Logga inBli medlem
Historiene om Kristine og Malin

Del 73: To gravide jenter

Så var de på vei inn mot byen. Malin følte hun kjente Guro bedre nå, kjente mamma bedre. De satt på en buss, den humpet og ristet på de dårlige veiene. Malin kjente at magen presset mot beltet, den var begynt å bli stor nå. Den virket større enn Guro sin, syntes Malin. I virkeligheten var den nok ikke det, det bare så sånn ut fordi Malin hadde litt spinklere kroppsbygning enn Guro. Da de kom inn til byen fikk de en del blikk. Malin med en nokså stor, gylden løvemanke, Guro med det fine, brune håret. «Kanskje vi skal gå inn der?» spurte Malin. Hun pekte mot inngangen til et kjøpesenter. «Vi har vel ikke tid til å shoppe nå?» Spurte Guro. «Nei, men jeg må finne en do,» sa Malin. «God idé,» sa Guro, og kjente hun trengte det, hun også. Hun hadde merket at hun måtte være mer påpasselig med å gå på do ofte nå som magen begynte å bli såpass stor.

Malin så på innsiden av dodøra og pustet lettet ut mens det sildret i skåla. Det var godt å bli fri for litt av presset der nede. Hun hadde begynt å bruke tykt bind på heltid. Ikke fordi hun hadde mensen, den var jo borte nå, men fordi det av og til kom en sprut tiss i trusa før hun kunne stoppe det. Hun kikket ned. Nå kunne hun ikke lenger se kjønnet sitt, den store magen var i veien. Hun smilte ned mot den. Hun gledet seg til å se hva som var inni. «Vi skal på ultralyd i dag,» hvisket hun til magen. «Jeg og mamma skal se hva som er inni magene våre.»

De gikk mot sykehuset, Malin kunne ikke huske at det var så langt å gå. Det var jo ikke første gangen de var der. Guro gikk ved siden av henne. Hun syntes det var trygt og godt å gå sammen med Malin. Det var litt rart, Malin kalte henne for mamma, men av og til følte Guro at det var like mye Malin som passet på henne. Men Malin var jo også ei voksen jente nå, og hun skulle selv bli mamma. Guro så på henne, det gjorde hun ofte. Hun var så vakker, både av utseende og som menneske. Så heldig hun var som hadde fått en sånn datter i gave. Hun så på magen til Malin, hun lurte på hvem som var der inne. Kanskje en liten versjon av henne selv, eller Tobias. Hun tenkte på Tobias som den lekne gutten hun var blitt kjent med som Malins kjæreste. På en måte var de to veldig forskjellig, på en annen måte var de nokså like.

Guro ble ropt opp. Hun grep Malins hånd og det føltes helt naturlig å ha henne med inn. Det var både ultralyd og undersøkelse av underlivet, og Malin holdt hånda hennes hele tida. Det var trygt, syntes Guro. Malin kjente på den varme hånden som hun holdt. Det var litt rart. På én måte tenkte hun på Guro som en mor, på en annen måte var hun så ungdommelig av seg at hun føltes som en jevnaldrende. Og så nå som de skulle ha barn, samtidig. Malin følte seg så voksen. Og Guro følte seg kanskje ung, tenkte hun. Så var hun ferdig. Og etter en kjapp liten tur ut på venterommet var det Malins tur. Hun reiste seg, og Guro ble bare sittende. Malin så på henne, litt oppgitt. «Mamma, du skal da vel bli med, eller?» Hun strakte ut hånden. Guro, som ikke hadde tatt dette som en selvfølge, reiste seg og fulgte Malin inn. «Er det dere to, igjen?» Spurte legen med et smil i skjegget. «Så, nå er det din tur?» Spurte han Malin vennlig. «Får jeg lov å kjenne litt på deg?» Malin nikket. Legen kjente på magen hennes under genseren. Malin så på Guro og smilte. «Du får legge deg på benken,» sa legen.

