks med salat til. Etter maten tok jeg som vanlig oppvasken. Lisbeth og Jannicke tok kaffe på stuen i mellomtiden. Jeg tok en kopp selv med meg inn dit. Bare at stuen var tom. «Jensemann, kom inn på soverommet litt, er du snill.» ropte Jannicke.


Jeg gikk inn dit. «Jens, mamma har en god ide som vi vil prøve ut på deg.» «Ja vel. Hva da?» «Jensemann. Du vet hvor gjerne jeg vil ha en liten baby å dulle med.» «Ja. Jannicke, men det vet du ikke blir aktuelt før Lisbeth er ferdig med utdannelsen sin» «Jens. Mamma vil du skal være babyen vår.» Jeg så vantro på Lisbeth. Og så glimtet i øynene hennes. Hun mente det virkelig. «Hva mener du med baby?» «Hva tror du» «Hva jeg tror er at dere er fullstendig sprø. Tror du virkelig at jeg vil være en liten baby. Forget it.» «JENS. Det var ikke noe forslag. Jeg sier du SKAL være det.» «Igjen Lisbeth, ikke på noe vis er jeg interessert.» Lisbeth så på meg. «Jens, vi kan gjøre dette på to måter. Uansett måte skal du. Du gjør som jeg sier frivillig, eller du gjør som jeg sier etter en runde med hårbørsten min.» «Hva mener du?» «Det merker du fort, babyen min» «Slutt med det tullet. Jeg er for pokker ikke noen baby.» Jeg snudde meg og skulle til å gå på stuen. Plutselig tok hun tak i armen min og dyttet meg ned på sengen. To mot en var mer enn nok til at jeg raskt ble låst fast i sengen. Med myke tau rundt håndleddene og beina. Uten mulighet for annet enn å prøve å slite meg løs.


«Lisbeth. Slipp meg løs med engang.» «Niks, jeg sa du ikke hadde valg. Du kan si hva som helst. Intet hjelper deg nå.» Jannicke puttet plutselig en blå smokk i munnen på meg og låste den med snor. Så klarte de og snu meg i sengen. Lisbeth trakk så joggebuksen min nedover beina og t-skjorten opp langs ryggen min. «Jens. Nå kommer jeg til å bruke hårbørsten ti ganger på babystumpen din. Så spør jeg deg etterpå om du frivillig lar meg gjøre deg til min lille baby. Det er bare ett svar som er godtatt.» Mer sa hun ikke. Og med hodet ned i sengen så jeg knapt noe. Så forstod jeg hva hun hadde ment. Det første slaget var ikke så ille. Neste gjorde vondt og de åtte neste var veldig vonde. Det sved som bare det og jeg hadde tårer i øynene. «Nikk med hodet om du sier ja. Rist på hodet om du sier nei. Nei betyr tjue nye slag.» sa hun. Jeg ristet med hodet. Ikke om hun skulle få viljen sin. Så begynte slagene å komme saktere. Og ikke minst mye vondere. Og nå var det Jannicke som riste meg. Lisbeth stod ved siden av hodet mitt. Bare tre slag gjorde at jeg strigråt og hulket, selv med smokken i munnen min. Når det tjuende slaget kom, var all motstand i kroppen min banket ut av meg. Jeg nikket når Lisbeth spurte meg igjen.


