Logga inBli medlem
IKEA Mamman

Del 3

Den kvällen och natten var precis som den senare delen av helgen, mycket amning och några blöjbyten.

Tisdagsmorgonen kom och min frukost bestod av söt underbar bröstmjölk. När frukosten var avklarad tog mamma av mig blöjan och duschade mig för att sedan klä på mig och skicka iväg mig till arbetet.

Redan på tåget kände jag hur jag saknade henne och min blöja. Nu var jag tvungen att arbeta en hel dag innan jag fick vara bebis igen. Arbetsdagen gick långsamt och jag längtade hem.

När jag kom hem ifrån arbetet var mamma där och gjorde som dagen innan, av med alla kläder, på med blöja och sedan amning. Därefter tog hon fram en vit body som hade tryck av olika bilar på sig och satte på mig den. Därefter kom mina jeans och strumpor på. Sedan fick jag krypa till dörren och där satte hon på mig en jacka och ett par skor.
- Vi ska ut på ett ärende, sa hon och fortsatte; nu när vi lämnar lägenheten får du gå igen.

Vi gick ner till bilen och hon spände fast mig i baksätet. Sedan körde hon iväg.

Ganska snart kom vi till en galleria och det var dags att gå ur bilen. Hon knäppte loss mitt bälte och tog mig i handen och ledde mig till en klädbutik. Väl inne i butiken började hon leta bland kavajer.
- Behöver ni hjälp med något, hör jag en kvinnoröst säga bakom ryggen på mig.
- Ja, jag är på jakt efter en liten längre kavaj, svarar mamma.
- Då kanske ni ska prova den här modellen, säger expediten och pekar en bit bort.
Mamma följer henne dit och de börjar kolla och efter ett tag tar mamma fram en blå kavaj och säger att den måste vi prova.
- Provrummet är därborta, säger expediten och pekar mot några bås längre bort.
Vi går dit och expediten följer efter oss. Mamma leder in mig i båset och tar av mig jackan. Expediten ser min fina body, även om det mer ser ut som en vit tröja med bilar på och jag börjar skämmas. Ganska snart ser jag hur hennes blick faller ner på blöjan och jag ser i hennes ögon vad hon ser.

Hon säger ingenting och ganska snart har mamma fått på mig kavajen. Den sitter riktigt bra och är lite längre så den gör ett bra jobb med att dölja min blöja.
- Ser riktigt fint ut, säger expediten, och den går ner riktigt fint över rumpan så inget syns.
- Ja, säger mamma, den ser riktigt bra ut, vi tar den.
Mamma tar av mig kavajen och sätter på mig jackan igen och vi följer sedan efter expediten till kassan och betalar. Precis när vi ska gå säger expediten:
- Vi har ett till provrum längre bort med dörr ifall ni behöver byta på honom.
Jag kände att jag vill sjunka genom marken men mamma kom på andra tankar.
- Det vore väldigt snällt, sa hon, kan du visa oss var?
- Visst, svarade expediten och visade oss vägen till andra änden av butiken.

Vi kom fram till ett provrum med dörr som man inte kunde se in igenom eller över. Vi gick in i rummet när expediten säger:
- Vi kan tyvärr inte låsa dörren.
- Ok, säger mamma, kan du följa med in och hålla dörren så ingen kommer in?
- Ja, jo, det kan jag göra, svarade expediten något mer förvånad.

När vi är inne i rummet alla tre säger mamma åt mig att lägga mig på golvet. Jag ska precis till och protestera när hon sätter in nappen i munnen på mig. Sedan gör jag som hon säger och snart har hon fått av mig jeansen, lagt en handduk under mig, knäppt upp bodyn och tagit av mig min blöja. Hon torkar mig med våtservetterna från skötväskan och sedan sätter hon på mig en ny blöja. Expediten tittar noggrant på och jag vill bara att det ska vara över.
- Kan jag amma honom här också? Hör jag mamma fråga.
- Ja, det går bra, svarar expediten.
Mamma knäpper bodyn i grenen men tar inte på mig jeansen utan låter mig ligga på golvet med endast blöja och body på mig. Sedan lägger hon sig bredvid mig, knäpper upp blusen och bh’n, tar fram ena bröstet och sätter det i min mun. Jag börjar amma direkt.

När jag har blivit ammad på båda brösten frågar expediten:
- Får jag också amma honom så slipper jag pumpa på rasten?
- Ja, det går bra, säger mamma och byter plats med henne.

Hon har en amningströja på sig som hon öppnar upp och sedan knäpper upp bh’n och för sitt ena bröst in i min mun. Jag börjar amma igen och snart har jag blivit ammad på båda hennes bröst. Expediten sätter mig upp och lägger min haka mot hennes axel och börjar massera min rygg tills det kommer en stor rap. Sedan tar hon på mig mina jeans och skor och hjälper mig upp på fötter. Därefter kommer mamma med min jacka och sätter på mig den. Sedan säger vi hej då precis som om det var den naturligaste saken i världen. Konstigt, tänkte jag, men ville absolut inte ta upp det.