«Hvis vi skynder oss litt, så rekker vi akkurat bussen!» Sa Malin. Guro fulgte på. Det var blitt tyngre å løpe, ingen tvil om det. Begge var ferdig undersøkt, og alt var ok og som forventet. De betalte sjåføren og fant seg et sete ganske langt bak i bussen. Det var ikke så mange med. «Ah, godt å få det unnagjort.» Sa Guro med et lettet sukk da de så byen forsvinne og husene bli mindre og mer sprett langs landeveien. Mamma er ikke noen byjente hun heller, tenkte Malin. De fleste damer ville vel insistert på å gå i butikker noen timer for så å ta kveldsbussen. Men det var ikke så fryktelig lenge siden de hadde vært i byen sist gang, og de begge hadde mer enn nok mammaklær for hele perioden. Malin syntes fortsatt det var rart. Bare et sånt ord som «mammaklær». At hun snart skulle bli mamma til et lite barn. Hun tok mammas hånd og kjente hun var glad for å ha den der. Hva skulle hun gjort, hvis ikke pappa hadde fått seg kjæreste? Ingen å spørre om alle mammatingene. Guro hadde glidd helt naturlig inn i det.

Guro kjente varmen fra datterens hånd og følte på hvor trygg og god den var. Samtidig var det varmt på bussen, og hun strakte seg etter ventilen i panelet over for å få litt luft. Den var fryktelig høyt oppe, hun måtte strekke seg så lang hun var og løfte baken så vidt opp fra setet, og så skvatt hun til. Hun satte seg brått ned igjen og knep hard sammen begge lårene. En ørliten sprut tiss hadde unnsluppet henne idét hun strakte seg. Hun rødmet. Hadde noen sett henne? Hun snudde seg, men det var ingen som så på henne. Malin satt og så ut vinduet, og hadde visst ikke merket noe, heldigvis. Hun pustet lettet ut. Men hun hadde ikke fått justert ventilen, så det var fortsatt like varmt. Hun tok en rutetabell fra nettinglommen foran seg og viftet seg i ansiktet. Malin snudde seg mot henne. «Varmt, er det ikke?» Sa Guro. Malin nikket forsiktig. Hun så at mamma var rød i fjeset. Så fryktelig varmt kunne det vel ikke være? Men hun hadde merket det selv, at kroppen av og til føltes veldig varm. Hun så på klokka. En drøy time enda til de var hjemme. Pappa hadde sagt han kunne komme og hente dem på bussplassen hvis de ringte. Nå var det ingen hus utenfor lenger, bare skog.

Guro var fortsatt varm. Hun hadde begynt å svette litt der hun satt. Hun hadde tissa på seg. Hun kunne ikke huske sist hun var så flau for noe. Hun husket den dagen Malin hadde kommet inn i vaskekjelleren med et tydelig uhell bak i buksa si, og Guro hadde tenkt at sånt kan vel skje, hun var jo et barn, selv om hun var på vei til å bli voksen den gang. Nå hadde Guro hatt et lite uhell selv, og hun var definitivt voksen. Ved siden av satt en Malin som også var blitt voksen. Nå skjønte Guro hvorfor Malin hadde vært så flau og beskjeden den gangen hun ble oppdaget i kjelleren. Det verste var at det var ikke over enda. Guro kjente et økende press, og selv om hun bare tenkte at det var et tilfeldig lite uhell idét hun skulle strekke seg, så kom hun på at det faktisk var mange timer siden de hadde gått på do. Dessuten var hun gravid, og det var vanskeligere å holde seg da. Spesielt i sånne situasjoner. Hun knep med lårene. Jovisst måtte hun tisse mer. Hun var blitt så vant med å være i nærheten av et toalett, der hun slapp å tenke på sånt. Nå satt hun på en buss. Det var ikke do på bussen, og det var enda langt igjen til de var hjemme. Hun tenkte at det kunne bli vondt å holde seg.

Malin satt og dagdrømte mens hun så ut vinduet. Tore hadde begynt å tenke på leilighet til dem, det hadde Tobias fortalt. De måtte jo flytte ut, nå som de snart ble tre. Malin håpet de kunne få litt hjelp fra Tore, siden han tjente såpass godt. Men hun ville ikke si noe om det til Tobias. Han var fortsatt lærling, og tjente dårlig. Malin hadde ikke jobb, og hadde heller ikke begynt med studier. Hun orket ikke tanken på det nå som hun var gravid, i hvert fall ikke mens det enda var så varmt. Hun så for seg seg selv, Tobias og et lite barn i et fint hus med utsikt over vannet. Kanskje med besøk av Kristine som lekte med den lille. Tobias hadde i hvert fall nok erfaring med å skifte bleie, tenkte hun med et smil. Så akkurat den jobben slapp hun å bli alene om. Men så skulle det mates. Malin håpet hun kunne amme barnet sitt, det virket så koselig med all den nærheten. Hun kjente litt på brystene sine. Var de blitt litt større? Ville de være klare til å mate et barn om noen måneder?