Så ble tauene løsnet på armene og beina. Lisbeth snudde meg over på ryggen. «ååå babyen min. Tenk så mye bedre det hadde vært å ikke få smake hårbørsten. Bare husk hvor vondt dette gjorde. I tilfelle du tror jeg ikke mener, det jeg sier. Forstått.» Jeg nikket. Nå hadde Jannicke trukket av meg joggebuksen og t-skjorten. Naken lå jeg på sengen. Og jeg våget ikke å dekke underlivet med hendene etter at Lisbeth, sa det var forbudt. Så kom det uunngåelige. Lisbeth fant noe stort og hvitt. Og når hun brettet det ut var det en bleie. Det knitret av den når hun gjorde det. Så måtte jeg opp med rumpen og hun la den under meg. I tillegg smurte hun noe som gjorde veldig godt. Kjølekrem kalte hun det for. Så drysset hun babytalkum på rumpen og hele skrittet mitt. Hun brettet bleien over skrittet og festet to tapebiter på hver side. «Baby. Opp og stå så jeg får se om den sitter skikkelig.» Jeg var sliten så hun måtte hjelpe meg opp. «Åååååå. Så søt du er Jensemann. Lisbeth, jeg sa jo han var en liten baby.» Lisbeth smilte tilbake. Så måtte jeg sitte ned igjen. Hun hadde tydeligvis planlagt dette godt. For hun trakk på meg en bukse av plast. Og den hadde kjetting på lår og rundt midjen min. Og hun låste dem til slutt. «Baby. Bare slik at du blir vant til å bruke bleien til det den skal. Ikke mer toalett for deg før søndags kveld. Forstått.» Jeg ristet forsiktig på hodet. «Sorry babygutten. Slik blir det.»


Til slutt trakk hun på meg en slags pyjamas med føtter på. Lyseblå med små gule andunger på. Sparkebukse kalte hun den for. Så fikk jeg på noen votter uten fingre med borrelås på. Og så måtte jeg krabbe inn på stuen ved siden av Lisbeth. I sofaen fikk jeg ikke sitte, men måtte ligge med hodet mitt på fanget hennes. «Baby. Jeg kan løsne smokken om du lover å være snill. Vil du si noe bruker du mamma til meg.» Jeg nikket til Lisbeth. Det føltes litt bedre å ligge slik uten smokken i munnen. Men, å kalle konen min for mamma var ett skritt jeg ikke ville gå. Ikke med engang. Jeg hadde «konemor» som kjælenavn på Lisbeth. Etter en stund kom Jannicke og tok beina mine på fanget sitt. «Lisbeth. Jeg vil drikke noe. Vær så snill» Hun overså meg og fortsatte å se på tv-programmet som gikk. «Vær så snill. Jeg er veldig tørst.» Hun så ned på meg. Og løftet smokken fra bordet. «Unnskyld. Mamma. Ikke den igjen.» Lisbeth smilte til meg. «Hva var det du ville baby.» «Jeg er tørst. Vær så snill. Mamma.» «Det var bedre, gutten min.» «Mamma. Varmer du litt melk til babyen.» Svigermor gikk på kjøkkenet og kom bærende på en hvit flaske.


Først når hun ga den til Lisbeth så jeg at det var en tåteflaske. «Lisbeth, ikke gjør dette mot meg. Vær så snill.» «Jeg lar dessverre ikke deg bestemme dette. Må jeg ta deg på soverommet og rise deg mer?» Jeg ristet på hodet mitt. Så jeg lot henne gi meg tåteflasken og hadde problemer med hvordan jeg skulle drikke den. Hun kniste av forsøket mitt. Til slutt så fortalte hun meg hvordan jeg skulle gjøre det. Da forsvant melken ganske så fort. «Kan jeg få noe kaldt å drikke. Vær så snill mamma.» «Klart du kan det, babygutten min.» Jannicke hentet en ny tåteflaske med iskaldt vann ril meg. Det gjorde så godt. Da den var tom snudde jeg meg slik at hodet mitt kom inn mot brystene hennes. Det føltes så godt å ligge slik. Til og med da hun puttet smokken i munnen min. Jeg tittet forsiktig opp på ansiktet hennes. Hun elsket dette. Jeg må innrømme det gjorde det litt lettere. For meg er hun min aller beste venn. Ikke bare kone. Det gjorde noe med meg, da hun begynte å stryke meg gjennom håret og på ryggen. Dette kunne jeg vende meg til tenkte jeg. Dessverre tok det ikke lange stunden før jeg merket noe annet. Eller jeg vet ikke hvor lenge jeg lå slik. Bare at jeg kjente bevegelser i mage regionen. «Mamma. Jeg lover deg at du kan gjøre dette med meg, om jeg bare får lov til å bruke toalettet nå. Vær så snill»


