Logga inBli medlem
Julia

Del 2: Dagen efter kvällen före

På morgonen när jag slog upp ögonen så såg jag Julia ligga där bredvid och titta på mig med en finurlig min.
-God morgon! Sade jag.
Julia bara flinade.
-Vad är det? Sade jag.
-Tänkte bara på igår. Blöjor och kiss! Sade Julia och flinade.
Jag blev genast röd i ansiktet och kallsvettig.
-Ja, nu vet du ju… harklade jag ur mig.
-Kommer du göra slut nu? Sade jag livrädd.
-Absolut inte. Du har ju fortfarande en hel del bra sidor. Vi får väl se om blöjor och kiss kommer räknas som bra sidor… sade Julia leende. Och sedan fick jag en stor kyss.
Kallsvettheten minskade…
-Men du, det här är ju inte direkt ett vanligt intresse. Har du någon ide om varför du gillar det?
-Nja, jag är inte säker, men jag har en liten teori. Som du vet var jag med om en bilolycka när jag var tonåring, därav mitt dåliga knä. Jag blev ju sängliggande på sjukhus ganska många veckor och fick inte röra mig då jag låg in en fixtur. Jag kunde såklart inte gå på toa då, så sköterskorna satte blöjor på mig och bytte på mig. Du kan ju tänka vad det gjorde i huvudet på en 13-åring när unga snygga 20-åriga tjejer kom och bytte på mig.
-Ha ha, det kan jag verkligen tänka mig.
-Sen när jag blev frisk och kom hem så blev det inget mer än att jag tänkte på blöjor ibland. Men för några år sedan var jag ner till Frankrike på ett jobb, och döm om min förvåning så sålde de vuxenblöjor på varuhusen där. En dag tog jag mod till mig och köpte ett paket blöjor som jag sedan provade. Det väckte verkligen minnet till liv igen. Det var verkligen mysigt att känna den där mjuka cellstoffen runt kuken. Jag köpte med mig ett par paket hem, men hemma var det inte så enkelt att bära dem. Dels så var jag ihop med Emilie då. Det här var ju på slutet av vår relation och jag kände att hon inte skulle acceptera det, så jag höll tyst. Antalet tillfällen jag kunde ha blöjor var tyvärr ganska få, jag hade få tillfällen då jag var ensam, dels var det jobb, kompisar, tjejer och träning. Franska blöjorna tog slut och det gick i träda ett tag. Sen insåg jag ju att det måste gå att beställa på nätet, vilket det gjorde. Samtidigt tyckte till och med jag att det var lite knäppt med blöjor och livrädd att någon skulle komma på mig. Så jag försökte dämpa min lust och gjorde uppehåll långa perioder.
-Nu tycker jag lite synd om dig faktiskt. I dagens HBTQ-certifierade samhälle så är ju nästan alla läggningar tillåtna. Att bära blöjor är ju ganska oskyldigt i förhållande till allt annat. Men du, är det inte blött och äckligt när du kissat?
-Nej då. Blöjor är väldigt mjuka och varma när det är torra, och när de blir nerkissade så blir de ännu mjukare och varmare. Inte luktar det något heller tycker jag. Det allra bästa är faktiskt att gå i väldigt nerkissade och fulla blöjor. Det är såå mjukt och skönt.
-Men kiss luktar ju urk, det vet ju vem som helst som varit in på en offentlig toalett.
-Ja, när det är gammalt kiss ja. Får det stå en längre stund så händer det ju något och det börjar lukta, men så länge har man aldrig blöjor. Kiss är faktiskt helt sterilt när det kommer ur kroppen och luktar gott då tycker jag.
-Luktar gott??? Frågade Julia och så lite skeptisk ut.
-Ja, det tycker jag. Det vet när vi är i badrummet samtidigt och du kissar, den lukten gillar jag. Blir lite kåt av den faktiskt. Sen så när jag slickar dig kan det faktiskt komma en droppe då och då. Det gör inte mig något, jag tycker det är lite läckert och gott. Din fitta smakar bara ännu godare.
Julia ler stort och säger.
-Klart det smakar gott, det kommer ju från mig. Säger hon och ler ännu mer.
-Sen är det nog spänningsfaktorn betydande. Att gå ut bland andra med blöjor på och veta att man kan bli påkommen gör att jag blir kåt. Det är ju både pinsamt och spännande.
-Din buse! Jag måste nog straffa dig för det där. Sade Julia och såg allvarlig ut.
-Straffa mig???
-Ja, ner under täcket och slicka mig nu.
-Mmm, sådant straff gillar jag.
Jag kröp ner och borrade in hela ansiktet in i hennes buske. Fittan var rejält fuktigt redan innan. Slickade sakta och lugnt precis som jag vet att Julia vill ha det. Plötsligt känner jag en bekant smak. Ja, det är lite kiss som kommer. Jag njöt. Till slut så kom Julia med ett skrik.
Efter lite vila och andhämtning så sade Julia.
-Märkte du något speciellt?
-Ja, du kissade lite va?
-Ja, jag tror jag klämde ur mig några droppar. Vi får nog bädda om i sängen.
-Älskar dig! Sade jag.
-En sak till. Sade jag.
-Om du ska prova blöjor så måste jag raka din fitta.
-Mina hår! Ok, i så fall måste väl också du rakas?
-Japp! Så är det nog. Frukost eller rakning först?
-Frukost!

Tillagd 10 feb 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4669  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024