Ved siden av satt Guro og tenkte på noe helt annet. Knip, knip, knip! Sa hun til seg selv. Hun hadde aldri vært så tissetrengt i hele sitt liv som hun var akkurat nå. Hver en hump i veien føltes som et slag mot rumpa, og en demning som når som helst kunne briste. Det var så vidt hun fikk puste. Det var varmt, og hun visste det var langt igjen til de var hjemme. Heldigvis kunne Knut hente dem, sånn at de kom seg kjapt hjem. Så måtte hun bare skynde seg på do med én gang. Hvis hun rakk det… Hun så bort på Malin, det virket som hun satt fortapt i sine egne tanker. Fint, tenkte hun, da merker hun ikke at jeg holder på å sprekke her! Nå som hun satt her skjønte hun ikke hvorfor i all verden de ikke hadde tatt turen innom do! De hadde vært så opptatt av å rekke bussen og komme seg fort hjem. Åh! Der kom det en hump, og det var nesten, kjente hun. Og hun visste at veien ikke ble bedre jo mer de nærmet seg bygda. Til slutt kom det en sprut. Hun klarte ikke å holde imot på en av de verste humpene hittil. Hun kjente en tåre på kinnet. Hva om hun mistet kontrollen helt? Hva om hun tissa seg ut på bussen? Hun klarte ikke å tie stille lenger.

«Du Malin?» Hvisket Guro, nokså forlegent. Malin våknet av dagdrømmene sine og snudde seg for å se på mamma. Hun ble forskrekket da hun så henne. Sprengrød i trynet, svetteperler i panna og med oppsperrede øyne. «Hvordan er det å tisse på seg?» Spurte Guro, fortsatt hviskende. «HVA?!» Spurte Malin høyt. «Hysj!» Hvisket Guro, og Malin måtte se seg rundt om noen hadde hørt dem. «Hvordan skal jeg vite hvordan det er å tisse på seg?» Hvisket Malin tilbake. Guro møtte henne med et «ta ikke den»-blikk. «Ok,» sa Malin, «så har det vel skjedd en gang i mellom…» Nå var det Malin som rødmet. «Men hvorfor spør du om det nå?» Det måtte da vel finnes et mer passende sted å ta opp dette pinlige emnet på, tenkte Malin. «Eh, fordi jeg holder på å gjøre det her og nå!» Hvisket Guro med desperasjon i øynene. «Jeg skvetter i trusa for hver hump her!» Malin måtte nesten le. Selv om det var pinlig, var det litt morsomt at det for én gangs skyld ikke var hun som befant seg i denne situasjonen. «Ikke sitt der og glis da!» Sa Guro forarget, «jeg kunne trenge noen gode råd her!» Men Malin kunne ikke la være å glise litt ved tanken på at mamma satt og holdt på å tisse seg ut på bussen. «Knip lårene sammen,» sa hun enkelt. «Jeg kniper så jeg er blå snart!» Åndet Guro tilbake. «Prøv å tenk på noe annet, vi er snart fremme,» prøvde Malin for å berolige henne litt. At de snart var hjemme var å tøye sannheten til bristepunktet. Alt de så utenfor vinduene var skog og fjell, det måtte fortsatt være over en halvtime igjen, tenkte Malin, men hun sa ingenting.