«Sorry. Er du ikke min lille baby da. Jeg mente det jeg sa. Ikke noe toalett før søndag. Det eneste du behøver er å si fra når du trenger bleieskift. Men, det er jeg som bestemmer når likevel.» Jeg skjønte hun ikke ga seg. Likevel klarte jeg ikke å la være å holde igjen lengst mulig. Det begynte å gjøre vondt både i blæren og bak. Til slutt bare presset jeg hodet inn mot Lisbeth. Så kjente jeg først varmen foran av tisset, så kom det umiskjennelig lyder fra bakside av bleien. Jeg måtte bare presse ut med bæsj og promping. Det var en lettelse når smerten forsvant, men følelsen av bæsj og varmt tiss var ubeskrivelig. Og verre var det at Lisbeth presset hånden sin mot rumpen min. Det gjorde at jeg kjente det ble presset bæsj fremover mot ballene og penis. «Babygutten min. Så flink du var nå. Og du protesterte mot å bruke bleie. Kanskje du trenger det også i hverdagen?» «Uff. Lisbeth jeg kjenner babyen din trenger å skiftes på. Kanskje ett bad også.» «Ikke enda. Først vil jeg han skal be om det. Litt av treningen for deg, babygutten min.» Jeg klarte ikke å la være å tenke hardt på det hun sa. Trening. Hva mente hun med det? Dette skulle slutte på søndagskveld. Og sa hun ikke noe om hverdagen? En ting var i hvert fall sikkert. Ligge slik var ikke en ting jeg ville. Da var det mye bedre å ydmyke seg med å be om bleieskift. «Mamma. Vær så snill å skifte på meg.» «Trenger du det da? Du som er en stor, voksen mann. Hvorfor må jeg skifte på deg da?» «Jeg trenger det mamma. Jeg har tisset og bæsjet på meg.» «Akkurat som en liten baby. Ikke sant Jens.» «Jo. Mamma. Som en liten baby. Vær så snill. Det er så ekkelt nå.»



«Lille babygutten min. Først så spiser du kvelds og så skal jeg hjelpe deg med ett bad. Det kommer du til å like. Jeg har kjøpt en liten lekebåt og tre gule ender til deg. Og så er det i seng med deg.» «Hva. I seng allerede. Klokken er knapt åtte.» «Ja. Og klokken er ni når du er ferdig stelt. Kanskje det kan bli en liten belønning om du er snill gutt nå.» «Hva da?» «Lisbeth. En baby skal gjøre som fortalt, ikke belønnes for å være vrang.» «Jeg tror jeg bestemmer det. Ikke sant, mamma.» svarte Lisbeth. Lisbeth lot meg krabbe ut på kjøkkenet. Det var en ikke behagelig følelse med en full bleie. Og slettest ikke å måtte sitte på en hard stol. Det gjorde at jeg igjen husket risen og hvor vondt det var. Lisbeth tok på meg en lysblå smekke. Så matet hun meg med barnegrøt. Hun lovet meg en tåteflaske med melk i sengen.


