Logga inBli medlem
Julia

Del 12: Sara

Under hösten så hörde Sara från semestern av sig till Julia. Hon var i Stockholm några dagar och ville träffa Julia som sade ja direkt.
Julia och Sara träffades efter jobbet på Vetekatten för en fika. Sara var i Stockholm då och då på jobb.
-Hej! Vad kul att se dig igen. Sade Sara när de möttes.
-Hej! Lika kul att se dig. Sade Julia.
Det blev en stund med lite kallprat om varför Sara var i Stockholm och hur alla mådde innan det gled in på lite fuktigare områden. Sara berättade att hon hade använt blöjan hon fick av Julia.
-Och kan du tänka dig. Jag gillade det.
-Wow, vad härligt. Använde du den också, alltså kissa?
-Ja, först gick jag bara omkring där hemma och kände av. Givetvis så var inte Marcus hemma då. Men till slut så tog jag mod till mig och kissade i blöjan. Vilken känsla! Du kommer väl ihåg att jag sade att jag hade ett behov av att bli omhändertagen. Behöver släppa allt och slappna av. När jag sedan låg där i sängen med våt blöja så insåg jag att det nog var ytterligare en grej som gjorde mig lugn. Jag funderade vidare och insåg nog att jag saknade den okomplicerade barndomstiden. Så jag bestämde där och då att prova mer. Googlade och hittade en sida som sålde blöjor och vuxna bäbisgrejer.
-Var det Save Express? Frågade Julia. För därifrån beställer vi.
-Stämmer bra det. Jag beställde mer blöjor och även nappar, nappflaskor och en bodydräkt. När jag såg att det fanns blöjor med nallemotiv så var jag såld. Sen var bara problemet att berätta detta för Marcus. Hur skulle han reagera var ju en stor osäkerhetsfaktor. Tog faktiskt flera veckor innan jag vågade berätta. Men han tog det väldigt bra. Förstod mig fullt ut faktiskt, att ska jag jobba så här mycket och intensivt, så måste jag få tid att slappna av, släppa allt och gå in i bäbisrollen. Sen tror jag nog att han blev lite upphetsad av det också.
-Vad kul att det gick bra för dig. Sade Julia. Jag hade ju lite dåligt samvete för att jag kanske lurade in dig i något som du kanske inte skulle gilla.
-Nej då! Jag är bara glad att du gjorde det. Det var ju modigt av dig från första början att berätta om att ni använde blöjor. Hade jag inte varit lite öppen till sinnet så hade det ju kunnat sluta väldigt pinsamt. Min bästa barndomskompis kom ut som flata för några år sedan och jag blev då tvungen att bearbeta hur jag skulle ta det. Jag kom fram till att den enkla slutsatsen att var hon lycklig så var jag glad. Vi är fortfarande bästa kompisar, så sedan dess har jag ett öppet sinne för sexuella läggningar.
-Du var ju också modig som berättade om ditt intresse. Sådant är ju inget man direkt har det pratats om på fikarasterna på jobbet.
-Nej, gud nej. Sade Sara och skrattade. Jösses, tänk om man satt på fikat och pratade om blöjor och handbojor.
-Hi hi! Julia skrattade länge om det.
-Men hur går det för dig och Patric då? Frågade Sara.
-Det går alldeles utmärkt. Vi är kärare än någonsin. Vi är också tokigare än någonsin. Det här med blöjor har utvecklats till något helt skruvat egentligen. Vet inte ens om jag vågar berätta det för dig.
-Jo, snälla. Jag har ju berättat. Sade Sara bedjande.
-Eeh, okey då! Sade Julia. Från början så var det bara att ha blöja och kissa vissa kvällar eller helger. På semestern utvecklades till något mycket mer. Under semestern så blev det varenda dag och vi var inte heller så diskreta som vi borde ha varit utan vi blev påkomna några gånger. Väldigt spännande egentligen. Ja, du var nog den första som avslöjade oss.
-Hi hi, jag kommer ihåg det. När jag såg Patric stå där blöt så tänkte jag ganska knäppa tankar om honom. Tur att vi träffades igen, så att jag fick lära känna er.
-Men du ska ju inte tro att det slutade bara med blöjor. Håll i dig nu, men vi började även köra med wetsex, alltså kisslekar.
-Oj, det har jag inte gjort någon gång. Nu blir jag nyfiken. Vad är det.
-Eeh, jo. När Patric slickar mig så kan jag kissa samtidigt och han tar kisset. Samma sak om jag suger av honom så kan han kissa.
