Hugo och Helena
Hugo & Helena
Hugo stod vid byrån och tvekade lite. Skulle han verkligen göra det? Tankarna vandrade och landade på förra gången – och det hade varit en riktigt häftig upplevelse. Så, det var väl ändå klart att han skulle gå vidare – han hade ju haft tankarna på det här en del vecka. Men ändå – det var verkligen att ta det hela ett steg till och, ja – vad skulle komma efter och? När han inte kom på något mera motargument så kändes det skönt – han var fast besluten att göra som han tänkt från början. Han öppnade översta byrålådan och tog fram en ny, fräsch Tena Slip Maxi. Som han längtat efter känslan av en blöja igen. Förra helgen hade han burit blöjor hela helgen och för första gången vågat sig ut bland folk med blöjan under kläderna. Ingen hade märkt något, i alla fall hade inte Hugo upptäckt något från omgivningen. Han hade kissat rätt rejält i blöjan och den var tung när han kom hem – men allt hade gått bra och det var en häftig upplevelse. Dagen efter hade han kissat i blöjan på en galleria och bytt blöja inne på en handikapptoalett. Känslan av att göra något hemligt och förbjudet hade varit underbar.
Så därför var han här nu, en vecka senare. Han hade funderat på hur kan skulle kunna göra leken ännu mera utmanande och spännande. Rätt snart hade tanken på att bajsa i blöjan ute bland folk slagit honom. Han som knappt vågade bajsa i blöjan när han var ensam hemma. Det var förvisso oerhört skönt och befriande, men det var verkligen något som var ”förbjudet” att göra. Och något som med stor säkerhet skulle märkas mera än att bara kissa i blöjan. För även i den bästa av världar så luktar bajs – och det är en doft som många känner igen och knappast skulle missta om de kände den. Men det var också det som gjorde hela idén så upphetsande.
Hugo hade förberett sig väl, han hade under flera dagar ätit fiberrik mat och druckit ordentligt med vatten. I går kväll tog han ett par matskedar extra med physalisfrön på en tallrik fil. Magen var nästan lite utspänd och han kände att det skulle vara trevligt att få ”släppa på trycket”. Med van hand spände han på sig blöjan, drog ett par mörka kalsonger över blöjan och slutligen ett par svarta jeans med lite ”häng”. Han stirrade på sin spegelbild – han var redo, helt klart. Nu fanns ingen återvändo tänkte han och drog t-shirten över huvudet och gick mot ytterdörren utan att stanna något mera. Han slängde upp sin lilla ryggsäck på ryggen och klev ut. Gallerian var hans mål idag med.

I andra änden av staden stod Helena i sitt sovrum och tvekade vid den öppna byrålådan. Skulle hon verkligen göra det här? Tankarna vandrade – det hade varit så upphetsande förra gången att hon inte kunde låta bli att le när hon tänkte på det. Förra helgen hade hon haft blöja dag som natt, och på söndagen hade hon varit en sväng till gallerian i centrum. Hon hade till och med kissat i blöjan och det verkade som om ingen märkt någonting. Hon hade efter en stund gått in på handikapptoaletten och bytt blöja där. Det hade varit superupphetsande, och det som gjorde det lite extra häftigt var att hon sett att det låg en annan vuxenblöja i papperskorgen. Det var en Tena Slip Maxi, och den såg väldigt välanvänd ut. Den luktade inte bajs, så den som haft den hade i alla fall kissat massor i den. Helena hade haft bilden på blöjan i papperskorgen framför ögonen nästan hela veckan. Som hon längtat till den här helgen, för nu skulle hon ta blöjbärandet ett steg till. Men så tvekade hon ändå – det var verkligen ett stort steg, det kunde inte förnekas, men det kändes bara rätt på något sätt. Hon slutade tveka – hon visst ju vad hon ville göra. Hon hade redan efter förra helgen bestämt att den här helgen också skulle vara en riktig blöjhelg, och nu skulle hon även bajsa i blöjan ute bland folk. Hon som knappt hade bajsat på sig när hon var ensam i sin lägenhet, det var bara så ”förbjudet”. Men hon älskade känslan, och faktiskt även lukten. Men det var ju lukten som gav den extra kryddan till att bajsa på sig ute ”på stan”. Kiss kanske inte märktes så mycket om blöjan inte läckte, men bajs luktade, även i den bästa av världar.
Hon hade förberett väl, nästan minutiöst. Hon hade valt extra fiberrik mat i flera dagar och druckit rejält med vatten. Hon var så laddad att det nästan kändes som om hon skulle spricka. Hon slutade tveka och sträckte sig mot den öppna byrålådan. Hon tog med van hand fram en Molicare Premium, Slip Super puls – den bästa blöjan hon någonsin testat. Hon tejpade fast blöjan och drog på sig ett par ”tant-trosor” utanpå – de höll kvar blöjan bra även när den började bli tung av kiss. Så på med ett par lite rymligare jeans och en söt topp. Utan att dröja mera så gick hon mot ytterdörren, och lyfte med sig den stora handväskan på vägen. Gallerian var hennes mål idag med.