Heldigvis for meg, lot hun ikke svigermor være med på badet. Hun lot vannet fylles i badekaret, mens hun kledde av meg. Deretter måtte jeg legge meg på et håndkle på gulvet. Lukten var forferdelig når hun fjernet den låsbare plastbuksen og løsnet bleien. Hun brukte flere våtservietter før hun var fornøyd og dusjet meg i kabinettet. Så leide hun meg bort til badekaret. Hun hjalp meg ned i det varme vannet. «Babygutten min, lek med båten og endene litt. Mamma må bare ordne sengen din litt.» Jeg nikket. Badekaret brukte jeg aldri. Dusje gikk så mye fortere. Jeg forstod hvorfor Lisbeth likte det så godt. Varmt vann som omsluttet hele kroppen, var så deilig. Leke med båten og kollidere med de tre gule endene, fikk fram latter hos meg. Ta en av dem under vannet og slippe den slik at den spratt opp. Og ikke minst plaske med armene slik at vannet sprutet litt. Ikke så mye at gulvet ble vått, bare nesten. Jeg hadde ikke merket at Lisbeth hadde kommet inn før jeg hørte knisingen. «åååå, ikke så flau. Jeg sa du ville like det.» «Mamma. Dette var litt gøy. Ikke det andre.» Hun kom bort til meg. Tok noen vaskekluter og satte seg på knær ved siden av badekaret. «Babygutten min. Nå skal jeg vaske deg med klut. Akkurat slik mamma gjorde med meg.» Jeg bare nikket. Så begynte hun å vaske meg. Først beina og lårene. Brukte en ny klut og tok brystet og ryggen før armene ble grundig tatt.


«Babygutten min. En baby har ikke hår i skrittet, derfor kommer jeg til å bruke en spesial krem på deg. Etter to minutter skyller jeg deg og håret er borte. Ikke noen protester, forstått.» Jeg bare nikket. Hun smurte inn underlivet mitt og rumpen. Så måtte jeg stå litt før hun skylte av meg. I badekaret lå restene av kjønnshårene mine. Jeg tittet ned mot penisen og det var ikke ett eneste hår igjen. Like lite som Lisbeth hadde. Siden jeg traff henne, hadde hun vært glattbarbert. Til slutt tørket hun meg godt. Hun viste ikke interesse for min nå stive penis. Så leide hun meg inn til sengen. Der kom en ny bleie på meg og plastbuksen ble låst på meg. Jeg føyde henne når hun festet meg med tau i sengen igjen.


«Mamma. Jeg skulle få belønning om jeg var snill. Det var jeg.» «Var du. Så du ikke at det ikke var gøy å være babyen min.» Hun hadde selvsagt rett. «Jeg hadde tenkt å la deg komme i badekaret, men nå blir det i bleien i stedet for.» «Nei. Ikke der. Ikke der Lisbeth. Vær så snill.» Hun gikk bort i skapet og hentet vibratorhammeren som vanligvis ble brukt av henne på skuldrene og nakken sin. Nå kom hun smilende bort til meg. «Babygutten min. I morgen forventer jeg at du gjør som jeg sier. Så kanskje du får en belønning da.» Hun startet vibratoren og førte den sakte mot skrittet mitt. Det føltes så godt når den begynte å massere den knallharde penisen min. Bare at jeg følte meg utrolig flau. Liggende i bare bleie og plastbuksen. Med armer og bein festet i tauene. Og titte på Lisbeth som kniste og smilte til meg. Så begynte det å sitre i penisen min og sæden ble støtet kraftig ut. Jeg klarte ikke å titte på henne. «Babygutten min. Mamma kommer med tåteflasken til deg. Noe tull fra deg og jeg strammer tauene slik at du ligger i en x. Forstått.» Jeg bare nikket. Å la Jannicke gi meg tåteflaske var ikke noe i nærheten av å ha en orgasme i bleien. Det var nesten det verste jeg hadde opplevd. Bare å tisse og bæsje på fanget til Lisbeth var verre.