Da de neste ti minuttene hadde passert i stillhet hvisket Guro. «Jeg kommer ikke til å klare dette!» Malin så på henne. Det var tårer i øynene hennes. «Ta det med ro,» sa Malin. «Du blir ikke den første gravide som tisser på seg, det er omtrent det første du leser om!» Hun tok en liten pause mens mammas blikk flakket mellom henne og utsikten utenfor, som om hun håpet at de ved et mirakel plutselig skulle være hjemme. «Dessuten,» sa Malin, og bøyde seg litt nærmere og senket stemmen til det absolutte minimum. «Dessuten så er det ikke så ille.» Guro så på henne. «Det føles litt godt, faktisk.» Sa Malin, og lurte på hvor mye hun skulle tørre å avsløre om seg selv. Guro tenkte på det Malin sa. Jovisst skulle det bli godt å få slippe alt dette presset. Det føltes ut som om hun satt med en stor badeball inni seg som bare ble større og større. Om hun bare kunne få gå og tisse et sted. Hun så på stoppknappen i taket, kanskje hun kunne få sjåføren til å stoppe et øyeblikk så hun kunne sette seg bak et tre. Ny hump, ny sprut. «Jeg tisser på meg!» Åndet Guro så bare Malin hørte det. «Bare slipp det ut, kjære,» sa Malin trøstende og strøk mamma over håndleddet. Guro kjente at det nærmet seg, snart kunne hun ikke holde ut smerten mer. «Må du tisse, Malin?» Det var hennes siste desperate håp, at hun ikke var alene. Malin så i taket og kjente etter. «Jo da, jeg må litt,» sa hun. Guro så ikke helt fornøyd ut. Malin tenkte at «litt» måtte hun nesten alltid sånn som det var nå. Så kom det en ny rad humper. Guro tok tak i Malin med begge hendene og hvisket: «Dette går ikke!» Nå så Malin at Guro gråt. Tårene trillet nedover de myke kinnene til den unge, gravide damen. Malin så ned. Hun så ingenting. Hun så tilbake på mammas ansikt. Hun så avslappet ut, det så ut som hun hadde gitt etter og satt og tisset her og nå. Hun kunne ikke se noe vått, men hvis hun tissa så tok nok setet opp det meste. Hun tok seg i å håpe at hun gjorde det. Hvis det skjedde, så kanskje det ikke var så farlig om hun selv skulle komme til å tisse på seg så mamma så det. Og så ville det ikke føles så ille lenger, hver gang hun tenkte på den dagen hun ble oppdaget nede i kjelleren. Malin fortsatte å gløtte bort på mamma innimellom. Hun så ikke noe, så hun ble skuffet. Et par minutter etter kikket hun igjen, nøye. Hun var bestemt på at hun skulle oppdage selv den minste lille våte flekk i mammas bukse. Guro satt og så i taket. Malin så at det ble vått mellom beina hennes, nei, bare en skygge sikkert. Vent! Nei! Det der er ikke en skygge! Det skjer! Mamma tisser seg ut! Det var nesten så hun ropte det høyt, så utrolig deilig var tanken i hodet mens hun så det bygge seg opp en dam mellom Guros smekre lår. Hun visste ikke egentlig hvorfor hun var så glad, hun burde vel trøste henne, men Guro stirret fortsatt bare rett opp i taket. Dammen vokste, men stoppet akkurat tidsnok til at det ikke rant på gulvet. Det trakk seg sakte inn i stoffet i buksa og i setet. Guro kjente at hun var våt over det hele. Guro sukket. Det var ikke godt å si om det var av lettelse eller skam.

«Jeg må be sjåføren om unnskyldning når vi kommer fram,» sa Guro og tørket en tåre. «Det må du vel ikke,» sa Malin. Guro så litt overrasket på henne. «Det er en gammel buss, ikke sant? Dessuten bruker de disse som skolebusser også, de har nok vært tissa i før, disse her,» sa hun og pekte på de gamle setene. Malin hadde selv, to ganger så vidt hun husket, tissa på seg på en skolebuss. Det var den gang hun var liten, de to første årene på barneskolen fikk hun bruke buss fordi det var så langt å gå til skolen. Dessuten hadde hun vært med den av og til to år til etter dette, fordi bussen uansett stoppet utenfor huset deres for å ta med Kristine. Hun husket med en viss skam den dagen hun hadde lurt Kristine til å holde seg hele dagen og så håpet hun ville tisse på seg på bussen hjem. Det hadde virka også. Hun husket det våte setet og den mørke rumpa i en strømpebukse som hadde vært hvit. Men så hadde hun syntes så synd på henne så hun tissa på seg selv også, før de kom helt hjem. Dette satte Malin på en tanke. Kanskje hjalp det stakkars Guro også hvis hun også tissa på seg, så var hun ikke alene. Malin plasserte hendene i skrittet og presterte en overbevisende replikk: «Åh, jeg må tisse!»