Hugos buss nådde centrum och han klev av. Han gick med bestämda, men inte speciellt snabba steg mot den stora centrumgallerian. Det fanns en uppsjö av butiker och restauranger där. Hans plan var att ”driva omkring” lite först, och sen, vid ett bra tillfälle lite diskret bajsa i blöjan. Hur nu man kan bajsa på sig lite diskret, men tanken var så.
Han kissade lite i blöjan på väg in i gallerian. Blöjan svalde urinen utan problem och ändrade knappt form alls, trots att det nog var en del som kom. Hugo kände hur pulsen steg allt mera. Även om det var varmt ute så kände han sig ännu varmare. Det var som om hela världen stirrade på honom. Han fick stanna till vid ett café och låtsas kika på menyn för att lugna nerverna. Han kikade sig lite omkring, som om han väntade på någon. Ingen verkade lägga märke till honom trots att han stod där i en kissig blöja.
Hugo gick vidare och letade efter en ”bra” plats att bajsa på sig. Det skulle inte vara för nära toaletten, för det var ju lite av grejen att han skulle behöva gå en bit i sin bajsiga blöja innan han fick chansen att komma in på handikapptoaletten och byta.

Helenas buss var långsam idag. Det var vägarbeten i snart sagt varenda korsning. Hon var nervös och pulsen slog rätt hårt. En liten rännil av kiss landade i blöjan innan bussen ens var framme i centrum. Men till sist kom hon dit och steg av. Hon tog sikte på centrumgallerian och dess stora utbud av affärer och restauranger. Det var alltid mycket folk där på helgerna, och hennes tanke var att ”driva runt” lite först och hitta ett bra ställe att bajsa på sig på. Helst så det blev lite diskret, även om man knappast kan bajsa på sig diskret.
Väl inne på gallerian steg pulsen för varje steg, hon stannade utanför en hamburgerrestaurang och försökte lugna sig lite. Hon kikade sig omkring och ingen verkade lägga märke till henne, trots att hon stod där mitt i stan i en kissig blöja. Om folk bara visste tänkte hon och log. Pulsen sjönk lite och hon började ”driva omkring” för att hitta det perfekta stället att bajsa i blöjan på. Det skulle inte vara för nära toaletterna, hon tänkte byta blöja på handikapptoaletten på bottenvåningen. Det var där som hon hittat en kissiga blöjan förra helgen. Men hon ville inte vara för nära när hon bajsade, för det var ju lite av poängen att hon skulle behöva gå en bit i sin bajsiga blöja.

Hugo hade drivit runt nästan en halvtimme när han till sist tog ett beslut, bäst vore nog ändå matvaruaffären på bottenplan. Han hade klurat på någon av klädbutikerna, men det var så tyst där inne trots en viss bakgrundsmusik att han var rädd att det skulle höras om han pruttade mycket i blöjan. Hans mage kändes ganska svullen, så han var inte säker på att det inte skulle låta en del. Och så hade han en baktanke(haha!) med att det ofta var mycket barnfamiljer i matvaruaffären. Om det luktade bajs skulle man kanske i första hand misstänka något av barnen och inte den unge, vuxne och ganska stiliga killen som gick förbi.
Hugo kom till matvaruaffären. Han blev glad när han såg att han tänkt rätt, det var ganska mycket folk och mest barnfamiljer med små barn. Han tog en korg och gick in. Långt in i butiken låg en hylla med glödlampor och elgrejor. Hugo visste att där brukade det sällan vara rusning, om man får säga så. Pulsen var nu riktigt hög, han kände en alltmer stigande upphetsning. När han kom fram till hyllan med lampor var gången mycket riktigt tom på folk. Han hukade och låtsades leta efter någon speciell lampa.

Helena hade drivit runt kanske 20 minuter när magen krampade rätt rejält. Hon insåg att hon inte hade så mycket tid på sig att hitta ”rätt ställe”, för snart skulle hon bajsa på sig vare sig hon ville det eller inte. Egentligen hade hon tänk att gå till matvaruaffären på bottenplanet, för att kanske kunna komma undan lite där, hon visste att det sällan var folk i gången med elgrejor. Och så var det alltid barnfamiljer i matvaruaffären och doften av bajs skulle nog lätt kunna skyllas på något av barnen, inte på den unga, men ändå vuxna och snygga tjejen som gick förbi.
Men magens krampande gjorde att det var uteslutet att gå så långt, hon var på plan tre. Hon skyndade sig mot en bokaffär på plan 2. Så här mitt på dagen brukade det vara rätt lugnt i avdelningarna med vuxenböcker, men det brukade vara en del barn där med – de flockades i avdelningen med barnböcker.
Helena kände en kramp till i magen och gick på så fort hon vågade, utan att dra på sig extra uppmärksamhet. Hon kände hur pulsen steg och upphetsningen med den. Hon kom in i bokaffären och så långt gick det enligt plan. Det var många mammor med små barn på barnavdelningen, och hon kunde ana doften av bajs från något barn. Perfekt hann hon tänka och svängde ner mot hyllan med böcker om historia. Till sin lycka såg hon att hon var ensam där. Hon hukade sig försiktigt och låtsades studera en stor bok om medeltidens historia.