Lisbeth kysset pannen min og sa god natt. Så gikk hun på stuen og svigermor kom inn. «Jensemann, Jensemann. Nå er du slik jeg liker deg. En hjelpeløs baby. Hadde jeg bestemt, ville du vært skikkelig bundet fast. Lisbeth vet ikke at jeg bestemte alt med faren hennes Kjell. Så mange ganger han fikk smake hårbørsten min. Og jeg kommer selvsagt til å gi deg ris flere ganger. En eneste tabbe fra deg og klask, klask og klask igjen. Og tenk i morgen skal du og jeg være alene i flere timer. Nåde deg om ikke du er som den lille babyen Lisbeth ønsker seg.» Jeg bare tittet forskrekket på henne. «Jannicke. Jeg kommer ikke til å la dette passere.» Hun begynte å le. «Hvordan vil du stoppe meg. Tror du ikke Lisbeth hører mer på meg enn deg. Du er akkurat som den døgenikten av en far hun hadde. Jeg er så glad jeg ble skilt fra ham. Ikke engang ett barnebarn gir du meg.» Hun puttet tåteflasken i munnen min uten forvarsel. Og jeg hadde ikke annet valg enn å tømme den. Så uten forvarsel festet hun smokken i munnen min. Uten mulighet for meg å si noe. Hun hvisket meg i øret: «Hva sier Lisbeth i natt tro. Når avføringsmiddelet i melken din tvinger deg til å bæsje i bleien igjen. Gjennomvåt og full bleie. Kanskje jeg får henne med på at du må bruke bleie på jobben også. Tenk om du blir som jeg vil, totalt inkontinent.» Jeg ristet fortvilt på hodet mitt. «Babygutt, kos deg nå i natt. Jeg vil ikke sovne før langt på natt. Bare tenke på hvor gøy vi to skal få det sammen.» Hun kysset meg ikke god natt. Hun la dynen min over meg og slukket lyset.


Jeg ble liggende en liten stund før jeg sovnet. Skulle ikke forundre meg at hun hadde sovemiddel i melken også. Neste morgen hadde jeg som svigermor sa, bæsjet og tisset i bleien. Lisbeth våknet litt etter meg. «Babygutten min. Tror du har gjort noe i bleien din. Klokken er halv ti allerede og jeg skal til frisøren. Tenk at mamma har bestilt time til meg. Er ikke hun snill, Jens. Nå dusjer jeg og så hjelper mamma deg på badet etterpå. Jeg har ikke så veldig mye tid.» Jeg ristet fortvilet på hodet mitt. «JENS. Dette er ikke oppe til diskusjon. Vær snill med mamma og gjør som hun sier. Kanskje du får en konjakk i kveld. Og i hvert fall skal jeg bade deg.» Jeg bare lå der og tittet på henne. Hun gikk ut på badet og dusjet. Så kom hun naken inn igjen. Penisen min ble knallhard av synet. Hun tok på seg svart bh og truse. Blå dongeribukse og en hvit bluse. Så kysset hun meg på kinnet. «Mamma lager frokost til deg etter at hun har stelt deg. Husk hva jeg sa til deg.»

Jeg hørte henne si ha det til Jannicke. Hun kom inn rett etterpå med ett stort smil. «Jensemann. Hva sa jeg kom til å skje. Jeg kjenner lukten helt her borte. For en liten baby du viser oss at du er. Du klarte ikke holde deg i tolv timer engang. Neste flaske skal jeg doble dosen til deg. Du kommer til å få diare og må skiftes på hver fjerde eller femte time. Blir ikke det gøy.» Jeg ristet på hodet mitt. «Sikkert ikke for deg, men for meg. Og våg ikke å gjøre som jeg sier. Kjell er tretti kilo tyngre enn deg og jeg fikk satt han på plass. Det kommer jeg til å gjøre med deg også. Utrolig hvilken frykt hårbørsten skaper hos menn jeg kjenner. Og jeg kan bruke den.» Jeg nikket. Hun skremte meg virkelig. «Så fint vi er enige, Jensemann. Kanskje jeg skal gjøre noe først med deg, så få av deg den bleien. En annen hemmelighet mellom oss to. Kjell måtte pent bruke bleier hjemme før han stakk med halen mellom beina. Vet du hva det verste han visste var.?» Hun løsnet smokken min. Jeg forstod hun ville jeg skulle si noe. «Hva da?» «Jeg skal vise deg. Du kommer ikke til å like det heller.» Så tok hun dynen av meg og satte seg ved hoften min. Og begynte å kna den halvstive penisen min. «Ikke. Vær så snill. Ikke gjør det. Jannicke. Please.»