For å berolige mamma hadde Malin sluppet to lange strømmer med tiss ut mens de fortsatt satt på bussen. Da de var framme var Guro overbevist om at hun ikke var den eneste som hadde tissa på seg, og følte ikke lenger at det var så ille. Selv om hun ikke skjønte det Malin snakket om, at det var så godt. Som Malin hadde overbevist henne om gikk Guro foran henne og ut døra i midten av bussen, uten å ta turen fram til sjåføren for å unnskylde seg. Det Malin ikke hadde regnet med var at mamma ville snu seg for å se på henne med det samme de kom ut og bussen hadde kjørt sin vei. «Men, du er jo ikke våt, jo!» Sa Guro. Hun sto og så rett på rumpa til Malin, buksa var umiskjennelig tørr. «Vel,» sa Malin, «jeg er nok det.» Nå var det faktisk litt flaut, syntes Malin. «Har du bleie på?» Spurte Guro, og studerte henne. «Ikke bleie akkurat, men et stort bind.» Malin var overrasket over at det hadde holdt buksa tørr, den siste strømmen hun hadde sluppet ut hadde hun ikke klart å stoppe helt med det samme. «Kom, så går vi hjem,» sa hun og skjøv Guro foran seg. Uhellet hennes var atskillig mer synlig. Hele rumpa var våt, skjønt du måtte komme ganske nær for å se det. Guro sa ingenting, og stirret hele tiden rundt seg for å se at det ikke var noen i nærheten. Heldigvis nærmet det seg kveld, og det var ikke mange folk ute. Likevel var det tydelig for Malin at mamma var skuffet over at hun allikevel var den eneste som var synlig våt, og som dermed måtte tåle all skam hvis noen så dem. Derfor bestemte Malin seg, og med det samme de kom inn på stien mellom en klynge trær sa hun: «Åh, nå klarer jeg ikke mer!» Så gikk hun av stien, lente ryggen mot nærmeste tre og bøyde knærne ned i rett vinkel. Så tissa hun i buksa. Hun kjente hvordan trusa fylte seg, det ble mye tiss samlet mellom bindet og huden før det nesten eksploderte og det våte ble spylt ut av trusa til begge sider og vætet innsiden av lårene med deilig og varmt tiss. Malin sukket i lettelse, hun hadde blitt ganske trengt, hun også. Da hun endelig var ferdig hadde det rent så mye langs treet at stammen var synlig våt helt ned til røttene. «Oi, som du måtte, jenta mi!» Sa Guro, nesten med ærefrykt.

Nå ble tonen lettere på resten av turen. Malin var plutselig den som var mest synlig våt, men det gjorde ingenting siden Guro også var våt bak. De tisket om hvordan de skulle lure guttene, og da de nærmet seg huset listet de seg inn kjellerinngangen og begynte å ta av seg de våte klærne. «Merkelig at de ikke har hørt oss?» Sa Guro med lav stemme og kikket opp i taket. «De holder vel på med noe,» sa Malin. Hun kunne høre noen innimellom, men ingenting tydet på at noen la merke til to unge damer i kjelleren. Så de kunne vaske seg i fred og finne nye klær. Malin måtte smile av hele greia. Nå hadde hun til og med tissa på seg sammen med Guro! Bare synd hun ikke likte det like godt som Kristine, så kunne de ha gjort det litt deilig for hverandre! Nei, hva var det hun tenkte? Om mamma…? Hun så på henne, nå sto hun der helt uten klær. Hun var pen, ingen tvil om det! Hun var pent brun i huden, hadde nesten ikke skille, og puppene hadde ikke begynt å henge for mye. Magen var rund og deilig, babymage. Hun så på sin egen mens hun gjorde seg ferdig med å vaske seg og ga våtserviettene videre til Guro. Det kom ikke noe spørsmål om hvorfor Malin hadde våtservietter nede i kjelleren… «Ok, ikke et ord til guttene?» Spurte Guro, da de hadde funnet nye klær fra tørkestativet. «Ikke et ord,» sa Malin. Så gikk de ut og inn hoveddøra som om ingenting var skjedd.