Så fort Hugo hukade sig var det som en startsignal till magen. Han kände direkt hur tarmarna rörde sig. Han hade haft rätt i sina misstankar om pruttar, för det kom två rejäla, blöta pruttar först. Han kikade sig omkring, men var fortfarande ensam i gången. Magen gjorde sitt och efter pruttarna kände Hugo hur massor med mjukt bajs letade sig ut i blöjan. Han krystade lite och mera bajs kom ut och det hela avslutades också med en väldigt dov prutt. Blöjan med dess innehåll dämpade nog ljudet tänkte Hugo. Han reste sig upp, och kände hur massan i blöjan rättade till sig. Han började försiktigt gå och kände hur bajset flyttade runt sig och formade sig efter hans rumpa. Känslan var obeskrivlig. Han var så upphetsad att han trodde han skulle spricka. Han hade verkligen bajsat på sig mitt inne på centrumgallerian. Han släppte korgen lite diskret och började gå mot utgången. Han passerade många, och någon kikade lite på honom, men han gick vidare. Han var säker på att han lämnade ett visst ”doftspår”. När kassan var han tvungen att stanna upp lite innan han gick vidare. Han hörde bakom sig hur en mamma frågade sitt barn om det var barnet som bajsat på sig. Hugo log inombords och gick ut ur affären. Men lagom snabba steg gick han rakt mot toaletterna och handikapptoaletten han visste fanns ca 150 meter bort.

Helena hann knappt huka sig innan en dov prutt följdes av enorma mängder mjuk avföring. Alla fibrer hade gjort det de skulle. Hon kikade sig snabbt omkring och såg att hon fortfarande var ensam i gången. Hon krystade till och mera bajs lämnade hennes kropp och lade sig tillrätta i blöjan. En dov prutt verkade avsluta det hela. Helena reste sig upp och hon kände hur massan rörde på sig. För varje steg hon tog formades bajset efter hennes rumpa och blöja. Hon kände hur det blev vått av mera än urin och avföring i blöjan – hon var galet upphetsad. Hon gick med bestämda steg ut ur bokaffären. Hon hörde bakom sig hur en mamma skällde på sin son och undrade om det var han som bajsat. Helena kände sig lite skyldig men smet snabbt ner i trappan, hon tog inte rulltrappan den här gången. Hon hade bara siktet inställt på toaletterna på bottenplan och handikapptoaletten där, där hon skulle byta till en ren blöja.

Toaletterna låg som i en egen liten gång. Först var damernas, i mitten handikapp och längst bort herrtoaletten.
Helena svängde in, och krockade nästan med en riktigt snygg kille som kom från andra hållet. Hon ryckte till och tvärstannade. Hon kände hur hon rodnade, att springa in i en snygg kille när hon stod i en nedbajsad blöja ingick inte i planen.
Hugo nästan sladdade in mot den lilla gången med toaletterna. Han krockade nästan med en snygg tjej och fick tvärstanna. Han kände hur han rodnade och pulsen rusade. Att krocka in en snygg tjej när han själv stod där i en nedbajsad blöja ingick verkligen inte i planen.

Båda hämtade sig snabbt, men när man stannar och är nedbajsad som sprider sig en doft – om vi säger så. Helena och Hugo kikade rodnade på varandra. Plötsligt insåg Helena något, det luktade inte bara som hennes eget bajs, i hennes egen blöja. Hon kikade lite diskret mot killens underliv och såg en utbuktning som verkade väldigt bekant där.
Hugo insåg att det luktade mera bajs än bara hans egna, för det var han van vid och visst hur det luktade. Han sneglade mot tjejens underliv och såg den väldigt tydliga formen av en tung blöja där. Han kände hur pulsen rusade. Vad skulle han göra nu?
Helena var den som bröt tystnaden först. Hon sa ”oj, det verkar som om jag inte är ensam om att ha en bajsig blöja på mig här”. Hugo rodnade lite mera och bekräftade att de var två unga vuxna i bajsiga blöjor utan för en toalett på gallerian. Hugo var lite av en gentleman och Helena fick gå in först på toaletten och byta blöja. Det var svårt för henne, för tankarna var helt upptagna av snyggningen utanför. Efter ett rekordsnabbt byte till ren blöja var det Hugos tur. Han hade svårt att få vissa delar av sin anatomi att samarbeta, men lyckades ändå ganska snabbt bli hyffsat ren och få på sig en ny blöja.
När han kom ut stod tjejen kvar och väntande på honom. De började prata, och det kändes genast som att de var gamla vänner. Det blir gärna så när ens första möte sker när både står i bajsiga blöjor mitt i stan. De slog sig ner på ett café för att prata mera – och där lämnar vi dem för den här gången.

Print  Alster ID 4425  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om ABDL Scandinavia   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2022