Logga inBli medlem
Julia

Del 13: Lekar

Jag kände att det var något speciellt när Julia kom hem efter mötet med Sara. Julia var lite tystlåten.
-Heej, du snyggig. Hur var fikat med Sara?
Julia vaknade upp ur tankarna. Julia hade fått en del att fundera över. Skulle hon ta ett steg till och hur skulle hon i så fall göra det? Men det här var något som inte behövde bestämmas i en hast. Det gick alldeles utmärkt att tills vidare köra på som tidigare med blöjor, kisslekar och görabarnlekar. Kom hon fram till. Fast det visst ju inte jag i det här läget.
-Jo, det var bra. Vi pratade en massa. Lite om blöjor och en hel del om tjejgrejer.
-Tjejgrejer?
-Ja, saker som du inte vill höra.
-Jo, berätta.
-Eeh, nä, men du kan få höra att Sara gick vidare med blöjor.
-Wow, kul. Vad gör hon då då?
-Hon har nog gått mer åt att leka bäbisliv. Hon köpte nappar och nappflaskor bland annat. Sen får Marcus leka Pappa åt henne.
-AB alltså.
-Ja, det verkar så.
-Ska ni träffas mer?
-Absolut! Hon hör av sig när hon är i Stockholm nästa gång, så kan vi träffas och prata tjejgrejer. Men du, kom närmare och håll om mig.
Jag lydde blixtsnabbt och satte mig bredvid i soffan. Kramade Julia och pussade henne.
-Tack, det behövde jag. Sade Julia.
-Hände det något speciellt? Du verkar lite låg.
-Nejdå, det var jättetrevligt, men jag fick så mycket att fundera över. Jag berättade en hel del hur bra vi hade det du och jag. Alltså inte bara sexet utan allt annat. Så jag fick någon knasig tanke att det är för bra. Det måste vara något fel när det är så här bra.
-Nu är du bara knäpp. Fast jag gillar när du är knäpp så…
-Ääh, jag är allvarlig. Vi grälar ju aldrig eller bråkar om något. Är det normalt?
-Vad är normalt och vad är onormalt? Jag brukar tänka att livet är för kort för att slösas bort på gräl om oväsentligheter. Vad spelar det för roll om man fäller ner toalocket eller klämmer kaviarstuben på mitten. Livet är för kort för att gräla om sådana saker.
-Du har nog helt rätt. Du satt nog ord på det jag har tänkt på. Jag brukar bara släppa sådana dumheter, inte värt all lägga energi på.
-Du ser, vi passar ihop. Sade jag och pussade Julia.
-Men vad är viktiga saker då? Frågade Julia.
-Tja, kärleken är väl viktigast. Att du mår bra och är du lycklig så gör det mig lycklig.
Julia tittade på mig med lite fuktiga ögon.
-Precis så känner jag också. Jag vill att du också är lycklig. Jag började ju men blöjor första gången bara för att göra dig glad. Att jag sen själv skulle gilla det hade jag nog inte räknat med.
-Ja, du ser. När du berättade att du gillade görabarnleken, så det föll sig naturligt att leka det när jag visste att du gilla det.
-Du, sade Julia i en lång utandning, då måste jag fråga om det där med att vara ihop flera år är heligt för dig innan vi leker göra barn på riktigt?
-Nej, absolut inte. Det var bara en teori som jag hade innan jag träffade dig. Jag kunde ju aldrig drömma om att vi skulle funka så bra ihop och ha det så här bra. Jag har absolut ingen tvekan att det är du och jag forever. Så säg bara till när du vill leka göra bara på riktigt. Sen måste jag ju erkänna att det är två saker som jag tycker är otroligt vackra, dels dig i blöjor och dels gravidmagar. Kan man kombinera dem så är min lycka gjord.
-Hjälp, nu måste jag ju våga också. Sade Julia och såg alldeles vild ut i blicken.
Julia kysste mig djupt och länge.
-Alltså nu blev jag alldeles varm inombords, och blöt. Kom, vi går och lägger oss. Jag behöver leka lite.
-På riktigt redan?
-Nej, dummer. Först måste jag sluta med pillren. Det får bli på låtsas nu.

Tillagd 12 mar 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4714  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024