-Oj igen. Men smakar det inte illa. Toalettlukt är ju inte så kul.
-Nej då! Det är bara gammalt kiss som luktar illa. Färskt kiss luktar gott och smakar gott tycker jag. Dessutom smakar det kåthet.
-Hmm, undrar om jag ska prova det.
-Ja, gör det, du kanske gillar det eller också inte. Du ska göra det som du tänder på. Vi kan vara olika där.
-Ja, det har du nog rätt i. Gjorde ni något mer kul?
-Hmm, ja, måste nog berätta detta också. Förut när jag var singel och smekte mig själv så brukade jag fantisera om att bli med barn. Det här berättade jag för Patric, och nu så brukar vi leka att han gör mig med barn. Jag blir så fruktansvärt kåt av det.
-Alltså, jag har ju barn så jag vet hur det är att bli med barn. När jag slängde pillren och Marcus gjorde mig med barn så var det enormt skönt. Vi var som värsta kaniner då och hade sex stup i kvarten. Det är extremt upphetsande att ha oskyddat sex faktiskt.
-Jo, jag kan tänka mig det. Jag vet inte hur länge jag ska klara det att bara leka göra barn. De här lekarna har verkligen satt igång den biologiska klockan i mig. Problemet är bara att vi har ju inte varit ihop så speciellt länge, bara 10 månader nu. Vi snackade i början att man borde vara ihop några år innan man skaffar barn.
-Du, jag tror nog din klocka redan gick igång när du var singel. Den tickar nog bara högre idag. Så vad är det som egentligen hindrar dig från att bli gravid mer än de där 10 månaderna? Är du osäker på kärleken eller att ni inte passar ihop?
-Nej, alltså. Allt funkar helt fantastiskt bra med Patric. Jag har aldrig varit säkrare på kärlek. Och vi passar väldigt bra ihop, har ungefär samma värderingar, grälar aldrig. Visst vi har en del intressen som är olika. Patric gillar fotboll och jag är tämligen ointresserad. Jag gillar konst och hantverk. Men vi låter varandra odla sina intressen. Jag har gått på fotbollsmatcher och Patric har gått på utställningar. Vi har bra jobb båda och tjänar ganska bra med pengar, har familjer som kan stötta. Så nog skulle det funka rent praktiskt.
-Inga tvivel då att det inte kommer hålla?
-Nä, absolut inte från min sida i alla fall. Dessutom, vem skulle jag annars kunna hitta som tycker lika när det gäller blöjor och sex?
-Tja, då skulle jag säga. Bli med barn! Är du så här säker efter 10 månader så lär du inte bli mindre säker efter 1 eller 2 år. Frågan är ju bara var Patric står. Dessutom är det ju inte säkert att det blir barn på en gång. För vissa tar det ju flera år.
-Hmm, kanske dags att diskutera seriöst med Patric då…
En lång tystnad när Julia satt och tänkte efter. Till slut öppnade Sara munnen.
-Intressant diskussion det här. Nu blev jag nästan sugen på ett barn till.
-Oops! Sade Julia och skrattade.
Sara reste sig och frågade, påtår?
-Gärna.
När Sara sedan kom tillbaka så fortsatte de att diskutera.
-Tack för alla råd. Nu har jag fått en del att tänka på. Det är skönt att prata i förtroende med någon ibland.
-Ja, precis. Trots att vi egentligen inte känner varandra så väl så vet vi väldigt mycket om varandra.
-Ja, verkligen. Vi måste träffas fler gånger. Du är väl Stockholm fler gånger?
-Jo, jag är här då och då. Jag kommer självklart höra av mig när jag är här. Det är kul och inspirerande att prata med dig och så är jag nyfiken på hur det kommer gå. Kommer du med en rund mage nästa gång kanske.
-Ha ha. Ja du, det får vi se. Först ska jag våga prata lite seriöst med Patric. Och inte minst vågar jag själv ta det definitiva klivet in i vuxenlivet?
Sara och Julia reste sig upp och lämnade Vetekatten.
-Det här var jättekul att träffas. Sade Sara. Vi gör om det nästa gång jag är här.
-Tycker också att det var kul. Sade Julia. Jag får gå till vuxenlivet nu och du till bäbislivet så får vi se vad det har hamnat nästa gång.

Tillagd 5 mar 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4708  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024