Mamma börjar leda mig mot bilen. Väl där spänner hon fast mig med säkerhetsbältet i baksätet och kör sedan iväg. Jag ser att vi är på väg hem och det gläder mig.

När vi kommer hem tar hon av mig jackan, skorna och jeansen och jag får krypa runt med endast blöja och body på mig. Kvällen passerar med några amningar och sedan blöjbyte innan läggdags. Jag blev som vanligt väckt mitt i natten för amning och sedan somnade jag om. När väckarklockan ringde var det dags för amning igen och sedan blev det att krypa ut till badrummet för att bli av med blöjan och sedan bli duschad.

När hon hade torkat mig efter duschen sa hon åt mig att lägga mig ner på golvet. Jag gjorde som hon sa och hon tog fram en ny blöja och satte på mig. Sedan satte hon på mig en skjorta, jeans och den nya kavajen.
- Med den här nya kavajen kan du ha blöja även på jobbet, sa hon.
Jag blev alldeles chockad och visste inte vad jag skulle säga eller göra och hon tog sin chans att fortsätta:
- Jag har lagt in mitt mobilnummer i din telefon under Mamma, sa hon. Ring mig om du behöver.
- Mamma älskar dig, puss och ha en bra dag.
Jag blev mer eller mindre puttad ut ur lägenheten. Jag gick ner för trappen och såg i spegelbilden ifrån glaset i porten att min blöja gömdes helt under min kavaj. Det gav mig modet att åka till jobbet med blöja på mig.

Det tog lite längre tid att komma till jobbet eftersom jag inte går lika snabbt med en blöja på mig som utan, men efter en stund kom jag fram.

Det kändes väldigt konstigt att gå in på kontoret den morgonen. Första timmen var jag nästan paranoid och trodde att alla såg min blöja men det verkade som om ingen såg den. Jag började pusta ut och lugna ner mig när jag känner att min mage börjar göra sig hörd. Jag vet att snart är det oundvikligt att inte bajsa. Vad gör jag?

Jag går in i ett konferensrum och tar upp telefonen. Kollar bland mina kontakter och ser att det står Mamma där. Trycker på numret och väntar på att hon ska svara.
- Hej min lilla bebis, svarar mamma, vad kan jag göra för dig?
- Jag bajsa, är det enda jag får ur mig.
- Behöver du bajsa eller har du bajsat, frågar mamma.
- Behöver.
- Ok, gå ut på gatan så ingen känner lukten och bajsa där i blöjan och ring mig igen sen, ok?

Jag lägger på och går ut mot trapphuset. Jag börjar gå ner för trapporna men känner att varje steg jag tar gör det svårare att hålla mig. Jag kommer ner till entrén och skyndar mig mot ytterdörren. Precis när jag tar tag i den känner jag hur det brister och blöjan fylls. Jag skyndar mig ut genom dörren och väl ute på trottoaren tar jag upp mobilen och ringer mamma igen.
- Hur går det? Hör jag mamma svara.
- Hann precis ut, men nu är den full, sa jag.
- Är blöjan full? Frågade hon.
- Ja, eller bara nr 2. Just då kände jag hur kisset forsade i blöjan och det blev varmt och skönt.
- Också nr 1, får jag ur mig.
- Åh, stackars liten. Möt mig vid Åhléns om 10 minuter, vid huvudingången.
- Ok, mamma, sa jag och vi avslutade samtalet.

Åhléns var normalt sett cirka 7-8 minuter bort, men med en blöja som var nedkissad och full med bajs tog det lite längre tid. Blöjan hade svällt mellan benen som den brukar göra när jag kissar på mig men då brukar jag inte vara mitt i stan och behöva gå en kilometer.

Jag hade svårt att inte vagga fram som en bebis och bajset gjorde sig påmind. Efter en stund försvann dock känslan av att jag hade bajsat på mig och endast storleken på blöjan gjorde sig påmind. Jag skyndade mig fram så fort som jag kunde och snart kunde jag se Åhléns-huset en bit bort. När jag närmade mig såg jag att mamma redan var där och hon kom nu emot mig och gav mig en stor varm kram.
- Stackars liten, och jag som inte var där, sa hon medan hon kramade mig.
Sedan tog hon mig i handen och ledde mig mot ingången.

Vi tog rulltrapporna upp till andra våningen där det fanns toaletter. Mamma betalade och förklarade för personalen att vi behövde gå tillsammans. De var inte helt med på det, men till slut fick vi använda en handikapptoalett.