Fortsättning:

Del 1 (1 dec 2020)
Del 2: Bilferien del 1 (28 sep 2018)
Del 3: Bilferien del 2 (29 sep 2018)
Del 4: Bilferien del 3 (1 okt 2018)
Del 5: Bilferien del 4 (2 okt 2018)
Del 6: Bilferien del 5 (2 okt 2018)
Del 7: Bilferien del 6 (3 okt 2018)
Del 8: Bilferien del 7 (5 okt 2018)
Del 9: Kristine etter ferien (5 okt 2018)
Del 10: Malin og meg (7 okt 2018)
Del 11: Malin og pappa del 1 (8 okt 2018)
Del 12: Malin og pappa del 2 (8 okt 2018)
Del 13: Kristine våkner (9 okt 2018)
Del 14: Hjemme alene (10 okt 2018)
Del 15: Kristine og kusine (11 okt 2018)
Del 16: Om saftglass og en gammel venninne del 1 (16 okt 2018)
Del 17: Om saftglass og en gammel venninne del 2 (16 okt 2018)
Del 18: Om saftglass og en gammel venninne del 3 (16 okt 2018)
Del 19: Badetkaret (15 okt 2018)
Del 20: Malins høstleir del 1 (16 okt 2018)
Del 21: Malins høstleir del 2 (17 okt 2018)
Del 22: Etter kysset (18 okt 2018)
Del 23: På hytta del 1 (19 okt 2018)
Del 24: På hytta del 2 (20 okt 2018)
Del 25: Tobias (21 okt 2018)
Del 26: Malin og Tobias (22 okt 2018)
Del 27: Overnattingen (23 okt 2018)
Del 28: Hva filmer kan føre til (7 nov 2018)
Del 29: Bursdagsfesten (25 okt 2018)
Del 30: Gymbaggen (27 okt 2018)
Del 31: "Du skal hedre din far og din mor" (28 okt 2018)
Del 32: Kristine og Thea (29 okt 2018)
Del 33: Aketuren (29 okt 2018)
Del 34: En merkelig natt del 1 (31 okt 2018)
Del 35: En merkelig natt del 2 (1 nov 2018)
Del 36: Annikens sorger (1 nov 2018)
Del 37: Kristine + Thea = ? (3 nov 2018)
Del 38: Malins påske del 1 (3 nov 2018)
Del 39: Kristines påske (6 nov 2018)
Del 40: Malins påske del 2 (6 nov 2018)
Del 41: Malins påske del 3 (7 nov 2018)
Del 42: På svømmetur med skolen (8 nov 2018)
Del 43: Kristine på fest (10 nov 2018)
Del 44: Dagen derpå (11 nov 2018)
Del 45: Ferituren del 1 (12 nov 2018)
Del 46: Ferieturen del 2 (14 nov 2018)
Del 47: Hverdag igjen del 1 (14 nov 2018)
Del 48: Hverdag igjen del 2 (15 nov 2018)
Del 49: Hverdag igjen del 3 (15 nov 2018)
Del 50: Jenta i rødt (17 nov 2018)
Del 51: Trine (18 nov 2018)
Del 52: Anne får en idé (18 nov 2018)
Del 53: Fjellturen (20 nov 2018)
Del 54: Oljebuksa (25 nov 2018)
Del 55: Forelskelser og forviklinger del 1 (26 nov 2018)
Del 56: Forelskelser og forviklinger del 2 (28 nov 2018)
Del 57: Forelskelser og forviklinger del 3 (6 dec 2018)
Del 58: Verden snudd på hodet del 1 (15 dec 2018)
Del 59: Verden snudd på hodet del 2 (16 dec 2018)
Del 60: Verden snudd på hodet del 3 (17 dec 2018)
Del 61: Geldlige jul del 1 (17 dec 2018)
Del 62: Gledlige jul del 2 (21 dec 2018)
Del 63: Gledlige jul del 3 (22 dec 2018)
Del 64: Gledlige jul del 4 (30 dec 2018)
Del 65: Slalåmturen del 1 (2 jan 2019)
Del 66: Slalåmturen del 2 (7 jan 2019)
Del 67: Slalåmturen del 3 (9 jan 2019)
Del 68: Slalåmturen del 4 (12 jan 2019)
Del 69: Gutter skal en gang bli menn del 1 (8 mar 2019)
Del 70: Gutter skal en gang bli menn del 2 (23 aug 2019)
Del 71: Gutter skal en gang bli menn del 3 (6 sep 2019)
Del 72: Gutter skal en gang bli menn del 4: Overraskelsen (7 sep 2019)
Del 73: To gravide jenter (15 sep 2019)
Del 74: Julekalender (1 dec 2020)

Tillagd 15 sep 2019   Noveller   #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor #Overall/täckande dräkter

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4527  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024