Dagen då Lena blev lilla Lena.

Del 1

Lena sitter på jobbet och är ordentligt irriterad. Det är fredag och hon hade en förhoppning om en mysig kväll hemma, fixa mat o.s.v. Övertid hela veckan och det måste bli klart säger Siv kontorschefen. Det hade mycket väl räckt till måndag tänker Lena. Men Siv den subban vill antagligen impa på chefenchefen, ja vi kallar honom så, han är liten chef som vill vara en stor chef, den stroppen. Jag har nog sett hur dom fjantar runt varandra. Gifta båda två är dom.
Hon, har ju sin Karl-Erik, snäll o omtänksam. Och ser väl rätt bra ut också. Skönt att ha en bra man. Men han kan bli lite purken ibland när hon ofta ställer upp på jobbet. Så det är nog bäst att ringa säga att jag blir sen idag igen.
Han säger lite förvånande att det är o.k. Han har varit in om bolaget. Räknade nästan med hennes övertid, och att hon inte skulle hinna fixa mat, så han har förberett. Ring när du är på väg. Vad kul, han kan när han vill. Kanske orättvist, det är inget ovanligt.
När hon kommer hem så ropar Kalle från köket; du kan ta ett bad så länge de’ e’ upptappat, så sätter jag igång maten. Ropa när du är nöjd. Hon klär av sig och sjunker ner i badet. Ljuvligt. Tack, Kalle tänker hon. Så skönt att bara slappna av, sväva iväg. Kalle kommer in till henne, hon vet inte hur länge hon legat där, men han verkar tycka att det är dags att kliva ur.
Han virar in henne i en handduk. Hjälper till att torka och borsta håret. Torkar henne. Hon njuter, tycker om när han gör det, känner sig ompysslad. Det händer faktiskt lite då och då.
Sen tar han henne i handen, leder in sovrummet, låter lite forcerad och nervös så hon undrar om han planerat nåt’. Han har lagt fram Musse Pigg t-shirten. Hennes favorit. Köpt av honom som M på en spaniensemester, men var säker en XL. Passar bäst som nattlinne. Han hjälper henne på med den.
Bra, då slapp hon ”uppträda”. Ja hon har känt det så ibland, när hon anat hans önskan och klätt sig i sexiga underkläder. Gjort det för honom.? Naä, egentlige för båda. Hon har ju också haft glädje av det. Jo, visst har det varit så att hon känt sig väldigt sexig i klänning strumpor och hela ”kitet” det går inte att komma ifrån, men då har hon själv valt. Men idag vill hon inte. Och hon kan säga nej. Vet att han accepterar, oavsett vad det gäller.
Jag har en överraskning, säger han. Ligg ner på sängen, dra upp t-shirten. Han tar fram nån’ting, säger, lyft på rumpan. Hon försöker se vad, …en blöja…nä, men vänta.
Hon berättade en gång för honom om ett av sina första minnen. När hon var några år fick hon inte ha dom söta trosorna med spets hon ville. Och då gick hon ut i trädgården och i protest och kissade på sig. Mamma upptäckte det och efter att ha ”städat” Lena sa hon, vilken tur du har en lillasyster och tog fram en blöja. När hon nu hade blivit liten igen så fick det bli så här. Hon sa vi kan inte ha små flickor som springer runt kissar på sig. Och satte på henne blöjan. Men det var inte meningen, säger Lena. Fast det var det ju, kan inte säga det till mamma. Hon hulkar lite, men inga protester hjälper. Men mamma tar fram dom där söta trosorna hon villa ha tidigare, men förstår inte varför hon får dom nu? Hon står upp när mamma drar upp dom över blöjan och då gör det inget att hon fått blöja på sig. Hon fick ju dom fina trosorna. Nu känns det bara bra…En trygg och välbehaglig känsla som fortfarande i nutid kan infinna sig om hon ”råkar” tänka på det. Och då kniper hon till med låren för det pirrar till mellan benen. Fast det hade hon inte delat med Kalle. Men det är märkligt, för det hade ju inget med sex att göra och hon var ju bara barnet.
Dom hade skrattat och skojat om att göra det som vuxen, om man inte fick som man ville. Han sa, det är väl inget du funderar på att använda mot mig? För då får vi skaffa hem blöjor. Hon rynkade ögonbrynen och tittade undrande på honom, han lät lite…ja.. vad tänkte han på? Tanken hade snuddat henne. Blöja, hur skulle det kännas? Hon skakade på huvudet och tänkte inte mer på det. Men nu tänkte hon, att hon kanske aldrig skulle berättat det där om kissa på sig, men ok. Vill han, så testar vi, jag är för trött för protest, eller? Konstigt nog har hon en viss …förväntan.