«Kjell også tryglet om å slippe. Det må være en veldig ekkel følelse å kjenne bæsjet presse seg frem og over pungen og pikken din.» Jeg kjente at penisen bare ble hardere og hardere. Pusten tyngre og tyngre. Så stoppet hun plutselig. «ååååååå skuffet nå. Tror du at jeg lar deg få en orgasme. Niks. Jeg har en mye bedre måte å få ut sæden din på. Hun løsnet tauene som holdt meg fast. Hun visste hun hadde all makt over meg. Hun tok meg i øret og fikk meg ut på badet. Så låste hun opp plastbuksen og fjernet bleien mens jeg stod i dusjkabinettet. Kastet den brukte bleien i en knytepose og la den i vaskebøtten. Så brukte hun iskaldt vann og spylte meg ren. Jeg skrek til for det var så kaldt. Til slutt ble vannet litt varmere og hun brukte såpe fra underlivet og ned. Så tørket hun meg godt. Så god jobb at penisen ble stiv. «Se på den. Ikke rart at Lisbeth aldri blir gravid. Kommer den i det hele tatt inn i henne. Kjell var dobbelt så stor det skal han ha. Kanskje du skal kjøpe en stor dildo til henne så hun blir tilfredsstilt med den.» Hun begynte å le. Jeg fikk tårer i øynene mine. «ååååååå lille baby. Det er normalt for babyer å ha en så liten en. Ikke gråt nå. Jeg skal gjøre det godt for deg igjen. Jeg lover.» Jeg nikket og trodde henne. Hun ville si at alt bare var en lek.


Hun leide meg naken inn på soverommet. Så la hun en håndduk på sengen som jeg kunne sitte på. «Hendene bak på ryggen er du snill.» Jeg gjorde det. Og så merket jeg noe kaldt komme rundt begge håndleddene mine. Håndjern var det. Armene var låst bak. «Sånn ja. Det var bedre. Nå til det Kjell virkelig likte. Jeg tror du kommer til å gjøre det også. Nå skal du legge deg med magen på sengen og knærne på gulvet. Ikke noe ris nå. Bare om du er vrang. Forstått.» Jeg nikket fort før jeg gjorde som hun sa. Hun tok lårene mine litt fra hverandre. «Våg å røre deg nå. Da blir det femti slag med hårbørsten.» Jeg sa et hviskende ja. «Så hørte jeg hun tok noe knitrende. Og så kom det noe kaldt mot rumpehullet mitt. Og noe tynt ble stukket inn. «Det er bare fingeren min. Nå skal jeg få ut sæden din uten noen orgasme for deg.» Det gjorde litt vondt, men det ble vondere med to og tre fingre. «Ikke. Det er så vondt.» «Ett ord til og smokken kommer på plass. Forstått.»


Så trakk hun ut fingrene og noe mye større kom mot åpningen min. Så skrek jeg høyt til når hun presset det inn. Jeg ble holdt fast av Jannicke. Hun holdt tingen i ro en liten stund. Før hun begynte å bevege den inn og ut. I begynnelsen var det vondt, men etter hvert begynte jeg å stønne av vellyst. Og enda bedre ble det når hele greien, begynte å vibrere inne i meg. Jeg kjente til og med at det rant noe ut av penisen. Hvor lenge hun holdt på vet jeg ikke. Jeg var utkjørt når hun endelig var ferdig. Rumpehullet var vondt. Hun hjalp meg opp på beina. «Se der på gulvet. Der ligger sæden din. For en grisegutt du er. Jeg bare må gi deg straff for dette.» «J jeg h har v vært snill» «Snill. Er det snilt å grise sånn på gulvet. Ned på gulvet og slikk i deg griseriet ditt.» «Nei. Det gjør jeg ikke. Ikke tale om» «Vil du ha femti slag med hårbørsten og så slikke det opp.» «Nei. Ikke ris.» Jeg falt ned på knærne. Og nærmet meg med hodet den våte flekken. Jannicke presset hodet mitt ned så tungen min kom borti det. Så begynte jeg sakte å slikke i meg væsken. Det var ikke så ille som jeg hadde ventet.