Inne i handikapptoaletten fanns det ett större skötbord som hade ben, inte de vanliga som fälls ut ifrån väggen. Mamma tog av mig min kavaj, mina skor och mina jeans och sa åt mig att lägga mig på skötbordet. Jag gjorde som hon sa och lyfte upp benen i luften så jag skulle få plats. Hon tog av mig min blöja och gjorde rent mig med våtservetter och satte sedan på mig en ny blöja. Därefter sa hon åt mig att lägga mig på sidan i foster-ställning. Jag gjorde som hon sa. Hon tog fram en stol och satte sig bredvid mig, knäppte upp sin blus och bh och tog fram ena bröstet. Sedan satte hon ena armen runt min nacke och förde mig närmare så hennes bröst kom in i min mun. Jag började amma direkt. Då tog hon sin andra hand och förde in den mellan mina ben och omfamnade blöjan med handen på min rumpa. När jag hade blivit ammad kom en stor rap och sedan satte mamma på mig mina kläder och skor igen. Nu var det dags att gå tillbaka till kontoret.

När jag kom hem ifrån jobbet var mamma där och tog emot mig som vanligt och det började med en amnings-session i sängen.
- Jag tycker att vi ska mötas vid Åhléns varje dag vid lunchtid, började mamma. Då kan du få lunch och jag slipper pumpa samtidigt som jag kan byta på dig om det behövs.
Jag hade hennes underbara bröst i munnen och kunde inte svara utan hörde henne säga:
- Då säger vi så.

Onsdagskvällen flöt så på som tidigare kvällar och det gjorde natten med. Morgonen blev en repris av onsdagsmorgonen och snart satt jag på jobbet med en blöja på mig. Vid lunchtid gick jag till Åhlén och träffade mamma och blev ammad. Så fortsatte veckan tills det blev fredag eftermiddag och min telefon ringde, det var mamma. Jag skyndade mig in i ett ledigt konferensrum och svarade:
- Hej Mamma!
- Hej min lilla bebis, hörde jag mamma säga och fortsatte:
- Nu är det väl hög tid för att sluta jobba? Jag sitter i bilen utanför ditt kontor och tänkte hämta dig.
- Ok, ska bara plocka ihop mina saker så kommer jag ner, svarade jag och avslutade samtalet.

Jag loggade ut och tog med mig mina saker, önskade mina kolleger en trevlig helg och gick till trapphuset och ner till gatan där mamma väntade.

Precis som tidigare hjälpte hon mig med att spänna fast mig i baksätet med säkerhetsbältet och sedan körde hon iväg.
- Var ska vi? Undrade jag.
- En liten överraskning, svarade hon och fortsatte:
- Vi ska till ett landställe som jag har ihop med min syster. Vi ärvde det och jag tänkte att det kunde vara skönt med en helg på landet.

Jag kunde se att hon körde ut ur stan och på väg söderut. Efter en stund glesnade trafiken och jag fick nappen i munnen. Ytterligare en halvtimme senare var vi framme vid en ensligt belägen stuga.

Stugan såg ut att vara ganska stor, inte som en vanlig sommarstuga utan större, men det var svårt att avgöra utifrån. Hon hjälpte mig ur bilen och tog min hand och ledde mig in i huset. Vi kom in i en hall och hon tog av mig mina skor och ledde mig direkt till ett badrum som låg i direkt anslutning till hallen.

I badrummet fanns ett skötbord avsett för vuxna och hon tog snabbt av mig mina kläder och hjälpte mig upp på det. Sedan tog hon av mig min blöja och gjorde rent mig. Jag kunde känna att jag fick något i rumpan och sedan satte hon på mig en blöja igen. Hon hjälpte mig ner ifrån skötbordet och jag fick krypa genom hallen och in till ett vardagsrum där det låg en filt på golvet.
- Lägg dig på filten, sa hon och jag gjorde som hon sa.

Jag började känna mig konstig, tappade kontrollen på armar och ben och synen började bli riktigt dåligt. Jag fick svårt att se på längre avstånd, kunde kanske se klart 30-40 cm men längre än så var svårt. Jag försökte vända mig om men det gick inte.

Det såg ut som en skugga som lade sig bredvid mig men ganska snart såg jag något jag kände igen och kunde identifiera, mammas bröst var på väg till min mun. Oh, vad gott, tänkte jag och började amma.
- Du kommer kanske ihåg förra helgen, började mamma och fortsatte, när jag gjorde dig till en 5 månaders bebis. Nu har jag skaffat lite hjälpmedel och därför har jag gjort dig till en 2 månaders bebis den här helgen. Som du märker har du nästan ingen kontroll alls på din kropp och din syn är väldigt begränsad. Njut nu mina lilla 2 månaders bebis, nu är du helt och hållet i min trygga omvårdnad.

Fortsättning:

Del 1 (6 sep 2019)
Del 2 (25 aug 2019)
Del 3 (6 sep 2019)

Tillagd 6 sep 2019   Noveller   #Man #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4522  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024