Kanske skulle hon protestkissa på sig? Skrattar för sig själv, fast då blir ju resultat detsamma. Blöja på. Ja, mamma du skulle bara veta.
Hon blundar, en ilning sprider sig i kroppen när han viker upp blöjan mellan benen sätter tejpen på plats. Men faktiskt, samma härliga, trygga känsla som hon kände då, blandad med …känslan av sex….kniper med låren. Egentligen inte klokt, men skönt. Förstår inte, men nästan gråtfärdig.
…Och så tar han fram ett par trosor, ank-stjärts. Och drar på henne. Men det var inte så dom såg ut, han har inte fattat nån’ting. Men, oj. Hon är nästan tillbaks där som liten flicka.
När hon går förbi spegeln i hallen tittar hon. Ganska söta ändå. Men till t-shirt? Hon hade nog vela ha nå’n liten klänning för att känna sig lite flickig. Fast det är mindre pretentiöst så här. Går fram till matbordet…det står en nappflaska vid tallriken, men, det är inte riktigt hon …blöja ok, men baby, nej. Säger, stor flicka vill ha glas. Inte så stor väl, säger han leende och klappar henne på blöjbaken. Men hon får ett glas.
Spänd på vad han lagat? Hon skrattar. Korv schattå, ja, dom kallar det så, en snål”variant” av chateaubrian, falukorv på höjden. Hon sätter sig ner vid bordet…hm, vickar lite på stjärten känner på ”stoppningen”, spänner skinkorna några gånger. Mm, mm, då trycker det lite lätt mot snippan, mysigt, känns bra ändå, ler. Vad? säger kalle. Inget, inget alls säger hon, bara skönt att va hemma.
Dom äter, pratar …om ditt o datt och hon får gnälla av sig lite på chefan Siv. Ja, hon kallas så, vill också va’ mer än vad hon är. Kan inte sitt helt still, måste känna. Skickar ett leende till Kalle.
Han reser sig, ger henne en puss, säger klockan är mycket, desserten kan väl vi ta i sovrummet. Hon kan väl gå in så länge, Han skall bara duka av ..matrester du vet. Ja, ja, han hör till den ordentliga sorten. Det är väl egentligen positivt tänker hon med en liten suck.
Ok då. Hon ser nappflaskan med vin i och tänker, så vad då? Och nappar åt sig den och går till sovrummet. Lägger sig på sängen suger på flaskan och allt är bara bra. Varför har dom inte gjort detta tidigare? Alla spänningar och jobbelände försvinner.
När Kalle kommer in har hon somnat med flaskan i famnen. Han stoppar om henne, hon va’ väl trött och vin på det. Pussar henne och tänker,,vilken tur jag har haft som träffat en så go’ tjej.
Säger god natt och klappar och smeker över blöjbaken. Hon vaknar till, suckar lite förnöjt, somnar om.
På morgonen vaknar hon nödig, på väg upp men morgontrött och kanske en aning bakis lyckas hon inte. Somnar med ena benet på väg ur sängen, vaknar igen. Måsta kissa. Men vänta, tänker hon, vad har jag på mig och känner med handen, jag har ju på mig…blöja. Minnet från gårdagen kommer ifatt. Oj, jag somnade visst, shit. Jaha, vill han ha mig i blöja får han ta konsekvenserna ler hon och tänker, låt det komma. Det är inte så lätt, men hon är väldigt nödig och bara släpper. Det blir blöt och varmt. En befriande härlig känsla som hon inte riktigt förstår. Men så väldigt skönt.
Väcker honom och säger, jag behöver nog bytas på, ..ja, hon tänker fortsätta leken ett tag till.
Han hämtar en ny blöja och tvättlappar. Öppnar upp, och börjar tvätta. Hon njuter faktiskt. Men tänker inte låta honom ”komma till”....hon, ja han också, vill oftast att det ska ”dra ut” på tiden med mycket smek och…kramar.. länge. Men när han smeksamt fortsätter tvätta ..blundar hon,
känner hur lusten kommer. Har svårt att ligga still och då ber han henne lyfta på rumpan så han kan byta blöjan.. tar bort den gamla lägger dit en ny ..retsamt. Vet inte om hon vill ha den på sig eller be honom ta bort den. Men i stället för att ta upp blöjan så börjar han pussa henne försiktigt på magen, fortsätter ner till kullen, runt den, pussar insidan på låren. Upp igen, blåser försiktigt, låter tungan leka lätt lätt längs springan, ett hårdare slick får henna att stegra sig…kan inte hålla igen. Säger.. kom, kom, ta mig ..dom älskar kort och intensivt. Ligger kvar. Håller om varandra, hämtar andan. Blöjan ligger kvar under henne. Han sätter på den ordentligt. Och så somnar dom om, tätt sammanslingrade. Och resten är en annan historia.