Hun trakk meg opp når hun var fornøyd. Så fjernet hun håndjernet og lot meg ligge på sengen. Fant en ny bleie og klippet noen hull i den. Så festet hun den på meg. Og tok enda en til på meg. Låste plastbuksen på meg. Og trakk på meg en body som hun kalte den. Og jeg måtte krabbe inn på kjøkkenet. Jeg hadde problemer å komme opp på stolen. Hun ga meg en tre skiver uten noe annet på. Og to glass med melk fra kjøleskapet. «Ikke beklag deg til Lisbeth. Hun er på min side. Du skal vite du er så nære en skilsmisse. Og ett ord fra meg er nok.» «Jeg elsker Lisbeth, hun elsker meg.» «Hvorfor har hun spurt meg etter advokaten som jeg brukte mot Kjell da.» Jeg klarte ikke å si noe. Ikke spise noe heller. Hun helte melken over på tåteflaske og tvang den i meg. Så krabbet jeg inn til stuen og kom meg opp på sofaen. Jannicke hentet vottene og festet smokken på meg med ett glis.


Jeg var veldig glad når jeg hørte døren inn til leiligheten ble åpnet. Lisbeth kom endelig hjem. Til min forskrekkelse begynte Jannicke å gråte. «Hei. Har det gått bra her. Mamma. Hva er skjedd?» «Ingenting.» «JENS. Har du vært slem mot mamma.» Jeg ristet på hodet. «Han sa pappa skilte seg fra meg, fordi jeg var en heks. Og kalte deg for en, jeg vil ikke si det ordet.» «Jeg vil høre hva Jens kalte meg.» «En bitch.» «Hva. Meg bitch og deg mamma, en heks. Det kommer til å få konsekvenser. Skam deg. Jens. Mamma er snill og lager middag til oss, lar meg få ordne håret så er du så slem at du får henne til å gråte. Kom deg inn i sengen og bli der. Rumpen din vil bli veldig sår, ganske så snart.» «Lisbeth, ikke ris ham. Jeg tilgir han om han ber om unnskyldning.» «Ser du Jens, mamma tenker på deg, selv om du har vært en slem, slem gutt. Vil du be om unnskyldning?» Jeg ristet fortvilet på hodet. Jeg hadde aldri sagt noe. «Lisbeth. Han fikk både grøt og skiver til frokost. Send ham i seng nå og fest han stramt i sengen. Så kan han ligge og tenke på hva han gjorde.» Lisbeth så på meg. «Ingen middag på deg i dag. Kun en tåteflaske med melk. Marsj inn i sengen slik at jeg får festet deg.» «Han kommer helt sikkert til å si noe stygt til deg, så behold smokken festet på han.»


Jeg gjorde som Lisbeth sa. Ikke noen tvil om at jeg ville gjøre som hun sa. Å gå var ikke mulig med den tykke bleiepakken jeg hadde på meg. Så jeg krabbet inn. Hun måtte hjelpe meg opp i sengen. Og jeg lot henne feste armene og beina uten problemer. «Babygutten min. Hvorfor kunne du ikke være like føyelig med mamma som du er nå. Er det så ille å være min lille babygutt.» Jeg ristet på hodet mitt. «Du får en liten sjanse nå. Vær så snill å ta den. Jeg løsner smokken og du ber mamma og meg om unnskyldning.» Jeg tittet på henne. For hennes skyld ville jeg gjøre det. Jeg tenkte på hva Jannicke hadde sagt om advokaten. Hva skulle jeg gjøre uten Lisbeth. Greit at jeg hadde noen venner på jobben, men Lisbeth var alt for meg. Så jeg nikket.» «Så bra. Nå ble jeg litt i bedre humør. Mamma blir nok veldig glad for det også.» Hun løsnet smokken. «Mamma. Kom inn litt er du snill.» Jannicke kom inn og ble litt satt ut av at smokken var fjernet. Jeg tittet på Lisbeth.


«Mamma. Unnskyld for det jeg sa om deg. Det skal jeg aldri gjøre igjen.» «Det vet jeg, babygutten min. Nå er det å unnskylde deg til mamma.» Fortsatt tittet jeg bare på Lisbeth. «Unnskyld Jannicke, det var dumt at jeg sa noe slikt.» «Sånn nå er dette glemt. Ikke sant, mamma.» «Glemt. Han ser ikke engang på meg. Nei. Jeg reiser hjem om han ikke ber meg skikkelig om unnskyldning.» «Mamma. Hva er galt med denne unnskyldningen. Han så både på deg og meg.» «Han kalte meg en gammel heks. Og hva han sa om Kjell. Uff. Jeg» «Jannicke. Jeg er så lei at jeg sa de tingene. Vær så snill å tilgi meg. Om ikke annet for Lisbeths skyld.» «Fornøyd nå, mamma. Ellers kan du reise hjem. Forstått.» Jeg smilte innvendig over det Lisbeth sa. «Jannicke. Ikke reis hjem. Mamma vil du skal være her.» Jeg var nødt til å være ettergivende. «Åååååå Takk Jens. Jeg tilgir deg. Kanskje jeg skal lage litt melk til babyen din, Lisbeth.» «Vil du. Så gir jeg han den.» Jannicke gikk ut på kjøkkenet etter å ha gitt meg ett advarende blikk. Kunne blikk fjerne meg fra ekteskapet med Lisbeth, hadde dette gjort det. Jannicke hatet meg. Og jeg var livredd henne. Hun ville nok garantert gi meg melk med hennes spesialpulver. Og jeg kunne ikke si noe om hva hun hadde gjort mot meg. At hun gjorde slik at magen min gikk amok. Lisbeth ville aldri trodd meg. Heldigvis skulle hun være hjemme resten av helgen.


Jeg kjente allerede at magen ikke hadde det særlig bra. Og forstod de to melkeglassene hadde vært med avføringsmiddel. Lisbeth ga meg den nye tåteflasken og jeg lot henne gi meg den. «Babygutten min. Nå kan du ligge en stund å hvile deg. Små babyer må det forstår du. «Ja. Mamma. Lover du å bade meg i kveld.» «Ja. Det er noe jeg gleder meg til.» «Jeg og. Mamma. Du vet jeg elsker deg. Ikke sant.» «Jeg elsker deg også. Jens. Det er så fint at du liker å være babyen min. Selv uten det, elsker jeg deg vilt. Prøv å hvile deg litt nå.» Jeg nikket smilende. Hun puttet bare smokken i munnen på meg. Så kysset hun meg på begge kinnene. Og strøk meg forsiktig gjennom håret. «Nå er du til å spise opp. Så utrolig søt. Mammas lille babygutt.» Jeg snudde meg litt det jeg klarte. Så ble døren åpnet. Jannicke kom bort til meg. «Er magen din begynt urolig, Jensemann. Og du må da være veldig sulten nå. Jeg har laget kylling og ris med salat til Lisbeth og meg. Imidlertid blir det nok ikke noe på deg. Bare husk hvem som avgjør om Lisbeth blir værende her. Det er meg, så pass dine ord på gullvekt. Fatter ikke at hun lar være å feste smokken på deg. Vi to skal ha det mye moro fremover. Hver gang jeg er på besøk skal jeg sette deg i ett så dårlig lys at Lisbeth skjønner hvilken mislykket mann, ikke mann. Du er ikke en mann med den ubrukelige babypikken du har.»
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4815  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024